- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim kasilmam olunca carpintimda oluyorda o yzden sordumBenim oluyor bazen nedeni var mı?
Yok canim ona Allah korusun aylarca yatan yatalak hastalarda oluyor . Babannem felcliydi poposinda cikmisti ve ne kremler ne serumlar hazirladik surduk iyilesmedi yatak yarasi cok zor bisey Allah sifa versin oyle olanlara. Biz sunun surasinda ne kdr yatiyoruz wc ye yemege kalkiyoruzIns o gibi biseyse krem tedaviye yetiyor diye dusunmustum
Cok gecmis olsunKızlar bu akşamım çok zor geçti anca kendime geliyorum. Gün içinde 2 kere şiddetli sancım oldu iş çıkışı dolmuşta da çok rahatsız oldum eve zor yürüdüm penguen gibi. Eve geldim uzandım nabzım hızlı atmaya başım dönmeye ve kulaklarım tıkanmaya başladı. Eşimi aradım oyalanmadan gel diye 2 saat sonra geldi!!! o zmna kdr bnde kendime geldim. Yarın ofiste yalnızım mecbur gidicem işe cuma da kontrole gitcem ve ptsi doğum iznine ayrılış yaptırcam. Çok korktum bişi olcak diye.
Dr a soyle bence cok duyuyorum bole seyler bseyler eksikki vucut iatiyorGünaydın minnoşlar uykusuz her geceeeekızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya
Gidince söylicem tekrar baksınlar kanlarıma ama nasıl istiyorum anlatamam yesem azcık bişi olmaz demiDr a soyle bence cok duyuyorum bole seyler bseyler eksikki vucut iatiyor
Komur yemedeGidince söylicem tekrar baksınlar kanlarıma ama nasıl istiyorum anlatamam yesem azcık bişi olmaz demi
Yok canim yeme ole seyler. Bagirsaklarina, mkdene cok sikinti yaratir. Doktora sole, sana uygun vitamini versin. Demek ki eksik bi sey var vucudunda.Gidince söylicem tekrar baksınlar kanlarıma ama nasıl istiyorum anlatamam yesem azcık bişi olmaz demi
Çocuğumda kalem ucu izi falan kalmasın sonra aşerdim yemedim bak iz kaldı diyeKomur yemedekaleme dilini degdir bari
Aynen canım kesin bir şey eksildi ilaç iömeme rağmen bakalım ne diycek doktorda.Yok canim yeme ole seyler. Bagirsaklarina, mkdene cok sikinti yaratir. Doktora sole, sana uygun vitamini versin. Demek ki eksik bi sey var vucudunda.
Yaaa ahahahah benim ark zeytin yerken poposunu kasimis ohlunun poposunda zeytin cekirdegi izi varmisÇocuğumda kalem ucu izi falan kalmasın sonra aşerdim yemedim bak iz kaldı diyeAllahım delirdim galiba
Topragi duyunca, komur daha saglikli geldi su anBizim bi komsuda avuc avuc toprak yiyodum nasil lezzetli geliyodu diyodu
Gecen banu çiftçinin kitabında vardı böyle bir bölüm yenmeyecek şeyleri aşermek diye eve gidince akşam bakıp atayım sana. Dr a söyle mutlaka ve bence yemeeGidince söylicem tekrar baksınlar kanlarıma ama nasıl istiyorum anlatamam yesem azcık bişi olmaz demi
Katılıyorum bende baktım ama tecrubeli oldugum icin cok etkılenmedim ilk kez anne olcaklar etlilenebılır bakmayın derimGünaydın kızlarAralık annelerinin yazdıklarını merak edip şöyle bir göz attım . Onlara bakmayın siz lohusa depresyonunda hepsi tecrübeli anneler daha iyi bilir zaten geçici günler bunlar . bazı şeylere de gerçekten kulak tıkamayı öğrenmeli insan Bizde çoğu alışverişimizi bitirdik . Takı yastığı da geldi minnoşun ama çekemedim . @missbon bebek arabasını bizde aldık erken değil kuzum zaten yılbaşından sonra zam mı gelecek ne olacak bilemiyoruz. Allah hepimize kullanmayı nasip etsin , sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı
Annemle dışarı çıktık biraz yürüdük yoruldunmu nefes nefese kaldın diyor dedim anne ben hamileyimmmmDün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyo
Yatıyorum yatamıyorum oturuyorum iyice sıkıştırıyo. Kalkıp yürüyorum dr çok dolanma dedi. Yani şu üç ay napçam bilmiyorum
İlk altı ay o kadar rahattı ki mide bulantım bile olmadı.
Şimdi gece krampları
mide asidi
rahat yatamama
yatakta dönememe
bel ağrısı
kasık ağrısı
kaburga batması
nefes darlığı vs vs
Biri nasıl gidiyor dese hangi birini sayayım iyi diyip geçiyorum
Bencede icindeki minnak bocusleri dusunmek bile istemiyorumTopragi duyunca, komur daha saglikli geldi su antoprakta her pislik vardir ki gorulen gorulemeyen
Küçükken bende emekleyerek gitmiş duvarı kazıp kireç yemişim bayaBizim bi komsuda avuc avuc toprak yiyodum nasil lezzetli geliyodu diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?