- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Allah hepimize iyi ve vijdanli dr nasip etsin vallaBenimde öyle zorla istiyordum vermiyordu kan ilacı hariç
Canım bana da dua et nolur 2 hafta sonra gel bakalım çıkmış mı dedi. 14 gün sonra gidicem inşallah çıkmış olur
Bişi çıkmaz inşallah canım ya stres yapma. Pratisyenler bilmez öyle konuşmuşlardır. İnşallah güzel çıkacak sonuçların
Arkadaşım önemli bir şey değildir belki ama yine de bi kardiyolojiye gitmende fayda vadır diye düşünüyorum. En azından birşey çıkmadığını görünce için rahatlar
Saol kuzum kendimi Kur’an a verdim okuyabildigim kadar okuyup dua etmekten baska yapacagim bise yok. Hepimiz su hamileligi hayirlisiyla atlatalim da gerisine bakarizGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İnşallah kötü birşey değildir. Hayra yoralım
İnsallahhhh kuzum bende oyle diyorum ferahlamak icinCanımmm canını sıkma hormonlardandır içini ferah tut
Bilmez miyim? Yavrularim etkilenmesin tek istedigim o , strese girince valla karnim sertlesiyor, kasiliyorum sonrada uzuldum bebeklerim icin.. aman ne olcaksa olucak yarin olmadan kendimi uzemem dedimCanım geçmiş olsun öncelikle, ama en kötü olabilecek senaryoyu yazmış acildekiler sen yarın bir dermatologa görün belki hiç böyle bişey çıkmayacak, kendini üzme canımıniçi, stres bizim en büyük düşmanımız biliyorsun
Oyle oldugunda krninda kasilma oluyor mu canim ?Selam kizlar. Benim kalbim günde 2 kere falan gümbür gümbür atıyor böyle boğazımda gibi.10 dk falan sürüyor. Sizce neden olabilir sizde de oluyor mu kiii
Evet canim haklisin programlari bir hafta onceden hafta basindan ayarlaniyor ve haklisin ama kendimi kotu hissetmeye yetti simdi cok sukur yarin olsun strese sokupta bebeklerimi uzemem inan karnim sertlestigini farkediyirum siklasiyor kotu olunca.. bende bebeklerime bunu yapamam ablasi yada teyzesiSİZ İYİ OLUNDA EŞİNİZ İŞİNİ HALLETSİN, BAZEN GERÇEKTEN AYARLAYAMIYORLAR YA DA MECBURİYETLER OLUYOR. SİZ SAĞLIKLI OLUN
Gecmis olsun cnm . Uzmani olan dr daha ii bilir kendini uzme . Ama keske esin kurcalamasaydiBilmez miyim? Yavrularim etkilenmesin tek istedigim o , strese girince valla karnim sertlesiyor, kasiliyorum sonrada uzuldum bebeklerim icin.. aman ne olcaksa olucak yarin olmadan kendimi uzemem dedim
Oyy seni yesin miniklerinBilmez miyim? Yavrularim etkilenmesin tek istedigim o , strese girince valla karnim sertlesiyor, kasiliyorum sonrada uzuldum bebeklerim icin.. aman ne olcaksa olucak yarin olmadan kendimi uzemem dedim
Cook cook saol agape Allah razi olsun... yanimda oldugunuzu hissetmek ne guzel duyguymus ya .. bebeklerimle hepinize tesekkur ederizz Allah razi olsun rahatlattiniz beni umarim oyledirdeÇok geçmiş olsun canım basit bir şeydir belki sıkma canını ilaç ya da krem verir geçer İnşallah
Evet yaa bide hekim olacak gozum yok arkada goremiyorum ama iste... ellemez ellemez ellenez elleyincede bu oldu ilk defa beni caresiz gordu gece 12 de kasidim sirtimda onun oldugu aklima gelmedi .. gecen banyoda esim soylemisti.. aman neyse hakkimizda hayirlisi olsun kuzumGecmis olsun cnm . Uzmani olan dr daha ii bilir kendini uzme . Ama keske esin kurcalamasaydi
Ben kuran okumaya 2 gun ara vereyim tum zihnimi vesvese kalpliyor . Kasilmam olcak rahim gevsemismidirdi ayaga kalktim baski oldu cismi kacirdim akimtimiydi ya kanli mukus varsa. 1 saat bebek oynamaz aglamakli sinirli olurum . Yatmakda cok bunaltiyor . Allah heoimizin yardimcisi olsun insallah Allahinnizni ile az kaldi saglikla vaktinde gelsinlerSaol kuzum kendimi Kur’an a verdim okuyabildigim kadar okuyup dua etmekten baska yapacagim bise yok. Hepimiz su hamileligi hayirlisiyla atlatalim da gerisine bakariz
Sen de nasil oluyor bilmiyorum da ben bu tarz bi sey duyunca bi sey de diyemiyorum o an, nutkum utuluyor resmen. Ama icime de dert oluyor tabibi dahakine soyle diyim bole diyim diyorum ama agzimdan cikmiyo da ezik miyim neyim
Hic moralini bozma cnm.belkide kremle gecip kuruyacak birseydirEvet yaa bide hekim olacak gozum yok arkada goremiyorum ama iste... ellemez ellemez ellenez elleyincede bu oldu ilk defa beni caresiz gordu gece 12 de kasidim sirtimda onun oldugu aklima gelmedi .. gecen banyoda esim soylemisti.. aman neyse hakkimizda hayirlisi olsun kuzum
Hay Allah ne gerizekali doktorlar.. ya bu doktorlarda gorunce korktular ve dokunamadilar birseyde diyemedikleri gibi mudahale etmediler.. ya normalde hic sevmem ama keriz yerine koyulmak istememde acilede gidiyosun bi oansuman yapio muayene guya yaoiolat para aliolar... felancinin hastasiyim diyorum mecburen o adam cunku oranin buyuk başı, kendimde hekimim diyorum , gorusunuze ihtiyacim var... iki ayri hastaneye gittim mudahele etmemek dermatologun gormesi daha dogru olur dediler.. ya ne bilim kimsenin gunahinida almak istemem..Çok geçmiş olsun. Peşinen moralini bozma. Belki çok basit birşey. Acil doktorlarına en az güvendiğim konu cilt hastalıkları. Oğlumun vücudunda birşeyler çıkmıştı. Acile gittik, kaşınıyor diye. İlçede su çiçeği salgını var, su çiçeği olmuş dedi. İlaç vermedi, okula gitmesin diye tembihleyip gönderdi. Allah Allah dedim, bu kadar büyük mü çıkarmış su çiçeği . Açtım Google görselleri, alakası yok. O gece araya taraya ürtiker olduğunu farkettim ve hemen ertesi gün dermatologa gittim. Gerçekten ürtikermiş
İnsallah su halimi gorseniz gulersiniz... basimda bas ortu vardi Yasin okuyordum... bitirdimde tesbih cekecem simdi.. uzanayim dedim az.. cocuklar sikistiriyorlar bacaklarimi ayirarak birini kanepedenn yukari diktim.. elime tesbihi aldim.. Allhim affet beni ama artik halimi goren guler bana..Hic moralini bozma cnm.belkide kremle gecip kuruyacak birseydir.
Dohdur oldugunu bilmiyordumHay Allah ne gerizekali doktorlar.. ya bu doktorlarda gorunce korktular ve dokunamadilar birseyde diyemedikleri gibi mudahale etmediler.. ya normalde hic sevmem ama keriz yerine koyulmak istememde acilede gidiyosun bi oansuman yapio muayene guya yaoiolat para aliolar... felancinin hastasiyim diyorum mecburen o adam cunku oranin buyuk başı, kendimde hekimim diyorum , gorusunuze ihtiyacim var... iki ayri hastaneye gittim mudahele etmemek dermatologun gormesi daha dogru olur dediler.. ya ne bilim kimsenin gunahinida almak istemem..
Ah keşke tek göbeğime alsam29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum
.bulantili gunume denk geldi sanirim bisey demefimE sen ziyarete geldiğinde hemen yap dedin yaptım deseydin de bi apışıp kalsaydı ya
Veteriner hekimimDohdur oldugunu bilmiyordumne guzel
Beni görsen haline şükredersinöne doğru bişey gidiyor ne olack bilmiyorum
İnsallah su halimi gorseniz gulersiniz... basimda bas ortu vardi Yasin okuyordum... bitirdimde tesbih cekecem simdi.. uzanayim dedim az.. cocuklar sikistiriyorlar bacaklarimi ayirarak birini kanepedenn yukari diktim.. elime tesbihi aldim.. Allhim affet beni ama artik halimi goren guler bana..yarinda guzel haber alayim baska bisi istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?