2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
tabi kiii söyleee
mutlaka söyle canım ihmal etme. Rahim boyunu fln ölçer sana gerekli açıklamayı yapar.sonuçta herkes aynı yaşamıyor hamileliği ve seni en iyi dr un tanıyor
Canim mesela canin kek cekti dayanamadin uedin 1 kase yogurda 2 yemek kasigi limon sikip hemen ustune yersen sekeri yukseltmiyor

Ya valla cok garipler 132 ile 133 arasinda ne gibi bir fark var acaba dohdur ne anlar diyince kiziyolla sonrada

Tamam tam boyle bir sey yasiyorum . En cokda sag tarafimda bobrek buyumesimi varki. Kadin dohumami gdeyim endokrinemi nefrolojimi urolijimi nere

Durdugun kabahat cabukkkk sole o iksiri
. Tatli bisey yiyince kan sekerin yukselmesin diee bir kase yogurda 2 yemek kasihi limon sikip yersen dengeliyor canim. Ama tabi bu hergun hergun yapilmaz . Kizima yazin hamileydim dondirmanin ustune yogurt yiuodum cok cnim cekimce

3 hafta önce yaptırdım canım negatif. Ama doktor yine de istiyor önlem olarak
Kızlar bu uyuşmazlık iğnesi dediğiniz nedir? Kan uyuşmazlığı mı? Bana test felan yapılmadı. Size ne testi yapıldı
Kızlar sağlık ocağı sabah kaçta açılıyor biliyor musunuz?
Sabah sekizde açılıyor ama dr ların gelmesi sekiz olur mu bilmiyorum
Gerçi geçen ben gitmiştim sekizde. Ç bir nöbetçi dr oluyormuş ve o da benim aile hekimim çıktı hemen ilaçlarımı yazdırdım

Canım ilk oğlumda erken doğum riskim var diye vurdurmadı bana doktorum, bunda da gerek yok dedi, bende okumuştum kasılmalara sebep olduğunu, takma hemşireyi malesef her meslekte bazen anlayışsız insanlar olabiliyor,
Ahh iste normalde herseyi arastirirm giderim boyle bir sey yasadim bu defada . Hayirlisi artik hemsire hanimada alistik artik

Bende elimi paslı bıçakla kesince acil erken yaptırmıştım. Çok üzülmüştüm erken diye demekki erken de yapılıyormuş
Ebet cnm . Aile hek hemsiresi ark var sonradan ona sormustum o dedi oyle bu haftada hayatta yapmiyorum ben die nasil boyle bir riske atar anlamadim dedi. . Ayy cok gecmis olsun

İnşallah canım bugün de olursa yazcam bakalım doktora

Tamam tam boyle bir sey yasiyorum . En cokda sag tarafimda bobrek buyumesimi varki. Kadin dohumami gdeyim endokrinemi nefrolojimi urolijimi nere
Bence direkt radyolojiye git ultrason çektir, böbrekte bir büyüme var mı taş ya da başka birşey var mı öğren. Şimdi ürolojiye gideceksin muayene ücreti vereceksin o da senden ultrason isteyecek bir daha ona para verme. Direkt ultrason çektir. Radyoloji doktoruna sor var mı bir şey diye. Varsa üroloji den randevu alırsın ben öyle yaptım.

Belki analarını hiç üzmeden kolayca doğuverirler kuzucum❤❤ Bacaklar da 10 gün ilerde çıktı minnoşum manken gibi uzun bacaklı olacak anasına çekmiş bu kuzu kesin babasının poposu yere yakın
Benim kız babasına çeksin boy konusunda inşallah ya ben 166yım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…