Ay inşallah dönerHemşerim naptın gittin mi bebişi görmeye
SİZ İYİ OLUNDA EŞİNİZ İŞİNİ HALLETSİN, BAZEN GERÇEKTEN AYARLAYAMIYORLAR YA DA MECBURİYETLER OLUYOR. SİZ SAĞLIKLI OLUNKizlar cnm cok sıkkın :sirtimda birsey cikmisti sivilce gibi ici kanli... dun patladi esim mudahale etti.. bugun dr a gidip gostereyim dedim dermatologlar yoktu iki ozel hastane dolastim.. yarin sabaha randevu aldim.. Acildeki pratisyenler sirtimin ustunde yatmaktan damarlar toplanmis olabilir dediler.. hicbisey yapamadilar dermatolog gorsun dediler... canim cok sikkin.. patolojiye parca gonderirler belki, orayi yakarlar yada dediler... esimde yarin babanla gidersin gorevim var dedi..
Kız düdük nerden aklına geldiBi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Düdük müBi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Ya bence de ne güzel az almışsın.ağırlaşmassın son aylardaDüdük mübuna gülünür ama ne guzel iste. Bunye meselesi demek ki
Yoksam doğarken süpriz mi yapacak ayyyy dur fena oluyorumHadi yaaa
Benim aklıma nerde antin kıntin şey var gelirKız düdük nerden aklına geldibebeğin beslensin de kuzum o iyi olsun da senin kilon sorun değil☺
Ben aldıkça alıyorum, her tarti ya çıktığımda 3 4 kilo daha almışımBi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Kilosu gayet iyi bence,Alttaki takvime göre de haftasiyla uyumlu.Benim aklıma nerde antin kıntin şey var gelirbebek de zayıf gibi geliyor bana cumartesi günü 1600 gramdı ama iyi dedi doktor.
Bende kızımı pembis pembis giydirmeyi hayal ediyorum☺Yoksam doğarken süpriz mi yapacak ayyyy dur fena oluyorumsağlıkla gelsinde ama pembe pembe aldıklarım da var yani.. Geçen gün dr um erkekti dimi dedi güldü şaka şaka kesin kız dedi
Yok kuzum doktor iyi diyorsa iyidir oBenim aklıma nerde antin kıntin şey var gelirbebek de zayıf gibi geliyor bana cumartesi günü 1600 gramdı ama iyi dedi doktor.
Ama kiz babasina, oglan sana asik olcakBende kızımı pembis pembis giydirmeyi hayal ediyorum☺
en çok ona ciciler alırım, kız kıyafetleri çok tatlı, oglusumâ da babası alır en güzelleri ni gönlü kalmasın
Bu bende çok oluyor neredeyse hergün.Selam kizlar. Benim kalbim günde 2 kere falan gümbür gümbür atıyor böyle boğazımda gibi.10 dk falan sürüyor. Sizce neden olabilir sizde de oluyor mu kiii
Olabilir canım bebeğe daha çok kan gitmeye başladı sanırım vücut yetismeye çalışıyor gibi. Ama yine de doktora soracağım.Bu bende çok oluyor neredeyse hergün.
Nabiz yükseliyor o yüzden.
Evet teyzesii, geldik kontroldenHemşerim naptın gittin mi bebişi görmeye
Corap cok gibi geldi bana hatta. Digerleri benimde ayni sayi olarak. Ben kasim annelerine sormustum, bebegin kilo ve gelisimine gore degisir dediler. Kimine yenidogan yetmemis, kimine aldigi yenidogan fazla gelmis fln. Simdilik dur bence, yetmezse mini bi alisveris de yapariz.Bir de ilk bebeğim olcak inşallah kıyafetleri yeterli mi değil mi hep az gibi geliyor bana . 3_4tane tulum 4_5tane takım . 10 lu hastane çıkışı 1 adet. 13 çift çorap .2 battaniye. 1 muslin ortu var. Eldiven bere vs. var. Zıbın uzun kollu 4 tane . Sıfır kollu 7_8tane. .. yeter mi ki . Günde kaç kere üst değiştirilir ki . Deneyimli varsa
Masallaah minnagaEvet teyzesii, geldik kontrolden1666 gram olmuşuz, her şey yolunda çok şükür Doğum pozisyonuna dönmüş ama yukarda çok şükür, risk yok dedi. İlk kez nst ye girdim, sancı çıkmadı neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?