2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyor insuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
evet oylr gorunuyor benim aclik 90 dan baslayip 105 e kadar cikti 1 haftada... her gecen gun de yukseler insulin sart dedi...
2 gundur igneleniyorum ...

evet oylr gorunuyor benim aclik 90 dan baslayip 105 e kadar cikti 1 haftada... her gecen gun de yukseler insulin sart dedi...
2 gundur igneleniyorum ...
Sende yeni basladin heralde demi . Benimde gecen haftaya kdr iyiy cikiyordu dunden beri berbat sonuclar goruyorum

Yani anladim cnm ama sende sinirlara yakinsin yani ne olirsa olsun hamilelerin hepsinin dikkat etmesi lazim kh ve sekere.. hem bosa kilo almayalim hemde daha sagliklikli dengeli beslenelim

evet (( bende neden diye sordum belki duser dedim dusmez mecbur kullanicaksin dedi.. 2 gundur 4 doz vuruluyorum bi dusus var...
Allah kolayligini versin insallah. Bana dr gecennay gittigimde gerek yok ama 28. Haftada yukselir buyuk ihtimalle insulin baslariz demisti dedigi gibide olucak gibi gorunuyor .. insulin fayda eder en azindan guzel sonuclar gorursun . Insulini eczaneden minaldim yoksa ilac firmasi egitimemi geldi

Yani anladim cnm ama sende sinirlara yakinsin yani ne olirsa olsun hamilelerin hepsinin dikkat etmesi lazim kh ve sekere.. hem bosa kilo almayalim hemde daha sagliklikli dengeli beslenelim
Haklısın canım ama zaten 1 haftadir İstanbul’dan misafirim var tatli ve yemek konusunda biraz kaçırmış olabilirim. Sinirin üzerinde çıkmadığı icin memnun olmadım desem yalan olur. 3 gün uyuyamadım yüksek çıkacak diye korkumdan

Kizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyor insuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
cnm üzülme hic dikkat etmeye devam et ,bazen streste etkileniyor kafana sekeri takma baska seylere odaklan

Eger o yemelerine oyle ciktiysa cok iyi:)) kimisi oyle tatli yerki oyle yemegi kacirirki ama masallahi var tokluk sekeri 130 cikar kimide cok dikkat eder ama azicik kacirsa hmen yukseliverir...

Kızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
ben haftada bi balık yediğimiz icin hamilelik basindan beri imom omega multi vitaminini kullandim ,simdi yine omega 3 li regenesis max i multi vit olarak dr da biliyor kullaniyorum, dr vermedi ama demirim hep düşüktü alt sınıra inmiş yine eskiden kalan tarihi geçmemiş maltoferlerimden iki günde bi şişe iciyorum ve b12 dusuk igne yazdı haftada bi b12 igne vuruluyorum

Braun alından olcer almştım ilk cocugmda ama koltuk altına göre daha az ölcüyor bazende yanlış ölcüyo ve şimdi temasszlik yapmaya basladı bende acurayı duydum onumu alsam diye düşünüyorum

Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
cnm bizim evde ucu metal koltuk altından ölçen var dogru ölçüyor cunku kizim ateşliydi 38 cıktı dr a götürdük orada da öyle cikti hem ucuz cok pahalıya gerek yok bence 4.5 yıllık anneyim yetti o alet ki bozulsa dahi yenisi yine ucuz

Günaydın kızlar❤
bizimde yarın kontrolumuz var, bu defa arayı çok açtık bir ay olacak neredeyse
inşallah hersey yolundadır.
hiç telaş yapma annesi tabiki iyidir ,ben hep ayda bi gittim ,daha iyi bile oluyor iyice yüzü oturuyor dombiklesiyor en son baya şaşırmıştık resmen koca adam olmus oglum bende 2 ocakta gidicem bklm ,hem de eşimle gitcem bi kere esimle gitmiştik simdi baya büyüdü eşimde gorunce sevinir ,ultrason resminden daha güzel oluyor ,hareket ettiğini nasil elini emdiğini gorsun benimki baya ac doğacak hep bi elin tamamı agizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…