- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Maşallah ya ne tatlış hamile olmuşsun☺Benimki karnımda basketbol topu varmış gibi☺
İnşallah kaybolmaz canımAh kuzum keske 4-5 gun olsa biri 4 araliktan beri dagitim merkezinde, digeride 10 araliktan beri orada yarin esim gidecek son care buradan trafik yoksa 1 saat yol suruyor arabayla hemde sadece gidis tek dilegim kaybolmamis olmasi
Aldım kuzum, 50 ile hamile kaldım şuanda 61imO zman sen sanslisin hic kilo almadin canimmbenim az dogum kilom vardi yaglarim filan kusmalarla onlari verdim boylece dzugun almis gibi oldum
Bir insana kilo aldık demek nedendir hiç anlamış değilim. Resmen kalp kırmak üzmek için. Hele hamile ise bayan keyiften kilo almıyor sonuçta. Bana da karnın büyüdü diyorlar. Yani ne bekliyorsunuz diyorum bebekte büyüyor. İyi niyetle dikkat et diyen çok az kişi varKuzum moralini bozma hiç. Ben daha hamileliğimin başındayken 3-4 aylık civarında çok sevgili görümcembana , yenge şimdiden duba gibi olmuşsun gibi birşey söylemişti. Üstelik ben o zaman 1 ya da 2 kilo almıştım. Edepsiz , patavatsız o zaman canımı sıkmıştım hatta buradan size yazmıştım. Ama sonra umursamadım. Çünkü içinin çirkinliğini dışarı yansıtıyordu. Bunun farkındayım. Sen de he canım he deyip geç en güzeli. Hiç alınmış gibi sert yanıt verme. Üstelik benim görümcem kendi de hamile. Var sen düşün artık. Görümce işte
Bence kötü niyetle söyleyenler kıskanıyorlar ya da imreniyorlar.Çocuk istiyorlar ama cesaret edemedikleri ya da olmadığı için çok da kilo almış diyerek kendilerini rahatlatıyorlar.Bir insana kilo aldık demek nedendir hiç anlamış değilim. Resmen kalp kırmak üzmek için. Hele hamile ise bayan keyiften kilo almıyor sonuçta. Bana da karnın büyüdü diyorlar. Yani ne bekliyorsunuz diyorum bebekte büyüyor. İyi niyetle dikkat et diyen çok az kişi var
Katilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.Bence kötü niyetle söyleyenler kıskanıyorlar ya da imreniyorlar.Çocuk istiyorlar ama cesaret edemedikleri ya da olmadığı için çok da kilo almış diyerek kendilerini rahatlatıyorlar.
Kendi yasadigim bi seyi eklemek istiyorum. Hani dedim ya temizlikci kadin ariyorum die. Ilk kez karsilastik kadinla, komsuma gelmis temizlige. Ben de bi bakiym die gittimKatilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.
Bu cins bi insan tipi var. Hep ayni seyi yapiyorlar.
Takdir belgesi alamadin mi ?
Burs kazanamadin mi ?
Universite puanin cok mu dusuk ?
Evlenecegin aday yok mu henuz ?
Esinin ailesi gecimsiz mi ?
Cocuk icin kac yasini bekliyorsun ?
Nedne boa bos duruyorsun, iki cocuk doguraydin ya ?
Hamileligi firsat bilip sismissin
Dogum sonrasi iyice kilo almissin
Yuzun neden bole ?
Cocugun neden hep hasta, zayif ?
Ikinciyi yapmayi neden erteliyorsun sorun mu var ?
Evinin muhiti iyi ama parkeleri kotu
Araban guya jip ama bagaji kucuk
....
....
Bence ayni tarz cumleler hepsi, ayni niyete baglilar
Katilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.
Bu cins bi insan tipi var. Hep ayni seyi yapiyorlar.
Takdir belgesi alamadin mi ?
Burs kazanamadin mi ?
Universite puanin cok mu dusuk ?
Evlenecegin aday yok mu henuz ?
Esinin ailesi gecimsiz mi ?
Cocuk icin kac yasini bekliyorsun ?
Nedne boa bos duruyorsun, iki cocuk doguraydin ya ?
Hamileligi firsat bilip sismissin
Dogum sonrasi iyice kilo almissin
Yuzun neden bole ?
Cocugun neden hep hasta, zayif ?
Ikinciyi yapmayi neden erteliyorsun sorun mu var ?
Evinin muhiti iyi ama parkeleri kotu
Araban guya jip ama bagaji kucuk
....
....
Bence ayni tarz cumleler hepsi, ayni niyete baglilar
Sen de nasil oluyor bilmiyorum da ben bu tarz bi sey duyunca bi sey de diyemiyorum o an, nutkum utuluyor resmen. Ama icime de dert oluyor tabiO kaadr haklisinki canim... bizim insanimiz baskalarinin hayatina mudahale etmeye bayılıyor onlar laf soyleyince sen bisey diyincede sen suclu oluyorsunn..
Biz erken evlendik önce cok erken evlendiniz oldu erken dedigim esim 23 ben 20ydim..
Ustunden cok gecmeden neden cocuk yapmiyosunuz oldu bziimde baska planlarımız vardi ama olmadi 4.yil sonra karar verdik cok sukur hemen oldu..
Bu kez bebek gormeye geldiler daha lohusayken ikinciyi ne zaman yapıcaksın hemen yap dediler..
Simdi hamileyim ayniinsan bana niye acele ettin daha cok kucuktu diyor gercekten gulwr misin aglar misin insanin psikolojisini bozuyolarr
eczaneden aldimAllah kolayligini versin insallah. Bana dr gecennay gittigimde gerek yok ama 28. Haftada yukselir buyuk ihtimalle insulin baslariz demisti dedigi gibide olucak gibi gorunuyor .. insulin fayda eder en azindan guzel sonuclar gorursun . Insulini eczaneden minaldim yoksa ilac firmasi egitimemi geldi
Ah keşke tek göbeğime alsamKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Gule kullan kilolarini. Cok guzel kilo almissin cunku. Dogurunca hicbir yerinde bi sey kalmicak arkadasim. Tam gaz devam etmelisin bence. Sadece karnin var baska neyin var ki. MasallahAh keşke tek göbeğime alsam29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
Çokkkkk hoşsunAh keşke tek göbeğime alsam29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
E sen ziyarete geldiğinde hemen yap dedin yaptım deseydin de bi apışıp kalsaydı yaO kaadr haklisinki canim... bizim insanimiz baskalarinin hayatina mudahale etmeye bayılıyor onlar laf soyleyince sen bisey diyincede sen suclu oluyorsunn..
Biz erken evlendik önce cok erken evlendiniz oldu erken dedigim esim 23 ben 20ydim..
Ustunden cok gecmeden neden cocuk yapmiyosunuz oldu bziimde baska planlarımız vardi ama olmadi 4.yil sonra karar verdik cok sukur hemen oldu..
Bu kez bebek gormeye geldiler daha lohusayken ikinciyi ne zaman yapıcaksın hemen yap dediler..
Simdi hamileyim ayniinsan bana niye acele ettin daha cok kucuktu diyor gercekten gulwr misin aglar misin insanin psikolojisini bozuyolarr
Maşallah ne güzel hamilesiniz benim bebek aşağıda olunca göğüs altında koca bir boşluk altında göbekAh keşke tek göbeğime alsam29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?