Yok yok canım ilaç almam şimdilik doktor önermeden. Ne yapalım Allah'a şükürler olsunCanim benim kafana gore ilac alma doktoruna sor oyle alirsin, ama saga sola donerken zorlanma bel agrisi hep olagan seyler. Ben yatakta donerken hep inliyorum vallahi hele gecen hafta donerken belime bir agri giriyordu oluyorum saniyordum bu hafta yok cok sukur
Süt ürünleri tüketiyorum o yüzden bir de ben Elevit kullanıyorum multivitamin olarak doktorum yeterli dedi en de soruyorum bu tarz soruları doktora.Canım bak şimdi farkettim, senin cevabının altında hamilelik takviminde haftalık değerlendirme kısmı var ya, orada da diyor bebeğin kalsiyum ihtiyacının max olduğu süreçlerdeyiz. Onun için büyük ihtimalle bizim minik yaramazlar bizim rezervleri kullanıyorlar
İnşallah canım çok teşekkür ederimGünaydın kızlar bende isi olmayip mide yanmasindan ağrılarından uyuyamayanlardayimcalisan annislere Allah kolaylik versin havalarda iyice kötüleşti dikkat edin hasta olmayin Tinybirdy canım o bahsettiğin ağrılar bende de oluyor ben bi ilac kullanıyorum icinde hem magnezyum hem kalsiyum var ama hala dönerken eşimden yardim almadan dönemiyorum belim tutulmus gibi vücudum komple ağrıyor öyle cok kiloda almadim ağırlaştım desem içimizdeki fasulyeler biraz fazla yiyorlar bizden o yüzden onlar sağlıklı olsunda napalim sen yine kontrolünü bekle kendi kendine baslama sakın ilaç süt hatta özellikle yogurt yada ayrani biraz fazla tüketmeye calis biraz daha rahatlarsin
Akşamları semsert davul gibiKızlar ya sizinde karnınız taş kesiliyor mu
Aşırı sertleşiyo patlıcak gibi oluyorum
Yemek az yesemde çok yesemde oluyo
Ah o vesveseler. Okuma hiçbişi. Gerçi gebelik psikolojisi ben sana ne desem boşHayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diyebişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah
Son randevumda bana da yasakladı. Eşim de sert bi konuşma yaptı bakmıyorum artık.Doktorum bana interneti yasakladı.Saçma sapan şeylere bakıp kafama takıyorum.Ben de gebelikle ilgili konulara bakmıyorum artık.
Çok iyi anladım aşağı kısımda aynı şeyi yaşıyorum gaz mı bebek miKızlar bildiğiniz üzere iki bebek taşıyorum.
O yüzden mi bilmiyorum ama bir tanesi çok aşağıda. Altta kalan kız ve bazen diyelim yaklaşık 10 dakika boyunca durmadan hareket ediyor. Hareket dediğim şu, sabit sadece belirli bir yere habire pit pit diye küçük küçük vuruyor. Taa en alt kısımlara vuruyor acaba bu bebek hareketimı diyorum bazen tereddütte kalıyorum. Bu durumu yasayaniniz var mı ? Umarım anlatabilmismdir.
Canım ya kızın çok duygusal mı burçtan dolayı merak etti03.03 kizimin dogum tarihi
Aynen öyle canm çok rahatsız ediyo ne rahat oturtuyo ne yatırıyoAkşamları semsert davul gibi
Ne güzel anne baban varmış duygulandım vallahi benim annemde öyle hiçbir iş yaptırmaz babam özgür efeme tulum almış ayy yy ne kadar mutlu oldum bide ilk torunlarıYaw ben sadece uykuda yatiyirum oda 12 saat ☺uyandigim surece pek yatmiyirum.. ama kicimin ustunde oturmaya cakisiyirum yada anneme yardim etmeye calisiyorum.. babam gordugu yerde kizimmmm sen otur, kizimmmm sen otur...
Yahu Allah razi olsunda pencereye cekim su koltugu baride gozum gonlum acilsinkizimm sen oturrr ben cekerim kiyamiyorum onlara ne kadar dusunceliler yaa.. biz ilgiyle yetistik.. odun gibi taş kalpli insanlardan hoslanmiyorum iste.. esim daha az konustugu icin yetersiz gelio bazen yaptigi ama sonucu yaotigina cikior ama ben sevgi vererek hep mutlu ederek illaki var olacagim.. aman huyum batsin
ben de 5 kilo aldım 54 tüm 59 oldum. ilk doğumda 20 ikincide 15 bunda 10la kapatıcam sezonu galiba :) son 3 ayda daha çok alınıyor geneldeBi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
Dün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyoAynen öyle canm çok rahatsız ediyo ne rahat oturtuyo ne yatırıyo
Şimdiki benim de erkek.Ben de yeni öğrenicemBizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
Ara ara oluyor öyle eşler arasında toparlarsınız merak etme canım.Dedigim gibi bende lohusalik sonrasi film koptu hatta burda da paylasmistim yaptiklarini. Bazen dusunuyorum ileride toparlariz belki cocuklar buyuyunce...
ah sorma tatlım 35i doldurayım bayram etcem zaten. Sende çok ayakta kalma madem dinlen bol bol çıksın yukarıcnm ya en azindan 36 yi tamamlasaydın bi bizde rahatliycaz hep tedirgin oluyor insan 35 e kadar akciğerler gelişiyor diye biliyorum bende alt bölgemde artik baskı hissetmeye basladim sanki tuvalette ıkınsam çıkacak gibi geliyor
evet canım riskli bir durumda olduğumdan dr geçen hafta bana heyet verip 32 de izne ayırcaktı ben ısrar ettim bi daha deneyeyim belki iyi olurum doğum sonrasına ne kdr izin atarsam kar diye düşündüm ama tehlikeye atamıcam yavrumuKendini en iyi sen tanırsın arkadaşım. İhtiyacın olduğunu düşünüyorsan hiç bekleme ayrıl doğum iznine. Olayı basitleştirmek istemem ama yürüyüşte zorlanma, nefes darlığı, nabız yükselmesi bende de var. Doktorunu sırasıyla böyle böyle oldu diye bilgilendirsen, belki seni daha farklı yönlendirir
dr a salı mesaj attım regl ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel bugun dedi gidemedim. Bir de bu olay kızacak bana yarın çok.Birak isi kuzum ya. Okurken ben korktum valla. Dolmusta fln surunme bi de su riskinle. Kimse yer de vermiyormus artik anlatilanlara baksana. Dinlen evde sicacik. Doktoruna da mesaj at bence. Belki tekrar nst ister die soluyorum. Gecmis olsun beybisi.
çok sağol canım benim
akşam gitsem hastaneye yatış yaptırırdı kesin ondan haber vermedim yarın ola hayrola bakalım. Bana diyosun ihmal etme sen ihmal ediyorsun onu nasıl yapıcaz acaba canımAnlattigin seyler benim aklima tansiyon yukselmesini getirdi. Bende bugun maden suyu ictikten sonra cok fena oldum. Yattim kalkamadim yarim saat. Ayni nabiz yukselmesi, bas agrisi mide bulantisi ve bazen dediğin gibi buna kulak tikanmasida eklenir cinlama olur bende. O zaman tansiyonum yukseliyor. İhmal etme git mutlaka doktoruna soyle
Bende öyle valla yuvarlanıp gidiyorum diyorum anlatmaya nefesim yetmez zaten. nefes nefese kalıyorum artık ki ben aşağıda taşıyorum böyleyim sizi gerçekten düşünemiyorumDün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyo
Yatıyorum yatamıyorum oturuyorum iyice sıkıştırıyo. Kalkıp yürüyorum dr çok dolanma dedi. Yani şu üç ay napçam bilmiyorum
İlk altı ay o kadar rahattı ki mide bulantım bile olmadı.
Şimdi gece krampları
mide asidi
rahat yatamama
yatakta dönememe
bel ağrısı
kasık ağrısı
kaburga batması
nefes darlığı vs vs
Biri nasıl gidiyor dese hangi birini sayayım iyi diyip geçiyorum
Bazisi dohdur bazisida Doctor isteMagnezyumu dedim ben baslim mi diye bitti mi diyo baslamadik ki bitsin dedim aa niye ki diyo bana mi soruyonuz hocam dedim devlettekineözeldeki de sağolsun kasilmalarin basladi mi dedi yok dedim tamam her gelmende hatirlat basladigi an kalsiyumla magnezyum baslatacam dedi doktor vaar doktor var napalim
Gittinmi dr ne dediiYaw ben sadece uykuda yatiyirum oda 12 saatuyandigim surece pek yatmiyirum.. ama kicimin ustunde oturmaya cakisiyirum yada anneme yardim etmeye calisiyorum.. babam gordugu yerde kizimmmm sen otur, kizimmmm sen otur...
Yahu Allah razi olsunda pencereye cekim su koltugu baride gozum gonlum acilsinkizimm sen oturrr ben cekerim kiyamiyorum onlara ne kadar dusunceliler yaa.. biz ilgiyle yetistik.. odun gibi taş kalpli insanlardan hoslanmiyorum iste.. esim daha az konustugu icin yetersiz gelio bazen yaptigi ama sonucu yaotigina cikior ama ben sevgi vererek hep mutlu ederek illaki var olacagim.. aman huyum batsin
Ben yiğenimden erkek için tecrübeliydim benim de kız olcak afallar mıyım acaba diyorumBizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?