- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
1kere yaptirdim sinira yakin cikinca var diye yorumladi bu haftada artti sikayetlerim zaten. 3 kere yaptiranda hic duymadim . Ankarada 1 defa 50 gr yukluyorlar sonrasinda cikarsa diyetisyen ve endokrine yonlendiriyorlarSürekli yükleme yaptırma derken biliyorsun 3 kere yapılabiliyor 50 75 100 lük demek istedim yani komiklik değilde sana kendimce bende işe yarayan tavsiye olarak demek istemiştimm tabiki drun daha iyi bilir...
Ayy ben varım geldi son cicilerimde hafta sonu yıkarım artık hepsiniKizlar ya alisveris yapan yok mu ?
en son ben mi kalmistim ki
Paylasin da gozumuz gonlumuz acilsin yaaa
Tam bir leylaya donmustum ayyy bunu ben mi dogurdum die dolanip durdum yatmadim bile zorla yatiriyodu annem geri kalkip basina geciyordum dogdu anme dogdu die aklimi yitirmis gibiydimdoğumdan sonra emzirirken,odana gidince seni de ter bastı mi cok beni bi basmıştı ki,bi de dogumdan sonra butun karin kaslarımın ayrıldığını dayak yemiş gibi old farkettim ama cok hos da bi rahatlama vardi içim bosalinca
sen ac gitmişsin ben kahvalti ettim bi guzel oyle gittim cnm
Amin inşallah canım ben d eöyle düşünüyorumYat kalk, kendini sev, kendine deger ver o zman. Akillica olan bu. Insansin, bole desen de kiyamazsin bence, yaratilis meselesi. Tepen, tapilir diyorlar da. Haklilar yani.
Sen onlara baktin, sadakan, hayrin olsun. Allah sana daha da cok versin ki verecektir de ben aksine sahit olmadim hic. Evlatlarin hayirli birer insan olsun. Gercek yuzlerini gormus oldun ona sukretmek de lazim.
Canım sıkma canını Allah kerim. Mutlaka bir hayır vardır. Ben de geçen gün buradan yazmıştım. Doktorum eğitim için 6 aylığına il dışında olacakmış. Çok sinir oldum ama Allah böyle istemişse vardır bir hayır mutlaka dedim. Ben bayan doktora gidiyordum. Yine bayan istiyorum zaten. Yorumlardan aklıma yatan bir doktor buldum. Haftaya gideceğim inşallah kısmet olursa. Bakalım nasıl olacak ☺ Üzülme, insan bir an boşlukta hissediyor ama internetten okudum, bu durumu yaşayıp doğuma yakın doktor değiştiren o kadar çok kişi var ki.. Okudukça ben çok şaşırdım. Hatta memnun olmadıkları için bile isteye doktor değiştiren de çok. İnşallah hayrlı iyi doktorlara denk geliriz de sorunsuz sıkıntısız alırız kuzularımızı kucağımızaDoğuma az bir zaman kalmışken doktorsuz kaldım sanırım. Daha önce yazmıştım benim doktorum beyin kanaması geçirmişti.1 ay sonra kendini toparlayıp tekrar çalışmaya başladı. Hatta sonra kontrollerime devam ettim. En son geçen salı gittim. Ama benden sonra doktor tekrar izine ayrılmış. Ben Rizedeyim doktor Ankara’ya gitmiş. 2 hafta muayene günleri kapalı görünüyor. Hastaneyi aradık tedavisi için gitmiş. Ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgide yok. Özel hastane ama küçük bir yer zaten 1 bayan doktor var ona da gittim ama memnun kalmamıştım. Bebeğin ultrasonda ayakları görünmüyor demişti. Halbuki elinde ayrıntılı ultrason raporum vardı. Oradan okusa herşeyin tam olduğu yazıyordu. Başka özel hastane yok. Devlete gitmek istemiyorum ve ben erkek doktorlara sanırım kadın doğumda daha güveniyorum. İlk doğumumdan dolayı sanırım. Şu an resmen ortada kaldım. 32. haftada bayan doktora gideceğim mecbur ama çok endişeli bir bayan fuzuli şeylerle kaygı oluşturuyor. Ara tatilde Trabzon’a gidip yeni doktor arayışına girmek beni korkutuyor. Sezeryan olduğu için herkese nasıl güveneyim bilmiyorum. Moralim bozuldu . Yani doğum için 2 saatlik yolda doktor bulmalıyım bakalım ne olacak belirsizliğe düştüm
Büyük kaç yaşında senin bilmiyorum . Benim oğlan 8 yaşında ve çikolatanın üzerinde kendi ismini görürse çok mutlu olacak eminim. Küçük için birşeyler yaparken her şeyin farkında olanları gözardı edemeyeceğim. Oğlum üzülsün asla istemem
Yaa yalnız değilim deseneBize minik kocalar düşmüş
Kilo alsan dert oluyor millete almasan ayri dert demek ki ama bunye olarak kilo yapmayan bir bunyem olsun isterdimHiç takmayin kilo alana sa almayana da uygulanan taciz var. Ben kilo almadım, çokta göbeğim yok. İlk hamileligimde de öyleydi. Bana da ne biçim hamilesin çocuğunu düşünmüyor musun yemiyor musun diye sorup duruyorlar
Bunun 10 liralik versiyonu var kizimda kullaniyorum gayet ise yariyorBende o yüzden temassız almadım kuzum . Bundan aldım 60 tl ydi indirim zamanı . İşimi görmezse diğerlerinden de alırız
Kulaktan alayim dedim bende bir tane koltuk alti var evde temassizlar hep bozuldu yaBende daha almadım ama 1 tane normal dijital ateş ölçer alıcam.
1 tanede temassız ateş ölçer alıcam. Hepsiburada'da Acura diye bir marka buldum. Hem fiyatı uygun hemde yorumları iyi. İlk etapta böyle birşey alırım çok ateşli hastalanan bebek olursa braun falan alırım diye düşündüm.
cnm bizim evde ucu metal koltuk altından ölçen var dogru ölçüyor cunku kizim ateşliydi 38 cıktı dr a götürdük orada da öyle cikti hem ucuz cok pahalıya gerek yok bence 4.5 yıllık anneyim yetti o alet ki bozulsa dahi yenisi yine ucuz
6 yaşındaBana kalsa abla oldu kısmı abartı geliyor. Ama Feyza büyükse ve anlayacaksa kıskanmamalı icin yapılabilir.
6 yaşında kızım evlat ayrılmıyor galiba yaa kızıma bi şey yediriyorum kendimde yiyim bebişe de gitsin diyorum bebişe bi şey alıyorum yanında ufak bi şey kızıma da alıyorum gönlü olsun diyeBüyük kaç yaşında senin bilmiyorum . Benim oğlan 8 yaşında ve çikolatanın üzerinde kendi ismini görürse çok mutlu olacak eminim. Küçük için birşeyler yaparken her şeyin farkında olanları gözardı edemeyeceğim. Oğlum üzülsün asla istemem
Bayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
MasalllaaahhhKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
İşte ordan yapamadım nedense dosya ekle diyorum ama hic bi tepki vermiyor uygulamaBende netten aldim, magaza magaza dolasmak bana da luks
Aldiklarinin ekran fotosunj paylasabilirsin. Yazi paylastigimiz yerde, dosya ekle ye tikla, goz at de, ekran fotolarindan istediklerini secip, tmm de. Paylasilmis oluyor.
Pay-las, pay-las
Maşallah ya ne tatlış hamile olmuşsunKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
6 yaşında
6 yaşında kızım evlat ayrılmıyor galiba yaa kızıma bi şey yediriyorum kendimde yiyim bebişe de gitsin diyorum bebişe bi şey alıyorum yanında ufak bi şey kızıma da alıyorum gönlü olsun diye
Valla canım kızımda en ucuz olanını şu ince uzunlardan almıştım bayağı da kullandım hiç beklemiyordum memnun kaldım.Yine onlardan alıcam zaten çocuğun ateşi çıkınca belli oluyor ona göre önlem almaya başlıyorsun.Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Yulafli biskuvi zaten seker demekkiKahvaltıdan bir saat sonra şekerim 177 çıktı :/
Moralim çok bozuk kahvaltıda şekerli sadece ekmek yedim sonrasında da çayla 4-5 tane yulafli biskuvi yedim demek ki onları da yememem gerekiyor.
şeker yüklemesi yapmadım daha, kesin bende insulin ignesi başlarım :/
Çok moralim bozuldu. yürüyüş de yapamıyorum hiç surwkli yatıyorum bunun da etkisi vardır eminim.
Valla canım kızımda en ucuz olanını şu ince uzunlardan almıştım bayağı da kullandım hiç beklemiyordum memnun kaldım.Yine onlardan alıcam zaten çocuğun ateşi çıkınca belli oluyor ona göre önlem almaya başlıyorsun.
Emziğim ucunu yırt hava alsın.Bizim kız çok düşkündü emziğe nasıl kurtarcaz diyordum.Bir gün sallarken takıyorum ağzına atıyor ben takıyorum o atıyor ne oluyor dedim.Baktım ucu yırtık hava alıyor.Bir daha da istemedi ne kolaymış dedim yaOfff su bisey alma isibenimki 4 yasina girecek emzik aliskanligini bitirmisti 2 aydir 2 hafta once biberon emzik vs alisverisi yaptik kardesine yeniden emzige basladi
Kuzum moralini bozma hiç. Ben daha hamileliğimin başındayken 3-4 aylık civarında çok sevgili görümcemTabi canım halam da vardı hatta. O da diyor seninki de karın mı bak benimkine yarışırız seninle falan diye moralimi yükseltmeye çalıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?