- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
doğumdan sonra emzirirken,odana gidince seni de ter bastı mi cok beni bi basmıştı ki,bi de dogumdan sonra butun karin kaslarımın ayrıldığını dayak yemiş gibi old farkettim ama cok hos da bi rahatlama vardi içim bosalincaOhjj zaten eger acil gitmezsem bu defa guzelce karnimi doyurcam acliktan olmustum
Bugun evi toparliyorum. Yani gorunen esyalari ben toplicam. Aksam esim hali perde vs onları toplar esyalari cekerler diye. Kaynanam işten gelip esime yardim etcek.ben annemi aradim işim var dedi. Ne diye ilirim ki simdiYa anlatsam bende de neler var. Ameliyatı da kv vardı kaç gün evde baktı ayrıca bana. Annem yabancı gibi uzaktan geçmiş olsun falan dedi. Her hastalandığımda da kv gelir elinden ne geliyorsa yardım eder gider. Benim annem de öyle iş yerine ziyarete giderdim bunları mı giyip geldin makyaj yapmamışsın falan derdi. El alem ne derci bunlar hep
Çocuk sığmıyo sıkışıyo demiyolar mı bana öyle diyolar kovasım geliyor hayatımdanHiç takmayin kilo alana sa almayana da uygulanan taciz var. Ben kilo almadım, çokta göbeğim yok. İlk hamileligimde de öyleydi. Bana da ne biçim hamilesin çocuğunu düşünmüyor musun yemiyor musun diye sorup duruyorlar
Hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah doktorun döner canim üzülmeDoğuma az bir zaman kalmışken doktorsuz kaldım sanırım. Daha önce yazmıştım benim doktorum beyin kanaması geçirmişti.1 ay sonra kendini toparlayıp tekrar çalışmaya başladı. Hatta sonra kontrollerime devam ettim. En son geçen salı gittim. Ama benden sonra doktor tekrar izine ayrılmış. Ben Rizedeyim doktor Ankara’ya gitmiş. 2 hafta muayene günleri kapalı görünüyor. Hastaneyi aradık tedavisi için gitmiş. Ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgide yok. Özel hastane ama küçük bir yer zaten 1 bayan doktor var ona da gittim ama memnun kalmamıştım. Bebeğin ultrasonda ayakları görünmüyor demişti. Halbuki elinde ayrıntılı ultrason raporum vardı. Oradan okusa herşeyin tam olduğu yazıyordu. Başka özel hastane yok. Devlete gitmek istemiyorum ve ben erkek doktorlara sanırım kadın doğumda daha güveniyorum. İlk doğumumdan dolayı sanırım. Şu an resmen ortada kaldım. 32. haftada bayan doktora gideceğim mecbur ama çok endişeli bir bayan fuzuli şeylerle kaygı oluşturuyor. Ara tatilde Trabzon’a gidip yeni doktor arayışına girmek beni korkutuyor. Sezeryan olduğu için herkese nasıl güveneyim bilmiyorum. Moralim bozuldu . Yani doğum için 2 saatlik yolda doktor bulmalıyım bakalım ne olacak belirsizliğe düştüm
Topuklu ayakkabılar haram olduuuuErkek kısa olunca daha garip kaçıyor ya anlayabiliyorum
Sürekli yükleme yaptırma derken biliyorsun 3 kere yapılabiliyor 50 75 100 lük demek istedim yani komiklik değilde sana kendimce bende işe yarayan tavsiye olarak demek istemiştimm tabiki drun daha iyi bilir...Surekli niye yukleme yaptirayimkendi aclik tokluk olcumlerim dr istedi
Bi sey deme canim. Sen zaten kendi isini, agrin sizin olsa da halledebiliyorsun bi sekilde. Esin, kaynanan da yardimci olcak, daha ne ? Bitti gitti.Bugun evi toparliyorum. Yani gorunen esyalari ben toplicam. Aksam esim hali perde vs onları toplar esyalari cekerler diye. Kaynanam işten gelip esime yardim etcek.ben annemi aradim işim var dedi. Ne diye ilirim ki simdi
Canim ben bir onceki hamileligimden beri hic giymedim. Yine bi 2 sene giymem artikTopuklu ayakkabılar haram olduuuugençliğim ziyan olduuu
Ben üniversiteden beri tanışıyorum eşimle canım, sadece eşimden ayrı 1,5 sene başka bir ilde görev yaptım o zaman giyebildimCanim ben bir onceki hamileligimden beri hic giymedim. Yine bi 2 sene giymem artik
Ben hic diyemedim. 16 yasimdan beri evin yazlik temizligini hep ben yaparim. Sadece hamile olduğum zamanlar muhtac oluyorum. Onda da böyle goruyorum. İnan bak annem yapmadigi icin kaynanam yapinca sucluluk hissediyorum. Birde yapsalarda birbirinin isini begenmezler. O yuzden temizlikci tutcam parami ayarlayip...Bi sey deme canim. Sen zaten kendi isini, agrin sizin olsa da halledebiliyorsun bi sekilde. Esin, kaynanan da yardimci olcak, daha ne ? Bitti gitti.
Annen ararsa bi gun sen de, isim var, cocuklar durmuyo fln dersin, olur biter. Tabii diyebilirsenben diyemem gibi geliyo
Ben almıyorum bu ara bişeyKizlar ya alisveris yapan yok mu ?
en son ben mi kalmistim ki
Paylasin da gozumuz gonlumuz acilsin yaaa
Bizim boylarda yakinda kurtariyodu. Bu arada benim topuklu dedigimde 3 4 cmlik bişeyBen üniversiteden beri tanışıyorum eşimle canım, sadece eşimden ayrı 1,5 sene başka bir ilde görev yaptım o zaman giyebildim
Ben bunu bu yaşımda anladım ki kimBugun evi toparliyorum. Yani gorunen esyalari ben toplicam. Aksam esim hali perde vs onları toplar esyalari cekerler diye. Kaynanam işten gelip esime yardim etcek.ben annemi aradim işim var dedi. Ne diye ilirim ki simdi
Benim şu zoruma gidiyor yıllarca çalıştım baktım. Her sıkıntılarına koşan evladı hep ben oldum. Bütün kardeşlerime yardım ettim. Böyle bir nankörlük yok hiç biri mi gelmez ya. Kendi gibi evlatlar yetiştirmiş.. Allah büyük bana kendi kendime yetebilme gücü vermiş. İllaki bana işleri düşecek. Benim ilk defa düştü işim be gördüm. Böyle şeyler de bir bakıma iyi oluyor insan tanımış oluyorsunBi sey deme canim. Sen zaten kendi isini, agrin sizin olsa da halledebiliyorsun bi sekilde. Esin, kaynanan da yardimci olcak, daha ne ? Bitti gitti.
Annen ararsa bi gun sen de, isim var, cocuklar durmuyo fln dersin, olur biter. Tabii diyebilirsenben diyemem gibi geliyo
Bende netten aldim, magaza magaza dolasmak bana da luksBen almıyorum bu ara bişeyaldıklarımıda yüklemeye beceremedım. zaten hep online aldım indirim dönemi hic cıkıp dolaşmadım bebek icin halimde yok bugun biraz oglanı cıkartayim eczaneye gidelim dedim magnezyumum bitti hazırlandık tam kapıya cıkacakken vazgectım eczane 500mt uzaklıkta gözümde büyüdü
Bizim boylarda yakinda kurtariyodu. Bu arada benim topuklu dedigimde 3 4 cmlik bişey
Kızın kıskançlık yapmazsa Hoşgeldin Ceyda Bebek yazdır canım. Ama kızın kıskançlık yaşındaysa ,yazılanı anlayacaksa Ceyda doğdu Feyza abla oldu yazdırabilirsin :)Bayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Yat kalk, kendini sev, kendine deger ver o zman. Akillica olan bu. Insansin, bole desen de kiyamazsin bence, yaratilis meselesi. Tepen, tapilir diyorlar da. Haklilar yani.Ben bunu bu yaşımda anladım ki kim
Benim şu zoruma gidiyor yıllarca çalıştım baktım. Her sıkıntılarına koşan evladı hep ben oldum. Bütün kardeşlerime yardım ettim. Böyle bir nankörlük yok hiç biri mi gelmez ya. Kendi gibi evlatlar yetiştirmiş.. Allah büyük bana kendi kendime yetebilme gücü vermiş. İllaki bana işleri düşecek. Benim ilk defa düştü işim be gördüm. Böyle şeyler de bir bakıma iyi oluyor insan tanımış oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?