2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla bende pazar gunu oldu o sizi canim. Dikkat et. Ben dikis kaynakli oldugunu dusundum. Uzandim gun boyu iyi geldi. Dun de vardi ama bugun gecti mesela. Dinlen sende.
Bugün hastaneye giderken hava çok soğuktu üşüttüm sanırım kuzum dikiş gibi geldi bana da inşallah geçer yarına canım

Yapayım kuzum bunları, akıntı var ama kokusuz korkuyorum yine enfeksiyon olursa diye daha cuma günü bitti antibiyotik
Kokusuz bende de vardi birkac hafta oncesinde. Doktora, normalden farkli bi akintim var ama kokusuz dedim, mixovul verdi, iyiki solemisim dedim. Su an normal mesela.

Biri bama bobrek agrisi tarif edebilirmi . Her iki yanim gergin ve sizliyor . Bide ayran icince ishal oluyorum ben diyetimde var cok tuketiyorum ev yogurdu ile yapiyorum

Kızlar bebek öyle bir yerde ki hareket edince bir yerime denk geliyor ve canım çok acıyor anlık iğne batması gibi. Mesanem değil ama orda bir yer. Size de oluyor mu baya sanki sinir sıkışıyormuş gibi. Napıyor anlamıyorum konuşuyorum felan ama gene itekliyor
Kuzum benim acıtıyor

Canım karnın şu anda normal ya mesela. Bir anda taş gibi sert oluyor. Dinlenince , kısa süre içerisinde geri normal oluyor. İşte bu sertleşmeler bu haftalarda olan yalancı kasılmalar. Ben bu şekilde biliyorum.
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için bende de bazen sertleşme bir yerde toplanma vs oluyor ama ben hiç kasılma diye düşünmedim hep oynaşıyor benimki yine diyordum doktora gittiğimde söylesem mi önemli bi detay mı bunlar?? Mesela bu aralarda çok hareketli şu an bile içimde tırtıl yürüyor sanki

A Altibirlik61 o dalgalanma bende de oluyor ama bebek hareketi olduğunu hissediyorum. Kayma gibi dalgalanma gibi. Ama bir yere toplanma gibi olmuyor hemen geçiyor. Hatta sonrasında birkaç tekme ile de devamı geliyor. Burdan anlıyorum zaten bebek olduğunu. Ama Sen şimdi dalgalanma kasılma deyince tereddüt ettim emin misin bebeğin hareketlerini de dalgalanma gibi hissetmiyor musun sen hiç

Bende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)
Rahim agzina bakip bakmadigini bilmiyorum. İdrar tahlili istemedi, nst baglamadi.
Alttan muayenenin de doğumu tetikleyeceğini söylemişti büyük oğlumda doktorum. Nst sancılarım 100ü vurmasına rağmen yaklaşık bir 15-20 gün alttan muayene yapmadı

Benimkinin de kafası küçük doğumda avantaj olacağını söyledi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…