2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir insana kilo aldık demek nedendir hiç anlamış değilim. Resmen kalp kırmak üzmek için. Hele hamile ise bayan keyiften kilo almıyor sonuçta. Bana da karnın büyüdü diyorlar. Yani ne bekliyorsunuz diyorum bebekte büyüyor. İyi niyetle dikkat et diyen çok az kişi var

Canlar ateş ölçer konuşmuşsunuz temassız ben ilk oğluma aldım birkaç defa yanlış ölçtüğünü yakalayınca çöp yaptım kendisini size önerim imkanınız varsa kulak ölçer alın gerçekten ateşi çok hızlı yakalıyor benim oğlum çok hasta olan bir çocuktu onunla rahatladım kendimd2 hemşireyim çalıştığım yerde de temassız var ama güvenmediğim için hastalarıma kullanmıyorum koltuk altı kullanıyorum imkanınız yoksa koltuk altı alın bence ama temassız almayın

Kızlar kaç gündür evden çıkmaya üşeniyordum.Dün kızı okulla yolladıktan yarım saat sonra öğretmeni aradı midesi kötü diye.Eyvah dedim grip salgını var ya öyle başlıyormuş.Annem gitti aldı geldi evde de kustu.Kpederle hastaneye götürdük eşim falan serumlar tahliller çok şükür grip çıkmadı.İltihap çıktı.Beş saat hastanede geldim eve zo attım kendimi.Bugün de adres değişikliği ile uğraştım faturayla gittim memur böyle bir adres yok dedi.Şaka gibi nasıl ya dedim.Ordan belediyeye tekrar döndük hallettik bankada işimiz vardı.Sağolsun kpederle koşturduk.Yarın sabah bebiş kontrolü var.Sen misin dışarı çıkmayan zorla çıkartıyorlar böyle

Bence kötü niyetle söyleyenler kıskanıyorlar ya da imreniyorlar.Çocuk istiyorlar ama cesaret edemedikleri ya da olmadığı için çok da kilo almış diyerek kendilerini rahatlatıyorlar.

Bence kötü niyetle söyleyenler kıskanıyorlar ya da imreniyorlar.Çocuk istiyorlar ama cesaret edemedikleri ya da olmadığı için çok da kilo almış diyerek kendilerini rahatlatıyorlar.
Katilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.
Bu cins bi insan tipi var. Hep ayni seyi yapiyorlar.
Takdir belgesi alamadin mi ?
Burs kazanamadin mi ?
Universite puanin cok mu dusuk ?
Evlenecegin aday yok mu henuz ?
Esinin ailesi gecimsiz mi ?
Cocuk icin kac yasini bekliyorsun ?
Nedne boa bos duruyorsun, iki cocuk doguraydin ya ?
Hamileligi firsat bilip sismissin
Dogum sonrasi iyice kilo almissin
Yuzun neden bole ?
Cocugun neden hep hasta, zayif ?
Ikinciyi yapmayi neden erteliyorsun sorun mu var ?
Evinin muhiti iyi ama parkeleri kotu
Araban guya jip ama bagaji kucuk
....
....
Bence ayni tarz cumleler hepsi, ayni niyete baglilar

Kendi yasadigim bi seyi eklemek istiyorum. Hani dedim ya temizlikci kadin ariyorum die. Ilk kez karsilastik kadinla, komsuma gelmis temizlige. Ben de bi bakiym die gittim
Bana dedi ki, cok kilo almissin, sen normal doguramazsin. Ilk kez gordu beni. Ve valla cok kilolu durmuyorum. Yattigim icin aldim kilo ama hamileyim ben. Ozellikle mankenim die parantez acmadim ki. Iddiam yok yani. Neyse o kadini eve sokmadim sokmam da. Pis niyetli sey iste.

O kaadr haklisinki canim... bizim insanimiz baskalarinin hayatina mudahale etmeye bayılıyor onlar laf soyleyince sen bisey diyincede sen suclu oluyorsunn..

Biz erken evlendik önce cok erken evlendiniz oldu erken dedigim esim 23 ben 20ydim..
Ustunden cok gecmeden neden cocuk yapmiyosunuz oldu bziimde baska planlarımız vardi ama olmadi 4.yil sonra karar verdik cok sukur hemen oldu..
Bu kez bebek gormeye geldiler daha lohusayken ikinciyi ne zaman yapıcaksın hemen yap dediler..
Simdi hamileyim ayniinsan bana niye acele ettin daha cok kucuktu diyor gercekten gulwr misin aglar misin insanin psikolojisini bozuyolarr

Sen de nasil oluyor bilmiyorum da ben bu tarz bi sey duyunca bi sey de diyemiyorum o an, nutkum utuluyor resmen. Ama icime de dert oluyor tabi bi dahakine soyle diyim bole diyim diyorum ama agzimdan cikmiyo da ezik miyim neyim

eczaneden aldim

Ah keşke tek göbeğime alsam 29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum

Eklentiler

• 024B242F-34B6-4BC0-B972-78806F5088EF.webp
    17 KB · Görüntüleme: 62
kızlar göğüslerim karnım 2 aydır düzenli olarak kaşınıyor. Göğüslerim çatladı ama karnimda kasıntıdan başka bir şey görülmüyor. Acaba çatladı da ben mi görmüyorum karnım inince mi görülür?

Ah keşke tek göbeğime alsam 29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
Gule kullan kilolarini. Cok guzel kilo almissin cunku. Dogurunca hicbir yerinde bi sey kalmicak arkadasim. Tam gaz devam etmelisin bence. Sadece karnin var baska neyin var ki. Masallah

E sen ziyarete geldiğinde hemen yap dedin yaptım deseydin de bi apışıp kalsaydı ya

Maşallah ne güzel hamilesiniz benim bebek aşağıda olunca göğüs altında koca bir boşluk altında göbek mideyi şişirdiğimde aradaki boşluk biraz kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…