2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ne kolay olmus deneyeyim ama bizimki ucunu disliyor yirtiliyor hala inatla birakmiyor ona kanar mi bilmiyorum bi denemem gerek

Ya bebeginin akli sarmiyorsa suanda ama ilerde onu da icine kattim oda onu fotolardan gorecek onuda katayim dersen yaz.. ama Feyza ya daha once bu sekild yapmamissanda ceydaya yapiyorsan sadec , feyzayida kat annesi bence

Ayy ben varım geldi son cicilerimde hafta sonu yıkarım artık hepsini Akşam eve gidince çekerim. İş yerinde açtık paketleri çarşamba pazarı gibi oldu hahahhah

Yaaa benim kargom gelmiyorrrrrr ptt kargoda kaldi kuzucugumun tulumlari yatak korumaligi ptt kargo bu ara rezaaaleeettt 4unden beri teslimat yapmiyor

Maşallah canım bence gayet muntazam kilon da göbişin de

Vardir bunda da bir hayir, insallah gonlune gore bir dr bulursun bebegin ayaklari gorunmuyor ne demek ya.. of su kadin dr lara bende hiiic guvenemiyorum belki onyargi ama guvenemiyorum

Ya bebeginin akli sarmiyorsa suanda ama ilerde onu da icine kattim oda onu fotolardan gorecek onuda katayim dersen yaz.. ama Feyza ya daha once bu sekild yapmamissanda ceydaya yapiyorsan sadec , feyzayida kat annesi bence
Ben de öyle düşünüyorum Tusemin kardeşi .... hoş geldin diye.Kızım çok kıskanırDün eşimle bebişin odasını boya ve duvar kağıdı birlikte mi olsun diye konuşuyorduk kızım hemen çok masrafa gerek yok ben resim yaparım boyarım odasını dediKendisinin odası hem boya hem duvar kağıdı

Ben emzirirken alanlardanım, ne güzel 36 bedene kadar düşmüştüm lohusalığımda (ilk 40 gün içinde) sonra gece emzirmelerinde çikolatalı , şerbetli tatlıları öyle bir canım çekti ki durduramadım kendimi..Sağlık ocagındaki ebem uyarıyor eğer emzirirken yine böyle olursa hurmadan başka birşey yok diye, yaşayıp göreceğiz

Ben üniversiteden beri tanışıyorum eşimle canım, sadece eşimden ayrı 1,5 sene başka bir ilde görev yaptım o zaman giyebildim
Ben universitedeyken evlendim 2. Sinifi bitirdim 3 baslamadan evlendim sonra arada okulda giyiyordum daha dun gece uyumadan dusunuyordum ne salakmisim okulda topuklu giyiyodum diye ama demek ki caresizliktenmis

Benim doğumdan sonra 4 kilo fazlam vardı verememiştim bir türlü emzirmediğim halde üstüne almıştım ben de

İnşallah kuzum çok isterim

Oyy masallah bende 40 gunde, 44 beden olmustum kizim emmedi benim hep sagdim. Sut olsun kesilmesin diye hep tahin helvasi yedim boza ictim. Ama emzirince insanin cani cok tatli istiyormus dun aksam misafirim vardi o da oyle soyledi. Emzirirken daha cok kilo aldim dedi demek ki dogruymus

Yaaa benim kargom gelmiyorrrrrr ptt kargoda kaldi kuzucugumun tulumlari yatak korumaligi ptt kargo bu ara rezaaaleeettt 4unden beri teslimat yapmiyor
Ptt kargo öyle canım maalesef.Mesaj geliyor evde bulamadık diye halbuki evdeyim yani gelmedin ki.En iyisi şubeden al bekler durursun .

Çok tatlısın kuzummmm

Ptt kargo öyle canım maalesef.Mesaj geliyor evde bulamadık diye halbuki evdeyim yani gelmedin ki.En iyisi şubeden al bekler durursun .

Subeyede gelemedi ki Istanbulda misin bilmiyorum, yeni havalimaninin orada dagitim merkezi var tum kargolarin toplandigi yer ve orasi bana ozel aracla bile 1 saatlik yol gitmeyede gidemiyorum yakinada gelmiyor ne olacak bilmiyorum

Benimki oyle de emiyordu. Ağustos ta babasi karpuza bandirdi. İgrendi emmedi bir daha ama zor birakti cok icerledi o ağladı ben agladim. O yuzden bu bebege emzik aldim ama geceleri veririm sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…