2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecen banu çiftçinin kitabında vardı böyle bir bölüm yenmeyecek şeyleri aşermek diye eve gidince akşam bakıp atayım sana. Dr a söyle mutlaka ve bence yemee
Aynen pika sendromuymuş baktım bende netten ama kendimi zor tutuyorum ofisteki kalemleri atıcam

Kızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?

Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam

takılma sen o hemşireye tatlım yaaa .... Patavatsız .

benim kiz krdesim de ilk oglunda ruyasinda gordu kisin ortasinda buldular yedi o meyveyi...
2. oglunda da yine baska bir yaz meyvesi gordu onu soylemeye utanmis kucuk oglunun bacaginda o meyvenin lekesi var...
yeme sansin varsa yesen iyi olur arkadasim...

Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
Ben de hep denk geliyorum ama kullanan var mı iyi geliyo mu bilmiyorum. Hatta kendim yapmayı bile düşünmüştüm

Ay çok guldum birden basbasa kalin dedin ya suan evde badana var biz kaynanamdayiz maas alsin bir cay icmeye goturtcem kendimi
Bizimde kışın annemle babam yanıma geliyor.Çalışıyordum çocuğa bakıyorlardı.Evlilik öncesi olduğu gibi oluyor resmen.Dışarı çıkıyoruz onda da kız peşimizi bırakmıyor.Geçen nasılsa siz gidin ben yorgunum dinlenicem dedi gelmedi.Yarım saat sonra başladı aramaya ne zaman geliyorsunuz diye

takılma sen o hemşireye tatlım yaaa .... Patavatsız .
Sağol canım Aslında çok şükür o zaman doktorum kilosu iyi demişti. Ondan sonra da gitmedim zaten. Biraz sabredeyim inşallah iyidir kuzum, haftaya göreceğim inşallah Ama hakikaten karnım küçük duruyor. Kabanım da siyah ve biraz bol. Öyle olunca şaşırdı hemşire.

Ben de hep denk geliyorum ama kullanan var mı iyi geliyo mu bilmiyorum. Hatta kendim yapmayı bile düşünmüştüm
Oyle vwowww bi çözumu yok . sadece onları mikrodalgada yada petegin uzerinde isitip koyunca cocuk sicaklik oldugu icin rahatliyor . gazi varsa herturlu cektiriyor

Sonradan uyandım

Ama benim kızım cidden Zonguldak’ta üniversite okuyor
Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
Ya ben sancı konusunda korkuyorum. Sezeryanlilarda rahim yırtılması riski var neticede. 38 haftada alsınlar benimkini
Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumki
Ah ah 15 senemi seninki gibi bir okuze harcadım. İlk çocukta babalik nedir bilmedi. 27 yaşında bebek 3 aylıkken askere gitmişti. Babalik duygusu tatmadı ikincide öğrenir dedim. Ne gezerrr. 3. Ye de kaza ile hamile kalınca el mahkûm evliliği sürdürmek zorunda kaldım. Ama bir yere kadar. Şimdi keşke çekmeseymişim diyorum o ayrı.
Dedigim gibi bende lohusalik sonrasi film koptu hatta burda da paylasmistim yaptiklarini. Bazen dusunuyorum ileride toparlariz belki cocuklar buyuyunce...
İnsallah....
Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
Kuzum erkek bebekler istemeden önce pipileri sertleşiyor zaten. Böyle dim dik görürsen pipiyi hemen bezi geri kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…