- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hep uzanıyorm kuzum bakalım yarın da devam ederse yazarım kadına artıkUzan bir muddet canim. Valla hepimiz ayni seyleri yasiyoruz inan. Ekstrem baska bir sey olursa doktoruna sorarsın
Bugün hastaneye giderken hava çok soğuktu üşüttüm sanırım kuzum dikiş gibi geldi bana da inşallah geçer yarına canımValla bende pazar gunu oldu o sizi canim. Dikkat et. Ben dikis kaynakli oldugunu dusundum. Uzandim gun boyu iyi geldi. Dun de vardi ama bugun gecti mesela. Dinlen sende.
Aynen benimde oyleydiHergun olmuyor . Ne zamann olacagi belli olmuyor
Sicacik tut kendini. Saril battaniyene fln, ustune de sicak su torbasi koy gerekirse battaniyenin.Bugün hastaneye giderken hava çok soğuktu üşüttüm sanırım kuzum dikiş gibi geldi bana da inşallah geçer yarına canım
Yapayım kuzum bunları, akıntı var ama kokusuz korkuyorum yine enfeksiyon olursa diye daha cuma günü bitti antibiyotikSicacik tut kendini. Saril battaniyene fln, ustune de sicak su torbasi koy gerekirse battaniyenin.
Kokusuz bende de vardi birkac hafta oncesinde. Doktora, normalden farkli bi akintim var ama kokusuz dedim, mixovul verdi, iyiki solemisim dedim. Su an normal mesela.Yapayım kuzum bunları, akıntı var ama kokusuz korkuyorum yine enfeksiyon olursa diye daha cuma günü bitti antibiyotik
Size baska bi hile söylimmiAa bilmiyordum. Cok ise yarar bi bildi valla. Saol canimmmm
Tatlinin ya da meyvenin yaninda biraz yogurt yersen de yukseltmiyormus, ben de bunu biliom
Kasilmada dolayi 2kere kullam dedi dr cnmBen sezeryan olcağım için büyük boyun üstü değer felan demişlerdi. Doğru aldım o zaman tşk ederim
Neden iki. Ben bir kullanıyorum da merak ettim
Antep cidden çok sogukyaaaaBugün hastaneye giderken hava çok soğuktu üşüttüm sanırım kuzum dikiş gibi geldi bana da inşallah geçer yarına canım
Ayıptır sorması nasıl bir akıntı kuzum? Ben de bi sorayım eğer yarın geçmezse doktoraKokusuz bende de vardi birkac hafta oncesinde. Doktora, normalden farkli bi akintim var ama kokusuz dedim, mixovul verdi, iyiki solemisim dedim. Su an normal mesela.
Geçen hafta iyiydi kuzum da bugün çok soğuk geldi bana daAntep cidden çok sogukyaaaa
Ben bunu demistim.. once sunu soyliyeyim kasilma nedir bilmeden bir takim yasadigim sey anlatilanlara gore rahim kasilmasiymis. Ben bebek hareket ediyor diye dusunuyordum.. 27-28. hftalarda meger bebekler kucukmus ve eli kolu bacagida oynasa sirtinida dayasa rahim kasilmasi o degiomis buyudukce haftaniz ve bebeginiz bunu daha iyi anliosunuz.. simdi rahim kasilmasinda gobegimin hemen cevresinde ben yasiyorum.. icim boyle buzusuyor gibi icerden deniz dalgasi olurya kiyiya vurur sonra deniz geri cekilir ya, iste o geri cekilme hali gibi bebeklerimde toplanip bir yere geliyorlar.. gobegimin ucunda sertlik hem dokunarak hemde gozumle kubbe gibi goruyorum(bazen)
Simdi bebeklerim gramaj olarak daha buyudukleri icin ayagini gobegimin oraya getirip cikariyor gibi okuyor sadece ucta sertlik iste o rahim kasilmasi degil cunku anlik oluo geri cekiveriyor anliosunmzaten bebek hareketi oldugunu
Canım karnın şu anda normal ya mesela. Bir anda taş gibi sert oluyor. Dinlenince , kısa süre içerisinde geri normal oluyor. İşte bu sertleşmeler bu haftalarda olan yalancı kasılmalar. Ben bu şekilde biliyorum.
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için bende de bazen sertleşme bir yerde toplanma vs oluyor ama ben hiç kasılma diye düşünmedim hep oynaşıyor benimki yine diyordumCanım içinde dağ büyüyor gibi hissediyorsun bütün damarların geriliyor karıncalanıyor ve karnının bir tarafı bariz daha yüksek ve taş gibi oluyor dokunduğunda bebeği hissediyorsun semsert. Karnın her yerinin çıkıntısız sertliği değil bu. Bir kaç dakika içinde ben okşuyorum sürekli iniyor. ALLAH erkenden yaşatmasın Yaşadığında anlarsın zaten normal karın sertliği değil yemek yedikten yada çok su içtikten sonraki gbi değil
1.5 paket kullanmıştım ben.Tecrübeli anneler birşey sorucam. Depend alıcam ebebek indiriminden de. 1 paket yani 9 tane alsam yeter mi? 2 paket mi almalıyım?
Bağlantısı ne kadar var bilmiyorum ama ben araştırdığımda etkilediğini okumuştum bir yerlerdeSupermis ozamn. Tetenoz dedinde benim ilk kasilmalarim tetanoz asisindan sonra basadi
Alttan muayenenin de doğumu tetikleyeceğini söylemişti büyük oğlumda doktorum. Nst sancılarım 100ü vurmasına rağmen yaklaşık bir 15-20 gün alttan muayene yapmadıBende oyle gittim. Oda da 3 kadindik. 3muzude alttan muayene etti(devlet acili)
Rahim agzina bakip bakmadigini bilmiyorum. İdrar tahlili istemedi, nst baglamadi.
Benimkinin de kafası küçük doğumda avantaj olacağını söyledi doktorumBen de bugün kontrolden geldim kuzular☺şükür her ölçümü güzel sadece kafası biraz küçük ama sorun teşkil etmiyor dedi doktor hareketlerini sayayım mı dedim doktora suyun iyi hiç hareket etmedi gibi gelirse saymaya başladı dedi, 32. Haftada belki progestan iğneni keser kapsülü almaya devam edersin dedi, 32.haftada görüşelim dedi ama ben 2 hafta sonra giderim ben özlerim kuzumu ☺
Annelerine bir yararı daha demek ki kuzumBenimkinin de kafası küçük doğumda avantaj olacağını söyledi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?