2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok yok canım ilaç almam şimdilik doktor önermeden. Ne yapalım Allah'a şükürler olsun Kuzucuklar iyi olsunlar da.. ☺

Süt ürünleri tüketiyorum o yüzden bir de ben Elevit kullanıyorum multivitamin olarak doktorum yeterli dedi en de soruyorum bu tarz soruları doktora.

Günaydın kızlar bende isi olmayip mide yanmasindan ağrılarından uyuyamayanlardayim calisan annislere Allah kolaylik versin havalarda iyice kötüleşti dikkat edin hasta olmayin Tinybirdy canım o bahsettiğin ağrılar bende de oluyor ben bi ilac kullanıyorum icinde hem magnezyum hem kalsiyum var ama hala dönerken eşimden yardim almadan dönemiyorum belim tutulmus gibi vücudum komple ağrıyor öyle cok kiloda almadim ağırlaştım desem içimizdeki fasulyeler biraz fazla yiyorlar bizden o yüzden onlar sağlıklı olsunda napalim sen yine kontrolünü bekle kendi kendine baslama sakın ilaç süt hatta özellikle yogurt yada ayrani biraz fazla tüketmeye calis biraz daha rahatlarsin

İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah tan süt ve ürünlerini çok severim. Bu arada havalar hakikaten bozdu. Rabbim tüm çalışanların öğrencilerin yardımcısı olsun

Kızlar ya sizinde karnınız taş kesiliyor mu
Aşırı sertleşiyo patlıcak gibi oluyorum
Yemek az yesemde çok yesemde oluyo
Akşamları semsert davul gibi
Hayırlı akşamlar kızlar buaralar yine vesveselerim arttı doktorada gidemedim dün diye bişeyler araştırıp okuyup kendime sıkıntı yapıyorum randevum cuma inşallah
Ah o vesveseler. Okuma hiçbişi. Gerçi gebelik psikolojisi ben sana ne desem boş
Doktorum bana interneti yasakladı.Saçma sapan şeylere bakıp kafama takıyorum.Ben de gebelikle ilgili konulara bakmıyorum artık.
Son randevumda bana da yasakladı. Eşim de sert bi konuşma yaptı bakmıyorum artık.
Çok iyi anladım aşağı kısımda aynı şeyi yaşıyorum gaz mı bebek mi
03.03 kizimin dogum tarihi
Canım ya kızın çok duygusal mı burçtan dolayı merak etti

Ne güzel anne baban varmış duygulandım vallahi benim annemde öyle hiçbir iş yaptırmaz babam özgür efeme tulum almış ayy yy ne kadar mutlu oldum bide ilk torunları çokm güzel bişey

Günaydın kızlar Aralık annelerinin yazdıklarını merak edip şöyle bir göz attım . Onlara bakmayın siz lohusa depresyonunda hepsi tecrübeli anneler daha iyi bilir zaten geçici günler bunlar . bazı şeylere de gerçekten kulak tıkamayı öğrenmeli insan Bizde çoğu alışverişimizi bitirdik . Takı yastığı da geldi minnoşun ama çekemedim . missbon bebek arabasını bizde aldık erken değil kuzum zaten yılbaşından sonra zam mı gelecek ne olacak bilemiyoruz. Allah hepimize kullanmayı nasip etsin , sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı

Bi düdük gibi hamile ben mi varım 6 kilo aldım sadece 58dim 64 üm şu an ve bebek kilo alsın diye yiyorum da aslında
ben de 5 kilo aldım 54 tüm 59 oldum. ilk doğumda 20 ikincide 15 bunda 10la kapatıcam sezonu galiba :) son 3 ayda daha çok alınıyor genelde

Kızlar günaydın bugun görüş görü olanlar hayırlı haberlerle döner inşAllah.. Benim randevuma daha var acaba biriniz doktoruna sorabilir mi şekeri olmayan birinin tatlı ihtiyacını karşılaması için keçiboynuzu özü tüketebilir mi?

Aynen öyle canm çok rahatsız ediyo ne rahat oturtuyo ne yatırıyo
Dün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyo
Yatıyorum yatamıyorum oturuyorum iyice sıkıştırıyo. Kalkıp yürüyorum dr çok dolanma dedi. Yani şu üç ay napçam bilmiyorum
İlk altı ay o kadar rahattı ki mide bulantım bile olmadı.
Şimdi gece krampları
mide asidi
rahat yatamama
yatakta dönememe
bel ağrısı
kasık ağrısı
kaburga batması
nefes darlığı vs vs
Biri nasıl gidiyor dese hangi birini sayayım iyi diyip geçiyorum

ah sorma tatlım 35i doldurayım bayram etcem zaten. Sende çok ayakta kalma madem dinlen bol bol çıksın yukarı
evet canım riskli bir durumda olduğumdan dr geçen hafta bana heyet verip 32 de izne ayırcaktı ben ısrar ettim bi daha deneyeyim belki iyi olurum doğum sonrasına ne kdr izin atarsam kar diye düşündüm ama tehlikeye atamıcam yavrumu
dr a salı mesaj attım regl ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel bugun dedi gidemedim. Bir de bu olay kızacak bana yarın çok. Sağol tatlım.
kenvotir cnm çok geçmiş olsun sana kıyamam
çok sağol canım benim
akşam gitsem hastaneye yatış yaptırırdı kesin ondan haber vermedim yarın ola hayrola bakalım. Bana diyosun ihmal etme sen ihmal ediyorsun onu nasıl yapıcaz acaba canım

Hepinizden Allah razı olsun kızlar valla burda moralim yerine geliyor.

Bende öyle valla yuvarlanıp gidiyorum diyorum anlatmaya nefesim yetmez zaten. nefes nefese kalıyorum artık ki ben aşağıda taşıyorum böyleyim sizi gerçekten düşünemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bazisi dohdur bazisida Doctor iste .

Gittinmi dr ne dedii

Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
Ben yiğenimden erkek için tecrübeliydim benim de kız olcak afallar mıyım acaba diyorum yiğenim kaç kez üzerime çiş yaptı bilmem her altını açtığında sana tavsiyem bir ıslak mendili pipisine bırak yaparsa da hareket etmez yukarı doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…