Nasılsa benim sezeryan olacak normal olma şansı olsaydı beklerdim belki bu sefer.Benim doktorum sat 20 mart gözüküyor benim13 14 15 mart tarihlerinde yaparız operasyonu dedi.Tabi daha önce gelmeye kalkmazsa beyfendiAnladim canim bende risk almak istemiyorum. Cumartesi gittimde dogum tarihini konusmak istiyorum
Seninde 39 hafya oluyor iste. Banada daha once 3 mart dedi. Ama ben kararsizimNasılsa benim sezeryan olacak normal olma şansı olsaydı beklerdim belki bu sefer.Benim doktorum sat 20 mart gözüküyor benim13 14 15 mart tarihlerinde yaparız operasyonu dedi.Tabi daha önce gelmeye kalkmazsa beyfendi
Galiba mevsimi olmayan bir meyve, eğer öyleyse umarım bulursunuz☺Tam aşerme de sayilmaz. Ruyamda baya istahla malum meyveyi yedim.
Ayni seyi kizimda da baska bir meyveyle yasadim ustelik onu hic sevmezdim. O zaman avcumu yaladim ama kizimin sac diplerinde o meyveyi andiran dogum lekesi vardi. Simdide korkuyorum yine aynisi olursa diye
03.03 kizimin dogum tarihiSeninde 39 hafya oluyor iste. Banada daha once 3 mart dedi. Ama ben kararsizim
hissettiklerini, Onun sana karşı olan tavrından rahatsız olduğunu açıkça söylesen belki daha farklı olur.Belkide söyledin bilmiyorum ama çok zor bi durum, böyle sürekli uzaklasiyor insan birbirinden. İnşallah aranızda ki sıkıntılar çözülür canım.Ben ilgiyi gectim artik.
İyi davranmiyor
Aslinda gecen dusundum cok guzel bi tarih oluyor 0303202003.03 kizimin dogum tarihi
Benimki tek ama idrar keseme öyle bir vuruyor ki çok sıkışmış gibi hissettiriyor beni.Hatta bir gün yemekte dışardaydım tuvalete zor yetiştim sıkıştım diye ama hiçbirşey yok tabiDoktoruma sormuştum bebek hareketli olabilir dedi.
Gecen sene ciddi ciddi bir gece oturduk birkac saat konustuk. Kizginliklarimizi kirginliklarimizi soyledik vs degisen bisey olmadim gitgide kotulesti.hissettiklerini, Onun sana karşı olan tavrından rahatsız olduğunu açıkça söylesen belki daha farklı olur.Belkide söyledin bilmiyorum ama çok zor bi durum, böyle sürekli uzaklasiyor insan birbirinden. İnşallah aranızda ki sıkıntılar çözülür canım.
Oooooooooofff off ne diiim ki... burnunu surtuyor gibi yada genel halimi boyleBenimki kadar ilgisiz degildir herhalde. Bir nasilsin bile demiyor. Bazen konuşuyorum ama duvara konuşuyormuşum gibi geliyo. Eve geliyo ya tv bakiyo ya cocukla oynuyor ya da uyuyor.
Bu aksam tv bakıyor dedimki cumartesi doktora gidelim belim agriyo kasilmalarim cok artti(2 gündür diyorum) sadece tamam o kadar.
Ruyamda gördüğüm o meyveyi naptin dedim. Unuttum dedi, bilmem nerde manavda varmis konustum dedi hic inanamadim yalan soyledi
Aynen öyle. Okuz demek okuzlere hakaret oluyor zatenOooooooooofff off ne diiim ki... burnunu surtuyor gibi yada genel halimi boyleAlllahim hayvanlara verdigin su koruma ic gudusu varya yaa bir kopek sabah aksam sahibini bekliyor otur demese oturmuyir hayvan diye de bide hayvanlara hakaret ederler... kuzum bu sozkerum meclisten disari ama kiziyorum yanii ... bugun muge anlida diyor.. kedi kopek dana inek okuz herneyse tum evcil hayvanlar kimseye zarar vermeden kendi hayatlarini odame ettirio insanlarla yasayan ic guduye sahio hayvanlar.. ama biz kizinca öküz deriz yaa sanki okuz kotu gibi ama halbuki o da cok sevimli bir hayvan muhakkak sinirina girmis rahatsiz etmisizdir yoksa ne diye hayvan oyle sert olsun.. neyse hayvanlarda acaba kendi arasinda kizinca “insan” diyor mudur ??? Yani olur yani dunyada en zarar veren dogaya cevreye kendimize yine biziz... sevgisiz hicbirsey olmaz.. Rabbim icimizi guzel kilsin
Herkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 olduAslinda gecen dusundum cok guzel bi tarih oluyor 03032020
Ama iste endiseler beni basmaya basladi
Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki sesSeninde 39 hafya oluyor iste. Banada daha once 3 mart dedi. Ama ben kararsizim
Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülüyorum, hamilesin sen üzülme, takma en azından bu aralar.Gecen sene ciddi ciddi bir gece oturduk birkac saat konustuk. Kizginliklarimizi kirginliklarimizi soyledik vs degisen bisey olmadim gitgide kotulesti.
Adama diyorum ki beni sevmediğini biliyorum. Onu nerden cikariyorsun diyor. Ama seviyorum da diyemiyor? Cunku gercekten yok, bitti cok hizli tukettik birbirimizi
Ben de sata göre beklersem 20.03.20 oluyor ama bekleyemem herhalde.Herkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 oldu
Yavrucum peki ne yapmayi dusunuyorsun, ikinci cocukta geliyor. Bir aile terapistiyle mi gorussen, belkide kendi cozumleriniz size yeterli gelmiyor. Herkesin bir sansa ihtiyaci var. Soyle gorusup gecmisi unutmaya calisip yeni baslangiclar yapabilseniz karsilikli ne guzel olurGecen sene ciddi ciddi bir gece oturduk birkac saat konustuk. Kizginliklarimizi kirginliklarimizi soyledik vs degisen bisey olmadim gitgide kotulesti.
Adama diyorum ki beni sevmediğini biliyorum. Onu nerden cikariyorsun diyor. Ama seviyorum da diyemiyor? Cunku gercekten yok, bitti cok hizli tukettik birbirimizi
Canım bende 6 kilo aldim ama ic karnim küçük olduğu için kocaman bir göbeğim var bide göbek fıtığı çıktı ondan da büyük bir göbeğim.var ama bebeğimin kilosu iyi gidiyor çok şükür bugün tam 31deyim 1790 gr çıktı ic karnin büyükse normal minnak gobegin olmasi takılma bebisler iyi olsun yeterBi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Ben de sata göre beklersem 20.03.20 oluyor ama bekleyemem herhalde.
Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
Hanımlar benim yarın muayenem var, uyuyorum artık erkwn kalkmam lazım.
Hayırlı geceler hepinize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?