- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Tamam canımSorunca benide etiketleyip soylermisiniz o tarif ettiginiz agri bendede oluyor ve bel fitigi baslangici vardi.. uzun sure sabit ayakta kalinca agriyordu simdi bebekler basinc yapiyor agritiyor diye dusunuyorum umarim yanilmam
evet oylr gorunuyorKizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyorinsuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
Yarın söylücem ,bakalım ne önericekHafif hafif egzersiz yap canım ya da doktorunla görüşüp korse alabilirsin
Sende yeni basladin heralde demievet oylr gorunuyorbenim aclik 90 dan baslayip 105 e kadar cikti 1 haftada... her gecen gun de yukseler insulin sart dedi...
2 gundur igneleniyorum ...
Yani anladim cnm ama sende sinirlara yakinsin yani ne olirsa olsun hamilelerin hepsinin dikkat etmesi lazim kh ve sekere.. hem bosa kilo almayalim hemde daha sagliklikli dengeli beslenelimCanım ben tüp bebek yaptırmıştım. Tedavinin basından beri imom kullanıyordum. Kan değerlerim düşünce ferro sanol duedonal verdiler. Bir de devit 3 ve magnezyum kullanıyorum bu ara
Aldırsa bana aldırırdı. Gebeliğim basından veri kullanıyorum çünkü. Bebek de zayıf ben de hala 5-6 kilo arası gidip geliyorum
Canın benim açlık 88, 1 saat 150 2 saat 113 çıktı
Benim ilk çocuk normal doğumdu. Lavman varılmıştı. Soğumadan 4 saat kadar önce. Doğum öncesi dediğin gibi bir ikinma isteği başladı bende. Hemen çatala çıkardılar bebek geliyor dedi ebe
Tarcin tuketmemi cok istemiyomus diyetisyenSekerin ilaci tarcin.. yogurt uzeri tarcin ye oyle hangi diyetle besleneniceksen beslen yada yemek uzerine ye.. dene bakalim ise yariyor..
evetSende yeni basladin heralde demi. Benimde gecen haftaya kdr iyiy cikiyordu dunden beri berbat sonuclar goruyorum
Allah kolayligini versin insallah. Bana dr gecennay gittigimde gerek yok ama 28. Haftada yukselir buyuk ihtimalle insulin baslariz demisti dedigi gibide olucak gibi gorunuyor .. insulin fayda eder en azindan guzel sonuclar gorursun . Insulini eczaneden minaldim yoksa ilac firmasi egitimemi geldievet(( bende neden diye sordum belki duser dedim dusmez mecbur kullanicaksin dedi.. 2 gundur 4 doz vuruluyorum bi dusus var...
Haklısın canım ama zaten 1 haftadir İstanbul’dan misafirim var tatli ve yemek konusunda biraz kaçırmış olabilirim. Sinirin üzerinde çıkmadığı icin memnun olmadım desem yalan olur. 3 gün uyuyamadım yüksek çıkacak diye korkumdanYani anladim cnm ama sende sinirlara yakinsin yani ne olirsa olsun hamilelerin hepsinin dikkat etmesi lazim kh ve sekere.. hem bosa kilo almayalim hemde daha sagliklikli dengeli beslenelim
Bende arada alıyorum sadece canım haftada 3 gün falan ama normalde doktor vermişti bana multivitamin, omega ve magnezyumu düzenli alıyorumKızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
sen ac gitmişsin ben kahvalti ettim bi guzel oyle gittim cnmAma o nasil bir rahatlamadirsabahin 6sinda suyum geldi ac gittim hastaneye o kdrmi doluydun bagirsagim die sasirmistim ve uzulmustum
cnm üzülme hic dikkat etmeye devam et ,bazen streste etkileniyor kafana sekeri takma baska seylere odaklanKizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyorinsuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
Eger o yemelerine oyle ciktiysa cok iyi:)) kimisi oyle tatli yerki oyle yemegi kacirirki ama masallahi var tokluk sekeri 130 cikarHaklısın canım ama zaten 1 haftadir İstanbul’dan misafirim var tatli ve yemek konusunda biraz kaçırmış olabilirim. Sinirin üzerinde çıkmadığı icin memnun olmadım desem yalan olur. 3 gün uyuyamadım yüksek çıkacak diye korkumdan
ben haftada bi balık yediğimiz icin hamilelik basindan beri imom omega multi vitaminini kullandim ,simdi yine omega 3 li regenesis max i multi vit olarak dr da biliyor kullaniyorum, dr vermedi ama demirim hep düşüktü alt sınıra inmiş yine eskiden kalan tarihi geçmemiş maltoferlerimden iki günde bi şişe iciyorum ve b12 dusuk igne yazdı haftada bi b12 igne vuruluyorumKızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Braun alından olcer almştım ilk cocugmda ama koltuk altına göre daha az ölcüyorBende daha almadım ama 1 tane normal dijital ateş ölçer alıcam.
1 tanede temassız ateş ölçer alıcam. Hepsiburada'da Acura diye bir marka buldum. Hem fiyatı uygun hemde yorumları iyi. İlk etapta böyle birşey alırım çok ateşli hastalanan bebek olursa braun falan alırım diye düşündüm.
cnm bizim evde ucu metal koltuk altından ölçen var dogru ölçüyor cunku kizim ateşliydi 38 cıktı dr a götürdük orada da öyle cikti hem ucuz cok pahalıya gerek yok bence 4.5 yıllık anneyim yetti o alet ki bozulsa dahi yenisi yine ucuzKizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
hiç telaş yapma annesi tabiki iyidir ,ben hep ayda bi gittim ,daha iyi bile oluyor iyice yüzü oturuyor dombiklesiyor en son baya şaşırmıştık resmen koca adam olmus oglumGünaydın kızlar❤
bizimde yarın kontrolumuz var, bu defa arayı çok açtık bir ay olacak neredeyse
inşallah hersey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?