2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doğru maalesef böyle tipler var her konuda bir olumsuzluk bulup söyleyen.

Beni görsen haline şükredersin öne doğru bişey gidiyor ne olack bilmiyorum

Benim kaşınan yerlerde ince mor damarlar var bakalım çatlak mı damar mı pek belli değil daha.Göbeğin tam alt kısmı bizim görmediğimiz yer çatlıyor genelde.Kızımda olmadı çatlağım ama kilo almamıştım fazla.Şimdi kızımı doğurduğum kilodayım daha iki ay var

Bu ay doğuran annelerin topigi ne baktim da cok moralim bozuldu.
Lohusa depresyonuna girilmiş resmen inşallah biz öyle olmayız.
Ben de merak ediyorum bi ara açıp okuyayım diyorum ama bi bakıyorum burada yarım saatim geçmiş Kapatıp geri işlerime bakıyorum. Okuyamıyorum bi türlü

Benim göbeğim sipsivri ve diğrr yerlerimde öle çok kilo yok ama kızz herkes erkek sanıyor

valla benim şuan gözümle gördüğüm çatlak yok ama felaket kaşınıyor

kızlar ben hiç sormadım ya doktora, ikinci tetanozu, çünkü zaten 1 tane olunca bir koruyuculuğu olmuyo iki tane yaptırmak gerekiyor diye biliyorum, internette de her yerde öyle yazıyor bülettraşta falan... sormak aklıma bile gelmedi birini 20. haftada birini 24te yaptırdım ben

İlk doz tetanos aşısı: Gebeliğin 4. ayında yapılmakta ve koruma süresi bulunmamaktadır.

İkinci doz tetanos aşısı: 1. tetanos aşısından en az 4 hafta sonra yapılır ve 1 – 3 yıl arasında koruyuculuk sağlamaktadır.

Üçüncü doz tetanos aşısı: 2. tetanos aşısından en az 6 ay sonra 3. doz tetanos aşısı yapılır ve bu aşı 5 yıl süreyle korur.

Dördüncü doz tetanos aşısı: 3. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelik döneminde yapılır ve 10 yıl boyunca koruma sağlar.

Beşinci doz tetanos aşısı: 4. tetanos aşısından en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelik döneminde uygulanır ve kadını doğurganlık çağı boyunca korur.

Benimde karnım hep kaşınıyor. Göğüsler kaşınmıyor onlar ilk hamilelikte çatlamıştı zaten. Şimdi göbeğimin altını iyi göremiyorum ama ilk hamilelikte az çatlak vardı. Bu kaşıntının sonu muhakkak çatlak oluşacak. Elimden geldiği kadar krem kullanıyorum. Lierac aldım

merhaba arkadaşlar, 26. haftadayım. sizin de yalancı kasılmalarınız başladı mı? üçüncü gebeliğim o yüzden sanırım bu kez fazla oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…