- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Canim mesela canin kek cekti dayanamadin uedin 1 kase yogurda 2 yemek kasigi limon sikip hemen ustune yersen sekeri yukseltmiyortabi kiii söyleee
mutlaka söyle canım ihmal etme. Rahim boyunu fln ölçer sana gerekli açıklamayı yapar.sonuçta herkes aynı yaşamıyor hamileliği ve seni en iyi dr un tanıyor
Ya valla cok garipler 132 ile 133 arasinda ne gibi bir fark var acabaAyyyy aynı benim doktorum resmen ve ben kendisine hastayımmm bu anlamdailk gittiğimde bebek 3 gün ilerideydi, 3 gün ileride çok güzel dedi. Sonraki gittiğimde 5 gün geriye düşmüş, haftasıyla uyumlu deyip geçti sadece. Bu benim için çok önemli bir ayrıntıydı mesela. Böyle alttan alttan tembihliyor, asla negatif bir yanı yok. Bundan önceki gittiğim doktor detaycı ve pimpirikliydi, beni cidden mahvetmişti psikolojik anlamda. Herkesin doktor ihtiyacı farklı. İnşallah doğumdan sonra da böyle güzel bahsedebiliriz doktorlarımızdan
kasık ağrısını pek sallamıyorlar genelde canım. Ben de iki defa gittim kasık ağrısıyla aynı şekilde bakıp gönderdiler. Hatta haftam erken diye alttan bile bakmadılar. Ritmik ağrı olursa sıkıntıymış.
Ben de sezeryandan korkuyorum ama bunu düşünmemeye ve çağırmamaya çalışıyorumKanım düşük diye kan kaybından bi de aynı şekilde anesteziden korkuyorum ben de.
eveeeet canikolar şekeriniz fazla kaçıyor sizlerin
Bana da 133 çıktı diye iyi dedilerne garip yav bu doktorlar.
benim de hep doktordan çıkınca farklı bir ağrım, sızım başlar canımbence üşütmüşsündür ama ayakları sıcak tut.
ayy evet limon.. annemde bir ara yüksek tansiyon problemi oldu. Düşsün diye boyuna
limon yiyordu. Bu sefer de şekeri yükseldiİçinde şeker olduğunu biliyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk
Ayy kuzum beni de unutmaz hiçgüzel geçti canım. Bebeğin ve annesinin dobişko olması haricinde
ben anasınıfı öğretmeniyim. Abes olan öğretmeninin bu zamana kadar istememiş olması. Anasınıfında ilk kazandırılan becerilerden biridir makas tutma/kullanma becerisi. Küt uçlu makas aldırır zaten Öğretmen de, sıkıntı olmaz
Olusturmazmis cnm . Ben bilgi verdim hemsireye bu durumda zaten yapamayiz dediPinkpinkblue canım tetanoz aşısının 2.dozunu vurdurmamak sorun oluşturmaz mı? Beni de bugün hemşire aradı bu hafta içinde gelin aşınızın 2.dozunu yapalım diye.
Tamam tam boyle bir sey yasiyorum . En cokda sag tarafimda bobrek buyumesimi varki. Kadin dohumami gdeyim endokrinemi nefrolojimi urolijimi nereyan boşluklarına ve yan boşlukların sırt tarafına doğru kadar nefes kesen bir ağrıdır. Yürümene bile engel olur nasıl oturacağını yürüyeceğini şaşırırsın o derece bir ağrı
Durdugun kabahatcabukkkk sole o iksiri
Belkide cnm herkesin bunueside farkli tabi. Ama daha erken haftalarda daha iyiymis yaniBen kızımdada şimdi de sorun yaşamadım canım.Geçmiş olsun çok.Benim 16. hafta yapılmıştı.Belki de ondan bir sıkıntı olmamıştır.
Uyuşmazlık iğnesi için test yapıldı mi, bazen gerekneyebiliyirctest sonucuna göre. Benim 2 kürtajım var kalp atışları durduğu icin, 2 kürtajdan sonra 1 de oğlumun dogumundan sonra oldum ama oğluma hamileyken 28.haftada yapılan testte ihtiyaç görmemişti doktorum. Bu hamileliğimde de haftaya persembe yaptırılan test bakalım ne diyecek
Kızlar bu uyuşmazlık iğnesi dediğiniz nedir? Kan uyuşmazlığı mı? Bana test felan yapılmadı. Size ne testi yapıldı3 hafta önce yaptırdım canım negatif. Ama doktor yine de istiyor önlem olarak
Sabah sekizde açılıyor ama dr ların gelmesi sekiz olur mu bilmiyorumKızlar sağlık ocağı sabah kaçta açılıyor biliyor musunuz?
Ahh iste normalde herseyi arastirirm giderim boyle bir sey yasadim bu defada . Hayirlisi artik hemsire hanimada alistik artikCanım ilk oğlumda erken doğum riskim var diye vurdurmadı bana doktorum, bunda da gerek yok dedi, bende okumuştum kasılmalara sebep olduğunu, takma hemşireyi malesef her meslekte bazen anlayışsız insanlar olabiliyor,
Bende elimi paslı bıçakla kesince acil erken yaptırmıştım. Çok üzülmüştüm erken diye demekki erken de yapılıyormuşBelkide cnm herkesin bunueside farkli tabi. Ama daha erken haftalarda daha iyiymis yani
Ama o nasil bir rahatlamadirbenim de oyle yapıldı da benim barsakların zaten icini dökesi varmis
Ebet cnm . Aile hek hemsiresi ark var sonradan ona sormustum o dedi oyle bu haftada hayatta yapmiyorum ben die nasil boyle bir riske atar anlamadim dedi. . Ayy cok gecmis olsunBende elimi paslı bıçakla kesince acil erken yaptırmıştım. Çok üzülmüştüm erken diye demekki erken de yapılıyormuş
İnşallah canım bugün de olursa yazcam bakalım doktoraAyyyy aynı benim doktorum resmen ve ben kendisine hastayımmm bu anlamdailk gittiğimde bebek 3 gün ilerideydi, 3 gün ileride çok güzel dedi. Sonraki gittiğimde 5 gün geriye düşmüş, haftasıyla uyumlu deyip geçti sadece. Bu benim için çok önemli bir ayrıntıydı mesela. Böyle alttan alttan tembihliyor, asla negatif bir yanı yok. Bundan önceki gittiğim doktor detaycı ve pimpirikliydi, beni cidden mahvetmişti psikolojik anlamda. Herkesin doktor ihtiyacı farklı. İnşallah doğumdan sonra da böyle güzel bahsedebiliriz doktorlarımızdan
kasık ağrısını pek sallamıyorlar genelde canım. Ben de iki defa gittim kasık ağrısıyla aynı şekilde bakıp gönderdiler. Hatta haftam erken diye alttan bile bakmadılar. Ritmik ağrı olursa sıkıntıymış.
Ben de sezeryandan korkuyorum ama bunu düşünmemeye ve çağırmamaya çalışıyorumKanım düşük diye kan kaybından bi de aynı şekilde anesteziden korkuyorum ben de.
eveeeet canikolar şekeriniz fazla kaçıyor sizlerin
Bana da 133 çıktı diye iyi dedilerne garip yav bu doktorlar.
benim de hep doktordan çıkınca farklı bir ağrım, sızım başlar canımbence üşütmüşsündür ama ayakları sıcak tut.
ayy evet limon.. annemde bir ara yüksek tansiyon problemi oldu. Düşsün diye boyuna
limon yiyordu. Bu sefer de şekeri yükseldiİçinde şeker olduğunu biliyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk
Ayy kuzum beni de unutmaz hiçgüzel geçti canım. Bebeğin ve annesinin dobişko olması haricinde
ben anasınıfı öğretmeniyim. Abes olan öğretmeninin bu zamana kadar istememiş olması. Anasınıfında ilk kazandırılan becerilerden biridir makas tutma/kullanma becerisi. Küt uçlu makas aldırır zaten Öğretmen de, sıkıntı olmaz
Bence direkt radyolojiye git ultrason çektir, böbrekte bir büyüme var mı taş ya da başka birşey var mı öğren. Şimdi ürolojiye gideceksin muayene ücreti vereceksin o da senden ultrason isteyecek bir daha ona para verme. Direkt ultrason çektir. Radyoloji doktoruna sor var mı bir şey diye. Varsa üroloji den randevu alırsınTamam tam boyle bir sey yasiyorum . En cokda sag tarafimda bobrek buyumesimi varki. Kadin dohumami gdeyim endokrinemi nefrolojimi urolijimi nere
Canım genelde sağ tarafımdan belimin içinden kalçama ordan topuğuma kadar inen bir ağrıCanım bel fıtığı şikayetin nasıldı acaba ,3 gündür nerdeyse yürüyemiyorum ,yatakta dönemiyorum nerdeyse
Benim kız babasına çeksin boy konusunda inşallah ya ben 166yımBelki analarını hiç üzmeden kolayca doğuverirler kuzucum❤❤ Bacaklar da 10 gün ilerde çıktı minnoşum manken gibi uzun bacaklı olacakanasına çekmiş bu kuzu kesin babasının poposu yere yakın
08.30Kızlar sağlık ocağı sabah kaçta açılıyor biliyor musunuz?
E sen de kısa değilsin canımBenim kız babasına çeksin boy konusunda inşallah ya ben 166yım
Sağol kuzum ama eşim 195 olunca kısa kalıyorumE sen de kısa değilsin canım
Geçmiş olsun canım sanada dayanılmaz bir ağrı malesef ,evet bendeki ağrı da senin tarif ettiğin gibi ,yarın kontrolüm var bi sorucam bakalım ne yapmam gerektiğiniCanım genelde sağ tarafımdan belimin içinden kalçama ordan topuğuma kadar inen bir ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?