2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ins o gibi biseyse krem tedaviye yetiyor diye dusunmustum
Yok canim ona Allah korusun aylarca yatan yatalak hastalarda oluyor . Babannem felcliydi poposinda cikmisti ve ne kremler ne serumlar hazirladik surduk iyilesmedi yatak yarasi cok zor bisey Allah sifa versin oyle olanlara. Biz sunun surasinda ne kdr yatiyoruz wc ye yemege kalkiyoruz

Cok gecmis olsun cok ayakta kalmaya gelmiyor valla artik . Bol bol su icip soluna yat diyor bana dr oyle oldugunda. Tabi sanci sikligiga onemli

Günaydın minnoşlar uykusuz her geceeee kızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya
Dr a soyle bence cok duyuyorum bole seyler bseyler eksikki vucut iatiyor

Yok canim yeme ole seyler. Bagirsaklarina, mkdene cok sikinti yaratir. Doktora sole, sana uygun vitamini versin. Demek ki eksik bi sey var vucudunda.
Aynen canım kesin bir şey eksildi ilaç iömeme rağmen bakalım ne diycek doktorda.

Katılıyorum bende baktım ama tecrubeli oldugum icin cok etkılenmedim ilk kez anne olcaklar etlilenebılır bakmayın derim

Annemle dışarı çıktık biraz yürüdük yoruldunmu nefes nefese kaldın diyor dedim anne ben hamileyimmmm degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…