Canım sen bana sor ya neden tostla süt bişi olmaz ki bende öyle yaptım şekerim normal sürekli yükleme yaptırma işin sırrı 45 dk yürüyüş ve ara öğün atlamayacaksınKizlar sekerim diyete uymama ragmen yuksek cikiyorinsuline dogru hizli adimlarla ilerliyorum yarin belli olcak . Aclik 116 cikti tokluk 176 ve tam bugday ekmegine tost ile sut yedim diyeti kamcilamadim
gecmis olsun cnm dikkat edin ve hic stres olmayinevet oylr gorunuyorbenim aclik 90 dan baslayip 105 e kadar cikti 1 haftada... her gecen gun de yukseler insulin sart dedi...
2 gundur igneleniyorum ...
sanki 2 metreye ,90 cm diye hatirladim ya cnm ,tek kisilik bi ranzaya goreKizlar tek kisilik mevresim takimi icin kac cm olculerde kesmem gerekir bilgisi olan oaylasirmi?????
Arkadaşım bende az az kullandım tarçın aöa hamilelikte çok önerilmiomuş çayı falanSekerin ilaci tarcin.. yogurt uzeri tarcin ye oyle hangi diyetle besleneniceksen beslen yada yemek uzerine ye.. dene bakalim ise yariyor..
Yatak 90x190 mı ?Kizlar tek kisilik mevresim takimi icin kac cm olculerde kesmem gerekir bilgisi olan oaylasirmi?????
English home dan girip ölcülerine baktımKizlar tek kisilik mevresim takimi icin kac cm olculerde kesmem gerekir bilgisi olan oaylasirmi?????
Kizlar tek kisilik mevresim takimi icin kac cm olculerde kesmem gerekir bilgisi olan oaylasirmi?????
Kizlar tek kisilik mevresim takimi icin kac cm olculerde kesmem gerekir bilgisi olan oaylasirmi?????
Böyle mal mal konuşanların .Ağzına fırıncı küreğiyle vuracaksın . Bana da salak salak, sadece kendilerinin güldüğü espriler yapıyorlar. Sinirli insanım tepkim normal olmuyorZonguldak'tan günaydın herkesee :))
Hasta oluyor gibiyim. Sabah uyandığımda kulaklarım ağrıyordu burnum falan tıkanmış. Hiç halim yok ama çokta işim var işe gelmek zorunda kaldım.
1 saat yol geldim ve ayakta. Bugünde kimse yer vermedi. Ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Az kaldı bebişlerimize kavuşcaz inşallah.
Dün de annemlere uğradım. Yengem vardı orda. Ayy bu ne kızz çok şişmişsin iyi kilo almışsın dedi güldü. Ağzının ortasına bir tane çarpıcaktım ama annem kaş göz yaptı boşver dedi.
Evet şiştim evet kilo aldım sananeki yani sana mı düştü benim kilom.
Benim eski dr da vermedi şimdi yenisi mutlaka iç dedi. Hepsinin tarzı farklı demekki
Dün kontrol vardı 30 haftalık 1700 gram olmuş miniğim. Doktor artık 2 haftada bir gel dedi ve 2 aylık doğum cizelgemi henüz yapmadım 1 ay sonra gün veririm dedi.Şimdiden heyecan sardı 2.olmasına rağmen, var mı benim olan
Bana elevit veriyor 4. Aydan beri kuzum. Arada kalsiyum magnezyum için de takviye alıyorum . Ama özeldeki doktorum hiç birine gerek yok diyor. Yok ta kasılmaktan bi gün sakat kalcak bacağım.ben kullanıyorum kilo yapsa da devam ediyorum
Bende arada alıyorum sadece canım haftada 3 gün falan ama normalde doktor vermişti bana multivitamin, omega ve magnezyumu düzenli alıyorum
@calliope nerelerde acaba bayadır yazmadı ?
Hay allah seni napmasın gül gül öldümBöyle mal mal konuşanların .Ağzına fırıncı küreğiyle vuracaksın . Bana da salak salak, sadece kendilerinin güldüğü espriler yapıyorlar. Sinirli insanım tepkim normal olmuyor
Buna bir de dikiş payı ayırman gerekiyor.English home dan girip ölcülerine baktım
Tek Kişilik Çarşaf 160x240 Cm
Yazıyo dikilmiş bitmiş hali için..
Yorgan icinde Tek Kişilik Çocuk Nevresim 160x220 Cm
Standart baza var, simdi lohusalikta millet kalacak cift kisilik takimlarim cok.. onlari kullanmak istemiyirum.. elimdeki kumaslardan nevresim takimi dikecem yatak boyu 90x190 ben buldum kuzucum internetten saol kuzumsanki 2 metreye ,90 cm diye hatirladim ya cnm ,tek kisilik bi ranzaya gore
Cay bilmiyorum ben.. yogurt uzerine tarcin doktorum demisti bana da ..Arkadaşım bende az az kullandım tarçın aöa hamilelikte çok önerilmiomuş çayı falan
Zaten 5 metre 240 cm eninde kumasim var da nerden boy en alacagimi hesaplamak icin baktim 1 metre eksikmisBuna bir de dikiş payı ayırman gerekiyor.
Ewettt kuzumYatak 90x190 mı ?
Ohjj zaten eger acil gitmezsem bu defa guzelce karnimi doyurcam acliktan olmustumsen ac gitmişsin ben kahvalti ettim bi guzel oyle gittim cnm
Yoğurt tarcinin şeker düşürdüğünü biliyorum bende ama gebelikte iyi mi tarçın hiç bilgim yok.Cay bilmiyorum ben.. yogurt uzerine tarcin doktorum demisti bana da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?