2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay çok guldum birden basbasa kalin dedin ya suan evde badana var biz kaynanamdayiz maas alsin bir cay icmeye goturtcem kendimi

Dedigim gibi bende lohusalik sonrasi film koptu hatta burda da paylasmistim yaptiklarini. Bazen dusunuyorum ileride toparlariz belki cocuklar buyuyunce...

Sanki 39 dan sonra 2gunde bir cagirmiyor mu kontrole turkiyeden takip ettigim hamileler oyle yazmisti hastanesine gore mi acaba
Önceki doktorum 4 gunde birdi. En son cuma kontrole gitmistim sonra sali gunu suni sanci verildi. Oncesinde muayene yapilmadi. Yani bebek onceden kaka yapmış miydi yoksa cati muayenesinde korkup mu yaptı bilen yok

Allah saglikla sinamasin. Birde buyuk hatalar ile. Nice kadinlar var şiddet var aldatma var ana mecbur kalıyor evliliği surdurmeye

Senle hemen hemen aynı gidiyoruz o zaman ben açken hamile değilim gibi kısa bir süre önce ameliyat oldum ameliyat olurken hemşire bilgilerimi ameliyathane hemşiresine söylüyor. Diyor ki hastamız 29 yaşında 6.5 haftalık hamile. Diğeri de not alıyor. Hoopp durum dedim 6. 5 aylık hamileyim. Güldüler valla 6.5 haftalık gibi duruyor dediler

bende de oluyor bugun aile hek de kontrolum vardi tarama iste hemşire sorular sordu dedim carpintim oluyor o da normal ama artik dedi benimde yatarken kalkarken bazen yürürken falan oluyor merdiven cikarken benim varisim de var tabi
Aaa benim de kontrol vardı daha doğrusu süt parası muhabbeti varmış gel demişti . Gidince sorayım ben de hemsireme madem iyi hatırlattın canım

Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı

ALlah korusun hamilelikte cilt hassaslaştı yor. Muhtemel len onun la alakalıdır. Doktora gittikten sonra yaz merak ettim. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Erkekler çok detaylı düşünemiyor. Oraya çok takılma. İnsan canı acizken en yakınına sarıyor. En çok ondan ilgi beklediği için

Ya kızlar benim kullandığım ilaçlarda bir sıkıntı var ya da yeterli gelmiyor. Kan ilacı ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktor nedense kalsiyum magnezyum vermemişti. Fakat bu aralar yatarken popom belim ağrıyor resmen kemiklerim güçsüzleşiyor gibi. Sağa sola zor döndüm bu gece. Ne yapsam ki.. Yeni doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile ama o zamana kadar beklesem mi yoksa kendi kafamdan da başlamak istemiyorum herhangi bir ilaca..

O sıkıntılar kullananlarda da var ben hamileyken bel ağrısı çekmeyen duymadım hiç. Son aylar çok normal. Karın. Ağırlığı zorluyor beli. Ben gece kaç defa uyanıyorum. Uyku diye bişey kalmadı. Bak sabahın köründe uyandım yine

Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı

Benim ilki kiz bir defasinda altini degistirirken bi cisini yapti sanarsin erkek yuzume gozume agzima her yerime geldi cok komikti

Benim ki de hatasını asla kabul etmez aslan burcu mu eşin

Canim benim kafana gore ilac alma doktoruna sor oyle alirsin, ama saga sola donerken zorlanma bel agrisi hep olagan seyler. Ben yatakta donerken hep inliyorum vallahi hele gecen hafta donerken belime bir agri giriyordu oluyorum saniyordum bu hafta yok cok sukur

Canım bak şimdi farkettim, senin cevabının altında hamilelik takviminde haftalık değerlendirme kısmı var ya, orada da diyor bebeğin kalsiyum ihtiyacının max olduğu süreçlerdeyiz. Onun için büyük ihtimalle bizim minik yaramazlar bizim rezervleri kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…