sırtımızın üzerine yatamıyoruz ki nasil damar toplarsın başka baydır o cnm çıban falan gibi hic takma kafanaKizlar cnm cok sıkkın :sirtimda birsey cikmisti sivilce gibi ici kanli... dun patladi esim mudahale etti.. bugun dr a gidip gostereyim dedim dermatologlar yoktu iki ozel hastane dolastim.. yarin sabaha randevu aldim.. Acildeki pratisyenler sirtimin ustunde yatmaktan damarlar toplanmis olabilir dediler.. hicbisey yapamadilar dermatolog gorsun dediler... canim cok sikkin.. patolojiye parca gonderirler belki, orayi yakarlar yada dediler... esimde yarin babanla gidersin gorevim var dedi..
Bazen benim de oluyor zor oturuyorum huzursuz ediyorKızlar ya sizinde karnınız taş kesiliyor mu
Aşırı sertleşiyo patlıcak gibi oluyorum
Yemek az yesemde çok yesemde oluyo
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Belki de iltihaplanma filan olmuştur. Kötü düşünme lütfenHic sorma anlamadan cok hassaslasmisim demekki.. ya varis oldu sirtimda bence.. kilcal damarlar toplandi memebasi gibi cikti... paylatincada.. kani durduramadik.. sivilce gibi ama degilmis.. bakalim gecer insallah
iyi bari cnm pisliğini falan yemeden neyse ki doğmuş bebegin
Kuzum kendini yıpratma bebişide üzme bol dua et rabbine sığınHayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diyebişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah
Ne oturabiliyorm ne yatablyorm 2 gündür geceleri çok fenayımBazen benim de oluyor zor oturuyorum huzursuz ediyor
Randevuna az kalmış , boş yere birseyler araştırıp moralini bozma canım.ortada birsey yoksa bile google öyle şeyler yazıyor ki insan kafasına takıyor. Olan sadece çektiğin stres.Hayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diyebişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah
Ediyorum kuzum daha cok etmem lazım en iyisi biraz tesbihlere devam edeyimKuzum kendini yıpratma bebişide üzme bol dua et rabbine sığın
Bu hafta geçmek bilmedi yaRandevuna az kalmış , boş yere birseyler araştırıp moralini bozma canım.ortada birsey yoksa bile google öyle şeyler yazıyor ki insan kafasına takıyor. Olan sadece çektiğin stres.
Yarinn bi gideyim de insallah.. ya meme basi gibi bir cikinti olustu.. kipkirmizi ben giremiyorum pek tam arkamda kaliyor..Insallah bisey cikmaz canimm belki sadece damar toplanmasidir dedikleri gibi nasil bi yara var orda yani kasintili mi yoksa tek sislik gibi mi? Bizim hasta bi ninemiz vardi onunda yatmaktan poposunda olmustu boyle bisey ozel kremlerle gecirmislerdi doktor gorunce mutlaka iyi seyler der ama o yakmak tabiri bildigim kadarıyla oraya bisey dokundururyorlar hissislesmesi icin agrisiz olmali
İnsalllah canım , inan bende aynı stresi yaşıyorum iple çektim randevu gününü çok şükür yarın benim. O kadar merak ediyorum ki acaba hersey yolunda mı diye. Bide riskli olunca merak etmemek elde değil.Bu hafta geçmek bilmedi yasorularım birikti merakım katlandı inşallah herşey güzel devam eder..
Canim gecmis olsun yazamadım bugun bi turluYarinn bi gideyim de insallah.. ya meme basi gibi bir cikinti olustu.. kipkirmizi ben giremiyorum pek tam arkamda kaliyor..
Hahahahah ya insanin icinden gelmeli.. bugyn tek ugrasi gitarinin tellerini duzeltmektiRica ederim ne demekteyzelik sıfatına baya oldu terfi edeli 20 gün sonra 33 oluyorum... İleride bol bol geceleri gündüzleri bebeklerin bakımında destek alirisin eşinden inşallah, bu günlerde yanında olamadığı zamanları o zaman telafi etsin artık
Doktorum bana interneti yasakladı.Saçma sapan şeylere bakıp kafama takıyorum.Ben de gebelikle ilgili konulara bakmıyorum artık.Bu hafta geçmek bilmedi yasorularım birikti merakım katlandı inşallah herşey güzel devam eder..
Anlattigin seyler benim aklima tansiyon yukselmesini getirdi. Bende bugun maden suyu ictikten sonra cok fena oldum. Yattim kalkamadim yarim saat. Ayni nabiz yukselmesi, bas agrisi mide bulantisi ve bazen dediğin gibi buna kulak tikanmasida eklenir cinlama olur bende. O zaman tansiyonum yukseliyor. İhmal etme git mutlaka doktoruna soyleKızlar bu akşamım çok zor geçti anca kendime geliyorum. Gün içinde 2 kere şiddetli sancım oldu iş çıkışı dolmuşta da çok rahatsız oldum eve zor yürüdüm penguen gibi. Eve geldim uzandım nabzım hızlı atmaya başım dönmeye ve kulaklarım tıkanmaya başladı. Eşimi aradım oyalanmadan gel diye 2 saat sonra geldi!!! o zmna kdr bnde kendime geldim. Yarın ofiste yalnızım mecbur gidicem işe cuma da kontrole gitcem ve ptsi doğum iznine ayrılış yaptırcam. Çok korktum bişi olcak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?