2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkur ederim . Yarin endikrin kont var onuda halledeyimde sonrada bu ise geceyim

Geçmiş olsun canım sanada dayanılmaz bir ağrı malesef ,evet bendeki ağrı da senin tarif ettiğin gibi ,yarın kontrolüm var bi sorucam bakalım ne yapmam gerektiğini
Masa başı olup sürekli oturunca da daha kötü yapıyor değişik vallahi yatsam yatamıyorum otursam o da yok

Tabi canım doğal birşey aslında utanmamamız gerekiyor ama insan yapamıyor. Kendimi hazırlamam lazım. Birde benim kötü bir anım var. Küçükken hastlanmıştım doktor iğne vermişti. Karşı komşumuz bir tane çok tatlı abla vardı hemşireydi. Popodan bana iğne yaparken istemsiz gaz çıkarmıştım hahahahha. Herkes gülmüştü bana ondan beri böyle şeylerden çok utanıyorum

Masa başı olup sürekli oturunca da daha kötü yapıyor değişik vallahi yatsam yatamıyorum otursam o da yok
Benim bir aydır hafif vardı ama 4 gündür ağlıyorum resmen ,yürüyünce biraz ağrı hafifliyor ,yürümekte yasak. Benim iş aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık işine döndü

Aynen sol tarafımda bana da oluyor. İğne batması gibi anlık ama canım çok acıyor.

bir de bende hemoroid te var yandık valla ıkınırken iyice nüksedicek

Canım benim kanım 0 negatif eşiminki A pozitif. Rh uyuşmazlığı kaynaklı iğne olmam gerekiyor. Eğer sen pozitifsen bu teste ihtiyaç duyulmuyor zaten

Aynen benim kuzum da cok acitiyor ozellikle yanlarimi

ya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı

Her doktorun kendi tarzi cok farkli oluyor. Ben ayni doktorda dogum yaptim kizimda da kullandirmadi, pek ilac yanlisi degil, beslenmene dikkat edeceksin dedi. Cok sukur sagliklada kucagima aldim. Simdide kullandirmiyor. Tetanosda vurdurmuyor. Ona oyle guveniyorum ki hic duyduklarim beni etkilemiyor

Benim iki aydır el parmak eklemlerim ağrıyor kapı açmakta yazı yazmakta çok zorlanıyorum ödem oluyor sandım ki ara ara şişiyor tuzlu yediğimin ertesi günü ama bugun dank etti. Acaba benim kalsiyum depolarından kullandığı için mi bu kdr eklem ağrısı oluyor.

Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Ben multivitamin kullanıyordum. Doktor bıraktırdı. Haftada 1 kez balık ye yeter dedi. Multivitaminde bebeğe ve anneye kilo aldırıyormuş.

Benim kan gurubum Ab neg. Eşim pozitif, oğlumda pozitif. İlk gebeligimde kürtajla sonuçlandı onun kan gurubunu bilmiyoruz bu nedenle. Koruyucu uyusmazlik önleyici iğneler var onun için olacağız. Hamilelikte 28 hafta civarı kan testi yapıyorlar gerekiyorsa hamilelikte de bir doz oluyorsun, gerekmiyorsa doğum sonrası 1 doz igne

Zonguldak'tan günaydın herkesee :))
Hasta oluyor gibiyim. Sabah uyandığımda kulaklarım ağrıyordu burnum falan tıkanmış. Hiç halim yok ama çokta işim var işe gelmek zorunda kaldım.
1 saat yol geldim ve ayakta. Bugünde kimse yer vermedi. Ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Az kaldı bebişlerimize kavuşcaz inşallah.

Dün de annemlere uğradım. Yengem vardı orda. Ayy bu ne kızz çok şişmişsin iyi kilo almışsın dedi güldü. Ağzının ortasına bir tane çarpıcaktım ama annem kaş göz yaptı boşver dedi.
Evet şiştim evet kilo aldım sananeki yani sana mı düştü benim kilom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…