Haftasına göre kilosu gayet iyiymiş. Şimdi gitmiş olsan 1.5 kiloyu baya geçmiştir hatta. Annenin yapısıyla bebeğin kilo ilişkisi yok . 2 arkadaşım yeni doğum yaptı biri zaten 3 aylıkken 7 aylık gibiydi. Biride doğuma giderken hamile gibi değildi. İkisininde bebeği 3.300 civarı doğdu. Bunu hemşirelerin bilmesi gerek kaç hamile görüyorlarKızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?
Önceki doktorum 4 gunde birdi. En son cuma kontrole gitmistim sonra sali gunu suni sanci verildi. Oncesinde muayene yapilmadi. Yani bebek onceden kaka yapmış miydi yoksa cati muayenesinde korkup mu yaptı bilen yok
Ya benimde aynen öyle valla ilk aylarım çok rahattıDün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyo
Yatıyorum yatamıyorum oturuyorum iyice sıkıştırıyo. Kalkıp yürüyorum dr çok dolanma dedi. Yani şu üç ay napçam bilmiyorum
İlk altı ay o kadar rahattı ki mide bulantım bile olmadı.
Şimdi gece krampları
mide asidi
rahat yatamama
yatakta dönememe
bel ağrısı
kasık ağrısı
kaburga batması
nefes darlığı vs vs
Biri nasıl gidiyor dese hangi birini sayayım iyi diyip geçiyorum
Çok kilo alıp bebeği 2200 gr civarı doğan anneler de var.Çocukla anne arasındaki kan akışı iyiyse çocuk güzel kilo alıyor.Hergün süt yoğurt yumurta et meyve sebze mutlaka yersen bebek alır herşeyini zaten.Haftasına göre kilosu gayet iyiymiş. Şimdi gitmiş olsan 1.5 kiloyu baya geçmiştir hatta. Annenin yapısıyla bebeğin kilo ilişkisi yok . 2 arkadaşım yeni doğum yaptı biri zaten 3 aylıkken 7 aylık gibiydi. Biride doğuma giderken hamile gibi değildi. İkisininde bebeği 3.300 civarı doğdu. Bunu hemşirelerin bilmesi gerek kaç hamile görüyorlar
Ayyyy canım Rabbim de seni mutlu etsin valla içimi rahatlattın. İnşallah hepimizin yavrularımız çok çok sağlıklı olsunHaftasına göre kilosu gayet iyiymiş. Şimdi gitmiş olsan 1.5 kiloyu baya geçmiştir hatta. Annenin yapısıyla bebeğin kilo ilişkisi yok . 2 arkadaşım yeni doğum yaptı biri zaten 3 aylıkken 7 aylık gibiydi. Biride doğuma giderken hamile gibi değildi. İkisininde bebeği 3.300 civarı doğdu. Bunu hemşirelerin bilmesi gerek kaç hamile görüyorlar
yani neden tüketmesin ki sakıncalı bir şey mi? ben yiyorum genelde haftada bir kaç gün ama bir tatlı kaşığını aşmıyorumKızlar günaydın bugun görüş görü olanlar hayırlı haberlerle döner inşAllah.. Benim randevuma daha var acaba biriniz doktoruna sorabilir mi şekeri olmayan birinin tatlı ihtiyacını karşılaması için keçiboynuzu özü tüketebilir mi?
İç karnın geniştir o zaman.Geçen haberlerde de vardı.Bir tane kadın sancıyla gidiyor hastaneye hamile olduğunu bilmiyormuş.Her ay adet görmüş karnı bile yokmuş.Üç kilo civarı doğmuş bebek.Nasıl anlamamış hamile olduğunu çok ilginç gerçekten.Sağol canımAslında çok şükür o zaman doktorum kilosu iyi demişti. Ondan sonra da gitmedim zaten. Biraz sabredeyim inşallah iyidir kuzum, haftaya göreceğim inşallah Ama hakikaten karnım küçük duruyor. Kabanım da siyah ve biraz bol. Öyle olunca şaşırdı hemşire.
Yok canim bebek hissetmez biliyorum. Ama muayene esnasinda ben cok irkildim. O ana kadar hersey normaldi. Ve bebeginde kasildigini hareketlerden hissetmiştim. Diyorum ya doktorum son zamanlarda cok ilgisizleşmişti. Sezeryanda gördüm kendisini. Yani ilk gelince beni cagirabilirdi muayeneye ama yapmadi. Ne diyim yine de onun sayesinde kavuştum kizimaAnladim canim ama cati muayenesini bebek hissedemez normalde oyle olsa alttan muayene yapmazlardı niye diyorum cunku burda hep alttan bakiyorlar anca acilman varsa bebek asagidaysa keseye dokunuyorlar ; dediğin gibi onceden yapmışta olabilir niye ultrason yapmadan sanciya bagladiar bnde ona takildim belki o zaman direkt sezeryan alirlardi sancida cekmezdin
Oglumdayken bende cok korkmustum üstüme isiyecek diye ama hicte korktugum gibi olmadi. Belki 2 kere anca isemeye kalkmistir. Hemen beziyle kapattim onuda. Büyük facialar yasamadik cok sükur.Bizimki erkek bı de işer valla üstüne başına ben alışana kadar. Erkek anneleri varsa taktik var mı bu duruma yazin hele bı
Evet ben kizim da centik var diye cok abarttim 28 kg aldim. Hoş bunda da almaya devam ediyorum 25 gorcem herhalde. Ama bu bebegimde centik yok insallah yine 3 3.5 kg arasi dogar da biraz ele avuca gelir. Kizimin poposu o kadar kucuktu ki, beli, bacaklari cirpi gibiydi. Videolara bakip ay nasil giydirip altini almışız diyordum. Şimdi yine sil baştan bakalim ne yapacağızÇok kilo alıp bebeği 2200 gr civarı doğan anneler de var.Çocukla anne arasındaki kan akışı iyiyse çocuk güzel kilo alıyor.Hergün süt yoğurt yumurta et meyve sebze mutlaka yersen bebek alır herşeyini zaten.
Çok çok silik 3. Resimde gördüm. Fakat kac dklik bu testKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Hadi vücuttan anlamamış bebek içinde kıpır kıpırda olmamış mıİç karnın geniştir o zaman.Geçen haberlerde de vardı.Bir tane kadın sancıyla gidiyor hastaneye hamile olduğunu bilmiyormuş.Her ay adet görmüş karnı bile yokmuş.Üç kilo civarı doğmuş bebek.Nasıl anlamamış hamile olduğunu çok ilginç gerçekten.
Bende kiraz cekirdegi yastigi vardi,pek faydasini görmedik.Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
Maşşallah kuzuma annesiKızlar tosbiğim 1350 gr ve 39 cm olmuş.Üç haftada üç kilo almışım.Tatlıyla beraber karbonhidrat da yasak.Akciğer gelişimi için karbonhidrat zararlıymış.Bir hafta önden gidiyoruz
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
5 dkÇok çok silik 3. Resimde gördüm. Fakat kac dklik bu test
yani neden tüketmesin ki sakıncalı bir şey mi? ben yiyorum genelde haftada bir kaç gün ama bir tatlı kaşığını aşmıyorum
Eşimin çalışma şartlarından dolayı gidemiyorum şuan doktora uygun bir zaman yakaladığım an gidicem zaten heyecanlı değilim sadece korkuyorum yine aynısı olur mu olmaz mı diye bir tek hislerimi bu sayfada paylaşabiliyorum anlatabiliyorum ayrıca sorularımı 20 değil 30 farklı sayfa sorsam da nolcak ki yani uygun mu değil atmamam mı gerekiyor anlamadımArkadaşım 3 gündür aynı mesajı 20 farklı konuya atıp duruyorsun. Heyecanlı olabilirsin onu anlarım tabi ama hem daha önce yaptığın düşüğün varmış hem gebelikten şüpheleniyorsan niçin bir doktora gitmiyorsun. Bir hastaneye gitmelisin bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?