2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah hepimize iyi ve vijdanli dr nasip etsin valla

Bilmez miyim? Yavrularim etkilenmesin tek istedigim o , strese girince valla karnim sertlesiyor, kasiliyorum sonrada uzuldum bebeklerim icin.. aman ne olcaksa olucak yarin olmadan kendimi uzemem dedim

SİZ İYİ OLUNDA EŞİNİZ İŞİNİ HALLETSİN, BAZEN GERÇEKTEN AYARLAYAMIYORLAR YA DA MECBURİYETLER OLUYOR. SİZ SAĞLIKLI OLUN
Evet canim haklisin programlari bir hafta onceden hafta basindan ayarlaniyor ve haklisin ama kendimi kotu hissetmeye yetti simdi cok sukur yarin olsun strese sokupta bebeklerimi uzemem inan karnim sertlestigini farkediyirum siklasiyor kotu olunca.. bende bebeklerime bunu yapamam ablasi yada teyzesi cok saol

Bilmez miyim? Yavrularim etkilenmesin tek istedigim o , strese girince valla karnim sertlesiyor, kasiliyorum sonrada uzuldum bebeklerim icin.. aman ne olcaksa olucak yarin olmadan kendimi uzemem dedim
Gecmis olsun cnm . Uzmani olan dr daha ii bilir kendini uzme . Ama keske esin kurcalamasaydi

Çok geçmiş olsun canım basit bir şeydir belki sıkma canını ilaç ya da krem verir geçer İnşallah
Cook cook saol agape Allah razi olsun... yanimda oldugunuzu hissetmek ne guzel duyguymus ya .. bebeklerimle hepinize tesekkur ederizz Allah razi olsun rahatlattiniz beni umarim oyledirde

Gecmis olsun cnm . Uzmani olan dr daha ii bilir kendini uzme . Ama keske esin kurcalamasaydi
Evet yaa bide hekim olacak gozum yok arkada goremiyorum ama iste... ellemez ellemez ellenez elleyincede bu oldu ilk defa beni caresiz gordu gece 12 de kasidim sirtimda onun oldugu aklima gelmedi .. gecen banyoda esim soylemisti.. aman neyse hakkimizda hayirlisi olsun kuzum

Saol kuzum kendimi Kur’an a verdim okuyabildigim kadar okuyup dua etmekten baska yapacagim bise yok. Hepimiz su hamileligi hayirlisiyla atlatalim da gerisine bakariz
Ben kuran okumaya 2 gun ara vereyim tum zihnimi vesvese kalpliyor . Kasilmam olcak rahim gevsemismidirdi ayaga kalktim baski oldu cismi kacirdim akimtimiydi ya kanli mukus varsa. 1 saat bebek oynamaz aglamakli sinirli olurum . Yatmakda cok bunaltiyor . Allah heoimizin yardimcisi olsun insallah Allahinnizni ile az kaldi saglikla vaktinde gelsinler

Sen de nasil oluyor bilmiyorum da ben bu tarz bi sey duyunca bi sey de diyemiyorum o an, nutkum utuluyor resmen. Ama icime de dert oluyor tabi bi dahakine soyle diyim bole diyim diyorum ama agzimdan cikmiyo da ezik miyim neyim

insan sok oluyor canim yani bilemiyosunki ne diycegini vallah benim sagila solum belli olmuyor birinde sakinsem digerine cevap verebiliyorum daha cocuk dogunca kismi var kendimi onlara sakliyorum o senin terbiyenden canim

Hic moralini bozma cnm.belkide kremle gecip kuruyacak birseydir .

Hay Allah ne gerizekali doktorlar.. ya bu doktorlarda gorunce korktular ve dokunamadilar birseyde diyemedikleri gibi mudahale etmediler.. ya normalde hic sevmem ama keriz yerine koyulmak istememde acilede gidiyosun bi oansuman yapio muayene guya yaoiolat para aliolar... felancinin hastasiyim diyorum mecburen o adam cunku oranin buyuk başı, kendimde hekimim diyorum , gorusunuze ihtiyacim var... iki ayri hastaneye gittim mudahele etmemek dermatologun gormesi daha dogru olur dediler.. ya ne bilim kimsenin gunahinida almak istemem..

Hic moralini bozma cnm.belkide kremle gecip kuruyacak birseydir .
İnsallah su halimi gorseniz gulersiniz... basimda bas ortu vardi Yasin okuyordum... bitirdimde tesbih cekecem simdi.. uzanayim dedim az.. cocuklar sikistiriyorlar bacaklarimi ayirarak birini kanepedenn yukari diktim.. elime tesbihi aldim.. Allhim affet beni ama artik halimi goren guler bana.. yarinda guzel haber alayim baska bisi istemem...

Dohdur oldugunu bilmiyordum ne guzel

Ah keşke tek göbeğime alsam 29. Haftadan bi foto gelsin benden de o zaman gün geçtikçe daha da şişiyrum 15 kg aldım ve hala yemeye devam ediyorum

Cok guzel yakismis canimm olsun dogduktan sonra verirsin o zamanda zayiflama fotolarimizi atarizz

E sen ziyarete geldiğinde hemen yap dedin yaptım deseydin de bi apışıp kalsaydı ya
.bulantili gunume denk geldi sanirim bisey demefim dayanamz dogumda gelir nasilsa

okuuor oyle yaa bende bugun kendime geldigimmde kolruga iyice uzanmisim kokumu kafama koymus kuran okuyodum rahatliga gel dedim bismillah bismillah . Gecende basim acik epey sayfa okumusum yoruldum basimi acayimda uzanayim dedim basim zaten acikmis bikerede abdest aldim ayaklarimi yikamamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…