- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Fırsatını bulunca değerlendirdik kuzum içimizde hevesi kalmasında iyidirBen universitedeyken evlendim2. Sinifi bitirdim 3 baslamadan evlendim sonra arada okulda giyiyordum daha dun gece uyumadan dusunuyordum ne salakmisim okulda topuklu giyiyodum diye ama demek ki caresizliktenmis
Kızımda ne güzel her taraf eşit derece yaygındı.Şimdi kocaman sivri bir top gibi duruyor.Daha ne kadar sivrilecek merak ediyorumMasalllaaahhhyavrucum benimki su anda doguma girdi girecek gobegi
Benimki oyle de emiyordu. Ağustos ta babasi karpuza bandirdi. İgrendi emmedi bir daha ama zor birakti cok icerledi o ağladı ben agladim. O yuzden bu bebege emzik aldim ama geceleri veririm sadece
Benim doktorum yiyebilirsin dedi .. ya yogurtun ustune tarcin ne kadar dokeceksinki hem kac ogun yiyeceksinki yani zarar versinYoğurt tarcinin şeker düşürdüğünü biliyorum bende ama gebelikte iyi mi tarçın hiç bilgim yok.
Ben anadolu yakasındayım canım bilmiyorum oraları.Bir de yılbaşı yoğunluğu vardır şimdi yılbaşı geçsin bir ara şubesini ya da sipariş ettiğin yeri.Sana takip numarası göndermişlerdir.O numarayla soruştur bakalım ne diyecekler.Subeyede gelemedi ki Istanbulda misin bilmiyorum, yeni havalimaninin orada dagitim merkezi var tum kargolarin toplandigi yer ve orasi bana ozel aracla bile 1 saatlik yol gitmeyede gidemiyorum yakinada gelmiyor ne olacak bilmiyorum
Oyle oldu vallahiFırsatını bulunca değerlendirdik kuzum içimizde hevesi kalmasında iyidir
Kızımda ne güzel her taraf eşit derece yaygındı.Şimdi kocaman sivri bir top gibi duruyor.Daha ne kadar sivrilecek merak ediyorum
Bizimki de iki emzik taşıyordu ağzında hiç boş gezmezdi.O yüzden şaşırdım ne kolay oldu diyeBenim ki emzige bagimliydi emzik zincirinde 4-5 emzik takiliydi birini cikarip birini emiyordu bazen iki tane birden emerdikarpuzuda cok seviyor bu ise yaramazmis bizde
Ben anadolu yakasındayım canım bilmiyorum oraları.Bir de yılbaşı yoğunluğu vardır şimdi yılbaşı geçsin bir ara şubesini ya da sipariş ettiğin yeri.Sana takip numarası göndermişlerdir.O numarayla soruştur bakalım ne diyecekler.
İnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi varOyle oldu vallahibenimki o kompleksi yeni yenmisti simdide 2. Bebik geliyor ama ben giyemiyorum yaninda ya bisey demesede farketmez deve cuce oluyoruz
Erkek sivrilir demislerdi galiba benimkide oyle demek ki bu soylenti dogrukizimda yana dogru iyiice yayilmistim
Ben de kendim sevmiyorum o görüntüyü canımOyle oldu vallahibenimki o kompleksi yeni yenmisti simdide 2. Bebik geliyor ama ben giyemiyorum yaninda ya bisey demesede farketmez deve cuce oluyoruz
Erkek sivrilir demislerdi galiba benimkide oyle demek ki bu soylenti dogrukizimda yana dogru iyiice yayilmistim
Ya senin o gobusunu severimmm ❤ neee guzel bi duygu biz ayri ayri yasarken sen ikisini birden ayni anda yasiyorsun masalllaahhhhİnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi varama kizimin oldugu yer masallah yanlara onlere prensesler gibi yatiyorr .. karnimin sekli muhtesem gozukuyor yani gosterebilsem anliyacaksiniz bariz.. kiz bebek erkek bebek .. sekil A bende
Tam zğının ortasına kürekle vurmalık yaniKuzum moralini bozma hiç. Ben daha hamileliğimin başındayken 3-4 aylık civarında çok sevgili görümcembana , yenge şimdiden duba gibi olmuşsun gibi birşey söylemişti. Üstelik ben o zaman 1 ya da 2 kilo almıştım. Edepsiz , patavatsız o zaman canımı sıkmıştım hatta buradan size yazmıştım. Ama sonra umursamadım. Çünkü içinin çirkinliğini dışarı yansıtıyordu. Bunun farkındayım. Sen de he canım he deyip geç en güzeli. Hiç alınmış gibi sert yanıt verme. Üstelik benim görümcem kendi de hamile. Var sen düşün artık. Görümce işte
Ay çok tatlı ya maşallah aynı anda yaşamak ne kadar muhteşem bir şeyİnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi varama kizimin oldugu yer masallah yanlara onlere prensesler gibi yatiyorr .. karnimin sekli muhtesem gozukuyor yani gosterebilsem anliyacaksiniz bariz.. kiz bebek erkek bebek .. sekil A bende
Herkes yılbaşından önce alışveriş yapıyor heralde. Benimde normalde kargolar 1 gün sonra gelirdi.4-5 gün sonra anca geldi.Yaaa benim kargom gelmiyorrrrrrptt kargoda kaldi kuzucugumun tulumlari yatak korumaligi ptt kargo bu ara rezaaaleeettt 4unden beri teslimat yapmiyor
Masalllaaahhhyavrucum benimki su anda doguma girdi girecek gobegi
Maşallah canım bence gayet muntazam kilon da göbişin de
Masallah kilolu degilsin yaaa gobek istee
İnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi varama kizimin oldugu yer masallah yanlara onlere prensesler gibi yatiyorr .. karnimin sekli muhtesem gozukuyor yani gosterebilsem anliyacaksiniz bariz.. kiz bebek erkek bebek .. sekil A bende
Herkes yılbaşından önce alışveriş yapıyor heralde. Benimde normalde kargolar 1 gün sonra gelirdi.4-5 gün sonra anca geldi.
doguma kadar halim ne olur Allah bilir benimde
Cok sagol canim kilo icin oyle cok direniyorumki ama bu hafta iyi kacirdimm
bende oyle avutmaya calisiyorum kendimi ama kalcalarda basladi
Yaa o senin tatliginin kuzumm
Sadece biz hamileler birbirimize boyle destek oluyoruz kizlar yoksa herkes cok patavatsiz neler nelr soyluyorlar hele oglumda marketteydim ve gunde yuzlerce insan goruyordum sinirlendikcede dahada cok yiyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?