2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Erken cnm daha ben subat basinda vericem siparisi ceyda dogdu feyza abla oldu yazdir bence ikisininde gonlu olur :)

Sen demezsen onlar hic orali degiller zaten. . Kan ilacimi kendim basladim magnrzyumuda kendim basladim dohdur ne bilir (gozumun dizimin feri yoktu dedimki kanim dustu baktirdim dusmus kan ilacindan bahsetmiyo hocam kan ilaci kullanayimmi dedimde oyle yazdi )

Hosgeldin ceyda bebek . Ne kdr surede hazirliyolar bnce biraz bekleyebilirsin

Benim fikrim hoşgeldin ceyda bebek ama bence erken şuan

Aynen bende demir ilacına kendim başladım magnezyumuda yine isteyen ben

Bana kalsa abla oldu kısmı abartı geliyor. Ama Feyza büyükse ve anlayacaksa kıskanmamalı icin yapılabilir.

dogum yaptiracagi hastalarina gün verip isimleri yazıyor ve bi çizelge oluşturuyor ona da doğum çizelgesi diyorlar canim

Benim aclik ve 2. Saat normaldi, 1. Saat yuksek cikmisti. Doktor yattigin icin oluyor dedi, en azindan 10 dk evde de olsa yuru die tavsiye etti bana. Ama bende cekiniyorum acikcasi, birkac gune yine olcturcem. Dikkat etmek lazim

Reactions: Eva
Büyük kaç yaşında senin bilmiyorum . Benim oğlan 8 yaşında ve çikolatanın üzerinde kendi ismini görürse çok mutlu olacak eminim. Küçük için birşeyler yaparken her şeyin farkında olanları gözardı edemeyeceğim. Oğlum üzülsün asla istemem

Cok ince ve yerinde bi dusunce. Ne sansli cocuk oglunuz, hassas bi annesi oldugu icin. Ins bende ole olurum ☺

sen ne yapcaksin simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…