- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Küçükken bende emekleyerek gitmiş duvarı kazıp kireç yemişim bayasonra toprak yicem derdim annem götürdü demir eksikliği çıkmıştı
Aynen pika sendromuymuş baktım bende netten ama kendimi zor tutuyorum ofisteki kalemleri atıcamGecen banu çiftçinin kitabında vardı böyle bir bölüm yenmeyecek şeyleri aşermek diye eve gidince akşam bakıp atayım sana. Dr a söyle mutlaka ve bence yemee
Yine aynı şey olabilir kuzum hamilelikte çok normal öyle şeyler aşermekKüçükken bende emekleyerek gitmiş duvarı kazıp kireç yemişim bayasonra toprak yicem derdim annem götürdü demir eksikliği çıkmıştı
Lisede bende 0.5 uç yerdim cok hoşuma giderdiGünaydın minnoşlar uykusuz her geceeeekızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya
Benim kizimda 2 defa banyo yaptircagimiz sira babasina yapmıştıBenim ilki kiz bir defasinda altini degistirirken bi cisini yapti sanarsin erkek yuzume gozume agzima her yerime geldi cok komikti
Balik canimBenim ki de hatasını asla kabul etmez aslan burcu mu eşin
takılma sen o hemşireye tatlım yaaa .... Patavatsız .Kızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?
Kız tatları farklı mıLisede bende 0.5 uç yerdim cok hoşuma giderdi
İlk defa duyuyorum desemKızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
benim kiz krdesim de ilk oglunda ruyasinda gordu kisin ortasinda buldular yedi o meyveyi...Tam aşerme de sayilmaz. Ruyamda baya istahla malum meyveyi yedim.
Ayni seyi kizimda da baska bir meyveyle yasadim ustelik onu hic sevmezdim. O zaman avcumu yaladim ama kizimin sac diplerinde o meyveyi andiran dogum lekesi vardi. Simdide korkuyorum yine aynisi olursa diye
Ben de hep denk geliyorum ama kullanan var mı iyi geliyo mu bilmiyorum. Hatta kendim yapmayı bile düşünmüştümKızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
Bizimde kışın annemle babam yanıma geliyor.Çalışıyordum çocuğa bakıyorlardı.Evlilik öncesi olduğu gibi oluyor resmen.Dışarı çıkıyoruz onda da kız peşimizi bırakmıyor.Geçen nasılsa siz gidin ben yorgunum dinlenicem dedi gelmedi.Yarım saat sonra başladı aramaya ne zaman geliyorsunuz diyeAy çok guldum birden basbasa kalin dedin ya suan evde badana var biz kaynanamdayizmaas alsin bir cay icmeye goturtcem kendimi
Sağol canımtakılma sen o hemşireye tatlım yaaa .... Patavatsız .
Benimde canım cok dis macunu yemek istiyordu biraz yuttum midem cok yandi bence ucundan ye bise olmaz ne olcakGidince söylicem tekrar baksınlar kanlarıma ama nasıl istiyorum anlatamam yesem azcık bişi olmaz demi
Oyle vwowww bi çözumu yok . sadece onları mikrodalgada yada petegin uzerinde isitip koyunca cocuk sicaklik oldugu icin rahatliyor . gazi varsa herturlu cektiriyorBen de hep denk geliyorum ama kullanan var mı iyi geliyo mu bilmiyorum. Hatta kendim yapmayı bile düşünmüştüm
Sonradan uyandım
Ya ben sancı konusunda korkuyorum. Sezeryanlilarda rahim yırtılması riski var neticede. 38 haftada alsınlar benimkiniBen de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
Ah ah 15 senemi seninki gibi bir okuze harcadım. İlk çocukta babalik nedir bilmedi. 27 yaşında bebek 3 aylıkken askere gitmişti. Babalik duygusu tatmadı ikincide öğrenir dedim. Ne gezerrr. 3. Ye de kaza ile hamile kalınca el mahkûm evliliği sürdürmek zorunda kaldım. Ama bir yere kadar. Şimdi keşke çekmeseymişim diyorum o ayrı.Takmak istemiyorum. Hersey normal gibi davranmaya çalışıyorum ama olmuyoki. Maddi sorunlar bir yandan surekli laf sokmalar bir yandan. Uyuyamıyorum halbuki o kadar cok yorgunumki
İnsallah....Dedigim gibi bende lohusalik sonrasi film koptu hatta burda da paylasmistim yaptiklarini. Bazen dusunuyorum ileride toparlariz belki cocuklar buyuyunce...
Kuzum erkek bebekler istemeden önce pipileri sertleşiyor zaten. Böyle dim dik görürsen pipiyi hemen bezi geri kapatBizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?