2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Insallah bisey cikmaz canimm belki sadece damar toplanmasidir dedikleri gibi nasil bi yara var orda yani kasintili mi yoksa tek sislik gibi mi? Bizim hasta bi ninemiz vardi onunda yatmaktan poposunda olmustu boyle bisey ozel kremlerle gecirmislerdi doktor gorunce mutlaka iyi seyler der ama o yakmak tabiri bildigim kadarıyla oraya bisey dokundururyorlar hissislesmesi icin agrisiz olmali

Rica ederim ne demek teyzelik sıfatına baya oldu terfi edeli 20 gün sonra 33 oluyorum... İleride bol bol geceleri gündüzleri bebeklerin bakımında destek alirisin eşinden inşallah, bu günlerde yanında olamadığı zamanları o zaman telafi etsin artık

Yatak yarasi diyorlar ona o kdar deildir .yatan hastalarda zamanla oluyorda ayni sey degildir

Bi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında

Kuzuk sen benim koca gobegime bakma boyum kisa olunca tombul duruyorum 62 kiloyum su an acaba tartim mi bozuldu diye korkmuyo degilim
Belki ic karnin genistir

be
41. ve 42. haftasında olup hic dogum belirtisi olmayanlara yanimda gece 12 den sonra bsy yeme artik suni sanci ile sabah dogurtucaz boyle riskli oluyor demisti dr

Turkiyede olsam mutlaka benimkinide baslatrlardi.. acilmm hep vardi sanci yoktu zaten 40+5de dogdu sinirdaydim

Çok geçmiş olsun kuzum içini ferah tut doktorla görüşmeden sıkma canını inşallah güzel haberler alırsın

Kuzum hemen panikleme lutfen basit birseyde olabilir gecenlerde de bir arkadasimiz agda yaptirirken sivilcesi patlamisti kani uzun sure durduramamisti hatirla hem su an vucudumuzda fazla kan uretimi oldugu icin cok normal biseyde olabilir

Kızlar bebek arabasıyla puseti sipariş vermiştim geldi. Çok önerdiler bu markayı. Umarım pişman olmam

Hayirli olsun canim gule gule iyi gunlerde kullan

iyi bari cnm pisliğini falan yemeden neyse ki doğmuş bebegin

Kızlar bu akşamım çok zor geçti anca kendime geliyorum. Gün içinde 2 kere şiddetli sancım oldu iş çıkışı dolmuşta da çok rahatsız oldum eve zor yürüdüm penguen gibi. Eve geldim uzandım nabzım hızlı atmaya başım dönmeye ve kulaklarım tıkanmaya başladı. Eşimi aradım oyalanmadan gel diye 2 saat sonra geldi!!! o zmna kdr bnde kendime geldim. Yarın ofiste yalnızım mecbur gidicem işe cuma da kontrole gitcem ve ptsi doğum iznine ayrılış yaptırcam. Çok korktum bişi olcak diye.

aynen cnm biz alıştırmaya calisiyoruz o da alıştı her gun göbeğinin büyüklüğüne bakiyor ,aşkım gunaydin diyor kardeşine ,2 ay kaldi diye söylüyorum ark larıma kardesim dogacak diyorum diyir daha 4 yasinda bizde simdi ona ilgi gösteriyoruz zaten esimle de konuşuyorum olabildiğince reyyan i da öpüp sevelim birimizde biri birimizde biri olsun arada değiştirelim diye,zaten babasi da hiv kıyamaz kızına ayri bi yeri vardır babasi gececiyken onun yaptığıyla yatar falan duskunlerdir bklm

cnm ya en azindan 36 yi tamamlasaydın bi bizde rahatliycaz hep tedirgin oluyor insan 35 e kadar akciğerler gelişiyor diye biliyorum bende alt bölgemde artik baskı hissetmeye basladim sanki tuvalette ıkınsam çıkacak gibi geliyor

Kendini en iyi sen tanırsın arkadaşım. İhtiyacın olduğunu düşünüyorsan hiç bekleme ayrıl doğum iznine. Olayı basitleştirmek istemem ama yürüyüşte zorlanma, nefes darlığı, nabız yükselmesi bende de var. Doktorunu sırasıyla böyle böyle oldu diye bilgilendirsen, belki seni daha farklı yönlendirir

Selam kizlar. Benim kalbim günde 2 kere falan gümbür gümbür atıyor böyle boğazımda gibi.10 dk falan sürüyor. Sizce neden olabilir sizde de oluyor mu kiii
bende de oluyor bugun aile hek de kontrolum vardi tarama iste hemşire sorular sordu dedim carpintim oluyor o da normal ama artik dedi benimde yatarken kalkarken bazen yürürken falan oluyor merdiven cikarken benim varisim de var tabi

Hanımlar merhaba. Bu sabah diş için aldığım randevuma gittim. Boşu boşuna kendime eziyet etmişim. Kanal tedavisi yaptılar. Hem canım yanmadı hem de doğum açısından bir sıkıntı oluşturmadı. 20’lik dişimin de çekilmesi gerekiyor. Fakat Röntgen çekilemediği için acil bir durum olmadıkça çekmeyi düşünmüyorlar. Son ay diş çekimi doğumu tetikleyebiliyormuş. Onun dışında her türlü işlem yapılabilir dediler. İçim rahatladı. Sizlerlede paylaşayım dedim. En güzeli doğumu bekleyebilmek tabiki ama şiddetli Ağrınız olursa benim gibi bekleyerek kendinize eziyet etmeyin. Ben dişçimin tavsiyesi ile İstanbul’da Okmeydanı diş hastanesine gittim. Devlet hastanesi ama özel hastaneden farklı değildi. Hamileler öncelikli. Bilginiz olsun ama ihtiyacınız olmasın inşallah

Birak isi kuzum ya. Okurken ben korktum valla. Dolmusta fln surunme bi de su riskinle. Kimse yer de vermiyormus artik anlatilanlara baksana. Dinlen evde sicacik. Doktoruna da mesaj at bence. Belki tekrar nst ister die soluyorum. Gecmis olsun beybisi.

Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…