Bizim tam 39 oluyor aslinda ideal. Ama o ara sık giderim gerekirse muayeneye evhamim artar biliyorumHerkes bize sezeryan olunca ozellikle mi o tarihi sectin diye soruyor aslinda hic dusunmemistik doktor ya 3u ya 7si secin o arada yurtdisinda olacagim dedi. Esimde erken gelsin yaa 7sini beklemeyelim 3u olsun diye aniden karar verdi oyle 03.03 oldu
Benim dr tam 39u beklemiyor sanirim 38+li gunlerde aliyorBizim tam 39 oluyor aslinda ideal. Ama o ara sık giderim gerekirse muayeneye evhamim artar biliyorum
Ben suni sanciyi da tattimBen de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumkiBöyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzülüyorum, hamilesin sen üzülme, takma en azından bu aralar.
Aslinda gecmisi bir kenara biraktik o konusmadan sonra ama şuanda sürekli sorun yasiyoruz.. suan tek dusundugum hazirliklarimi tamamlayip huzurla dogumumu beklemek saglikla bebegime kavusmakYavrucum peki ne yapmayi dusunuyorsun, ikinci cocukta geliyor. Bir aile terapistiyle mi gorussen, belkide kendi cozumleriniz size yeterli gelmiyor. Herkesin bir sansa ihtiyaci var. Soyle gorusup gecmisi unutmaya calisip yeni baslangiclar yapabilseniz karsilikli ne guzel olur
Belki geçiş dönemindedir.İşle ilgili sıkıntıları vardır senin haberin yoktur.Bazen erkekler bir sorunları olduğu zaman iyice içlerine kapanır etrafıyla fazla ilgilenmezler.Bir dönem eşim çok ilgisizdi ben şikayet ettiğimde inan farkında bile değilim demişti.Gelecekle ilgili endişeleri vardır.Daha önce de yazdın diye hatırlıyorum biliyorum beni sevmiyor diye.İyice inandırmışsın kendini buna.Peki haddimi aşmak istemem kusura bakma da sen eşini seviyor musun?Ona nasıl davranıyorsun?İlgisini sevgisini istediğini beklentilerini iyi ifade edebiliyor musun ya da ona ne kadar değer verdiğin?Gecen sene ciddi ciddi bir gece oturduk birkac saat konustuk. Kizginliklarimizi kirginliklarimizi soyledik vs degisen bisey olmadim gitgide kotulesti.
Adama diyorum ki beni sevmediğini biliyorum. Onu nerden cikariyorsun diyor. Ama seviyorum da diyemiyor? Cunku gercekten yok, bitti cok hizli tukettik birbirimizi
Geçmiş olsun canım sıkma canini kötü bişey değildir inşallah yakma olayı da siyilleri yakıyorlar ya onun gibi bişeydir tez zamanda iyi olur yaran inşallahKizlar cnm cok sıkkın :sirtimda birsey cikmisti sivilce gibi ici kanli... dun patladi esim mudahale etti.. bugun dr a gidip gostereyim dedim dermatologlar yoktu iki ozel hastane dolastim.. yarin sabaha randevu aldim.. Acildeki pratisyenler sirtimin ustunde yatmaktan damarlar toplanmis olabilir dediler.. hicbisey yapamadilar dermatolog gorsun dediler... canim cok sikkin.. patolojiye parca gonderirler belki, orayi yakarlar yada dediler... esimde yarin babanla gidersin gorevim var dedi..
Ben de dış gebelikte ve düşükte çok sancı çekmiştim ölüyorum herhalde demiştimBende kizimda sanci yasamadim suyum gelmedi ama bir dusugum var ama onda cok sanci cektim. Sonra yine kurtaj oldum.
Çevremde hiç suni sancıyla normal doğuranı görmedim istemedim hiçBen suni sanciyi da tattimsanci 100e vurmaya baslamisti ve sanırım 5 dk da bire inmişti hasbinallah cektiriyordu çünkü. 3 cm aciklikla sezeryana alindim
Kendiminde eskisi gibi sevmedigimi biliyorum. Cunku onceden nasil sevdigimi biliyorum. Birbirimizi ittik, soguttuk iste bir sekilde. Karsilikli yapılan hatalar. İlk zamanlar ben cok ozur dilerdim, mektup yazardim vs. İlgi gostermeye calisirdim. O ise sadece gezdirmek ilgi gostermek anlamina geliyir diye dusunuyordu. Cocuktan once bu kadar kotu değildik. Cocuk olunca fikir ayriliklari cok artti. Surekli beni suclamalari artti.Belki geçiş dönemindedir.İşle ilgili sıkıntıları vardır senin haberin yoktur.Bazen erkekler bir sorunları olduğu zaman iyice içlerine kapanır etrafıyla fazla ilgilenmezler.Bir dönem eşim çok ilgisizdi ben şikayet ettiğimde inan farkında bile değilim demişti.Gelecekle ilgili endişeleri vardır.Daha önce de yazdın diye hatırlıyorum biliyorum beni sevmiyor diye.İyice inandırmışsın kendini buna.Peki haddimi aşmak istemem kusura bakma da sen eşini seviyor musun?Ona nasıl davranıyorsun?İlgisini sevgisini istediğini beklentilerini iyi ifade edebiliyor musun ya da ona ne kadar değer verdiğin?
Bende gormemistim. Herkes deneme dedi. Ama normql doguma cok odaklanmıştık denedik olmadi gördükÇevremde hiç suni sancıyla normal doğuranı görmedim istemedim hiç
Biz de önceden maddi sorunlar yaşadık ilişkiyi çok etkiliyor.Eşler herşeyden birbirini suçluyor parlamak için fırsat bekleniyor sanki.Hamileliğin de zor geçiyor hepsi üst üste gelmiş bence.Çocuğunu bir tanıdığına bırakıp baş başa zaman geçirmeye çalışın.Ben eşime çok kızdığımda onun sevdiğim yönlerini düşünürüm hep kızgınlığım geçer.Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumki
Benim eşim de hatasını kabul etmez ama gider hoşuma gideceğini düşündüğü bir şey yapar.Onun özür dileme yöntemi de bu.Ben mesela eşime hala deli gibi aşığım sesini duymak bile heyecanlandırır.Bırak ona mektup yazmayı gözlerinin içine bakamam.12 yıldır beraberiz iki ya da üç kere seni seviyorum demişimdir.O da aynı ama bilirim.Yaptıklarıyla bakışlarıyla.Sen anlatınca beş altı yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma.Kendiminde eskisi gibi sevmedigimi biliyorum. Cunku onceden nasil sevdigimi biliyorum. Birbirimizi ittik, soguttuk iste bir sekilde. Karsilikli yapılan hatalar. İlk zamanlar ben cok ozur dilerdim, mektup yazardim vs. İlgi gostermeye calisirdim. O ise sadece gezdirmek ilgi gostermek anlamina geliyir diye dusunuyordu. Cocuktan once bu kadar kotu değildik. Cocuk olunca fikir ayriliklari cok artti. Surekli beni suclamalari artti.
Ben normalde kin tutmazdim. Ama lohusalikta başlayan o öfkem gitgide katlandı. Ve konusmakla da cozemiyoruz. Asla hatasini kabul etmez
Benim doktor da kakasını yapmış yer zehirlenir riske atamam dedi.39. haftada sezeryana girdim.Doğumdan sonra da iyi ki almışız üstündeki koruyucu madde kalmamıştı dedi.
Bizim tam 39 oluyor aslinda ideal. Ama o ara sık giderim gerekirse muayeneye evhamim artar biliyorum
Kendiminde eskisi gibi sevmedigimi biliyorum. Cunku onceden nasil sevdigimi biliyorum. Birbirimizi ittik, soguttuk iste bir sekilde. Karsilikli yapılan hatalar. İlk zamanlar ben cok ozur dilerdim, mektup yazardim vs. İlgi gostermeye calisirdim. O ise sadece gezdirmek ilgi gostermek anlamina geliyir diye dusunuyordu. Cocuktan once bu kadar kotu değildik. Cocuk olunca fikir ayriliklari cok artti. Surekli beni suclamalari artti.
Ben normalde kin tutmazdim. Ama lohusalikta başlayan o öfkem gitgide katlandı. Ve konusmakla da cozemiyoruz. Asla hatasini kabul etmez
Amaann o da iyice strese sokar insani ne zormuss yaaaAllah korumus iyiki..bizde isin kotusu 36 37den sonra oyle ozel muayenede yok agrin olursa gelirsin diyip randevu vermiyorlar beklesigime gore haftada yada2 haftada bari cagirsalar son zamnlari dusundukce simdiden darlaniyorum bende
Canim ben ablamda kullandigi icin bundan aldim yeğenim 4 yaşında bi sorun yasamadilar ondan bende aldim cok pahalida değil 100 lira bebekken digitaller zor oluyor biraz ondan temassiz aldim benKizlar ates olcer isini ne yaptiniz? Ben kizimda 2 tane temassizlardan aldim ikiside erkenden bozuldu. Bir cok ozellikli ayni zamanda kulaktanda olcen bir motorola birde braununkini gordum babymallde onlarda 400-500 tl civarinda
Canım tuz yapıyor bende de öyle ilk.anlamadim 3 4 gün istemeden erken yedim yemeğimi ve aşırı tuzlu yemedim hiçbirşey yoktu sonra bigun yine turşu yedim.sabah eller sısmisti ekmek kiramiyodum ağridan o zamam dank etti o 3 4 gunde pes pese aksam 7 8 gibi turşu yemiştim hem erken hemde tuzsuz tüketmeye çalışıyorum bu aralar iyiyim bide unutup da yersen agriya buz cok iyi geliyor ben buz uyguluyordum hem sisi iniyordu hemde agrisi geçiyorduBenim iki aydır el parmak eklemlerim ağrıyor kapı açmakta yazı yazmakta çok zorlanıyorum ödem oluyor sandım ki ara ara şişiyor tuzlu yediğimin ertesi günü ama bugun dank etti. Acaba benim kalsiyum depolarından kullandığı için mi bu kdr eklem ağrısı oluyor.
Magnezyumu dedim ben baslim mi diye bitti mi diyo baslamadik ki bitsin dedim aa niye ki diyo bana mi soruyonuz hocam dedim devlettekineSen demezsen onlar hic orali degiller zaten.. Kan ilacimi kendim basladim magnrzyumuda kendim basladim dohdur ne bilir (gozumun dizimin feri yoktu dedimki kanim dustu baktirdim dusmus kan ilacindan bahsetmiyo hocam kan ilaci kullanayimmi dedimde oyle yazdi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?