2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kanala girmiş olması sıkıntı değil.Plesanta kapatmışsa sıkıntıdır Doğum şekli değişebilir

Benim de öyle 26. Haftadan beri kanalda

sleam kizlar isim konusunda karar verdiniz mi bizim kizin hala bi adı yok hic bi isim icime sinmiyor sizce ASUDE ismi nasil geliyor kulaga . sizce guzel bi isim mi bana bi fikir verin ne olur

Canım o bende de oluyor artık. Ağırlaştık normal sanırım. Sağıma yatınca sağ kalçam ağrıyor soluma yatınca sol. Yarım saatte bir dönüyorum. Uykusuz geceler başladı resmen.

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
8 gün daha çok erken biraz daha bekleyip yap test. ilk ikisi negatif ama sonuncuda çok silik var sanırım biraz beklemiş ondan ya. Son fotoyu kaç dk sonra çektin yada ilkleri

Sağlık ocağına sabahtan gidip kan verebilirsiniz. İlk kanımı sağlık ocağında verdim gebelik gözükünce hastaneye gittim

Şuan aynı beni tarif ediyorsun canım. İlk 6 ayım harika geçti. Şimdi tüm saydıklarını her gece yaşıyorum. Birde ödem de eklendi bana. Gece uyandım ayaklarım şişmiş. Akşam dışardan söylemiştik biraz tuzlu ve acıydı ondan heralde. Mide asitim beni bitirdi zaten dün gece ne yaptıysam geçiremedim. Bugün zombi gibi iş yerinde dolanıyorum.

Bir hemşirede bunu aöylüyorsa cahil insanlar ne desin. Doktorun bir sıkıntı görmüyorsa endişelenme canım. Bana kilosu iyi gibi geldi.

Aaa benim de kontrol vardı daha doğrusu süt parası muhabbeti varmış gel demişti . Gidince sorayım ben de hemsireme madem iyi hatırlattın canım
o dogum yapinca degil mi ya 2015 de 150 tl almistim sut parasi

Anladim canim evet haklisin ilgisiz davranmis iyilerle Karsilastrsin Allah gercekten bazilari hic anlamiyor annenin halinden bu isi yapmasına ragmen.. bu kez bunlari yasamayiz ins

Kızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
ben Yorumlardan çok memnun olduklarını yazdıkları için reflü yatağında kiraz çekirdeği bölmesi var ondan aldım. Denemekten zarar gelmez
Kizlar bitek gecelik eksigima kaldi. Kizimdan 2 tane var ama yinede almak istiyorum. Penye hep usurmuyumki die dusunuyorum. Siz nasil tercih ettiniz.birde kizimdayken aciktim simdi turbanliyim o yuzdende almak istiyorum tabi
ah benimde öyle bir benim gecelik ve anne bebek bakım çantası kaldı. Gecelik penye pamuklulardan sabahlıklı alıcam krem rengi istiyorum kalktığımda içim gözükmesin diye. Tam bir tane beğendim sipariş vercem bedeni kalmamış biraz daha beklemeye karar verdim. Onun harici üstü düğmeli iki tane pijama takımı aldım indirimden.

Kızlar dün kargom gelmişti. Minik kuşumun yeni cicilerini atiyim de keyfimiz yerine gelsin. İnsan bu minnoş şeylere bakınca mutlu oluyor. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsij inşallah.

Eklentiler

• IMG_20191225_191413.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20191225_191108.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191225_191023.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191225_190955.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20191225_190918.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20191225_190847.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20191225_190726.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191225_190814.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Güle güle sağlıkla huzurla kullansın minik kuzun canım benim, hepsi çok tatlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…