Ay çok guldum birden basbasa kalin dedin ya suan evde badana var biz kaynanamdayizBiz de önceden maddi sorunlar yaşadık ilişkiyi çok etkiliyor.Eşler herşeyden birbirini suçluyor parlamak için fırsat bekleniyor sanki.Hamileliğin de zor geçiyor hepsi üst üste gelmiş bence.Çocuğunu bir tanıdığına bırakıp baş başa zaman geçirmeye çalışın.Ben eşime çok kızdığımda onun sevdiğim yönlerini düşünürüm hep kızgınlığım geçer.
Dedigim gibi bende lohusalik sonrasi film koptu hatta burda da paylasmistim yaptiklarini. Bazen dusunuyorum ileride toparlariz belki cocuklar buyuyunce...Benim eşim de hatasını kabul etmez ama gider hoşuma gideceğini düşündüğü bir şey yapar.Onun özür dileme yöntemi de bu.Ben mesela eşime hala deli gibi aşığım sesini duymak bile heyecanlandırır.Bırak ona mektup yazmayı gözlerinin içine bakamam.12 yıldır beraberiz iki ya da üç kere seni seviyorum demişimdir.O da aynı ama bilirim.Yaptıklarıyla bakışlarıyla.Sen anlatınca beş altı yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma.
Önceki doktorum 4 gunde birdi. En son cuma kontrole gitmistim sonra sali gunu suni sanci verildi. Oncesinde muayene yapilmadi. Yani bebek onceden kaka yapmış miydi yoksa cati muayenesinde korkup mu yaptı bilen yokSanki 39 dan sonra 2gunde bir cagirmiyor mu kontrole turkiyeden takip ettigim hamileler oyle yazmisti hastanesine gore mi acaba
Allah saglikla sinamasin. Birde buyuk hatalar ile. Nice kadinlar var şiddet var aldatma var ana mecbur kalıyor evliliği surdurmeyeBu erkekler kolay kolay hatasini kabul etmez zaten. Benimkide etmez onunda tavri beni bastirip konuyu kapamaya calismak oluyor. Sinir olmuyo muyum hemde cookkkk..
Hani diyorsun ya onun icin gezdirmek ilgi gostermek diye belkide o bunu biliyor baska turlusunu bilmiyor. Sorunlar oldukca sevmiyorsun saniyorsun ama biraz duzelince hersey rayina oturur insallah. Sanma ki sadece sen yasiyorsun. 10 senelik birlikteligimizin 7 senesi evli olarak gecti ah ah nasil gecti bir bilsen bazen bazi seyler kolay elde edilmiyor kuzum herkesin sinavi farkli
GunaydinGünaydın kızlarrrr
GunaydiiinnnnGünaydın kızlarrrr
Allah saglikla sinamasin. Birde buyuk hatalar ile. Nice kadinlar var şiddet var aldatma var ana mecbur kalıyor evliliği surdurmeye
Senle hemen hemen aynı gidiyoruz o zaman ben açken hamile değilim gibiCanım bende 6 kilo aldim ama ic karnim küçük olduğu için kocaman bir göbeğim var bide göbek fıtığı çıktı ondan da büyük bir göbeğim.var ama bebeğimin kilosu iyi gidiyor çok şükür bugün tam 31deyim 1790 gr çıktı ic karnin büyükse normal minnak gobegin olmasi takılma bebisler iyi olsun yeter
Hava buzz yağmur çamur, erkenden evden çıkıp sağlık ocağına gitmem lazım. Yatıp uyusana.. Ama nerdee.. UyuyamıyorumGunaydin
Aaa benim de kontrol vardı daha doğrusu süt parası muhabbeti varmış gel demişti . Gidince sorayım ben de hemsireme madem iyi hatırlattın canımbende de oluyor bugun aile hek de kontrolum vardi tarama iste hemşire sorular sordu dedim carpintim oluyor o da normal ama artik dedi benimde yatarken kalkarken bazen yürürken falan oluyor merdiven cikarken benim varisim de var tabi
Yok canım benim olmuyorOyle oldugunda krninda kasilma oluyor mu canim ?
Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bıBazen üstüne kusabiliyor bazen de bez değiştirirken üstüne bulaşabiliyor.Belli olmuyor açıkçası.Benim kızı günde iki ya da üç kez değiştirdiğimi hatırlıyorum ki çok kusan bir bebek değildi.
ALlah korusunYa bebeklerim olmazsa hic onemli degilki.. farkina varmadan hepimiz gibi bende cok hassaslasmisim.. normalde olsa yakicaklarmi keseceklermi napicaklarsa yapsinlar ama hamileyken Nasi olur bilemedim.. kuzenimide zirt opirt aramak istemiyorum.. orayi uyusturup mu yakarlar sabah bide 8 e randevu aldim ama kendi doktoruma soramadim.. babamda cilt kanseri onunda verdigi belki etkiyle boyle oldum.. neyse guzel dusunuyorum guzel olsun.. saol kuzzuuum
O sıkıntılar kullananlarda da var ben hamileyken bel ağrısı çekmeyen duymadım hiç. Son aylar çok normal. Karın. Ağırlığı zorluyor beli. Ben gece kaç defa uyanıyorum. Uyku diye bişey kalmadı. Bak sabahın köründe uyandım yineYa kızlar benim kullandığım ilaçlarda bir sıkıntı var ya da yeterli gelmiyor. Kan ilacı ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktor nedense kalsiyum magnezyum vermemişti. Fakat bu aralar yatarken popom belim ağrıyor resmen kemiklerim güçsüzleşiyor gibi. Sağa sola zor döndüm bu gece. Ne yapsam ki.. Yeni doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile ama o zamana kadar beklesem mi yoksa kendi kafamdan da başlamak istemiyorum herhangi bir ilaca..
Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
Benim ki de hatasını asla kabul etmez aslan burcu mu eşinKendiminde eskisi gibi sevmedigimi biliyorum. Cunku onceden nasil sevdigimi biliyorum. Birbirimizi ittik, soguttuk iste bir sekilde. Karsilikli yapılan hatalar. İlk zamanlar ben cok ozur dilerdim, mektup yazardim vs. İlgi gostermeye calisirdim. O ise sadece gezdirmek ilgi gostermek anlamina geliyir diye dusunuyordu. Cocuktan once bu kadar kotu değildik. Cocuk olunca fikir ayriliklari cok artti. Surekli beni suclamalari artti.
Ben normalde kin tutmazdim. Ama lohusalikta başlayan o öfkem gitgide katlandı. Ve konusmakla da cozemiyoruz. Asla hatasini kabul etmez
Ya kızlar benim kullandığım ilaçlarda bir sıkıntı var ya da yeterli gelmiyor. Kan ilacı ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktor nedense kalsiyum magnezyum vermemişti. Fakat bu aralar yatarken popom belim ağrıyor resmen kemiklerim güçsüzleşiyor gibi. Sağa sola zor döndüm bu gece. Ne yapsam ki.. Yeni doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile ama o zamana kadar beklesem mi yoksa kendi kafamdan da başlamak istemiyorum herhangi bir ilaca..
Canım bak şimdi farkettim, senin cevabının altında hamilelik takviminde haftalık değerlendirme kısmı var ya, orada da diyor bebeğin kalsiyum ihtiyacının max olduğu süreçlerdeyiz. Onun için büyük ihtimalle bizim minik yaramazlar bizim rezervleri kullanıyorlarO sıkıntılar kullananlarda da var ben hamileyken bel ağrısı çekmeyen duymadım hiç. Son aylar çok normal. Karın. Ağırlığı zorluyor beli. Ben gece kaç defa uyanıyorum. Uyku diye bişey kalmadı. Bak sabahın köründe uyandım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?