2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bnm çıban mı acaba diyorum doktorlar birazda abartırya hani bu arada çok geçmüş olsun

Aynen bende demir ilacına kendim başladım magnezyumuda yine isteyen ben
Benimde öyle zorla istiyordum vermiyordu kan ilacı hariç
Canım bana da dua et nolur 2 hafta sonra gel bakalım çıkmış mı dedi. 14 gün sonra gidicem inşallah çıkmış olur

Bişi çıkmaz inşallah canım ya stres yapma. Pratisyenler bilmez öyle konuşmuşlardır. İnşallah güzel çıkacak sonuçların
Selam kizlar. Benim kalbim günde 2 kere falan gümbür gümbür atıyor böyle boğazımda gibi.10 dk falan sürüyor. Sizce neden olabilir sizde de oluyor mu kiii
Arkadaşım önemli bir şey değildir belki ama yine de bi kardiyolojiye gitmende fayda vadır diye düşünüyorum. En azından birşey çıkmadığını görünce için rahatlar

Çok geçmiş olsun. Peşinen moralini bozma. Belki çok basit birşey. Acil doktorlarına en az güvendiğim konu cilt hastalıkları. Oğlumun vücudunda birşeyler çıkmıştı. Acile gittik, kaşınıyor diye. İlçede su çiçeği salgını var, su çiçeği olmuş dedi. İlaç vermedi, okula gitmesin diye tembihleyip gönderdi. Allah Allah dedim, bu kadar büyük mü çıkarmış su çiçeği . Açtım Google görselleri, alakası yok. O gece araya taraya ürtiker olduğunu farkettim ve hemen ertesi gün dermatologa gittim. Gerçekten ürtikermiş

Evet çorapları annem abartmış durayım dimi ya mantıklı duruma göre şekil alacağız artık

Aralik annelerine bende baktim simdi. Gercekten bunalimda olanlar olabilir. Hatta insan en uç şeyleri de dusunebilir. Ama buraya yazarken bir kez okumazmi ben ne yaziyorum diye. Yada destek almasi gerektigini soylenirken dusunmezmi. Sasirdim doğrusu. Herkes biraz yasiyor kimisi agir kimisi hafif ama bu platform bu ortam bunu kaldirmaz. Olumsuzluk virus gibi yayilir. Nasilki burda ilk zamanlar birisi bebegini kaybettigini yazdiginda hepimiz etkilenip doktora gidiyorduk yada suan bile soruyoruz agri var sanci var normal mi, anormal denilse burda herkes doktordan cikamaz..

Bakmak istemiyorum ama çok merak ettim özetler misin ne yazmışlar yada özelden yazar mısın bana? Kendim bakarsam hepsini okurum okumamam adına

be
Bence ac tok farketmiyor ben aksam yemegi yemistim hatirlamiyorum 8 9 gibi heralde sabah 6da doğumdaydım lavman yapmıyorlar ama hastaneye girer girmez zaten tuvalete gittim heralde yarim saat kaldim ciktigimda 8cm acilmam vardi
41. ve 42. haftasında olup hic dogum belirtisi olmayanlara yanimda gece 12 den sonra bsy yeme artik suni sanci ile sabah dogurtucaz boyle riskli oluyor demisti dr

Bakmak istemiyorum ama çok merak ettim özetler misin ne yazmışlar yada özelden yazar mısın bana? Kendim bakarsam hepsini okurum okumamam adına
Ya kisaca baktim hepsine bakmadim bende. Birisi bebegi olduguna pisman olmus gibi seyler yazmis tabiki tepki cekmis, bu defa da beni aglattiniz vs yazmis.
Yani kolay olacak degil. Bu hepimiz icin gecerli. İlk cocugu olanlar geçmişteki rahat hayatini ozleyecek, uykusuzluk en buyuk sorun. Bebekleri emzirmek, gaz cikartmak buyuk sorun. Ama buyuyorlar ya elbet bir sekilde buyuyorlar yeterki Allah saglik versin. .benim gibi 2. Cocugu olanlar x2 düşünün. İlki kiskancak, kucukle neler yasiycaz bilmiyorum.ama allah kimseyi oyle düşüncelere suruklemesin her zaman şükretmek lazım

Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Bebeğe formül mama verirler, sana da muhtemelen bol bol ılık duş, hafif masaj önerirler birde bazen hastane tipi sağma makinasida öneriyorlar daha çabuk gelsin süt diye. Ama şöyle ki süt plasentanın rahimden ayrılmasıyla hazır hale geliyormuş yani normal de dogursak sezeryanda olsak sütün gelmemesi için bir neden yok, ilk dogumunuzsa ilerleyen süreçte göreceksiniz ki bebek, emzirme, uyku bunların hepsi düşünce gücüyle alakalı.. olumlu dusunun ki olumlu olsun

Bazen üstüne kusabiliyor bazen de bez değiştirirken üstüne bulaşabiliyor.Belli olmuyor açıkçası.Benim kızı günde iki ya da üç kez değiştirdiğimi hatırlıyorum ki çok kusan bir bebek değildi.

Hic sorma anlamadan cok hassaslasmisim demekki.. ya varis oldu sirtimda bence.. kilcal damarlar toplandi memebasi gibi cikti... paylatincada.. kani durduramadik.. sivilce gibi ama degilmis.. bakalim gecer insallah
Çok geçmiş olsun canım basit bir şeydir belki sıkma canını ilaç ya da krem verir geçer İnşallah

Benim de kaşıntısını yanmasını lierac krem kesti benim.Yağlar kısa süre ferahlatıyor sadece.

Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Benim sütüm 3. Gün gelmişti. Mecburen dogumdan 6 7 saat sonra ebe gelip yazik ac bekliyor mama verelim dedi sonrada eve gecince mama alip vermistik

Ilk dogumum degil de, ne biliym degisik hurafeler var ya, iclerinde mantikli olan bebege ilk etapta verilmesi gereken bi sey var mi die onu merak ettim. Sıkı sutyen kullaniyorum su an mecburen, biraksam simdi sutum akacak zaten de erken doguma sebep olmasin die cikaramiyorum, dr dedi. Tesekkur ederim canim
Benim sütüm 3. Gün gelmişti. Mecburen dogumdan 6 7 saat sonra ebe gelip yazik ac bekliyor mama verelim dedi sonrada eve gecince mama alip vermistik
Saol fistik

Rica ederim ne demek hepimizin akmayan ama bol bol olan sütü olsun insallah

Rize de bi şarl hospital var

Benim akrabam ruze devlette sezeryan oldu
Devlette iyi bir dr da olabilir canim stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…