2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne güzel hamilesiniz Bi bebeğiniz olucak rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin ama daha yeni evliyim ilk bebeğimi kaybettim Bi daha da aynı duyguyu yaşamak istemem eğer elimde doktora gidecek bir imkanımda yoksa burda bilen yaşayan insanlarla konuşmaktan ne zarar gelir ki

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Adet gününü beklemen senin için daha uygun olur. Çünkü bazen testler yanıltıcı olabiliyor. Daha yakın zamanda ablamın başına geldi. Seninkinden daha net görünen çizgi vardı teste evet kesin var dedik hepimiz ama adeti yaklaştı ve kanaması oldu. Şükür bunu yaşadıktan 2 ay sonra hamile kaldı. Senin de Allah gönlüne göre versin. Sadece biraz beklemen daha uygun olur

Coooookk duygusalll ve cooktaaa inatci
Günaydın minnoşlar uykusuz her geceeee kızlar ya 2 gündür canım kömür istiyo resmen kalem ucu falan yemek istiyorum deli gibi demir ilacımı da kullanıyorum ondan mı diycem ama bildiğiniz aşeriyorum ya

Yaaaa aman komur yeme benim gorumcemde insaatlardan kirec koparip yiyorduuuu
Bu gece uyumusum kac geceden sonra ilk defa 7de bi sicradim hiihh bebek hareket etmiyo dedim oyle derin uyumusum. Uyaninca o korku sizdede oluyor mu . Aklimi yitirmeden bir gecseydi su surec
Ohooo kac defa hemde delirmis gibi davraniyorum geceleri

Katılıyorum bende baktım ama tecrubeli oldugum icin cok etkılenmedim ilk kez anne olcaklar etlilenebılır bakmayın derim
Ilk anne olacaklar etkilenebilir kesinlikkkleeee, dun burada okuyunca bende baktim bir tanesi bebegi yikamayi unutmus hep siliyoo diye

Son düzenleme:
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
8 gun cok uzun bir sure en azindan son 2 gun kalana kadar beklemenizi tavsiye ederim. 3kere gebe kaldim 3unude adet gunu oncesi silik cizgiyle ogrendim .erken ogrenmemnin bir katkisi yok daha cok stres heyecan endise sebebi bence. Lutfen bir kac gun sabredin

Ay bende adet ve birliktelik cizelgesi tuttugum icin, hep adetten once ogrendim gercektende stresten baska birsey yapmadi

Canım çok erken yapmışsın testi. Bu seni yanıltır. Kayıp yasamissin zor durum buradaki birçok kişi yaşıyor malesef. Ruh halin psikolojin etkileniyor . Seni anlıyoruz. Burda tek tavsiyem sabretmek ve beklemek. Başka şeyler düşün . Adet günün gelince test yap. Yada kan ver. Geçmiş olsun kaybın için de cnm.

Kizlar bitek gecelik eksigima kaldi. Kizimdan 2 tane var ama yinede almak istiyorum. Penye hep usurmuyumki die dusunuyorum. Siz nasil tercih ettiniz.birde kizimdayken aciktim simdi turbanliyim o yuzdende almak istiyorum tabi

Ben kizimida martta dogurdum, o zaman penye gecelik ustune sabahlik yetiyordu ilk ameliyattan ciktiktan sonra cok usumustum battaniye yorgan ne varsa ortturmustum ama o da spinalin etkisiydi.

bir hemşirenin bu şekilde konuşması ilginç, cahil biri dese anlarım da. annenin yapısıyla,göbeğinin büyüklüğüyle aldığı kiloyla alakalı olmuyor bebeğin gelişimi. ablam gebelikte 3 kilo verdi bebeği 4 kilo doğdu. yani bırakın kilo almayı kilo vererek hamileliği bitirdi ama çocuk gayet iriydi.

Tovbe yarabbim sen goz karariyla mi bunu anlayacaksin deseydin. Gayette iyi zaten o haftalar o grlarda oluyorlar. Hic kotu hissetme kendini, dr a gittiginde bosa kotu hissettigini anlayacaksin

Amin inşAllah

Teşekkür ederim bekliycem inşAllah

Ben de hiç sancı yaşamadım acaba sancıyla gitmek nasıl olurdu diyorum.Sonra da manyak mısın o kadar sancı çekecen bir de sezeryana giricen boşuna diyor içimdeki ses
sancı öyle bir anda tüm şiddetiyle başlamıyor ki, önce ufak ufak sinyaller veriyor, hemen dayanılmaz bir boyutta başlamıyor yani. ilk iki doğumumda da 40 haftalık ve doğum sancıları başlamış olarak gittim.ilkinde tam sancılar yeni şiddetleniyorken sezeryana girdim, ikincide yine doğumun başlamasını bekledik sancıyla 40 haftalık gittim bebek makat gelişdi dönmedi yine sezeryan oldum nasip. üçüncü de yine sancımla gidicem sezeryan olurum tabi bu sefer nrmal cesaretim yok

Tovbe yarabbim sen goz karariyla mi bunu anlayacaksin deseydin. Gayette iyi zaten o haftalar o grlarda oluyorlar. Hic kotu hissetme kendini, dr a gittiginde bosa kotu hissettigini anlayacaksin
İnşallah canım benimmm Zaten kilomu da düzenli takip ediyorum. 7 kilo almışım.

Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
Ben kiraz cekirdekli patik aldim. Patiklere sigmayinca ayaklari, cekirdekleri alip, baska bi seyin icinde karnina fln koyarim die dusundum. En onemli ayak bence, benim de hep ayaklarim usuyor.

Canım o hıçkırık. Belli bir süre oluyor ve alt kısımda hissediyorsun. Bir 5 dakika falan sürüyor. Ritmik pıt pıt şeklinde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…