Benim ilk aldigim medisanaydiMedisana markası güzel bende hem alından temassız ölçer olanı hem de koltuk altı ölçer olanı var koltuk altı daha güvenilir sonuç veriyormuş ama temassız olanda uykusunda ölçerken rahat oluyor
Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Aldırsa bana aldırırdı. Gebeliğim basından veri kullanıyorum çünkü. Bebek de zayıf ben de hala 5-6 kilo arası gidip geliyorumBen multivitamin kullanıyordum. Doktor bıraktırdı. Haftada 1 kez balık ye yeter dedi. Multivitaminde bebeğe ve anneye kilo aldırıyormuş.
Canın benim açlık 88, 1 saat 150 2 saat 113 çıktıSeninki kac ciktiki?
Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebeEvet çok haklısın canım ☺ Çocuklara davranış şeklimiz ne kadar önemli demekki.. Şöyle de bir durum var. Doğum esnasında tuvaletin gelirse kuvvetle muhtemel doğum anı çok yakın demek bildiğim kadarıyla. Zaten hemşirelere tuvaletim geliyor sanki deyince hepsi birden tamam yap biz bakmıyoruz filan diyorlar ve ısrar ediyorlar. Yani o doğumla da ilintili.
Aileye renk katmışsın minnoşumAnacım kociş fazla uzun ve ailesi de öyle kendimi bildim bileli boyum iyi derdim eşimin ailesine girince en kısa ben kaldım ve kısayım diyorum
Yaa yalnız değilim deseneGunaaayyydiiinnn
Ayyyyyyy bana bu tiplerden fenalikkkk geldi! Ne dert tasa oldu kilolarimiz sanane diceksinde iste susuyoruz.
Benimde annemin komsusu ne zamannn beni gorse popon genislemis oran cikmis ben 5 tane dogurdum karnim dumduzdu
Ondan mi simdi 35 aylik hamile gibisin demek geliyorda icimden susuyorum
Bizde ben 1.74 esim 1.72
Kuzum bizim ailede oyle babamin boyu 196 anne tarafim desen en kucuk kuzenimi soyleyeyim digerlerini anla 189 16 yasinda hep iri yapili uzun boylu bir sulalem var
Esimde tam tersi en uzun benim esimi sayiyorlar hepsi minnak hepsi zayif
Kizim bana cektiyasitlarina gore uzun, dun misafirimiz vardi diyor ki sanki 5 yasinda gibi
Insallah oglanda bana ceker erkegin kisasi
Ben soz nisan dugun hep babet giydim
Hiç takmayin kilo alana sa almayana da uygulanan taciz var. Ben kilo almadım, çokta göbeğim yok. İlk hamileligimde de öyleydi. Bana da ne biçim hamilesin çocuğunu düşünmüyor musun yemiyor musun diye sorup duruyorlarGunaaayyydiiinnn
Ayyyyyyy bana bu tiplerden fenalikkkk geldi! Ne dert tasa oldu kilolarimiz sanane diceksinde iste susuyoruz.
Benimde annemin komsusu ne zamannn beni gorse popon genislemis oran cikmis ben 5 tane dogurdum karnim dumduzdu
Ondan mi simdi 35 aylik hamile gibisin demek geliyorda icimden susuyorum
Bizde ben 1.74 esim 1.72
Kuzum bizim ailede oyle babamin boyu 196 anne tarafim desen en kucuk kuzenimi soyleyeyim digerlerini anla 189 16 yasinda hep iri yapili uzun boylu bir sulalem var
Esimde tam tersi en uzun benim esimi sayiyorlar hepsi minnak hepsi zayif
Kizim bana cektiyasitlarina gore uzun, dun misafirimiz vardi diyor ki sanki 5 yasinda gibi
Insallah oglanda bana ceker erkegin kisasi
Ben soz nisan dugun hep babet giydim
Şekerin normal çıkmış, bence iyiCanım ben tüp bebek yaptırmıştım. Tedavinin basından beri imom kullanıyordum. Kan değerlerim düşünce ferro sanol duedonal verdiler. Bir de devit 3 ve magnezyum kullanıyorum bu ara
Aldırsa bana aldırırdı. Gebeliğim basından veri kullanıyorum çünkü. Bebek de zayıf ben de hala 5-6 kilo arası gidip geliyorum
Canın benim açlık 88, 1 saat 150 2 saat 113 çıktı
Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebe
Benimki de minikYaa yalnız değilim desene☺ Bize minik kocalar düşmüş
Zonguldak mı merkez miiBöyle insanlar için yanımızda kürek taşımamız lazım ağzılarına vurmak için. Otobüste yer vermeyenler var bide senin göbeğini göre göre önüne atılıp senden önce binmeye çalışanlar da var çarpmak fln umurlarında değil.
Bana elevit veriyor 4. Aydan beri kuzum. Arada kalsiyum magnezyum için de takviye alıyorum . Ama özeldeki doktorum hiç birine gerek yok diyor. Yok ta kasılmaktan bi gün sakat kalcak bacağım.ya dün arkadaşım sordu ne kullanıyorsun vitamin olarak diye, kullanmadığımı söyleyince epey şaşırdı da kafama takıldı
Bende o yüzden temassız almadım kuzum . Bundan aldım 60 tl ydi indirim zamanı . İşimi görmezse diğerlerinden de alırızBenim ilk aldigim medisanayditemassiz hemen bozuldu hic dogru olcmedi
Aynen öyle kuzum. Bir tane küçük kürek mi alsak gerçekten şuan çok iyi fikir geldi.Böyle insanlar için yanımızda kürek taşımamız lazım ağzılarına vurmak için. Otobüste yer vermeyenler var bide senin göbeğini göre göre önüne atılıp senden önce binmeye çalışanlar da var çarpmak fln umurlarında değil.
Tabi canım halam da vardı hatta. O da diyor seninki de karın mı bak benimkine yarışırız seninle falan diye moralimi yükseltmeye çalıştı.Ya boşver canım hamile olmadığı halde karnı bizim kadar olan kadınlar var çok gördüm.Bana da yapıyorlar kilo almışın diye alacam diyorum hamileyim almasam tuhaf olurdu diyorum.Herkes kendine baksın
Sen de bizdensin kardeşBenimki de minik
Bende daha almadım ama 1 tane normal dijital ateş ölçer alıcam.Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Zonguldak mı merkez mii
Evet canım herkeste aynı oluyor mudur bilmiyorum ama ben de öyle yorumladım. Çünkü tam bebeğin gelmesine yakın tuvaletin geliyor gibi oluyor ☺Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebe
Benim kızım Zonguldak merkezdeZonguldak mı merkez mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?