- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gynoferro sanol, d vitamini, magnorm, regenesis kullaniyorum cnmKızlar hepiniz multivitamin kullanıyor musunuz? Doktorum bana gyno ferro sanol ve d vitamini hariç bir şey kullandırmıyor
Surekli niye yukleme yaptirayimCanım sen bana sor ya neden tostla süt bişi olmaz ki bende öyle yaptım şekerim normal sürekli yükleme yaptırma işin sırrı 45 dk yürüyüş ve ara öğün atlamayacaksın
Cok tuketmeni istemem dedi bna diyetisyen bnde hic tuketmiyorumYoğurt tarcinin şeker düşürdüğünü biliyorum bende ama gebelikte iyi mi tarçın hiç bilgim yok.
Erken cnm daha ben subat basinda vericem siparisi ceyda dogdu feyza abla oldu yazdir bence ikisininde gonlu olur :)Bayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Sen demezsen onlar hic orali degiller zaten.evet kafalarına göre takılıyorlar
doğum çizelgesi nedir canım?
benimki de çok ekstra takviye taraftarı değil sanırım. Ama bir dahaki gittiğimde omega sorucam muhakkak. En azından son 2 ay kullanmak isterim
sanırım bu da doktordan doktora değişen bir durum. Ben hala magnezyum almadım. Dün gece ilk defa bacağıma kramp girdiDoktora ağrılarımdan bahsediyorum hiç magnezyum vereyim demiyor, inat değil mi ben de istemiyorum
umarım Türkiye tatili çok güzel geçiyordur da ondan yazamıyordur ❤ Ben de bugün merak ettim
Hosgeldin ceyda bebekBayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Benim fikrim hoşgeldin ceyda bebekBayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Aynen bende demir ilacına kendim başladımSen demezsen onlar hic orali degiller zaten.. Kan ilacimi kendim basladim magnrzyumuda kendim basladim dohdur ne bilir (gozumun dizimin feri yoktu dedimki kanim dustu baktirdim dusmus kan ilacindan bahsetmiyo hocam kan ilaci kullanayimmi dedimde oyle yazdi )
Bana kalsa abla oldu kısmı abartı geliyor. Ama Feyza büyükse ve anlayacaksa kıskanmamalı icin yapılabilir.Bayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
dogum yaptiracagi hastalarina gün verip isimleri yazıyor ve bi çizelge oluşturuyor ona da doğum çizelgesi diyorlar canimevet kafalarına göre takılıyorlar
doğum çizelgesi nedir canım?
benimki de çok ekstra takviye taraftarı değil sanırım. Ama bir dahaki gittiğimde omega sorucam muhakkak. En azından son 2 ay kullanmak isterim
sanırım bu da doktordan doktora değişen bir durum. Ben hala magnezyum almadım. Dün gece ilk defa bacağıma kramp girdiDoktora ağrılarımdan bahsediyorum hiç magnezyum vereyim demiyor, inat değil mi ben de istemiyorum
umarım Türkiye tatili çok güzel geçiyordur da ondan yazamıyordur ❤ Ben de bugün merak ettim
Sezeryan mı olacak senin canım?dogum yaptiracagi hastalarina gün verip isimleri yazıyor ve bi çizelge oluşturuyor ona da doğum çizelgesi diyorlar canim
evet canım sezaryenSezeryan mı olacak senin canım?
Erkek kısa olunca daha garip kaçıyor ya anlayabiliyorumAileye renk katmışsın minnoşum❤Benim de ailem çok uzun babam felan 190 a yakın eşim minicik kalıyor erkek kardeşimle babamın arasında
Benim aclik ve 2. Saat normaldi, 1. Saat yuksek cikmisti. Doktor yattigin icin oluyor dedi, en azindan 10 dk evde de olsa yuru die tavsiye etti bana. Ama bende cekiniyorum acikcasi, birkac gune yine olcturcem. Dikkat etmek lazimKahvaltıdan bir saat sonra şekerim 177 çıktı :/
Moralim çok bozuk kahvaltıda şekerli sadece ekmek yedim sonrasında da çayla 4-5 tane yulafli biskuvi yedim demek ki onları da yememem gerekiyor.
şeker yüklemesi yapmadım daha, kesin bende insulin ignesi başlarım :/
Çok moralim bozuldu. yürüyüş de yapamıyorum hiç surwkli yatıyorum bunun da etkisi vardır eminim.
Oyumu, ceyda dogdu feyza abla oldu'dan yana kullaniyorumBayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Büyük kaç yaşında senin bilmiyorum . Benim oğlan 8 yaşında ve çikolatanın üzerinde kendi ismini görürse çok mutlu olacak eminim. Küçük için birşeyler yaparken her şeyin farkında olanları gözardı edemeyeceğim. Oğlum üzülsün asla istememBayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Cok ince ve yerinde bi dusunce. Ne sansli cocuk oglunuz, hassas bi annesi oldugu icin. Ins bende ole olurum ☺Büyük kaç yaşında senin bilmiyorum . Benim oğlan 8 yaşında ve çikolatanın üzerinde kendi ismini görürse çok mutlu olacak eminim. Küçük için birşeyler yaparken her şeyin farkında olanları gözardı edemeyeceğim. Oğlum üzülsün asla istemem
rica ederimStandart baza var, simdi lohusalikta millet kalacak cift kisilik takimlarim cok.. onlari kullanmak istemiyirum.. elimdeki kumaslardan nevresim takimi dikecem yatak boyu 90x190 ben buldum kuzucum internetten saol kuzum
sen ne yapcaksin simdiKuzucum ebatlari var hatta nevresim takimi var tek kisilik.. carsafiydi, nevresim takimiydi ustune koyar keserimde ama elimde 5 metrelik kumas 240 cm eninde... ya carsafi yapmamam gerekiyor ya nevresimini... uzuldum bir metre daha kumas olmasi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?