2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben universitedeyken evlendim 2. Sinifi bitirdim 3 baslamadan evlendim sonra arada okulda giyiyordum daha dun gece uyumadan dusunuyordum ne salakmisim okulda topuklu giyiyodum diye ama demek ki caresizliktenmis
Fırsatını bulunca değerlendirdik kuzum içimizde hevesi kalmasında iyidir

Benimki oyle de emiyordu. Ağustos ta babasi karpuza bandirdi. İgrendi emmedi bir daha ama zor birakti cok icerledi o ağladı ben agladim. O yuzden bu bebege emzik aldim ama geceleri veririm sadece

Benim ki emzige bagimliydi emzik zincirinde 4-5 emzik takiliydi birini cikarip birini emiyordu bazen iki tane birden emerdi karpuzuda cok seviyor bu ise yaramazmis bizde

Yoğurt tarcinin şeker düşürdüğünü biliyorum bende ama gebelikte iyi mi tarçın hiç bilgim yok.
Benim doktorum yiyebilirsin dedi .. ya yogurtun ustune tarcin ne kadar dokeceksinki hem kac ogun yiyeceksinki yani zarar versin sende sorsrsin kuzum doktoruna, uzulme ikizlerin var senin.. hareketsiz kalmaninda etkisi var bilio musun? Ama cikmayaninda istedigi kadar yulafli yesin iste ne bilim ekmek yesin cikmazdi.. ama soyle sevindim biliyorsun simdi daha dikkatli olucaksin ve bebeklerini saglikli tutacaksin iyi dusun moral bozma guzel olsun hersey... bilmiyorum cok mu istahlisin degilsen zaten sukur dikkat edersin diyetle degerlerin aman aman yuksek degil. Okumadim tum mesajlari ama bence insulin ignesi kullanacagin kadar degil.. uzme tatli canini is yapiyorum azicik ayaklanmisken..ilgilenemedim senle ama aklimda kaldin yaa uzulmeeeeee bak, ozellikle doktorunla konus bak sana ne guzel gelecek diyecekleri

Subeyede gelemedi ki Istanbulda misin bilmiyorum, yeni havalimaninin orada dagitim merkezi var tum kargolarin toplandigi yer ve orasi bana ozel aracla bile 1 saatlik yol gitmeyede gidemiyorum yakinada gelmiyor ne olacak bilmiyorum
Ben anadolu yakasındayım canım bilmiyorum oraları.Bir de yılbaşı yoğunluğu vardır şimdi yılbaşı geçsin bir ara şubesini ya da sipariş ettiğin yeri.Sana takip numarası göndermişlerdir.O numarayla soruştur bakalım ne diyecekler.

Fırsatını bulunca değerlendirdik kuzum içimizde hevesi kalmasında iyidir
Oyle oldu vallahi benimki o kompleksi yeni yenmisti simdide 2. Bebik geliyor ama ben giyemiyorum yaninda ya bisey demesede farketmez deve cuce oluyoruz

Kızımda ne güzel her taraf eşit derece yaygındı.Şimdi kocaman sivri bir top gibi duruyor.Daha ne kadar sivrilecek merak ediyorum

Erkek sivrilir demislerdi galiba benimkide oyle demek ki bu soylenti dogru kizimda yana dogru iyiice yayilmistim

Cimere bile sikayet ettim google yorumlara yazdim telefoblari acmiyorlar tek dilegim kaybolmamasi ozellikle tulumlar hepsini internetten siparis verdim ve biraz yuklu bir miktar. Aldigim yerdekilerde sagolsun heeer gun takipteler

İnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi var ama kizimin oldugu yer masallah yanlara onlere prensesler gibi yatiyorr .. karnimin sekli muhtesem gozukuyor yani gosterebilsem anliyacaksiniz bariz.. kiz bebek erkek bebek .. sekil A bende

Ben de kendim sevmiyorum o görüntüyü canım

Ya senin o gobusunu severimmm ❤ neee guzel bi duygu biz ayri ayri yasarken sen ikisini birden ayni anda yasiyorsun masalllaahhhh gobusunu hayal bile edemedim

Tam zğının ortasına kürekle vurmalık yani

Ay çok tatlı ya maşallah aynı anda yaşamak ne kadar muhteşem bir şey

Yaaa benim kargom gelmiyorrrrrr ptt kargoda kaldi kuzucugumun tulumlari yatak korumaligi ptt kargo bu ara rezaaaleeettt 4unden beri teslimat yapmiyor
Herkes yılbaşından önce alışveriş yapıyor heralde. Benimde normalde kargolar 1 gün sonra gelirdi.4-5 gün sonra anca geldi.

Masalllaaahhh yavrucum benimki su anda doguma girdi girecek gobegi

doguma kadar halim ne olur Allah bilir benimde

Maşallah canım bence gayet muntazam kilon da göbişin de

Cok sagol canim kilo icin oyle cok direniyorumki ama bu hafta iyi kacirdimm

Masallah kilolu degilsin yaaa gobek istee

bende oyle avutmaya calisiyorum kendimi ama kalcalarda basladi

tavsannesi o kadar tatlısınkkı bir sürü gelmiş mesajım

Yaa o senin tatliginin kuzumm

Sadece biz hamileler birbirimize boyle destek oluyoruz kizlar yoksa herkes cok patavatsiz neler nelr soyluyorlar hele oglumda marketteydim ve gunde yuzlerce insan goruyordum sinirlendikcede dahada cok yiyordumm

Oglan sivrikiz yayvan olur derlerdi sanki canim yada beni oyle kandırdılar bilmiyorumm benim ikiside ayni gobegim birden buyuyor seninki muhtesem bisey iki bebek var orda ilk cocugum olmadan ikizlerim olsun bende isterdim nasil deli cesaretiyse simdi olsa masil bakardim diyorumm

Herkes yılbaşından önce alışveriş yapıyor heralde. Benimde normalde kargolar 1 gün sonra gelirdi.4-5 gün sonra anca geldi.

Ah kuzum keske 4-5 gun olsa biri 4 araliktan beri dagitim merkezinde, digeride 10 araliktan beri orada yarin esim gidecek son care buradan trafik yoksa 1 saat yol suruyor arabayla hemde sadece gidis tek dilegim kaybolmamis olmasi

Sonumuz hayirli olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…