- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Saol bal böceğimÇok geçmiş olsun kuzum içini ferah tut doktorla görüşmeden sıkma canını inşallah güzel haberler alırsın
Benim doktor da kakasını yapmış yer zehirlenir riske atamam dedi.39. haftada sezeryana girdim.Doğumdan sonra da iyi ki almışız üstündeki koruyucu madde kalmamıştı dedi.Cok sukur cnm ama gelde bana sor nasil gecti 39 40 li haftalar insallah bu ekz ayni sorunlar olmaz
Benimde bu bebegimin hareketleri cok acayip. Bazen irkiliyorum. Bazen canim aciyor. Dedigin seye benzer sol ust kaburga da yasadim. Titresimli tiresimli vurdu. Dedjm ne oluyor. Suan mesela en alt kisimda sanki oyma islemi yapiyor bir yandan sagdan dürtüyor ne yapiyor anlamıyorum ki. Hele hele dün akşam 3 ayri hareketi ayni anda yapti ben şok zipladim yerimden resmen icim hoş oluyoKızlar bildiğiniz üzere iki bebek taşıyorum.
O yüzden mi bilmiyorum ama bir tanesi çok aşağıda. Altta kalan kız ve bazen diyelim yaklaşık 10 dakika boyunca durmadan hareket ediyor. Hareket dediğim şu, sabit sadece belirli bir yere habire pit pit diye küçük küçük vuruyor. Taa en alt kısımlara vuruyor acaba bu bebek hareketimı diyorum bazen tereddütte kalıyorum. Bu durumu yasayaniniz var mı ? Umarım anlatabilmismdir.
Kaka yaptigini usgde nasil anladilar. Birde o dönem kac gunde bir usg oluyodunBenim doktor da kakasını yapmış yer zehirlenir riske atamam dedi.39. haftada sezeryana girdim.Doğumdan sonra da iyi ki almışız üstündeki koruyucu madde kalmamıştı dedi.
Benimki tek ama idrar keseme öyle bir vuruyor ki çok sıkışmış gibi hissettiriyor beni.Hatta bir gün yemekte dışardaydım tuvalete zor yetiştim sıkıştım diye ama hiçbirşey yok tabiKızlar bildiğiniz üzere iki bebek taşıyorum.
O yüzden mi bilmiyorum ama bir tanesi çok aşağıda. Altta kalan kız ve bazen diyelim yaklaşık 10 dakika boyunca durmadan hareket ediyor. Hareket dediğim şu, sabit sadece belirli bir yere habire pit pit diye küçük küçük vuruyor. Taa en alt kısımlara vuruyor acaba bu bebek hareketimı diyorum bazen tereddütte kalıyorum. Bu durumu yasayaniniz var mı ? Umarım anlatabilmismdir.
Yaw ben sadece uykuda yatiyirum oda 12 saatYatak yarasi diyorlar ona o kdar deildir .yatan hastalarda zamanla oluyorda ayni sey degildir
Ben bir kere annemle babami kapidan gecirirken hafif kacirdim şok oldum halbuki tuvaletimde yoktuBenimki tek ama idrar keseme öyle bir vuruyor ki çok sıkışmış gibi hissettiriyor beni.Hatta bir gün yemekte dışardaydım tuvalete zor yetiştim sıkıştım diye ama hiçbirşey yok tabiDoktoruma sormuştum bebek hareketli olabilir dedi.
Bir tane bile sancım olmadı hamileliğim boyunca.Sadece ultrasona girdim sancıma bir kere ancak bakmışlardır hiç yoktu çünkü.Doktorum suyunu çok kirletmiş kakasını da yapmış olabilir riske atamam dedi.Kaka yaptigini usgde nasil anladilar. Birde o dönem kac gunde bir usg oluyodun
Aa a aa a favori yatisim sirt ustu benim.. ciban sol kurek kemigimde cikti.. sirt ve sol yatiyirum surekli simdi ben bu saatte yatinca 10a kadar en az uyuyirum ne bilim.. bisey kaldirmiyo kaslar felan calismiyir internette vitaminsizlik beslenememeden dolayi damarlar olusabilir yzmis.. ya kedi gormus yarasinida misali oldu blki diyeceksiniz ama gorunusu felaketki annemsırtımızın üzerine yatamıyoruz ki nasil damar toplarsın başka baydır o cnm çıban falan gibi hic takma kafana
Yaw ben sadece uykuda yatiyirum oda 12 saat ☺uyandigim surece pek yatmiyirum.. ama kicimin ustunde oturmaya cakisiyirum yada anneme yardim etmeye calisiyorum.. babam gordugu yerde kizimmmm sen otur, kizimmmm sen otur...
Yahu Allah razi olsunda pencereye cekim su koltugu baride gozum gonlum acilsinkizimm sen oturrr ben cekerim kiyamiyorum onlara ne kadar dusunceliler yaa.. biz ilgiyle yetistik.. odun gibi taş kalpli insanlardan hoslanmiyorum iste.. esim daha az konustugu icin yetersiz gelio bazen yaptigi ama sonucu yaotigina cikior ama ben sevgi vererek hep mutlu ederek illaki var olacagim.. aman huyum batsin
Daha önce iki bebek kaybetmiştim zaten doktorum çok özenliydi riske atmamak için herhalde beklemek istemedi.Kaka yaptigini usgde nasil anladilar. Birde o dönem kac gunde bir usg oluyodun
Bende 40ta dogurdum. O yuzden soruyorum. En son 39+3 te sorun yoktu. Muhtemelen suni sanci aldigim gün yapti kakasini. Acil sezeryana alindim bende. Bu bebekte de o yuzden 39 beklemesemmi diyorum yine kaka yapma durumu olur mu acaba diye. Cunku kardesimde gununden 10 gun once dogmasina ragmen kakasini yapmışBir tane bile sancım olmadı hamileliğim boyunca.Sadece ultrasona girdim sancıma bir kere ancak bakmışlardır hiç yoktu çünkü.Doktorum suyunu çok kirletmiş kakasını da yapmış olabilir riske atamam dedi.
Anladim canim bende risk almak istemiyorum. Cumartesi gittimde dogum tarihini konusmak istiyorumDaha önce iki bebek kaybetmiştim zaten doktorum çok özenliydi riske atmamak için herhalde beklemek istemedi.
Sirt ustu yatmamaya calis canim doktorun bahsetmedi mi kan akisini etkiliyor sirt ustu yatmak. Ya sol ya sag yatAa a aa a favori yatisim sirt ustu benim.. ciban sol kurek kemigimde cikti.. sirt ve sol yatiyirum surekli simdi ben bu saatte yatinca 10a kadar en az uyuyirum ne bilim.. bisey kaldirmiyo kaslar felan calismiyir internette vitaminsizlik beslenememeden dolayi damarlar olusabilir yzmis.. ya kedi gormus yarasinida misali oldu blki diyeceksiniz ama gorunusu felaketki annem
Sicradi ne oldu buraya dedi kocamin eseledihini daha demedim yoksa kizacaklardi bide☺
Rüyanda meyve mi aserdin ☺Benimki kadar ilgisiz degildir herhalde. Bir nasilsin bile demiyor. Bazen konuşuyorum ama duvara konuşuyormuşum gibi geliyo. Eve geliyo ya tv bakiyo ya cocukla oynuyor ya da uyuyor.
Bu aksam tv bakıyor dedimki cumartesi doktora gidelim belim agriyo kasilmalarim cok artti(2 gündür diyorum) sadece tamam o kadar.
Ruyamda gördüğüm o meyveyi naptin dedim. Unuttum dedi, bilmem nerde manavda varmis konustum dedi hic inanamadim yalan soyledi
Şu nete girmeyi önce doktorum yasakladı bana şimdi de ben kendime yasakladım.Erken doğum gebelik zehirlenmesi okuya okuya tüm belirtileri kendimde görüyordum bir ara.Boşver neti sen doktora görün rahatlaAa a aa a favori yatisim sirt ustu benim.. ciban sol kurek kemigimde cikti.. sirt ve sol yatiyirum surekli simdi ben bu saatte yatinca 10a kadar en az uyuyirum ne bilim.. bisey kaldirmiyo kaslar felan calismiyir internette vitaminsizlik beslenememeden dolayi damarlar olusabilir yzmis.. ya kedi gormus yarasinida misali oldu blki diyeceksiniz ama gorunusu felaketki annem
Sicradi ne oldu buraya dedi kocamin eseledihini daha demedim yoksa kizacaklardi bide☺
Bence çoğu erkek aynı davranıyor hamilelikte eşlerine. Alistikları ilgi azaldikca onlarda tuhaflasiyor.Benimki kadar ilgisiz degildir herhalde. Bir nasilsin bile demiyor. Bazen konuşuyorum ama duvara konuşuyormuşum gibi geliyo. Eve geliyo ya tv bakiyo ya cocukla oynuyor ya da uyuyor.
Bu aksam tv bakıyor dedimki cumartesi doktora gidelim belim agriyo kasilmalarim cok artti(2 gündür diyorum) sadece tamam o kadar.
Ruyamda gördüğüm o meyveyi naptin dedim. Unuttum dedi, bilmem nerde manavda varmis konustum dedi hic inanamadim yalan soyledi
Tam aşerme de sayilmaz. Ruyamda baya istahla malum meyveyi yedim.Rüyanda meyve mi aserdin ☺
Ben ilgiyi gectim artik.Bence çoğu erkek aynı davranıyor hamilelikte eşlerine. Alistikları ilgi azaldikca onlarda tuhaflasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?