- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Kuzucum senin icin ne iyi olacaksa onu yap.. gec saat olunca insanin bayilasi geliyor diye soyledim cok etkilemesin seni diyenormalde 8 20 de basliyor da devlette randevular doktor vardır herhalde. En iyisi ben yarın yenı randevu alayım.
Anladım kuzum çok sevindim seninkinin düzelmesine, benim yapışkan değil de yine de takip edip doktoruma söyleyeyim bakalım, yüreğim ağzımda bekliyorum inan 32. Haftayı göreyim diyeNormalde acik sari kokusuz cok az geliyordu. Sonradan yapiskan, seffaf/beyaz arasi oldu.
Doktora soledim. Mixovulun prospektusunde de, anormal akintida kullanilir die de yaziyordu. Su an normale dondu mesela.
180 sinirAllah allah kafam çorba oldu valla. Birime iyi birine yüksek demişlerinternetten baktığımda ise 75 gr yüklemede sinir 180 yazıyordu. Ben de ona dayanarak iyiymiş benim değerim diye düşündüm. Doktorum 2 ocağa kadar yok. 2 gündür hemşireyi arıyorum sağlık ocağında açmıyor. Bari yarın öğlen gideyim de konuşayım.
Hatta A Altibirlik61 senin bir doktor kuzenin vardı sorma imkanın var mi asil doğrusu neymiş
Soyle kuzum bence unutmada soyle hemde.. doktorunda bisey der yada demez gerisini ona birak.. bebegini goren bakan takip eden o bilgisi olsunKızlar teşekkür ederim cevaplarınız için bende de bazen sertleşme bir yerde toplanma vs oluyor ama ben hiç kasılma diye düşünmedim hep oynaşıyor benimki yine diyordumdoktora gittiğimde söylesem mi önemli bi detay mı bunlar?? Mesela bu aralarda çok hareketli şu an bile içimde tırtıl yürüyor sanki
Dalgalanma demedim dalga dedim kiyiya vururda geri cekilir ya.. kiyidan geri cekilme ani gibi bebek bir yerde toplaniyor ve karnimin bir kucuk kismi kap kati oluyor.. sert .. yanlis anlamissinA Altibirlik61 o dalgalanma bende de oluyor ama bebek hareketi olduğunu hissediyorum. Kayma gibi dalgalanma gibi. Ama bir yere toplanma gibi olmuyor hemen geçiyor. Hatta sonrasında birkaç tekme ile de devamı geliyor. Burdan anlıyorum zaten bebek olduğunu. Ama Sen şimdi dalgalanma kasılma deyince tereddüt ettimemin misin bebeğin hareketlerini de dalgalanma gibi hissetmiyor musun sen hiç
Ben hamileliğin başında bulantım varken gece ekmek arası yiyordum. Ama kiloma etki etmedi. Bulantım geçince yemedim ama iştah açılınca gündüz yediklerim yetti kilo almamasu satte ekmek arası yiyorum ben şok ilk defa oldu hamileliğinin basindan beri umarım alışkanlık yapmaz zira zaten bana gore kilolu hamile kaldim
Cok gecmis olsun cnm bu gece zor gecer sanaDişim inanılmaz derecede ağrıyor. Geçer diye bekledikçe şiddetlendi. Uzun yıllar hem benim hem ailemin diş tedavilerini yapan ama malesef aynı şehirde yaşamadığımız diş hekimini aradım bugün. Bana bebek küçükken endişe etmem gerektiğini, bebeğin büyüdüğünü ve artık kullanılan yöntemlerin malzemelerin farklı olduğunu söyledi. Fakat muayenehane yerine donanımlı bir diş hastanesine gitmemi tavsiye etti. Bende öğlen bir diş hastanesinin önce aciline oradan polikliniğine gittim. Kadın doğum doktorum tarafından kaşeli imzalı bir izin kağıdı olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyip yarın sabaha randevu verdiler. Sonrasında gidip izin kağıdını aldık. Dişçiden deli gibi korkarken şimdi bir an önce sabah olsun diye bekler hale geldim. Kanal tedavisi gözümü korkutuyor ama bir yandan yaşadığım acıdan daha fazla olacağını sanmıyorum. ilk hamileliğimde korktuğum ikincide başıma geldi. Üstelik gebelik öncesi genel bir muayene olduğum halde.
Kızlar bana dua edin ne olur
Bu dalga tabiri gercekten dogru ya cekilme gibi.. ve önceki hamileligimde tam o his geldiginde nst de yükseliyordu cizgilerDalgalanma demedim dalga dedim kiyiya vururda geri cekilir ya.. kiyidan geri cekilme ani gibi bebek bir yerde toplaniyor ve karnimin bir kucuk kismi kap kati oluyor.. sert .. yanlis anlamissin
yan boşluklarına ve yan boşlukların sırt tarafına doğru kadar nefes kesen bir ağrıdır. Yürümene bile engel olur nasıl oturacağını yürüyeceğini şaşırırsın o derece bir ağrıBiri bama bobrek agrisi tarif edebilirmi . Her iki yanim gergin ve sizliyor. Bide ayran icince ishal oluyorum ben diyetimde var cok tuketiyorum ev yogurdu ile yapiyorum
Çok çokgeçmiş olsun Allah şifa versin inşallahDişim inanılmaz derecede ağrıyor. Geçer diye bekledikçe şiddetlendi. Uzun yıllar hem benim hem ailemin diş tedavilerini yapan ama malesef aynı şehirde yaşamadığımız diş hekimini aradım bugün. Bana bebek küçükken endişe etmem gerektiğini, bebeğin büyüdüğünü ve artık kullanılan yöntemlerin malzemelerin farklı olduğunu söyledi. Fakat muayenehane yerine donanımlı bir diş hastanesine gitmemi tavsiye etti. Bende öğlen bir diş hastanesinin önce aciline oradan polikliniğine gittim. Kadın doğum doktorum tarafından kaşeli imzalı bir izin kağıdı olmadan işlem yapmayacaklarını söyleyip yarın sabaha randevu verdiler. Sonrasında gidip izin kağıdını aldık. Dişçiden deli gibi korkarken şimdi bir an önce sabah olsun diye bekler hale geldim. Kanal tedavisi gözümü korkutuyor ama bir yandan yaşadığım acıdan daha fazla olacağını sanmıyorum. ilk hamileliğimde korktuğum ikincide başıma geldi. Üstelik gebelik öncesi genel bir muayene olduğum halde.
Kızlar bana dua edin ne olur
ya hamile kadına gelen faydasız yatılı misafire sinir oluyorum bana da gelmesin inşallah yardımı dokunamayacak birisi. Zaten zor bir süreç insanlar ne hödükSlm kızlar her gece yatmadan önce burayı okuyorum muhakkak işten geldiğimden beri ayaktayım oğlumun kreşi kermes düzenliyormuş ve tatlı yapmamı istediler üstelik bir değil iki tepsi inanın ayakta kalmaya akşam eve geldiğimde kendimize yemek yapmaya durumum yok ayakta kaldıkça sertleşme oluyor ilk bebeğim erken doğum bunda göbek kordon akımı sınırda dedi çok stresliyim ya gerçekten zorla hayır işi oldubirde kaynım yatılı misafirliğe geldi tek banyo o her banyo yaptığında ben arkadan temizlik yapıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum bugün antibiyotik başlandı çok gerginim zaman su gibi aksın ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
1 günden birşey olmaz canım. Ama diyorum bak sadece 1 gündensu satte ekmek arası yiyorum ben şok ilk defa oldu hamileliğinin basindan beri umarım alışkanlık yapmaz zira zaten bana gore kilolu hamile kaldim
cnm ya gecmis olsun ,o neymiş öyle 2 tepsi gereksiz diretmişler yani bi de misafir hastalik baya kötü denk gelmis kuşburnu cayi ic enerji vitamin olsunSlm kızlar her gece yatmadan önce burayı okuyorum muhakkak işten geldiğimden beri ayaktayım oğlumun kreşi kermes düzenliyormuş ve tatlı yapmamı istediler üstelik bir değil iki tepsi inanın ayakta kalmaya akşam eve geldiğimde kendimize yemek yapmaya durumum yok ayakta kaldıkça sertleşme oluyor ilk bebeğim erken doğum bunda göbek kordon akımı sınırda dedi çok stresliyim ya gerçekten zorla hayır işi oldubirde kaynım yatılı misafirliğe geldi tek banyo o her banyo yaptığında ben arkadan temizlik yapıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum bugün antibiyotik başlandı çok gerginim zaman su gibi aksın ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Gerçekten öyle wc den banyodan tiksiniyorum bu ara çok bunaldım birşey de denmiyorki azıcık düşünün ya kadın hamile bu ziyareti 6 ay sonra yap öyle değilmiya hamile kadına gelen faydasız yatılı misafire sinir oluyorum bana da gelmesin inşallah yardımı dokunamayacak birisi. Zaten zor bir süreç insanlar ne hödük
evet ya korkunc:)1 günden birşey olmaz canım. Ama diyorum bak sadece 1 gündenÇünkü arttıkça alışkanlık olur.
Baya diretildi şu halimle maddi olarak yapsaydım keşke desteğimi ama kabul görmedi malesef işgüzarlık gibime geliyor bu işler böyle hamile bir kadını zor duruma düşürerek olmaz hayır olmaz bencecnm ya gecmis olsun ,o neymiş öyle 2 tepsi gereksiz diretmişler yani bi de misafir hastalik baya kötü denk gelmis kuşburnu cayi ic enerji vitamin olsun
aynen ayıp etmişler yat erkendenBaya diretildi şu halimle maddi olarak yapsaydım keşke desteğimi ama kabul görmedi malesef işgüzarlık gibime geliyor bu işler böyle hamile bir kadını zor duruma düşürerek olmaz hayır olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?