Doğru maalesef böyle tipler var her konuda bir olumsuzluk bulup söyleyen.Katilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.
Bu cins bi insan tipi var. Hep ayni seyi yapiyorlar.
Takdir belgesi alamadin mi ?
Burs kazanamadin mi ?
Universite puanin cok mu dusuk ?
Evlenecegin aday yok mu henuz ?
Esinin ailesi gecimsiz mi ?
Cocuk icin kac yasini bekliyorsun ?
Nedne boa bos duruyorsun, iki cocuk doguraydin ya ?
Hamileligi firsat bilip sismissin
Dogum sonrasi iyice kilo almissin
Yuzun neden bole ?
Cocugun neden hep hasta, zayif ?
Ikinciyi yapmayi neden erteliyorsun sorun mu var ?
Evinin muhiti iyi ama parkeleri kotu
Araban guya jip ama bagaji kucuk
....
....
Bence ayni tarz cumleler hepsi, ayni niyete baglilar
BennnnKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Beni görsen haline şükredersinKizlarr sabah kilolari konuşmuşsunuz size fotograf atiyimda gorungobegi bu kadar büyüyen var mi ben daha 27.haftya giriyorum aslinda site fotoları herkesea cik olmasa yuzumu koyucamda kilo belli olsun diye tek karnina almissin diyo goren
Benim kaşınan yerlerde ince mor damarlar var bakalım çatlak mı damar mı pek belli değil daha.Göbeğin tam alt kısmı bizim görmediğimiz yer çatlıyor genelde.Kızımda olmadı çatlağım ama kilo almamıştım fazla.Şimdi kızımı doğurduğum kilodayım daha iki ay varkızlar göğüslerim karnım 2 aydır düzenli olarak kaşınıyor. Göğüslerim çatladı ama karnimda kasıntıdan başka bir şey görülmüyor. Acaba çatladı da ben mi görmüyorum karnım inince mi görülür?
AynenBeni görsen haline şükredersinöne doğru bişey gidiyor ne olack bilmiyorum
Ben de merak ediyorum bi ara açıp okuyayım diyorum ama bi bakıyorum burada yarım saatim geçmişBu ay doğuran annelerin topigi ne baktim da cok moralim bozuldu.
Lohusa depresyonuna girilmiş resmen inşallah biz öyle olmayız.
Benim göbeğim sipsivri ve diğrr yerlerimde öle çok kilo yok ama kızz herkes erkek sanıyorİnannnn erkegim olan yerimde gobegim sivri ve yanim bel kivrimim dahi varama kizimin oldugu yer masallah yanlara onlere prensesler gibi yatiyorr .. karnimin sekli muhtesem gozukuyor yani gosterebilsem anliyacaksiniz bariz.. kiz bebek erkek bebek .. sekil A bende
Evet benimde öle moral gittiBu ay doğuran annelerin topigi ne baktim da cok moralim bozuldu.
Lohusa depresyonuna girilmiş resmen inşallah biz öyle olmayız.
valla benim şuan gözümle gördüğüm çatlak yok ama felaket kaşınıyorBenim kaşınan yerlerde ince mor damarlar var bakalım çatlak mı damar mı pek belli değil daha.Göbeğin tam alt kısmı bizim görmediğimiz yer çatlıyor genelde.Kızımda olmadı çatlağım ama kilo almamıştım fazla.Şimdi kızımı doğurduğum kilodayım daha iki ay var
Okumasan daha iyi canım güzel mesajlardan ziyade hep olumsuzluklar yazılmıştı.Ben de merak ediyorum bi ara açıp okuyayım diyorum ama bi bakıyorum burada yarım saatim geçmişKapatıp geri işlerime bakıyorum. Okuyamıyorum bi türlü
Allah yardımcıları olsun canımOkumasan daha iyi canım güzel mesajlardan ziyade hep olumsuzluklar yazılmıştı.
valla benim şuan gözümle gördüğüm çatlak yok ama felaket kaşınıyor
kızlar ben hiç sormadım ya doktora, ikinci tetanozu, çünkü zaten 1 tane olunca bir koruyuculuğu olmuyo iki tane yaptırmak gerekiyor diye biliyorum, internette de her yerde öyle yazıyor bülettraşta falan... sormak aklıma bile gelmedi birini 20. haftada birini 24te yaptırdım benKizlar benim erken dogum riskim var 2. Doz tetanozuda doktoruma sorarak oldum hemsire tereddut etmisti yaptirabilirsin dedi her defasinda kasilmalarimda cok erken basladigi halde izin verdi yani bilginiz olsun...persembe gunude ciger gelistirici olucaz insaallah hayirlisiyla
Bir 13 te ben aldım. Benim ama yapısal olarak basen ve bacak şiştiAh keşke tek göbeğime alsam29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
Benimde karnım hep kaşınıyor. Göğüsler kaşınmıyor onlar ilk hamilelikte çatlamıştı zaten. Şimdi göbeğimin altını iyi göremiyorum ama ilk hamilelikte az çatlak vardı. Bu kaşıntının sonu muhakkak çatlak oluşacak. Elimden geldiği kadar krem kullanıyorum. Lierac aldımkızlar göğüslerim karnım 2 aydır düzenli olarak kaşınıyor. Göğüslerim çatladı ama karnimda kasıntıdan başka bir şey görülmüyor. Acaba çatladı da ben mi görmüyorum karnım inince mi görülür?
Allahim onlarin canina saglik versinnAy çok tatlı ya maşallah aynı anda yaşamak ne kadar muhteşem bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?