2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alttan muayenenin de doğumu tetikleyeceğini söylemişti büyük oğlumda doktorum. Nst sancılarım 100ü vurmasına rağmen yaklaşık bir 15-20 gün alttan muayene yapmadı
Ben baktirmazdim zaten acikliga. Ama o aksam vajinal usg ile bakti. Benim kizim muhtemelen cati muayenesinde irkildigim icin kaka yapti

Bağlantısı ne kadar var bilmiyorum ama ben araştırdığımda etkilediğini okumuştum bir yerlerde
Cok guzell baglantisi var . Bana asim 20.hftada vuruldu 6saat aonra kasilmalr basladi hemde sanciliydi . Ebeyi aradim asidan olmus bol su ic soluna yat dedi . O gunden beride gecmedi zaten . 2.dozuda bu sebepten yaptirmadim. Hemsire arkadasim var 20 hafta cok gec ilk 3 aylik donemde vuruyorum ben dedi gec haftalarda boyle etki ediyor dedi. Kizimdada ben 15 haftalikken tetanoz vurdurmustim ondada 15.haftada kasilmam baslamisti sonradan dusununce aklima geldi yoksa asla vurdurmazdim. . Aile hek hemsireside sinirlerimi bozuyor bir saglikcinin tatsiz tutsuz konusmasi canimi sikiyor. Kesin erken dogurursun dedi. Bende hayirlisi olsun dedim ne diyeyim

Var oyle terbiyesizler allah bilir deseydin

Ben baktirmazdim zaten acikliga. Ama o aksam vajinal usg ile bakti. Benim kizim muhtemelen cati muayenesinde irkildigim icin kaka yapti
Ben kizimda 30. Haftadan beri defalarca cati muayenesi oldum. Oyle kolay bisey degil hemen acilma olmasi dogum gununde beri acilmam gittigimde hic yoktu .

Ewet bendede oluyor cnım içten içe vuruyor sanki

Ayy dun tamda oyleydim . Bir cabasi vardi anlamadim .sonra ayaklarini yukari aldida rahatladim valla

Ebebekten iki tulum eklemistim. Biliyosunuz ben kızımdan var diye zaten sayili bir iki parca almistim indirimde gorunce alayim dedim. Az once aldiklarima bir baktim tulumun teki yok sepetimden calmislar soyleyin hanginiz aldi
Hahajahaha oyle baskasinin sepetindenn aliniyormu . Vallah billah ben calmadim benim bebek alisverisi yikama utu bitti

Herşeyin yolundda olmasına sevindim canım çok şükür

Size baska bi hile söylimmi
tabi kiii söyleee
mutlaka söyle canım ihmal etme. Rahim boyunu fln ölçer sana gerekli açıklamayı yapar.sonuçta herkes aynı yaşamıyor hamileliği ve seni en iyi dr un tanıyor

Herkese iyi akşamlar aramızda öğretmen arkadaşlar vardı branşı anaokulu olan var mı bilmiyorum ama bi şey danışmak istiyorum sizlere kızım bu yıl devlet anaokuluna gidiyor öğretmenimiz de hamileydi ve Doğum iznine ayrıldı yerine ücretli öğretmen buldular sanırım kendi öğretmenimiz makas falan hiç istememişti açıkcası pekte ilgili değildi hamilelikte söz konusu olunca çocuklarla pek ilgilenmedi şimdi bu yeni gelen öğretmenin makas istemesi beni tedirgin etti sınıf mevcudu 30 a yakın makas sıkıntı olmaz mı benim çocuğum makas kullanmayı biliyor zaten ama diğer çocuklara güvenim yok kızıma bi zarar gelmesin Allah korusun

Lavmani yanlis zamanda yspmislar size . Bnm yatisim yapildi once lavman yaptilar 5dk sonra wc ye git dedi. Ve bnmki siviydi fitil degildi. Sancida makattan vuruyoya bn isal oldum zannettim hocam bn isal oldum heralde siz bni sezeryana alin diyodum
benim de oyle yapıldı da benim barsakların zaten icini dökesi varmis

cnm uclari küt makaslar var zaten kontrol altında veriliyordur ,benim kizim 4 yasinda 3.5 yaşından beri kreste makas kullanıyorlar korkma sen

Benim branşım lise ama kızımdan biliyorum az çok.Kesmeyen makaslar var küt uclu mu diyorlardı onları kullanıyorlardır.Bir de motor becerileri için makas tutma kesme gibi faaliyetleri yapıyor anaokulunda.Kızım anaokuluna 3,5 yaşında başladı hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…