2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor

Canım ben tüp bebek yaptırmıştım. Tedavinin basından beri imom kullanıyordum. Kan değerlerim düşünce ferro sanol duedonal verdiler. Bir de devit 3 ve magnezyum kullanıyorum bu ara
Ben multivitamin kullanıyordum. Doktor bıraktırdı. Haftada 1 kez balık ye yeter dedi. Multivitaminde bebeğe ve anneye kilo aldırıyormuş.
Aldırsa bana aldırırdı. Gebeliğim basından veri kullanıyorum çünkü. Bebek de zayıf ben de hala 5-6 kilo arası gidip geliyorum
Seninki kac ciktiki?
Canın benim açlık 88, 1 saat 150 2 saat 113 çıktı
Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebe

Anacım kociş fazla uzun ve ailesi de öyle kendimi bildim bileli boyum iyi derdim eşimin ailesine girince en kısa ben kaldım ve kısayım diyorum
Aileye renk katmışsın minnoşumBenim de ailem çok uzun babam felan 190 a yakın eşim minicik kalıyor erkek kardeşimle babamın arasında

Yaa yalnız değilim desene Bize minik kocalar düşmüş

Hiç takmayin kilo alana sa almayana da uygulanan taciz var. Ben kilo almadım, çokta göbeğim yok. İlk hamileligimde de öyleydi. Bana da ne biçim hamilesin çocuğunu düşünmüyor musun yemiyor musun diye sorup duruyorlar

Şekerin normal çıkmış, bence iyi

ya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı
Bana elevit veriyor 4. Aydan beri kuzum. Arada kalsiyum magnezyum için de takviye alıyorum . Ama özeldeki doktorum hiç birine gerek yok diyor. Yok ta kasılmaktan bi gün sakat kalcak bacağım. ben kullanıyorum kilo yapsa da devam ediyorum

Aynen öyle kuzum. Bir tane küçük kürek mi alsak gerçekten şuan çok iyi fikir geldi.
Hamilelik psikolojime verin, hormonlardan derim vurduktan sonrada

Ya boşver canım hamile olmadığı halde karnı bizim kadar olan kadınlar var çok gördüm.Bana da yapıyorlar kilo almışın diye alacam diyorum hamileyim almasam tuhaf olurdu diyorum.Herkes kendine baksın
Tabi canım halam da vardı hatta. O da diyor seninki de karın mı bak benimkine yarışırız seninle falan diye moralimi yükseltmeye çalıştı.

Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Bende daha almadım ama 1 tane normal dijital ateş ölçer alıcam.
1 tanede temassız ateş ölçer alıcam. Hepsiburada'da Acura diye bir marka buldum. Hem fiyatı uygun hemde yorumları iyi. İlk etapta böyle birşey alırım çok ateşli hastalanan bebek olursa braun falan alırım diye düşündüm.

Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebe
Evet canım herkeste aynı oluyor mudur bilmiyorum ama ben de öyle yorumladım. Çünkü tam bebeğin gelmesine yakın tuvaletin geliyor gibi oluyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…