2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ilk oğlumda erken doğum riskim var diye vurdurmadı bana doktorum, bunda da gerek yok dedi, bende okumuştum kasılmalara sebep olduğunu, takma hemşireyi malesef her meslekte bazen anlayışsız insanlar olabiliyor,

Dişim inanılmaz derecede ağrıyor. Geçer diye bekledikçe şiddetlendi. Uzun yıllar hem benim hem ailemin diş tedavilerini yapan ama malesef aynı şehirde yaşamadığımız diş hekimini aradım bugün. Bana bebek küçükken endişe etmem gerektiğini, bebeğin büyüdüğünü ve artık kullanılan yöntemlerin malzemelerin farklı olduğunu söyledi. Fakat muayenehane yerine donanımlı bir diş hastanesine gitmemi tavsiye etti. Bende öğlen bir diş hastanesinin önce aciline oradan polikliniğine gittim. Kadın doğum doktorum tarafından kaşeli imzalı bir izin kağıdı olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyip yarın sabaha randevu verdiler. Sonrasında gidip izin kağıdını aldık. Dişçiden deli gibi korkarken şimdi bir an önce sabah olsun diye bekler hale geldim. Kanal tedavisi gözümü korkutuyor ama bir yandan yaşadığım acıdan daha fazla olacağını sanmıyorum. ilk hamileliğimde korktuğum ikincide başıma geldi. Üstelik gebelik öncesi genel bir muayene olduğum halde.
Kızlar bana dua edin ne olur

cnm uclari küt makaslar var zaten kontrol altında veriliyordur ,benim kizim 4 yasinda 3.5 yaşından beri kreste makas kullanıyorlar korkma sen
Nasıl kontrol altında tutacak ya 30 kişiye yakınlar bi de erkek öğrenciler çocuğunlukta öyle çokta iyi eğitimli aile çocukları değiller off okul konusu çok sıkıntılı burda kara kara düşünüyorum seneye 1 e gidecek özele de gücümüz yetmez ne olacak bilmiyorum

Ben kızımdada şimdi de sorun yaşamadım canım.Geçmiş olsun çok.Benim 16. hafta yapılmıştı.Belki de ondan bir sıkıntı olmamıştır.

Ebebekten iki tulum eklemistim. Biliyosunuz ben kızımdan var diye zaten sayili bir iki parca almistim indirimde gorunce alayim dedim. Az once aldiklarima bir baktim tulumun teki yok sepetimden calmislar soyleyin hanginiz aldi
Ben dün gündüz attım akşama alırım diye bazı ürünler bitmişti. Bende yenilerini ekleyip dün aldım. Ama benim ki erkek

Benim oğlum 3 yaşından beri kreşe gidiyordu ve makas kullanıyorlardı. Onlara kullandırdıkları makaslar sivri uçlu olmuyor. Anasınıfında makas tutma kesme becerisi veriliyor zaten. Verilmemesi yanlış olur

su satte ekmek arası yiyorum ben şok ilk defa oldu hamileliğinin basindan beri umarım alışkanlık yapmaz zira zaten bana gore kilolu hamile kaldim

Benim oğlum 3 yaşından beri kreşe gidiyordu ve makas kullanıyorlardı. Onlara kullandırdıkları makaslar sivri uçlu olmuyor. Anasınıfında makas tutma kesme becerisi veriliyor zaten. Verilmemesi yanlış olur

Canım ben anasınıfı öğretmeniyim ve küçücük sınıfta 25 kişiydik.ama anasınıfında makas tutma becerisi vs verilmesi lazım.tabi kullanmadan önce öğrencilerle konuşuyrdk ne için kullanmamız gerektgni vs.ama yinede dikkatli olmak gerekiyo bi öğrencim saçını kesmişti ben kuaför oldum diye

Iyi doktor oldum die arkadaslarini ameliyat etmemis

Ayıptır sorması nasıl bir akıntı kuzum? Ben de bi sorayım eğer yarın geçmezse doktora
Normalde acik sari kokusuz cok az geliyordu. Sonradan yapiskan, seffaf/beyaz arasi oldu.
Doktora soledim. Mixovulun prospektusunde de, anormal akintida kullanilir die de yaziyordu. Su an normale dondu mesela.

Küt uçlu makaslarla sorun olacağını zannetmiyorum. Küçük kasların gelişiminde makası yeri büyük. Ben 2 yaşında plastik makas kullanmaya başlamıştım oğlumda. 3 buçuk yaşında da okula başladı zaten. Bence artık makas kullanmadan anaokuluna giden çocuk pek yoktur

Canım benim çok geçmiş olsun ben 3 aylıkken dişimi çektirdim apse olduğu için. Üstelik 1 hafta da 1000 mglik antibiyotik kullandım bebek için endişelenme onun sağlığını etkileyecek bir durum olsa yapmazlar.

Çok geçmiş olsun canım.Bana baktıklarında görünürde çürük yoktu.Röntgen dediler önce ama o zaman 12 haftalık hamileydim.Doktorumdan izin belgesi istediler.O aralar da kanamam vardı.Doktorum dayanamayacak gibiysen 16-24 hafta arası yaptır ama doğum sonrası daha iyi olur dedi.Ben de bıraktım şimdilik.Çok şükür bir daha sıkıntı olmadı.Olsaydı çaresine bakardım herhalde.Dayanılacsk bir ağrı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…