2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar cnm cok sıkkın : sirtimda birsey cikmisti sivilce gibi ici kanli... dun patladi esim mudahale etti.. bugun dr a gidip gostereyim dedim dermatologlar yoktu iki ozel hastane dolastim.. yarin sabaha randevu aldim.. Acildeki pratisyenler sirtimin ustunde yatmaktan damarlar toplanmis olabilir dediler.. hicbisey yapamadilar dermatolog gorsun dediler... canim cok sikkin.. patolojiye parca gonderirler belki, orayi yakarlar yada dediler... esimde yarin babanla gidersin gorevim var dedi..

Canım sıkma canını, kötü birşey olduğunu sanmıyorum.
Gebelikte vucudumuz da değişiyor hormonlar falan belki o yüzden çıkmıştır. geçer inşallah.
Normalde bize sürekli moral veren sen, nasıl böyle stres yaptın.

Olabilir canim sadece gebelikte degil normal vakitte de olabilir. Bi de sen bence benden bile az yattin zaten. Hala bi seyler dikiyorsun, emek veriyorsun, ugrasiyorsun elinden geldigince.
Basit bi sey olarak gordugu icin o cibani ya da sivilceyi neyse iste, esin babanla gitmende bi sakinca gormemistir bence. Seni umarsamamazlik gibi bi durum yoktur zaten. Git babanla , 5 dk da hallet gel. Hicbir seycik olmicak merak etme.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İnşallah kötü birşey değildir. Hayra yoralım

Yok yok sıkma canını, hiç önemli bişey değil yarın görürsün, hep bu hormonlar, herşeyi taktırıyorlar kafaya

Ya bebeklerim olmazsa hic onemli degilki.. farkina varmadan hepimiz gibi bende cok hassaslasmisim.. normalde olsa yakicaklarmi keseceklermi napicaklarsa yapsinlar ama hamileyken Nasi olur bilemedim.. kuzenimide zirt opirt aramak istemiyorum.. orayi uyusturup mu yakarlar sabah bide 8 e randevu aldim ama kendi doktoruma soramadim.. babamda cilt kanseri onunda verdigi belki etkiyle boyle oldum.. neyse guzel dusunuyorum guzel olsun.. saol kuzzuuum

Canımmm canını sıkma hormonlardandır içini ferah tut

Hic sorma anlamadan cok hassaslasmisim demekki.. ya varis oldu sirtimda bence.. kilcal damarlar toplandi memebasi gibi cikti... paylatincada.. kani durduramadik.. sivilce gibi ama degilmis.. bakalim gecer insallah

Hamileyken anestezi almis, defalarca antibiyotik kullanmis biri olarak gonul rahatligiyla soliyim, hicbir seycik olmaz arkadasim. Ama bence kendi doktoruna da danismalisin kuzum. Kuzenini de surda rahatsiz etsen etsen, 3 ay daha rahatsiz edersin ki bundan da bi sey olmaz. Sen gibi kac hastasi vardir ve sen onun akrabasisin. Ara bi fikrini al nolcak ki.

Canım geçmiş olsun öncelikle, ama en kötü olabilecek senaryoyu yazmış acildekiler sen yarın bir dermatologa görün belki hiç böyle bişey çıkmayacak, kendini üzme canımıniçi, stres bizim en büyük düşmanımız biliyorsun

Hay maşallah çok tatlı duruyor ben de koymak istiyorum ama telime bir problem var sanırım olmuyor bir türlü

Burcu kara 'nın bir videosunda izlemiştim doğuma 3 gün kala doktorunu değiştirmiş. Normal değil sezeryan yapalım dediği için. Olabiliyor bu tarz şeyler. Hemen hastane doktor araştır eş dost tavsiyelerine bak inşallah gönlüne göre bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…