2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun cok fazla kasilmam oldu. Zaman araligini takip etmedim. Ama yarin takip etsemmi acaba. Sancim olmasin sakin? Kizimda da ebe agri esigin yuksek hafif sancilarin var hissetmiyorsun demisti

Gerçekten öyle wc den banyodan tiksiniyorum bu ara çok bunaldım birşey de denmiyorki azıcık düşünün ya kadın hamile bu ziyareti 6 ay sonra yap öyle değilmi
Aynen öyle valla ben eşime Tahammül edemiyorum valla çekemem kimseyi. Bugün de annem aradı nasılsın iyi misin yabancı gibi ameliyat olduğumda da gelmedi zaten. Beni arama merak ediyorsan gel bak yardım edeceksen et etmeyeceksen karnın büyüdü mü ağrın var mı diye arama beni dedim çok doldum ya gerçekten..

Yani boyle bi sey dememem gerek belki ama agzina saglik. En zor en hassas donemimizdeyiz. Ayni yollardan gecti bu anneler. Ameliyat da gelmemek ne demek. Benimki de unutmusmus da, aramamisti. Delirmistim. Haklisin valla. Ben senden yanayim

Bugun cok fazla kasilmam oldu. Zaman araligini takip etmedim. Ama yarin takip etsemmi acaba. Sancim olmasin sakin? Kizimda da ebe agri esigin yuksek hafif sancilarin var hissetmiyorsun demisti
Ole dediyse takip et canim tabi. Riske atabilecegin, mı'lı mi'li bi durum yok ki ortada. Ama ben sana diyim, yazdin ya simdi esime sinir oldum vs die, o tetiklemistir eminim.

Yani boyle bi sey dememem gerek belki ama agzina saglik. En zor en hassas donemimizdeyiz. Ayni yollardan gecti bu anneler. Ameliyat da gelmemek ne demek. Benimki de unutmusmus da, aramamisti. Delirmistim. Haklisin valla. Ben senden yanayim
Benim daha zor bir günüm olmadı eminim herkes aşağı yukarı aynı hamilelik sıkıntılarını yaşıyor. Bir insana da anası acımazsa kimse acımaz yani. Ama bundan sonra kimse için parçalamıycam kendimi.

Akillilik etmis olursun. Aynen, annemiz de acimicak da kim acicak, kim anlicak, kim bi omuz olup aglarken destek verecek ? Tek duam, annemde kizdigim seyleri, evladima yapmamak. Tum cabam bu.

Ah ahh neler var neler.ama çok sevimliler.yardımcı olmaması bizim için en büyük sıkıntı.ama bi sarılışları herşeye değer
Zor olmaz mi elbette ki yardimciyla daha rahat olur. Ama dedigin gibi kucuk cocuklarin safligi, masumiyeti bambaska. Katiksiz bi sevgi duyuyorlar. Surekli ailelerine senden bahsediyorlar vs. Ben cocuklara bayilirim zaten, elin cocuguymus gibi bakmam, sever oksarim kuzum die.
Hos gecenlerde burdaki forumda bi kadin, ogretmenin cocugunu sevmesinden rahatsiz olmus, o derece olmus ki, cocuk dusmus mu hastalanmis mi ne, ogretmenin nazari degdi o yuzden bole oldu yazmis
Ogretmen olup cocugu sevsen bi dert, sevmesen bi dert. Bazi insanlar dogustan hasta bence ben olsam ogretmeni cocugumu seviyor die acayip onur duyarim mesela. Tertemiz gonderirim okuluna, ogrermeni operse, koklarsa tertemiz olsun, ayakkabilari parlasin, leke olmasin vs die.

Masallah bebise. İnsallah bende yüzünü gorebilirim bu hafta sorcam bakalim renkli bakabiliyor mu. Cumartesi gidicem bende insallah. Kac gr olmuş bebiş
Bakabiliyorlar kuzum hatta bi siyah beyaz bi renkli gosterdi cok tatliydi sapsik ablasina benziyor dedi doktorda kizimida onda dogurmustum biliyor, renklisinide verdi, 1215 gr olmus kuzum

A

Ayyyy tak tak diye tekme atan oğlum güçlü güçlü şimdi senin dediğin gibi kayma ve kelebek çırpıması gibi oluyor normalmiş demekki senin adına sevindim kuzummm herşeyin yolunda gitmesine sevindim
Evet yavrucum ya sipa korkutmustu beni normalmis cok sukur cok tesekkur ederim

Gözün aydın kuzum 2 haftada 1 olması beni cok heyecanlandırdı

Ayyyy benide sagol canim benim, bizim bebislerin hareketleri normalmis seninde icin rhat etsin

Pinkpinkblue canım tetanoz aşısının 2.dozunu vurdurmamak sorun oluşturmaz mı? Beni de bugün hemşire aradı bu hafta içinde gelin aşınızın 2.dozunu yapalım diye.
Ben yaptim oneririmde.. yoksa ilk asinin etkisi vucudundan git gide gidiyor doguma kadarda hic bi anlami kalmaz... bagisikligini ust duzey korumak icin olman lazim kuzum.. dogumdan uc ay yada 2. Asindan 6 ay sonrada 3. Doz yaptir bes yil guvence duy.. igne batti su oldu bu oldu dediginde yine tetanoz asisi yaoiliyor ama hastaneye giderkeb icin rahat gidiyisun ne olursa olsun.. emzirdigindede bebekte umarim aliyordur o kismi bilmiom

Kizim havale gecirdigi gun hayatimin en korkunc günüydü. İlk aradigim kaynanamlar oldu hastaneye gotursunler diye ulasamayinca komşu goturdu. Sonra esimi aramislar ogrenmisler ben yoldayken beni arayip sordu o kadar, çıktı işe gitti kadin. Kendi anneme epey sonra soyledim. O da oglenden sonra eve döndük o zaman geldi zaten fazla duramadilar biz yine hastaneye gittik 2 gece hastanede yattik. Arada ugradi ikiside. Eve ciktigimiz gun annem bana dedi ki yirtik tisortle gitmissin hastaneye oyle gitme bir daha. Sen ne diyorsun ya dedim. Ben canımla ugrasirken kiyafet mi dusunecektim. Sen havale nasil olur biliyormusun dedim yok bilmiyorum dedi. Sekeri olduğu icin fazla anlatmamistim onlar siradan bayildi saniyormus. Anlatinca yerinde duramadi gidip gelip kiza bakti o gece.yani onlarda anne bizde anneyiz ama fark cidden cok fazla

Doğru söylüyorsun canım ben de yaptıracağım inşallah. Tedbirli olmakta yarar var.

Güle güle giysin bebeğin bende aldim hep uzun kollu kalin aldim Xama aklıma takıldı çok almayayım yaz geliyor diye benim martin sonunda gözüküyor doğum benim bebeğimde kız

Sancıların devam ediyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…