ins cnm Allah bir avazda firtlatsin ins hepimizinkiniBenim de küçücük kafam var annesine çekmiş demekki kuzumAynen fırt diye çıkıverir inşallah eğer normal doğum yaparsam
Canım ilk oğlumda erken doğum riskim var diye vurdurmadı bana doktorum, bunda da gerek yok dedi, bende okumuştum kasılmalara sebep olduğunu, takma hemşireyi malesef her meslekte bazen anlayışsız insanlar olabiliyor,Cok guzell baglantisi var . Bana asim 20.hftada vuruldu 6saat aonra kasilmalr basladi hemde sanciliydi . Ebeyi aradim asidan olmus bol su ic soluna yat dedi . O gunden beride gecmedi zaten . 2.dozuda bu sebepten yaptirmadim. Hemsire arkadasim var 20 hafta cok gec ilk 3 aylik donemde vuruyorum ben dedi gec haftalarda boyle etki ediyor dedi. Kizimdada ben 15 haftalikken tetanoz vurdurmustim ondada 15.haftada kasilmam baslamisti sonradan dusununce aklima geldi yoksa asla vurdurmazdim.. Aile hek hemsireside sinirlerimi bozuyor bir saglikcinin tatsiz tutsuz konusmasi canimi sikiyor. Kesin erken dogurursun dedi. Bende hayirlisi olsun dedim ne diyeyim
Tamam cnm onu deneyeyim bundan sonratam tahilli urunler de sekeri cikariyormus... endokrinim soyledi...
tek cikarmayan ekmek halk ekmek deki ORGANİK tam bugday ekmegi ama organik olani...
denedim yukseltmiyor gercekten...
Nasıl kontrol altında tutacak ya 30 kişiye yakınlar bi de erkek öğrenciler çocuğunlukta öyle çokta iyi eğitimli aile çocukları değiller off okul konusu çok sıkıntılı burda kara kara düşünüyorum seneye 1 e gidecek özele de gücümüz yetmez ne olacak bilmiyorumcnm uclari küt makaslar var zaten kontrol altında veriliyordur ,benim kizim 4 yasinda 3.5 yaşından beri kreste makas kullanıyorlar korkma sen
Ben kızımdada şimdi de sorun yaşamadım canım.Geçmiş olsun çok.Benim 16. hafta yapılmıştı.Belki de ondan bir sıkıntı olmamıştır.Cok guzell baglantisi var . Bana asim 20.hftada vuruldu 6saat aonra kasilmalr basladi hemde sanciliydi . Ebeyi aradim asidan olmus bol su ic soluna yat dedi . O gunden beride gecmedi zaten . 2.dozuda bu sebepten yaptirmadim. Hemsire arkadasim var 20 hafta cok gec ilk 3 aylik donemde vuruyorum ben dedi gec haftalarda boyle etki ediyor dedi. Kizimdada ben 15 haftalikken tetanoz vurdurmustim ondada 15.haftada kasilmam baslamisti sonradan dusununce aklima geldi yoksa asla vurdurmazdim.. Aile hek hemsireside sinirlerimi bozuyor bir saglikcinin tatsiz tutsuz konusmasi canimi sikiyor. Kesin erken dogurursun dedi. Bende hayirlisi olsun dedim ne diyeyim
Ben dün gündüz attım akşama alırım diye bazı ürünler bitmişti. Bende yenilerini ekleyip dün aldım. Ama benim ki erkekEbebekten iki tulum eklemistim. Biliyosunuz ben kızımdan var diye zaten sayili bir iki parca almistim indirimde gorunce alayim dedim. Az once aldiklarima bir baktim tulumun teki yok sepetimden calmislarsoyleyin hanginiz aldi
Benim oğlum 3 yaşından beri kreşe gidiyordu ve makas kullanıyorlardı. Onlara kullandırdıkları makaslar sivri uçlu olmuyor. Anasınıfında makas tutma kesme becerisi veriliyor zaten. Verilmemesi yanlış olurHerkese iyi akşamlar aramızda öğretmen arkadaşlar vardı branşı anaokulu olan var mı bilmiyorum ama bi şey danışmak istiyorum sizlere kızım bu yıl devlet anaokuluna gidiyor öğretmenimiz de hamileydi ve Doğum iznine ayrıldı yerine ücretli öğretmen buldular sanırım kendi öğretmenimiz makas falan hiç istememişti açıkcası pekte ilgili değildi hamilelikte söz konusu olunca çocuklarla pek ilgilenmedi şimdi bu yeni gelen öğretmenin makas istemesi beni tedirgin etti sınıf mevcudu 30 a yakın makas sıkıntı olmaz mı benim çocuğum makas kullanmayı biliyor zaten ama diğer çocuklara güvenim yok kızıma bi zarar gelmesin Allah korusun
hayırlı olsun cnmValla ben zıbın aldım
Benim oğlum 3 yaşından beri kreşe gidiyordu ve makas kullanıyorlardı. Onlara kullandırdıkları makaslar sivri uçlu olmuyor. Anasınıfında makas tutma kesme becerisi veriliyor zaten. Verilmemesi yanlış olur
hayırlı olsun cnm
Sen çok yaşaaa emiins cnm Allah bir avazda firtlatsin ins hepimizinkini
Iyi doktor oldum die arkadaslarini ameliyat etmemisCanım ben anasınıfı öğretmeniyim ve küçücük sınıfta 25 kişiydik.ama anasınıfında makas tutma becerisi vs verilmesi lazım.tabi kullanmadan önce öğrencilerle konuşuyrdk ne için kullanmamız gerektgni vs.ama yinede dikkatli olmak gerekiyo bi öğrencim saçını kesmişti ben kuaför oldum diye
Normalde acik sari kokusuz cok az geliyordu. Sonradan yapiskan, seffaf/beyaz arasi oldu.Ayıptır sorması nasıl bir akıntı kuzum? Ben de bi sorayım eğer yarın geçmezse doktora
Durdugun kabahatSize baska bi hile söylimmi
Küt uçlu makaslarla sorun olacağını zannetmiyorum. Küçük kasların gelişiminde makası yeri büyük. Ben 2 yaşında plastik makas kullanmaya başlamıştım oğlumda. 3 buçuk yaşında da okula başladı zaten. Bence artık makas kullanmadan anaokuluna giden çocuk pek yokturHerkese iyi akşamlar aramızda öğretmen arkadaşlar vardı branşı anaokulu olan var mı bilmiyorum ama bi şey danışmak istiyorum sizlere kızım bu yıl devlet anaokuluna gidiyor öğretmenimiz de hamileydi ve Doğum iznine ayrıldı yerine ücretli öğretmen buldular sanırım kendi öğretmenimiz makas falan hiç istememişti açıkcası pekte ilgili değildi hamilelikte söz konusu olunca çocuklarla pek ilgilenmedi şimdi bu yeni gelen öğretmenin makas istemesi beni tedirgin etti sınıf mevcudu 30 a yakın makas sıkıntı olmaz mı benim çocuğum makas kullanmayı biliyor zaten ama diğer çocuklara güvenim yok kızıma bi zarar gelmesin Allah korusun
Canım benim çok geçmiş olsun ben 3 aylıkken dişimi çektirdim apse olduğu için. Üstelik 1 hafta da 1000 mglik antibiyotik kullandım bebek için endişelenme onun sağlığını etkileyecek bir durum olsa yapmazlar.Dişim inanılmaz derecede ağrıyor. Geçer diye bekledikçe şiddetlendi. Uzun yıllar hem benim hem ailemin diş tedavilerini yapan ama malesef aynı şehirde yaşamadığımız diş hekimini aradım bugün. Bana bebek küçükken endişe etmem gerektiğini, bebeğin büyüdüğünü ve artık kullanılan yöntemlerin malzemelerin farklı olduğunu söyledi. Fakat muayenehane yerine donanımlı bir diş hastanesine gitmemi tavsiye etti. Bende öğlen bir diş hastanesinin önce aciline oradan polikliniğine gittim. Kadın doğum doktorum tarafından kaşeli imzalı bir izin kağıdı olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyip yarın sabaha randevu verdiler. Sonrasında gidip izin kağıdını aldık. Dişçiden deli gibi korkarken şimdi bir an önce sabah olsun diye bekler hale geldim. Kanal tedavisi gözümü korkutuyor ama bir yandan yaşadığım acıdan daha fazla olacağını sanmıyorum. ilk hamileliğimde korktuğum ikincide başıma geldi. Üstelik gebelik öncesi genel bir muayene olduğum halde.
Kızlar bana dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun canım.Bana baktıklarında görünürde çürük yoktu.Röntgen dediler önce ama o zaman 12 haftalık hamileydim.Doktorumdan izin belgesi istediler.O aralar da kanamam vardı.Doktorum dayanamayacak gibiysen 16-24 hafta arası yaptır ama doğum sonrası daha iyi olur dedi.Ben de bıraktım şimdilik.Çok şükür bir daha sıkıntı olmadı.Olsaydı çaresine bakardım herhalde.Dayanılacsk bir ağrı değilDişim inanılmaz derecede ağrıyor. Geçer diye bekledikçe şiddetlendi. Uzun yıllar hem benim hem ailemin diş tedavilerini yapan ama malesef aynı şehirde yaşamadığımız diş hekimini aradım bugün. Bana bebek küçükken endişe etmem gerektiğini, bebeğin büyüdüğünü ve artık kullanılan yöntemlerin malzemelerin farklı olduğunu söyledi. Fakat muayenehane yerine donanımlı bir diş hastanesine gitmemi tavsiye etti. Bende öğlen bir diş hastanesinin önce aciline oradan polikliniğine gittim. Kadın doğum doktorum tarafından kaşeli imzalı bir izin kağıdı olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyip yarın sabaha randevu verdiler. Sonrasında gidip izin kağıdını aldık. Dişçiden deli gibi korkarken şimdi bir an önce sabah olsun diye bekler hale geldim. Kanal tedavisi gözümü korkutuyor ama bir yandan yaşadığım acıdan daha fazla olacağını sanmıyorum. ilk hamileliğimde korktuğum ikincide başıma geldi. Üstelik gebelik öncesi genel bir muayene olduğum halde.
Kızlar bana dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?