2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay kızlar bugün hiç giremedim. Öğlen doktora gitmeden biraz ütü yapayım dedim Aşk-ı Memnu eşliğinde sonra doktora, oradan okula, oradan ev, sonra eşimin kardeşi geldi falan derken ancak telefonu elime alıp uzanabildim.

kontrolüm güzel geçti şükür Kan uyuşmazlığı iğnem vurulacak sanıyordum, doktor eczacılar odasına gidip almam gerektiğini yoksa çok pahalı olduğunu söyledi. Yarın yine sabahtan yollara düşüyorum. Oradan iğneyi aldıktan sonra herhangi bir hastanede yaptırabiliyor muyum iğneyi? Bilen arkadaşlar yazsa çok sevinirim

Tombik bebiş sevenler varsa Hünnap Keçi boynuzu özünü öneririm. Benimki resmen dobişko olmuş, şok oldum. 1,5 hafta önde çıktı 1400 olmuş kilosu. (Maşallah ) Ama pekmez bana da yaramış 3 haftada 2 kilo almışım boşu boşuna. Doktor da kilo almamızı ona bağladı ve pekmez için kan yapmaz zaten dedi Evet dogru yapmamış da boşu boşuna kilo aldık umarım bebeğim gelişimi normale döner. Yoksa ben onu nasıl çıkarıcam

ultrasondan serviks uzunluğuma baktı 33mm çıktı. 17. Haftada bakıldığında 39 mm idi. Kısalmış dedim, 30 üzerinde olduğu sürece sorun yok dedi. Gerçi alttan muayene, karından muayene farkı da olabilir.
Alttan muayene yapmadı. Nasıl rahatladım bilemezsiniz Normalde alttan muayenede utanmam çekinmem yoktur ama şu an öyle bir ağrım, yanmam var ki muayene olduğumu düşünemiyorum fitil verdi, bir de probiyotik tavsiyesi istedim. İnşallah iyi gelecekler
Sonraki kontrolüm de 4 hafta sonra nasipse

Aynen gaziantepte yaşıyorum yine de mart nisan soğuk geçiyor genelde. uzun kollu alırım çok sıcak olursa zaten yazlık alırız insallah o gunleri bi gorseydik

Uyuşmazlık iğnesi için test yapıldı mi, bazen gerekneyebiliyirctest sonucuna göre. Benim 2 kürtajım var kalp atışları durduğu icin, 2 kürtajdan sonra 1 de oğlumun dogumundan sonra oldum ama oğluma hamileyken 28.haftada yapılan testte ihtiyaç görmemişti doktorum. Bu hamileliğimde de haftaya persembe yaptırılan test bakalım ne diyecek

3 hafta önce yaptırdım canım negatif. Ama doktor yine de istiyor önlem olarak

Ya anlatsam bende de neler var. Ameliyatı da kv vardı kaç gün evde baktı ayrıca bana. Annem yabancı gibi uzaktan geçmiş olsun falan dedi. Her hastalandığımda da kv gelir elinden ne geliyorsa yardım eder gider. Benim annem de öyle iş yerine ziyarete giderdim bunları mı giyip geldin makyaj yapmamışsın falan derdi. El alem ne derci bunlar hep

Kizlar merhaba, belki yazanlar olmustur ama hepsini okuyamadigim icin sorayim dedim. Ebebek'te emzirme sutyeni var babymom kaplı emzirme sutyeni fiyati 26,90 uygun geldi ama alan var mi güzel mi merak ettim. Kapsız degil kaplı olani soruyorum göğüs ucunu belli etmez diye düşünüyorum ama emin de olamiyorum.

Canim ciger gelistiriciyi sana neden vuruyorlar ? Sanci ya da kisalma fln mi var hatirlayamadim

Ben pentiden aldim, dedigin atleti bilmiyorum ama belli etse de etmese sorun yok. Gogus pedi kullanirsin zaten ki, yoksa akma ihtimali olur sutunun bence. Fiyati cok uygunmus, icine sindiyse kacirma bence

Ayyyy aynı benim doktorum resmen ve ben kendisine hastayımmm bu anlamda ilk gittiğimde bebek 3 gün ilerideydi, 3 gün ileride çok güzel dedi. Sonraki gittiğimde 5 gün geriye düşmüş, haftasıyla uyumlu deyip geçti sadece. Bu benim için çok önemli bir ayrıntıydı mesela. Böyle alttan alttan tembihliyor, asla negatif bir yanı yok. Bundan önceki gittiğim doktor detaycı ve pimpirikliydi, beni cidden mahvetmişti psikolojik anlamda. Herkesin doktor ihtiyacı farklı. İnşallah doğumdan sonra da böyle güzel bahsedebiliriz doktorlarımızdan

kasık ağrısını pek sallamıyorlar genelde canım. Ben de iki defa gittim kasık ağrısıyla aynı şekilde bakıp gönderdiler. Hatta haftam erken diye alttan bile bakmadılar. Ritmik ağrı olursa sıkıntıymış.

Sezeryan beni korkutuyor anestezi olduğu için o nedenle npröal daha cazip geliyor ablam annem Kayınvalidem hep öyle motive ettiler çok rahat olduğunu söylediler

Ben de sezeryandan korkuyorum ama bunu düşünmemeye ve çağırmamaya çalışıyorum Kanım düşük diye kan kaybından bi de aynı şekilde anesteziden korkuyorum ben de.

Diyetle kontrol altina alirsin insallah canim. Uzulme yalniz degilsin Allah dermansiz dert vermesin. Bendede var gebelik sekeri . Tatli hamisleriz hep ondan oluyo

eveeeet canikolar şekeriniz fazla kaçıyor sizlerin

Benim bir saat sonrasi 132 cikti ve buna ragmen evett gebelik sekeri dediler cnm sinir 140 olmasina ragmen

Bana da 133 çıktı diye iyi dediler ne garip yav bu doktorlar.

benim de hep doktordan çıkınca farklı bir ağrım, sızım başlar canım bence üşütmüşsündür ama ayakları sıcak tut.

ayy evet limon.. annemde bir ara yüksek tansiyon problemi oldu. Düşsün diye boyuna
limon yiyordu. Bu sefer de şekeri yükseldi İçinde şeker olduğunu biliyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk

DooDooDoo sende doktora gitcektin canım ne yaptın yazmadın hiç
Ayy kuzum beni de unutmaz hiç güzel geçti canım. Bebeğin ve annesinin dobişko olması haricinde

ben anasınıfı öğretmeniyim. Abes olan öğretmeninin bu zamana kadar istememiş olması. Anasınıfında ilk kazandırılan becerilerden biridir makas tutma/kullanma becerisi. Küt uçlu makas aldırır zaten Öğretmen de, sıkıntı olmaz

Kendimi tesbihe yasine kaptırdım size yazmayı unutuyom
Ya al benden de o kadar gun boyu tesbihti yasindi kurandi derken... gozlerim agridi vallahi..bnde kaptirdim cok canim sikkin sirtimda kanli ciban cikmisti ellemiordum hic.. simdi kasidim patladi heryer kan oldu.. moralim cok bozuldu.. esimde ne kanatiosun diye canimi sikti.. gece gece basina is actik ... neyse pansuman yapti .. yatiom yarin ola hayrola minecim ve diger ark.

Benim doktorumda cok cok rahatt oda herşeye normal diyor ve olumsuz bişeyde bile korkutmuyor ama bu beni rahatlatmıyo ben evhamlı doktoru severim ama gittiğim tam eşimin tercih edicegi doktor tipi her seferınde memnun ayrılıyo kendısı, doktor herşeye agrılara normal diyince kendi kendine bişeyler buluyosun hiçbişeyin yok işte diyo bana

Unuturmuyummm cok sükür kuzum

Ben pentiden aldim, dedigin atleti bilmiyorum ama belli etse de etmese sorun yok. Gogus pedi kullanirsin zaten ki, yoksa akma ihtimali olur sutunun bence. Fiyati cok uygunmus, icine sindiyse kacirma bence
Pentide 80 tl demişlerdi. Bahsettiğim sutyeni internetten alicam o yuzden cok emin olamadim ama işimi görecek gibi alayım bari yarin. Aman iyi cikmazsada evde kullanirim sadece

Ben emzirme sütyeninden ziyade emzirme atleti kullanmayı düşünüyorum.LCWde vardı.Göğüs kısmında sünger olan atletlerini kullanıyorum.Sütyenler sıkıyor beni bunaltıyor.Bunlarla bile emzirirken rahat olur bence.

ins zamaninda gelsin kuzucugun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…