2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
SİZ İYİ OLUNDA EŞİNİZ İŞİNİ HALLETSİN, BAZEN GERÇEKTEN AYARLAYAMIYORLAR YA DA MECBURİYETLER OLUYOR. SİZ SAĞLIKLI OLUN

Kız düdük nerden aklına geldi bebeğin beslensin de kuzum o iyi olsun da senin kilon sorun değil☺
Benim aklıma nerde antin kıntin şey var gelir bebek de zayıf gibi geliyor bana cumartesi günü 1600 gramdı ama iyi dedi doktor.

Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?

Yoksam doğarken süpriz mi yapacak ayyyy dur fena oluyorumsağlıkla gelsinde ama pembe pembe aldıklarım da var yani.. Geçen gün dr um erkekti dimi dedi güldü şaka şaka kesin kız dedi
Bende kızımı pembis pembis giydirmeyi hayal ediyorum☺
en çok ona ciciler alırım, kız kıyafetleri çok tatlı, oglusumâ da babası alır en güzelleri ni gönlü kalmasın

Selam kizlar. Benim kalbim günde 2 kere falan gümbür gümbür atıyor böyle boğazımda gibi.10 dk falan sürüyor. Sizce neden olabilir sizde de oluyor mu kiii

Bir de ilk bebeğim olcak inşallah kıyafetleri yeterli mi değil mi hep az gibi geliyor bana . 3_4tane tulum 4_5tane takım . 10 lu hastane çıkışı 1 adet. 13 çift çorap .2 battaniye. 1 muslin ortu var. Eldiven bere vs. var. Zıbın uzun kollu 4 tane . Sıfır kollu 7_8tane. .. yeter mi ki . Günde kaç kere üst değiştirilir ki . Deneyimli varsa

Corap cok gibi geldi bana hatta. Digerleri benimde ayni sayi olarak. Ben kasim annelerine sormustum, bebegin kilo ve gelisimine gore degisir dediler. Kimine yenidogan yetmemis, kimine aldigi yenidogan fazla gelmis fln. Simdilik dur bence, yetmezse mini bi alisveris de yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…