- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bende kendim basladim kndim istedim tamam bunlari kullan dedi...Aynen bende demir ilacına kendim başladımmagnezyumuda yine isteyen ben
Emziğim ucunu yırt hava alsın.Bizim kız çok düşkündü emziğe nasıl kurtarcaz diyordum.Bir gün sallarken takıyorum ağzına atıyor ben takıyorum o atıyor ne oluyor dedim.Baktım ucu yırtık hava alıyor.Bir daha da istemedi ne kolaymış dedim ya
Ya bebeginin akli sarmiyorsa suanda ama ilerde onu da icine kattim oda onu fotolardan gorecek onuda katayim dersen yaz.. ama Feyza ya daha once bu sekild yapmamissanda ceydaya yapiyorsan sadec , feyzayida kat annesi benceBayanlar çikolata siparişi için erken mi Şubat sonu görünüyor benim Doğum Mart’a kalmam herhalde bir de Ceyda doğdu Feyza abla oldu mu yazsın çikolata ambalajında yoksa hoşgeldin Ceyda bebek mi yazsın bana bi akıl verin
Ayy ben varım geldi son cicilerimde hafta sonu yıkarım artık hepsiniAkşam eve gidince çekerim. İş yerinde açtık paketleri çarşamba pazarı gibi oldu hahahhah
Nevresimle carsaf cikiyor.. yastiklar onemli degilsen ne yapcaksin simdi
Maşallah canım bence gayet muntazam kilon da göbişin deKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Doğuma az bir zaman kalmışken doktorsuz kaldım sanırım. Daha önce yazmıştım benim doktorum beyin kanaması geçirmişti.1 ay sonra kendini toparlayıp tekrar çalışmaya başladı. Hatta sonra kontrollerime devam ettim. En son geçen salı gittim. Ama benden sonra doktor tekrar izine ayrılmış. Ben Rizedeyim doktor Ankara’ya gitmiş. 2 hafta muayene günleri kapalı görünüyor. Hastaneyi aradık tedavisi için gitmiş. Ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgide yok. Özel hastane ama küçük bir yer zaten 1 bayan doktor var ona da gittim ama memnun kalmamıştım. Bebeğin ultrasonda ayakları görünmüyor demişti. Halbuki elinde ayrıntılı ultrason raporum vardı. Oradan okusa herşeyin tam olduğu yazıyordu. Başka özel hastane yok. Devlete gitmek istemiyorum ve ben erkek doktorlara sanırım kadın doğumda daha güveniyorum. İlk doğumumdan dolayı sanırım. Şu an resmen ortada kaldım. 32. haftada bayan doktora gideceğim mecbur ama çok endişeli bir bayan fuzuli şeylerle kaygı oluşturuyor. Ara tatilde Trabzon’a gidip yeni doktor arayışına girmek beni korkutuyor. Sezeryan olduğu için herkese nasıl güveneyim bilmiyorum. Moralim bozuldu . Yani doğum için 2 saatlik yolda doktor bulmalıyım bakalım ne olacak belirsizliğe düştüm
Ben de öyle düşünüyorum Tusemin kardeşi .... hoş geldin diye.Kızım çok kıskanırDün eşimle bebişin odasını boya ve duvar kağıdı birlikte mi olsun diye konuşuyorduk kızım hemen çok masrafa gerek yok ben resim yaparım boyarım odasını dediYa bebeginin akli sarmiyorsa suanda ama ilerde onu da icine kattim oda onu fotolardan gorecek onuda katayim dersen yaz.. ama Feyza ya daha once bu sekild yapmamissanda ceydaya yapiyorsan sadec , feyzayida kat annesi bence
Hahahahah cok gulduuummmm aynen yavrucum bize minik kocalar dusmus
Kilo alsan dert oluyor millete almasan ayri dert demek ki ama bunye olarak kilo yapmayan bir bunyem olsun isterdim
Bunun 10 liralik versiyonu var kizimda kullaniyorum gayet ise yariyorama sunu dusundum kuzum cok bebek olacaklar ya kollarini hareketsiz kapatarak duramazlar diye dusundum
Kulaktan alayim dedim bende bir tane koltuk alti var evde temassizlar hep bozuldu ya
Bende ondan kullaniyorum kuzum su basit 10 tl lik olanlardan en iyisi onlar cikti kizimda digerleri hep bozuldu ama; bebislerin koltuk altina koyunca hareketsiz duramazlar kollarini kaldirirlar diye birde kulaktan mi alsam dedim
Ben universitedeyken evlendimBen üniversiteden beri tanışıyorum eşimle canım, sadece eşimden ayrı 1,5 sene başka bir ilde görev yaptım o zaman giyebildim
Benim doğumdan sonra 4 kilo fazlam vardı verememiştim bir türlü emzirmediğim halde üstüne almıştım ben deBen emzirirken alanlardanım, ne güzel 36 bedene kadar düşmüştüm lohusalığımda (ilk 40 gün içinde) sonra gece emzirmelerinde çikolatalı , şerbetli tatlıları öyle bir canım çekti ki durduramadım kendimi..Sağlık ocagındaki ebem uyarıyor eğer emzirirken yine böyle olursa hurmadan başka birşey yok diye, yaşayıp göreceğiz
İnşallah kuzum çok isterimKizlar burda cok guzel samimiyet kurduk. Benim onceki topigimde bu kadar samimiyet kuramamistik. Hatta boyle birbirine hava atmaya çalışan tipler vardi. Bizse burda ne guzel birbirimize hep yardimci olmaya çalışıyoruz soylemeden gecemedim. İnsallah bebekler dogup büyüdüğünde de böyle devam etsin
Ben emzirirken alanlardanım, ne güzel 36 bedene kadar düşmüştüm lohusalığımda (ilk 40 gün içinde) sonra gece emzirmelerinde çikolatalı , şerbetli tatlıları öyle bir canım çekti ki durduramadım kendimi..Sağlık ocagındaki ebem uyarıyor eğer emzirirken yine böyle olursa hurmadan başka birşey yok diye, yaşayıp göreceğiz
Masallah kilolu degilsin yaaa gobek isteeKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Ptt kargo öyle canım maalesef.Mesaj geliyor evde bulamadık diye halbuki evdeyim yani gelmedin ki.En iyisi şubeden al bekler durursun .Yaaa benim kargom gelmiyorrrrrrptt kargoda kaldi kuzucugumun tulumlari yatak korumaligi ptt kargo bu ara rezaaaleeettt 4unden beri teslimat yapmiyor
Çok tatlısın kuzummmmKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Çok tatlısın kuzummmmKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Ptt kargo öyle canım maalesef.Mesaj geliyor evde bulamadık diye halbuki evdeyim yani gelmedin ki.En iyisi şubeden al bekler durursun .
Benimki oyle de emiyordu. Ağustos ta babasi karpuza bandirdi. İgrendi emmedi bir daha ama zor birakti cok icerledi o ağladı ben agladim. O yuzden bu bebege emzik aldim ama geceleri veririm sadeceEmziğim ucunu yırt hava alsın.Bizim kız çok düşkündü emziğe nasıl kurtarcaz diyordum.Bir gün sallarken takıyorum ağzına atıyor ben takıyorum o atıyor ne oluyor dedim.Baktım ucu yırtık hava alıyor.Bir daha da istemedi ne kolaymış dedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?