Durum bende de aynı durum, eş 1.93 ben 1.69Sağol kuzum ama eşim 195 olunca kısa kalıyorum
Tesekkur ederim . Yarin endikrin kont var onuda halledeyimde sonrada bu ise geceyimBence direkt radyolojiye git ultrason çektir, böbrekte bir büyüme var mı taş ya da başka birşey var mı öğren. Şimdi ürolojiye gideceksin muayene ücreti vereceksin o da senden ultrason isteyecek bir daha ona para verme. Direkt ultrason çektir. Radyoloji doktoruna sor var mı bir şey diye. Varsa üroloji den randevu alırsınben öyle yaptım.
Masa başı olup sürekli oturunca da daha kötü yapıyor değişik vallahi yatsam yatamıyorum otursam o da yokGeçmiş olsun canım sanada dayanılmaz bir ağrı malesef ,evet bendeki ağrı da senin tarif ettiğin gibi ,yarın kontrolüm var bi sorucam bakalım ne yapmam gerektiğini
Tabi canım doğal birşey aslında utanmamamız gerekiyor ama insan yapamıyor. Kendimi hazırlamam lazım. Birde benim kötü bir anım var. Küçükken hastlanmıştım doktor iğne vermişti. Karşı komşumuz bir tane çok tatlı abla vardı hemşireydi. Popodan bana iğne yaparken istemsiz gaz çıkarmıştım hahahahha. Herkes gülmüştü bana ondan beri böyle şeylerden çok utanıyorumCanım lavmandan veya eğer normal doğum yaparsan doğumda tuvaletini kaçırmaktan hiç korkma. Neticede istemsiz birşey o. Hatta o konuyu hiç ama hiç kafana takma. Ebe ve hemşireler zaten anlayışlı oluyor. Yani tabi Allah iyilerle karşılaştırsın. Zaten doğumhanede önlem alıyorlar. Heryere kocaman naylon örtüler seriyorlar.
Benim bir aydır hafif vardı ama 4 gündür ağlıyorum resmen ,yürüyünce biraz ağrı hafifliyor ,yürümekte yasak. Benim iş aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık işine döndüMasa başı olup sürekli oturunca da daha kötü yapıyor değişik vallahi yatsam yatamıyorum otursam o da yok
Aynen sol tarafımda bana da oluyor. İğne batması gibi anlık ama canım çok acıyor.Kızlar bebek öyle bir yerde ki hareket edince bir yerime denk geliyor ve canım çok acıyor anlık iğne batması gibi. Mesanem değil ama orda bir yer. Size de oluyor mu baya sanki sinir sıkışıyormuş gibi. Napıyor anlamıyorum konuşuyorum felan ama gene itekliyor
Kuzum benim acıtıyor
bir de bende hemoroid te var yandık valla ıkınırken iyice nüksedicekTabi canım doğal birşey aslında utanmamamız gerekiyor ama insan yapamıyor. Kendimi hazırlamam lazım. Birde benim kötü bir anım var. Küçükken hastlanmıştım doktor iğne vermişti. Karşı komşumuz bir tane çok tatlı abla vardı hemşireydi. Popodan bana iğne yaparken istemsiz gaz çıkarmıştım hahahahha. Herkes gülmüştü bana ondan beri böyle şeylerden çok utanıyorum
Kızlar bu uyuşmazlık iğnesi dediğiniz nedir? Kan uyuşmazlığı mı? Bana test felan yapılmadı. Size ne testi yapıldı
Sabah sekizde açılıyor ama dr ların gelmesi sekiz olur mu bilmiyorum
Gerçi geçen ben gitmiştim sekizde. Ç bir nöbetçi dr oluyormuş ve o da benim aile hekimim çıktı hemen ilaçlarımı yazdırdım
Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Aynen benim kuzum da cok acitiyor ozellikle yanlarimiKızlar bebek öyle bir yerde ki hareket edince bir yerime denk geliyor ve canım çok acıyor anlık iğne batması gibi. Mesanem değil ama orda bir yer. Size de oluyor mu baya sanki sinir sıkışıyormuş gibi. Napıyor anlamıyorum konuşuyorum felan ama gene itekliyor
Kuzum benim acıtıyor
Benim dr um gyno ferro sanol harici hic birsey kullandirmiyor kuzum.
Ben de multi vitamin olarak elevit ve d vitamini kullanıyorumKızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
ya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı
Ben multivitamin kullanıyordum. Doktor bıraktırdı. Haftada 1 kez balık ye yeter dedi. Multivitaminde bebeğe ve anneye kilo aldırıyormuş.Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Benim kan gurubum Ab neg. Eşim pozitif, oğlumda pozitif. İlk gebeligimde kürtajla sonuçlandı onun kan gurubunu bilmiyoruz bu nedenle. Koruyucu uyusmazlik önleyici iğneler var onun için olacağız. Hamilelikte 28 hafta civarı kan testi yapıyorlar gerekiyorsa hamilelikte de bir doz oluyorsun, gerekmiyorsa doğum sonrası 1 doz igneKızlar bu uyuşmazlık iğnesi dediğiniz nedir? Kan uyuşmazlığı mı? Bana test felan yapılmadı. Size ne testi yapıldı
Sabah sekizde açılıyor ama dr ların gelmesi sekiz olur mu bilmiyorum
Gerçi geçen ben gitmiştim sekizde. Ç bir nöbetçi dr oluyormuş ve o da benim aile hekimim çıktı hemen ilaçlarımı yazdırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?