2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Normalde acik sari kokusuz cok az geliyordu. Sonradan yapiskan, seffaf/beyaz arasi oldu.
Doktora soledim. Mixovulun prospektusunde de, anormal akintida kullanilir die de yaziyordu. Su an normale dondu mesela.
Anladım kuzum çok sevindim seninkinin düzelmesine, benim yapışkan değil de yine de takip edip doktoruma söyleyeyim bakalım, yüreğim ağzımda bekliyorum inan 32. Haftayı göreyim diye

180 sinir

Soyle kuzum bence unutmada soyle hemde.. doktorunda bisey der yada demez gerisini ona birak.. bebegini goren bakan takip eden o bilgisi olsun

Dalgalanma demedim dalga dedim kiyiya vururda geri cekilir ya.. kiyidan geri cekilme ani gibi bebek bir yerde toplaniyor ve karnimin bir kucuk kismi kap kati oluyor.. sert .. yanlis anlamissin

su satte ekmek arası yiyorum ben şok ilk defa oldu hamileliğinin basindan beri umarım alışkanlık yapmaz zira zaten bana gore kilolu hamile kaldim
Ben hamileliğin başında bulantım varken gece ekmek arası yiyordum. Ama kiloma etki etmedi. Bulantım geçince yemedim ama iştah açılınca gündüz yediklerim yetti kilo almama

Cok gecmis olsun cnm bu gece zor gecer sana

Slm kızlar her gece yatmadan önce burayı okuyorum muhakkak işten geldiğimden beri ayaktayım oğlumun kreşi kermes düzenliyormuş ve tatlı yapmamı istediler üstelik bir değil iki tepsi inanın ayakta kalmaya akşam eve geldiğimde kendimize yemek yapmaya durumum yok ayakta kaldıkça sertleşme oluyor ilk bebeğim erken doğum bunda göbek kordon akımı sınırda dedi çok stresliyim ya gerçekten zorla hayır işi oldu birde kaynım yatılı misafirliğe geldi tek banyo o her banyo yaptığında ben arkadan temizlik yapıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum bugün antibiyotik başlandı çok gerginim zaman su gibi aksın ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Dalgalanma demedim dalga dedim kiyiya vururda geri cekilir ya.. kiyidan geri cekilme ani gibi bebek bir yerde toplaniyor ve karnimin bir kucuk kismi kap kati oluyor.. sert .. yanlis anlamissin
Bu dalga tabiri gercekten dogru ya cekilme gibi.. ve önceki hamileligimde tam o his geldiginde nst de yükseliyordu cizgiler

Biri bama bobrek agrisi tarif edebilirmi . Her iki yanim gergin ve sizliyor . Bide ayran icince ishal oluyorum ben diyetimde var cok tuketiyorum ev yogurdu ile yapiyorum
yan boşluklarına ve yan boşlukların sırt tarafına doğru kadar nefes kesen bir ağrıdır. Yürümene bile engel olur nasıl oturacağını yürüyeceğini şaşırırsın o derece bir ağrı

Çok çokgeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

ya hamile kadına gelen faydasız yatılı misafire sinir oluyorum bana da gelmesin inşallah yardımı dokunamayacak birisi. Zaten zor bir süreç insanlar ne hödük

cnm ya gecmis olsun ,o neymiş öyle 2 tepsi gereksiz diretmişler yani bi de misafir hastalik baya kötü denk gelmis kuşburnu cayi ic enerji vitamin olsun

ya hamile kadına gelen faydasız yatılı misafire sinir oluyorum bana da gelmesin inşallah yardımı dokunamayacak birisi. Zaten zor bir süreç insanlar ne hödük
Gerçekten öyle wc den banyodan tiksiniyorum bu ara çok bunaldım birşey de denmiyorki azıcık düşünün ya kadın hamile bu ziyareti 6 ay sonra yap öyle değilmi

cnm ya gecmis olsun ,o neymiş öyle 2 tepsi gereksiz diretmişler yani bi de misafir hastalik baya kötü denk gelmis kuşburnu cayi ic enerji vitamin olsun
Baya diretildi şu halimle maddi olarak yapsaydım keşke desteğimi ama kabul görmedi malesef işgüzarlık gibime geliyor bu işler böyle hamile bir kadını zor duruma düşürerek olmaz hayır olmaz bence

Baya diretildi şu halimle maddi olarak yapsaydım keşke desteğimi ama kabul görmedi malesef işgüzarlık gibime geliyor bu işler böyle hamile bir kadını zor duruma düşürerek olmaz hayır olmaz bence
aynen ayıp etmişler yat erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…