2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya sizinde karnınız taş kesiliyor mu
Aşırı sertleşiyo patlıcak gibi oluyorum
Yemek az yesemde çok yesemde oluyo

sırtımızın üzerine yatamıyoruz ki nasil damar toplarsın başka baydır o cnm çıban falan gibi hic takma kafana

Hayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diye bişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah

Hic sorma anlamadan cok hassaslasmisim demekki.. ya varis oldu sirtimda bence.. kilcal damarlar toplandi memebasi gibi cikti... paylatincada.. kani durduramadik.. sivilce gibi ama degilmis.. bakalim gecer insallah
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Belki de iltihaplanma filan olmuştur. Kötü düşünme lütfen

Hayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diye bişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah
Randevuna az kalmış , boş yere birseyler araştırıp moralini bozma canım.ortada birsey yoksa bile google öyle şeyler yazıyor ki insan kafasına takıyor. Olan sadece çektiğin stres.

Randevuna az kalmış , boş yere birseyler araştırıp moralini bozma canım.ortada birsey yoksa bile google öyle şeyler yazıyor ki insan kafasına takıyor. Olan sadece çektiğin stres.
Bu hafta geçmek bilmedi ya sorularım birikti merakım katlandı inşallah herşey güzel devam eder..

Yarinn bi gideyim de insallah.. ya meme basi gibi bir cikinti olustu.. kipkirmizi ben giremiyorum pek tam arkamda kaliyor..

Reactions: Eva
Bu hafta geçmek bilmedi ya sorularım birikti merakım katlandı inşallah herşey güzel devam eder..
İnsalllah canım , inan bende aynı stresi yaşıyorum iple çektim randevu gününü çok şükür yarın benim. O kadar merak ediyorum ki acaba hersey yolunda mı diye. Bide riskli olunca merak etmemek elde değil.

Bugun pek giremedim. Evi toparladim biraz. Saat aksam 5 gibi kp aldi bizi 1 saat alisveris yaptik. 6da eve girdik hemen yemege giristik. 7yi gecerken anca biraz oturabildim. Cok fena belim kasiklarim agridi. Bebek deseniz acayip titresimli hareketler yapti o da yoruldu herhalde. Bende cumartesiyi iple cekiyorum 1 ayı geçti kendi doktoruma gitmeyeli. Nst isticem kasilmalarim cok fazlaa

Hahahahah ya insanin icinden gelmeli.. bugyn tek ugrasi gitarinin tellerini duzeltmekti sonra Eylule dicem babasinun gitarini bir guzel cigne kizim diye hahaha napalum ya kaderin cilvesi.. o da ilgisiz olmasin canim sikilio o vakit gorevim var kimse yok sahaya mecbur cikcaz dese o andan itibaren moralim bozylmazdi.. ama tatli tatli konusmasini ihtiyacim var ... anam babam sagolsyn yuregimi rahatlattilar ama kocamin bu seyleri ogrenme vakti geldi gecio.. Hic nazlanamadim simdiye kadar.. vahlanmadim aglamadim yaraam var yaram var diye

Anlattigin seyler benim aklima tansiyon yukselmesini getirdi. Bende bugun maden suyu ictikten sonra cok fena oldum. Yattim kalkamadim yarim saat. Ayni nabiz yukselmesi, bas agrisi mide bulantisi ve bazen dediğin gibi buna kulak tikanmasida eklenir cinlama olur bende. O zaman tansiyonum yukseliyor. İhmal etme git mutlaka doktoruna soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…