Görümcem hemşire o da dokuz ay kullanacan dedi ben bi alıyorum bi almıyorumya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı
Böyle insanlar için yanımızda kürek taşımamız lazım ağzılarına vurmak için. Otobüste yer vermeyenler var bide senin göbeğini göre göre önüne atılıp senden önce binmeye çalışanlar da var çarpmak fln umurlarında değil.Zonguldak'tan günaydın herkesee :))
Hasta oluyor gibiyim. Sabah uyandığımda kulaklarım ağrıyordu burnum falan tıkanmış. Hiç halim yok ama çokta işim var işe gelmek zorunda kaldım.
1 saat yol geldim ve ayakta. Bugünde kimse yer vermedi. Ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Az kaldı bebişlerimize kavuşcaz inşallah.
Dün de annemlere uğradım. Yengem vardı orda. Ayy bu ne kızz çok şişmişsin iyi kilo almışsın dedi güldü. Ağzının ortasına bir tane çarpıcaktım ama annem kaş göz yaptı boşver dedi.
Evet şiştim evet kilo aldım sananeki yani sana mı düştü benim kilom.
Hafif hafif egzersiz yap canım ya da doktorunla görüşüp korse alabilirsinBenim bir aydır hafif vardı ama 4 gündür ağlıyorum resmen ,yürüyünce biraz ağrı hafifliyor ,yürümekte yasak. Benim iş aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık işine döndü
Ya boşver canım hamile olmadığı halde karnı bizim kadar olan kadınlar var çok gördüm.Bana da yapıyorlar kilo almışın diye alacam diyorum hamileyim almasam tuhaf olurdu diyorum.Herkes kendine baksınZonguldak'tan günaydın herkesee :))
Hasta oluyor gibiyim. Sabah uyandığımda kulaklarım ağrıyordu burnum falan tıkanmış. Hiç halim yok ama çokta işim var işe gelmek zorunda kaldım.
1 saat yol geldim ve ayakta. Bugünde kimse yer vermedi. Ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Az kaldı bebişlerimize kavuşcaz inşallah.
Dün de annemlere uğradım. Yengem vardı orda. Ayy bu ne kızz çok şişmişsin iyi kilo almışsın dedi güldü. Ağzının ortasına bir tane çarpıcaktım ama annem kaş göz yaptı boşver dedi.
Kız 166nın nesi kötüBenim kız babasına çeksin boy konusunda inşallah ya ben 166yım
Anacım kociş fazla uzun ve ailesi de öyle kendimi bildim bileli boyum iyi derdim eşimin ailesine girince en kısa ben kaldım ve kısayım diyorumKız 166nın nesi kötüBiz eşimle ikimizde 1.70iz
Iyi fikirBöyle insanlar için yanımızda kürek taşımamız lazım ağzılarına vurmak için. Otobüste yer vermeyenler var bide senin göbeğini göre göre önüne atılıp senden önce binmeye çalışanlar da var çarpmak fln umurlarında değil.
Ben en uzun gece indiriminden 50 liraya aldim canim. Icime pentininki sindi diyorsan, bekle azcik yine bi indirim yaparlar kesin, alirsin o zamn. Hatta ayni gun ben 53 liraya cok rahat da bi sutyen de aldim. Sicaklar baslar da, atlet giyemem direkt sutyenle cikmam gerekirse die aklinda bulunsunPentide 80 tl demişlerdi. Bahsettiğim sutyeni internetten alicam o yuzden cok emin olamadim ama işimi görecek gibi alayım bari yarin. Aman iyi cikmazsada evde kullanirim sadece
Seninki kac ciktiki?Evet canım. Doktora sordum ben de 75 ilk şeker yüklemesinde 180 imiş sinir. 50 km’lik 140 imiş.
GunaaayyydiiinnnZonguldak'tan günaydın herkesee :))
Bizde ben 1.74 esim 1.72Kız 166nın nesi kötüBiz eşimle ikimizde 1.70iz
Anacım kociş fazla uzun ve ailesi de öyle kendimi bildim bileli boyum iyi derdim eşimin ailesine girince en kısa ben kaldım ve kısayım diyorum
Omega 3 kullanıyorum ben Demir ilacı d vitamini haricindeya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı
Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Benim eski dr da vermedi şimdi yenisi mutlaka iç dedi. Hepsinin tarzı farklı demekkiBenim dr um gyno ferro sanol harici hic birsey kullandirmiyor kuzum.
Sorunca benide etiketleyip soylermisiniz o tarif ettiginiz agri bendede oluyor ve bel fitigi baslangici vardi.. uzun sure sabit ayakta kalinca agriyordu simdi bebekler basinc yapiyor agritiyor diye dusunuyorum umarim yanilmamGeçmiş olsun canım sanada dayanılmaz bir ağrı malesef ,evet bendeki ağrı da senin tarif ettiğin gibi ,yarın kontrolüm var bi sorucam bakalım ne yapmam gerektiğini
Evet çok haklısın canım ☺ Çocuklara davranış şeklimiz ne kadar önemli demekki.. Şöyle de bir durum var. Doğum esnasında tuvaletin gelirse kuvvetle muhtemel doğum anı çok yakın demek bildiğim kadarıyla. Zaten hemşirelere tuvaletim geliyor sanki deyince hepsi birden tamam yap biz bakmıyoruz filan diyorlar ve ısrar ediyorlar. Yani o doğumla da ilintili.Tabi canım doğal birşey aslında utanmamamız gerekiyor ama insan yapamıyor. Kendimi hazırlamam lazım. Birde benim kötü bir anım var. Küçükken hastlanmıştım doktor iğne vermişti. Karşı komşumuz bir tane çok tatlı abla vardı hemşireydi. Popodan bana iğne yaparken istemsiz gaz çıkarmıştım hahahahha. Herkes gülmüştü bana ondan beri böyle şeylerden çok utanıyorum
Teşekkür ederim ☺
Sekerin ilaci tarcin.. yogurt uzeri tarcin ye oyle hangi diyetle besleneniceksen beslen yada yemek uzerine ye.. dene bakalim ise yariyor..Kizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyorinsuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
Kesinlikle bende aynini dusunurdum.. sut yogurt kefir bol bol tuketBenim iki aydır el parmak eklemlerim ağrıyor kapı açmakta yazı yazmakta çok zorlanıyorum ödem oluyor sandım ki ara ara şişiyor tuzlu yediğimin ertesi günü ama bugun dank etti. Acaba benim kalsiyum depolarından kullandığı için mi bu kdr eklem ağrısı oluyor.
Medisana markası güzel bende hem alından temassız ölçer olanı hem de koltuk altı ölçer olanı var koltuk altı daha güvenilir sonuç veriyormuş ama temassız olanda uykusunda ölçerken rahat oluyorKizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?