2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 oldu
Bizim tam 39 oluyor aslinda ideal. Ama o ara sık giderim gerekirse muayeneye evhamim artar biliyorum

Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
Ben suni sanciyi da tattim sanci 100e vurmaya baslamisti ve sanırım 5 dk da bire inmişti hasbinallah cektiriyordu çünkü. 3 cm aciklikla sezeryana alindim

Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülüyorum, hamilesin sen üzülme, takma en azından bu aralar.
Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumki

Aslinda gecmisi bir kenara biraktik o konusmadan sonra ama şuanda sürekli sorun yasiyoruz.. suan tek dusundugum hazirliklarimi tamamlayip huzurla dogumumu beklemek saglikla bebegime kavusmak

Belki geçiş dönemindedir.İşle ilgili sıkıntıları vardır senin haberin yoktur.Bazen erkekler bir sorunları olduğu zaman iyice içlerine kapanır etrafıyla fazla ilgilenmezler.Bir dönem eşim çok ilgisizdi ben şikayet ettiğimde inan farkında bile değilim demişti.Gelecekle ilgili endişeleri vardır.Daha önce de yazdın diye hatırlıyorum biliyorum beni sevmiyor diye.İyice inandırmışsın kendini buna.Peki haddimi aşmak istemem kusura bakma da sen eşini seviyor musun?Ona nasıl davranıyorsun?İlgisini sevgisini istediğini beklentilerini iyi ifade edebiliyor musun ya da ona ne kadar değer verdiğin?

Geçmiş olsun canım sıkma canini kötü bişey değildir inşallah yakma olayı da siyilleri yakıyorlar ya onun gibi bişeydir tez zamanda iyi olur yaran inşallah

Kendiminde eskisi gibi sevmedigimi biliyorum. Cunku onceden nasil sevdigimi biliyorum. Birbirimizi ittik, soguttuk iste bir sekilde. Karsilikli yapılan hatalar. İlk zamanlar ben cok ozur dilerdim, mektup yazardim vs. İlgi gostermeye calisirdim. O ise sadece gezdirmek ilgi gostermek anlamina geliyir diye dusunuyordu. Cocuktan once bu kadar kotu değildik. Cocuk olunca fikir ayriliklari cok artti. Surekli beni suclamalari artti.
Ben normalde kin tutmazdim. Ama lohusalikta başlayan o öfkem gitgide katlandı. Ve konusmakla da cozemiyoruz. Asla hatasini kabul etmez

Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumki
Biz de önceden maddi sorunlar yaşadık ilişkiyi çok etkiliyor.Eşler herşeyden birbirini suçluyor parlamak için fırsat bekleniyor sanki.Hamileliğin de zor geçiyor hepsi üst üste gelmiş bence.Çocuğunu bir tanıdığına bırakıp baş başa zaman geçirmeye çalışın.Ben eşime çok kızdığımda onun sevdiğim yönlerini düşünürüm hep kızgınlığım geçer.

Benim eşim de hatasını kabul etmez ama gider hoşuma gideceğini düşündüğü bir şey yapar.Onun özür dileme yöntemi de bu.Ben mesela eşime hala deli gibi aşığım sesini duymak bile heyecanlandırır.Bırak ona mektup yazmayı gözlerinin içine bakamam.12 yıldır beraberiz iki ya da üç kere seni seviyorum demişimdir.O da aynı ama bilirim.Yaptıklarıyla bakışlarıyla.Sen anlatınca beş altı yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma.

Benim doktor da kakasını yapmış yer zehirlenir riske atamam dedi.39. haftada sezeryana girdim.Doğumdan sonra da iyi ki almışız üstündeki koruyucu madde kalmamıştı dedi.

Allah korumus iyiki..bizde isin kotusu 36 37den sonra oyle ozel muayenede yok agrin olursa gelirsin diyip randevu vermiyorlar beklesigime gore haftada yada2 haftada bari cagirsalar son zamnlari dusundukce simdiden darlaniyorum bende

Bizim tam 39 oluyor aslinda ideal. Ama o ara sık giderim gerekirse muayeneye evhamim artar biliyorum

Sanki 39 dan sonra 2gunde bir cagirmiyor mu kontrole turkiyeden takip ettigim hamileler oyle yazmisti hastanesine gore mi acaba

Bu erkekler kolay kolay hatasini kabul etmez zaten. Benimkide etmez onunda tavri beni bastirip konuyu kapamaya calismak oluyor. Sinir olmuyo muyum hemde cookkkk..
Hani diyorsun ya onun icin gezdirmek ilgi gostermek diye belkide o bunu biliyor baska turlusunu bilmiyor. Sorunlar oldukca sevmiyorsun saniyorsun ama biraz duzelince hersey rayina oturur insallah. Sanma ki sadece sen yasiyorsun. 10 senelik birlikteligimizin 7 senesi evli olarak gecti ah ah nasil gecti bir bilsen bazen bazi seyler kolay elde edilmiyor kuzum herkesin sinavi farkli

Allah korumus iyiki..bizde isin kotusu 36 37den sonra oyle ozel muayenede yok agrin olursa gelirsin diyip randevu vermiyorlar beklesigime gore haftada yada2 haftada bari cagirsalar son zamnlari dusundukce simdiden darlaniyorum bende
Amaann o da iyice strese sokar insani ne zormuss yaaa
Insallah hersey yolunda giderse sanirim dr bu bebiktede 39 u bekletmez 38+li gunlerde dogururum diye dusunuyorum.

Kizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Canim ben ablamda kullandigi icin bundan aldim yeğenim 4 yaşında bi sorun yasamadilar ondan bende aldim cok pahalida değil 100 lira bebekken digitaller zor oluyor biraz ondan temassiz aldim ben

Eklentiler

• Screenshot_20191226-021123.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 22
Canım tuz yapıyor bende de öyle ilk.anlamadim 3 4 gün istemeden erken yedim yemeğimi ve aşırı tuzlu yemedim hiçbirşey yoktu sonra bigun yine turşu yedim.sabah eller sısmisti ekmek kiramiyodum ağridan o zamam dank etti o 3 4 gunde pes pese aksam 7 8 gibi turşu yemiştim hem erken hemde tuzsuz tüketmeye çalışıyorum bu aralar iyiyim bide unutup da yersen agriya buz cok iyi geliyor ben buz uyguluyordum hem sisi iniyordu hemde agrisi geçiyordu

Magnezyumu dedim ben baslim mi diye bitti mi diyo baslamadik ki bitsin dedim aa niye ki diyo bana mi soruyonuz hocam dedim devlettekine özeldeki de sağolsun kasilmalarin basladi mi dedi yok dedim tamam her gelmende hatirlat basladigi an kalsiyumla magnezyum baslatacam dedi doktor vaar doktor var napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…