2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladim canim bende risk almak istemiyorum. Cumartesi gittimde dogum tarihini konusmak istiyorum
Nasılsa benim sezeryan olacak normal olma şansı olsaydı beklerdim belki bu sefer.Benim doktorum sat 20 mart gözüküyor benim13 14 15 mart tarihlerinde yaparız operasyonu dedi.Tabi daha önce gelmeye kalkmazsa beyfendi

Nasılsa benim sezeryan olacak normal olma şansı olsaydı beklerdim belki bu sefer.Benim doktorum sat 20 mart gözüküyor benim13 14 15 mart tarihlerinde yaparız operasyonu dedi.Tabi daha önce gelmeye kalkmazsa beyfendi
Seninde 39 hafya oluyor iste. Banada daha once 3 mart dedi. Ama ben kararsizim

Galiba mevsimi olmayan bir meyve, eğer öyleyse umarım bulursunuz☺

Ben ilgiyi gectim artik.
İyi davranmiyor
hissettiklerini, Onun sana karşı olan tavrından rahatsız olduğunu açıkça söylesen belki daha farklı olur.Belkide söyledin bilmiyorum ama çok zor bi durum, böyle sürekli uzaklasiyor insan birbirinden. İnşallah aranızda ki sıkıntılar çözülür canım.

Bu bebiste bende soyle oluyor tuvalete gidiyorum oyle bir baski yapiyor ki 2 dk sonra hic gitmemis gibi zor yetisiyorum

Gecen sene ciddi ciddi bir gece oturduk birkac saat konustuk. Kizginliklarimizi kirginliklarimizi soyledik vs degisen bisey olmadim gitgide kotulesti.
Adama diyorum ki beni sevmediğini biliyorum. Onu nerden cikariyorsun diyor. Ama seviyorum da diyemiyor? Cunku gercekten yok, bitti cok hizli tukettik birbirimizi

Oooooooooofff off ne diiim ki... burnunu surtuyor gibi yada genel halimi boyle Alllahim hayvanlara verdigin su koruma ic gudusu varya yaa bir kopek sabah aksam sahibini bekliyor otur demese oturmuyir hayvan diye de bide hayvanlara hakaret ederler... kuzum bu sozkerum meclisten disari ama kiziyorum yanii ... bugun muge anlida diyor.. kedi kopek dana inek okuz herneyse tum evcil hayvanlar kimseye zarar vermeden kendi hayatlarini odame ettirio insanlarla yasayan ic guduye sahio hayvanlar.. ama biz kizinca öküz deriz yaa sanki okuz kotu gibi ama halbuki o da cok sevimli bir hayvan muhakkak sinirina girmis rahatsiz etmisizdir yoksa ne diye hayvan oyle sert olsun.. neyse hayvanlarda acaba kendi arasinda kizinca “insan” diyor mudur ??? Yani olur yani dunyada en zarar veren dogaya cevreye kendimize yine biziz... sevgisiz hicbirsey olmaz.. Rabbim icimizi guzel kilsin

Aynen öyle. Okuz demek okuzlere hakaret oluyor zaten

Aslinda gecen dusundum cok guzel bi tarih oluyor 03032020
Ama iste endiseler beni basmaya basladi
Herkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 oldu

Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülüyorum, hamilesin sen üzülme, takma en azından bu aralar.

Herkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 oldu
Ben de sata göre beklersem 20.03.20 oluyor ama bekleyemem herhalde.

Yavrucum peki ne yapmayi dusunuyorsun, ikinci cocukta geliyor. Bir aile terapistiyle mi gorussen, belkide kendi cozumleriniz size yeterli gelmiyor. Herkesin bir sansa ihtiyaci var. Soyle gorusup gecmisi unutmaya calisip yeni baslangiclar yapabilseniz karsilikli ne guzel olur

Bi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Canım bende 6 kilo aldim ama ic karnim küçük olduğu için kocaman bir göbeğim var bide göbek fıtığı çıktı ondan da büyük bir göbeğim.var ama bebeğimin kilosu iyi gidiyor çok şükür bugün tam 31deyim 1790 gr çıktı ic karnin büyükse normal minnak gobegin olmasi takılma bebisler iyi olsun yeter

Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses

Bende kizimda sanci yasamadim suyum gelmedi ama bir dusugum var ama onda cok sanci cektim. Sonra yine kurtaj oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…