Aynen öyle valla ben eşime Tahammül edemiyorum valla çekemem kimseyi. Bugün de annem aradı nasılsın iyi misin yabancı gibi ameliyat olduğumda da gelmedi zaten. Beni arama merak ediyorsan gel bak yardım edeceksen et etmeyeceksen karnın büyüdü mü ağrın var mı diye arama beni dedim çok doldum ya gerçekten..Gerçekten öyle wc den banyodan tiksiniyorum bu ara çok bunaldım birşey de denmiyorki azıcık düşünün ya kadın hamile bu ziyareti 6 ay sonra yap öyle değilmi
Yani boyle bi sey dememem gerek belki ama agzina saglik. En zor en hassas donemimizdeyiz. Ayni yollardan gecti bu anneler. Ameliyat da gelmemek ne demek. Benimki de unutmusmus da, aramamisti. Delirmistim. Haklisin valla. Ben senden yanayimAynen öyle valla ben eşime Tahammül edemiyorum valla çekemem kimseyi. Bugün de annem aradı nasılsın iyi misin yabancı gibi ameliyat olduğumda da gelmedi zaten. Beni arama merak ediyorsan gel bak yardım edeceksen et etmeyeceksen karnın büyüdü mü ağrın var mı diye arama beni dedim çok doldum ya gerçekten..
Ole dediyse takip et canim tabi. Riske atabilecegin, mı'lı mi'li bi durum yok ki ortada. Ama ben sana diyim, yazdin ya simdi esime sinir oldum vs die, o tetiklemistir eminim.Bugun cok fazla kasilmam oldu. Zaman araligini takip etmedim. Ama yarin takip etsemmi acaba. Sancim olmasin sakin? Kizimda da ebe agri esigin yuksek hafif sancilarin var hissetmiyorsun demisti
Benim daha zor bir günüm olmadı eminim herkes aşağı yukarı aynı hamilelik sıkıntılarını yaşıyor. Bir insana da anası acımazsa kimse acımaz yani. Ama bundan sonra kimse için parçalamıycam kendimi.Yani boyle bi sey dememem gerek belki ama agzina saglik. En zor en hassas donemimizdeyiz. Ayni yollardan gecti bu anneler. Ameliyat da gelmemek ne demek. Benimki de unutmusmus da, aramamisti. Delirmistim. Haklisin valla. Ben senden yanayim
Ah ahh neler var neler.ama çok sevimliler.yardımcı olmaması bizim için en büyük sıkıntı.ama bi sarılışları herşeye değerIyi doktor oldum die arkadaslarini ameliyat etmemis
Akillilik etmis olursun. Aynen, annemiz de acimicak da kim acicak, kim anlicak, kim bi omuz olup aglarken destek verecek ? Tek duam, annemde kizdigim seyleri, evladima yapmamak. Tum cabam bu.Benim daha zor bir günüm olmadı eminim herkes aşağı yukarı aynı hamilelik sıkıntılarını yaşıyor. Bir insana da anası acımazsa kimse acımaz yani. Ama bundan sonra kimse için parçalamıycam kendimi.
Aminn ben de bundan çok korkuyorum inşallah öyle olmamAkillilik etmis olursun. Aynen, annemiz de acimicak da kim acicak, kim anlicak, kim bi omuz olup aglarken destek verecek ? Tek duam, annemde kizdigim seyleri, evladima yapmamak. Tum cabam bu.
Zor olmaz mi elbette ki yardimciyla daha rahat olur. Ama dedigin gibi kucuk cocuklarin safligi, masumiyeti bambaska. Katiksiz bi sevgi duyuyorlar. Surekli ailelerine senden bahsediyorlar vs. Ben cocuklara bayilirim zaten, elin cocuguymus gibi bakmam, sever oksarim kuzum die.Ah ahh neler var neler.ama çok sevimliler.yardımcı olmaması bizim için en büyük sıkıntı.ama bi sarılışları herşeye değer
Bakabiliyorlar kuzum hatta bi siyah beyaz bi renkli gosterdi cok tatliydi sapsik ablasina benziyor dedi doktorda kizimida onda dogurmustum biliyor, renklisinide verdi, 1215 gr olmus kuzumMasallah bebise. İnsallah bende yüzünü gorebilirim bu hafta sorcam bakalim renkli bakabiliyor mu. Cumartesi gidicem bende insallah. Kac gr olmuş bebiş
Evet yavrucum ya sipa korkutmustu beni normalmis cok sukur cok tesekkur ederimA
Ayyyy tak tak diye tekme atan oğlum güçlü güçlü şimdi senin dediğin gibi kayma ve kelebek çırpıması gibi oluyor normalmiş demekki senin adına sevindim kuzummmherşeyin yolunda gitmesine sevindim
Gözün aydın kuzum2 haftada 1 olması beni cok heyecanlandırdı
Yok gunduz sorun yoktu. Ama kasilmam hep olduOle dediyse takip et canim tabi. Riske atabilecegin, mı'lı mi'li bi durum yok ki ortada. Ama ben sana diyim, yazdin ya simdi esime sinir oldum vs die, o tetiklemistir eminim.
Ben yaptim oneririmde.. yoksa ilk asinin etkisi vucudundan git gide gidiyor doguma kadarda hic bi anlami kalmaz... bagisikligini ust duzey korumak icin olman lazim kuzum.. dogumdan uc ay yada 2. Asindan 6 ay sonrada 3. Doz yaptir bes yil guvence duy.. igne batti su oldu bu oldu dediginde yine tetanoz asisi yaoiliyor ama hastaneye giderkeb icin rahat gidiyisun ne olursa olsun.. emzirdigindede bebekte umarim aliyordur o kismi bilmiomPinkpinkblue canım tetanoz aşısının 2.dozunu vurdurmamak sorun oluşturmaz mı? Beni de bugün hemşire aradı bu hafta içinde gelin aşınızın 2.dozunu yapalım diye.
Kizim havale gecirdigi gun hayatimin en korkunc günüydü. İlk aradigim kaynanamlar oldu hastaneye gotursunler diye ulasamayinca komşu goturdu. Sonra esimi aramislar ogrenmisler ben yoldayken beni arayip sordu o kadar, çıktı işe gitti kadin. Kendi anneme epey sonra soyledim. O da oglenden sonra eve döndük o zaman geldi zaten fazla duramadilar biz yine hastaneye gittik 2 gece hastanede yattik. Arada ugradi ikiside. Eve ciktigimiz gun annem bana dedi ki yirtik tisortle gitmissin hastaneye oyle gitme bir daha. Sen ne diyorsun ya dedim. Ben canımla ugrasirken kiyafet mi dusunecektim. Sen havale nasil olur biliyormusun dedim yok bilmiyorum dedi. Sekeri olduğu icin fazla anlatmamistim onlar siradan bayildi saniyormus. Anlatinca yerinde duramadi gidip gelip kiza bakti o gece.yani onlarda anne bizde anneyiz ama fark cidden cok fazlaBenim daha zor bir günüm olmadı eminim herkes aşağı yukarı aynı hamilelik sıkıntılarını yaşıyor. Bir insana da anası acımazsa kimse acımaz yani. Ama bundan sonra kimse için parçalamıycam kendimi.
Doğru söylüyorsun canım ben de yaptıracağım inşallah. Tedbirli olmakta yarar var.Ben yaptim oneririmde.. yoksa ilk asinin etkisi vucudundan git gide gidiyor doguma kadarda hic bi anlami kalmaz... bagisikligini ust duzey korumak icin olman lazim kuzum.. dogumdan uc ay yada 2. Asindan 6 ay sonrada 3. Doz yaptir bes yil guvence duy.. igne batti su oldu bu oldu dediginde yine tetanoz asisi yaoiliyor ama hastaneye giderkeb icin rahat gidiyisun ne olursa olsun.. emzirdigindede bebekte umarim aliyordur o kismi bilmiom
Güle güle giysin bebeğin bende aldim hep uzun kollu kalin aldim Xama aklıma takıldı çok almayayım yaz geliyor diye benim martin sonunda gözüküyor doğum benim bebeğimde kızYa bence kalın almalisin bu sene kis bi gelemedi bence marta soguk olabilir havalar. Yani en azindan uzun kollu olsun hepsi. Soguk olursa yelek ve patigi olsun . gerci yeni dogani sıkı giydiriyorsun. Birde benim kız olacak ben kalin giydiririm ya. Ben iki uc tane kadife ve kapitoneli takim aldim .dunde 3 lu aldim yelkli takimlar var oyle kullanisli biseylerde alabilrsin. Ama benim subat sonu ben hep kalin aldim yani . bi kac tanede orgu yelegim var .yeterli olur sanirim .triko corap bile aldim.
Masaallah prensese ❤ Senin dogum takvimin neden gozukmuyo canim yapsaydinyaKontrolü olanlar nasıl geçti? Nasılmış bebikler?
Benim kız 1300 gr olmuş maşallah. Ama pas vermedi çok bugün bana zilli
Sancıların devam ediyor mu canımKizlar benim erken dogum riskim var 2. Doz tetanozuda doktoruma sorarak oldum hemsire tereddut etmisti yaptirabilirsin dedi her defasinda kasilmalarimda cok erken basladigi halde izin verdi yani bilginiz olsun...persembe gunude ciger gelistirici olucaz insaallah hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?