2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ohjj zaten eger acil gitmezsem bu defa guzelce karnimi doyurcam acliktan olmustum
doğumdan sonra emzirirken,odana gidince seni de ter bastı mi cok beni bi basmıştı ki,bi de dogumdan sonra butun karin kaslarımın ayrıldığını dayak yemiş gibi old farkettim ama cok hos da bi rahatlama vardi içim bosalinca

Bugun evi toparliyorum. Yani gorunen esyalari ben toplicam. Aksam esim hali perde vs onları toplar esyalari cekerler diye. Kaynanam işten gelip esime yardim etcek.ben annemi aradim işim var dedi. Ne diye ilirim ki simdi

Çocuk sığmıyo sıkışıyo demiyolar mı bana öyle diyolar kovasım geliyor hayatımdan

Doğuma az bir zaman kalmışken doktorsuz kaldım sanırım. Daha önce yazmıştım benim doktorum beyin kanaması geçirmişti.1 ay sonra kendini toparlayıp tekrar çalışmaya başladı. Hatta sonra kontrollerime devam ettim. En son geçen salı gittim. Ama benden sonra doktor tekrar izine ayrılmış. Ben Rizedeyim doktor Ankara’ya gitmiş. 2 hafta muayene günleri kapalı görünüyor. Hastaneyi aradık tedavisi için gitmiş. Ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgide yok. Özel hastane ama küçük bir yer zaten 1 bayan doktor var ona da gittim ama memnun kalmamıştım. Bebeğin ultrasonda ayakları görünmüyor demişti. Halbuki elinde ayrıntılı ultrason raporum vardı. Oradan okusa herşeyin tam olduğu yazıyordu. Başka özel hastane yok. Devlete gitmek istemiyorum ve ben erkek doktorlara sanırım kadın doğumda daha güveniyorum. İlk doğumumdan dolayı sanırım. Şu an resmen ortada kaldım. 32. haftada bayan doktora gideceğim mecbur ama çok endişeli bir bayan fuzuli şeylerle kaygı oluşturuyor. Ara tatilde Trabzon’a gidip yeni doktor arayışına girmek beni korkutuyor. Sezeryan olduğu için herkese nasıl güveneyim bilmiyorum. Moralim bozuldu . Yani doğum için 2 saatlik yolda doktor bulmalıyım bakalım ne olacak belirsizliğe düştüm

Hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah doktorun döner canim üzülme

Kizlar burda cok guzel samimiyet kurduk. Benim onceki topigimde bu kadar samimiyet kuramamistik. Hatta boyle birbirine hava atmaya çalışan tipler vardi. Bizse burda ne guzel birbirimize hep yardimci olmaya çalışıyoruz soylemeden gecemedim. İnsallah bebekler dogup büyüdüğünde de böyle devam etsin

Surekli niye yukleme yaptirayim kendi aclik tokluk olcumlerim dr istedi
Sürekli yükleme yaptırma derken biliyorsun 3 kere yapılabiliyor 50 75 100 lük demek istedim yani komiklik değilde sana kendimce bende işe yarayan tavsiye olarak demek istemiştimm tabiki drun daha iyi bilir...

Bugun evi toparliyorum. Yani gorunen esyalari ben toplicam. Aksam esim hali perde vs onları toplar esyalari cekerler diye. Kaynanam işten gelip esime yardim etcek.ben annemi aradim işim var dedi. Ne diye ilirim ki simdi
Bi sey deme canim. Sen zaten kendi isini, agrin sizin olsa da halledebiliyorsun bi sekilde. Esin, kaynanan da yardimci olcak, daha ne ? Bitti gitti.
Annen ararsa bi gun sen de, isim var, cocuklar durmuyo fln dersin, olur biter. Tabii diyebilirsen ben diyemem gibi geliyo

Ben hic diyemedim. 16 yasimdan beri evin yazlik temizligini hep ben yaparim. Sadece hamile olduğum zamanlar muhtac oluyorum. Onda da böyle goruyorum. İnan bak annem yapmadigi icin kaynanam yapinca sucluluk hissediyorum. Birde yapsalarda birbirinin isini begenmezler. O yuzden temizlikci tutcam parami ayarlayip...

Kizlar ya alisveris yapan yok mu ?
en son ben mi kalmistim ki
Paylasin da gozumuz gonlumuz acilsin yaaa
Ben almıyorum bu ara bişey aldıklarımıda yüklemeye beceremedım. zaten hep online aldım indirim dönemi hic cıkıp dolaşmadım bebek icin halimde yok bugun biraz oglanı cıkartayim eczaneye gidelim dedim magnezyumum bitti hazırlandık tam kapıya cıkacakken vazgectım eczane 500mt uzaklıkta gözümde büyüdü

Ben bunu bu yaşımda anladım ki kim Benim şu zoruma gidiyor yıllarca çalıştım baktım. Her sıkıntılarına koşan evladı hep ben oldum. Bütün kardeşlerime yardım ettim. Böyle bir nankörlük yok hiç biri mi gelmez ya. Kendi gibi evlatlar yetiştirmiş.. Allah büyük bana kendi kendime yetebilme gücü vermiş. İllaki bana işleri düşecek. Benim ilk defa düştü işim be gördüm. Böyle şeyler de bir bakıma iyi oluyor insan tanımış oluyorsun

Bende netten aldim, magaza magaza dolasmak bana da luks
Aldiklarinin ekran fotosunj paylasabilirsin. Yazi paylastigimiz yerde, dosya ekle ye tikla, goz at de, ekran fotolarindan istediklerini secip, tmm de. Paylasilmis oluyor.
Pay-las, pay-las

Kızın kıskançlık yapmazsa Hoşgeldin Ceyda Bebek yazdır canım. Ama kızın kıskançlık yaşındaysa ,yazılanı anlayacaksa Ceyda doğdu Feyza abla oldu yazdırabilirsin :)

Yat kalk, kendini sev, kendine deger ver o zman. Akillica olan bu. Insansin, bole desen de kiyamazsin bence, yaratilis meselesi. Tepen, tapilir diyorlar da. Haklilar yani.
Sen onlara baktin, sadakan, hayrin olsun. Allah sana daha da cok versin ki verecektir de ben aksine sahit olmadim hic. Evlatlarin hayirli birer insan olsun. Gercek yuzlerini gormus oldun ona sukretmek de lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…