2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sürekli yükleme yaptırma derken biliyorsun 3 kere yapılabiliyor 50 75 100 lük demek istedim yani komiklik değilde sana kendimce bende işe yarayan tavsiye olarak demek istemiştimm tabiki drun daha iyi bilir...
1kere yaptirdim sinira yakin cikinca var diye yorumladi bu haftada artti sikayetlerim zaten. 3 kere yaptiranda hic duymadim . Ankarada 1 defa 50 gr yukluyorlar sonrasinda cikarsa diyetisyen ve endokrine yonlendiriyorlar

Kizlar ya alisveris yapan yok mu ?
en son ben mi kalmistim ki
Paylasin da gozumuz gonlumuz acilsin yaaa
Ayy ben varım geldi son cicilerimde hafta sonu yıkarım artık hepsini Akşam eve gidince çekerim. İş yerinde açtık paketleri çarşamba pazarı gibi oldu hahahhah

Tam bir leylaya donmustum ayyy bunu ben mi dogurdum die dolanip durdum yatmadim bile zorla yatiriyodu annem geri kalkip basina geciyordum dogdu anme dogdu die aklimi yitirmis gibiydim. Hic bir yerim agrimiyor acimiyordu eve gidince aciyan yerlerimi farketmistim .cok guzel bir rahatlamaydi dimi yaa

sen ac gitmişsin ben kahvalti ettim bi guzel oyle gittim cnm

Bence ac tok farketmiyor ben aksam yemegi yemistim hatirlamiyorum 8 9 gibi heralde sabah 6da doğumdaydım lavman yapmıyorlar ama hastaneye girer girmez zaten tuvalete gittim heralde yarim saat kaldim ciktigimda 8cm acilmam vardi

Amin inşallah canım ben d eöyle düşünüyorum

Canım sıkma canını Allah kerim. Mutlaka bir hayır vardır. Ben de geçen gün buradan yazmıştım. Doktorum eğitim için 6 aylığına il dışında olacakmış. Çok sinir oldum ama Allah böyle istemişse vardır bir hayır mutlaka dedim. Ben bayan doktora gidiyordum. Yine bayan istiyorum zaten. Yorumlardan aklıma yatan bir doktor buldum. Haftaya gideceğim inşallah kısmet olursa. Bakalım nasıl olacak ☺ Üzülme, insan bir an boşlukta hissediyor ama internetten okudum, bu durumu yaşayıp doğuma yakın doktor değiştiren o kadar çok kişi var ki.. Okudukça ben çok şaşırdım. Hatta memnun olmadıkları için bile isteye doktor değiştiren de çok. İnşallah hayrlı iyi doktorlara denk geliriz de sorunsuz sıkıntısız alırız kuzularımızı kucağımıza

Yaa yalnız değilim desene Bize minik kocalar düşmüş

Hahahahah cok gulduuummmm aynen yavrucum bize minik kocalar dusmus
Kilo alsan dert oluyor millete almasan ayri dert demek ki ama bunye olarak kilo yapmayan bir bunyem olsun isterdim

Bende o yüzden temassız almadım kuzum . Bundan aldım 60 tl ydi indirim zamanı . İşimi görmezse diğerlerinden de alırız
Bunun 10 liralik versiyonu var kizimda kullaniyorum gayet ise yariyor ama sunu dusundum kuzum cok bebek olacaklar ya kollarini hareketsiz kapatarak duramazlar diye dusundum

Kulaktan alayim dedim bende bir tane koltuk alti var evde temassizlar hep bozuldu ya

Bende ondan kullaniyorum kuzum su basit 10 tl lik olanlardan en iyisi onlar cikti kizimda digerleri hep bozuldu ama; bebislerin koltuk altina koyunca hareketsiz duramazlar kollarini kaldirirlar diye birde kulaktan mi alsam dedim

Kizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorun gobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren

Eklentiler

• Screenshot_20191225-123942_Snapchat.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 59
Bana kalsa abla oldu kısmı abartı geliyor. Ama Feyza büyükse ve anlayacaksa kıskanmamalı icin yapılabilir.
6 yaşında
6 yaşında kızım evlat ayrılmıyor galiba yaa kızıma bi şey yediriyorum kendimde yiyim bebişe de gitsin diyorum bebişe bi şey alıyorum yanında ufak bi şey kızıma da alıyorum gönlü olsun diye

Ben olsam sadece hosgeldin Ceyda bebek yazdirirdim yani oyle yapicam kizimda mart dogumlu oldugu icin zaten onunda adina biseyler olacak ben oradan yirtiyorum

Masalllaaahhh yavrucum benimki su anda doguma girdi girecek gobegi

Bende netten aldim, magaza magaza dolasmak bana da luks
Aldiklarinin ekran fotosunj paylasabilirsin. Yazi paylastigimiz yerde, dosya ekle ye tikla, goz at de, ekran fotolarindan istediklerini secip, tmm de. Paylasilmis oluyor.
Pay-las, pay-las
İşte ordan yapamadım nedense dosya ekle diyorum ama hic bi tepki vermiyor uygulama

Maşallah ya ne tatlış hamile olmuşsunBenimki karnımda basketbol topu varmış gibi

Offf su bisey alma isi benimki 4 yasina girecek emzik aliskanligini bitirmisti 2 aydir 2 hafta once biberon emzik vs alisverisi yaptik kardesine yeniden emzige basladi

Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Valla canım kızımda en ucuz olanını şu ince uzunlardan almıştım bayağı da kullandım hiç beklemiyordum memnun kaldım.Yine onlardan alıcam zaten çocuğun ateşi çıkınca belli oluyor ona göre önlem almaya başlıyorsun.

Yulafli biskuvi zaten seker demekki

Gercekten orasida dogru artik oyle olduk ki elimizle kac derece oldugunu bile anlar hale geldik. Bende de o ucuz cubuklulardan varda iste bebekte rahat olculur mu bilemedim kol altinda bir sure bekletiliyor ya

Offf su bisey alma isi benimki 4 yasina girecek emzik aliskanligini bitirmisti 2 aydir 2 hafta once biberon emzik vs alisverisi yaptik kardesine yeniden emzige basladi
Emziğim ucunu yırt hava alsın.Bizim kız çok düşkündü emziğe nasıl kurtarcaz diyordum.Bir gün sallarken takıyorum ağzına atıyor ben takıyorum o atıyor ne oluyor dedim.Baktım ucu yırtık hava alıyor.Bir daha da istemedi ne kolaymış dedim ya

Tabi canım halam da vardı hatta. O da diyor seninki de karın mı bak benimkine yarışırız seninle falan diye moralimi yükseltmeye çalıştı.
Kuzum moralini bozma hiç. Ben daha hamileliğimin başındayken 3-4 aylık civarında çok sevgili görümcem bana , yenge şimdiden duba gibi olmuşsun gibi birşey söylemişti. Üstelik ben o zaman 1 ya da 2 kilo almıştım. Edepsiz , patavatsız o zaman canımı sıkmıştım hatta buradan size yazmıştım. Ama sonra umursamadım. Çünkü içinin çirkinliğini dışarı yansıtıyordu. Bunun farkındayım. Sen de he canım he deyip geç en güzeli. Hiç alınmış gibi sert yanıt verme. Üstelik benim görümcem kendi de hamile. Var sen düşün artık. Görümce işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…