- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
Kanala girmiş olması sıkıntı değil.Plesanta kapatmışsa sıkıntıdır Doğum şekli değişebilirYok fistigim.
Ilk haftalarda bas yukardaydi. Sonrasinda hep sag yan ya da sol yandaydi hep. Bas asagi gormedik hic.
Ama donuyor sonucta hepsi de suyun icinde, cok kafaya da takmamak gerek. Dogum kanalina girmis demisse ya da plesanta kapatiyor rahmi fln demisse sikinti. Gerisi muhim degil bence, uzme kendini.
Benim de öyle 26. Haftadan beri kanaldaBazen erken dönebiliyor bebekler canim oglum 26.haftadan sonra hep dogum kanalindaydi bas asagi sanki bacaklarim arasinda hissederdim kafasini son zamanda bu hissim arttikca acilmalar baslamisti aslinda istirahat etmen daha iyi olabilir doktor rapor veremezki izine kadr biraz hareketleri kisitlamak gerekiyor demislerdi
Canım o bende de oluyor artık. Ağırlaştık normal sanırım. Sağıma yatınca sağ kalçam ağrıyor soluma yatınca sol. Yarım saatte bir dönüyorum. Uykusuz geceler başladı resmen.Ya kızlar benim kullandığım ilaçlarda bir sıkıntı var ya da yeterli gelmiyor. Kan ilacı ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktor nedense kalsiyum magnezyum vermemişti. Fakat bu aralar yatarken popom belim ağrıyor resmen kemiklerim güçsüzleşiyor gibi. Sağa sola zor döndüm bu gece. Ne yapsam ki.. Yeni doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile ama o zamana kadar beklesem mi yoksa kendi kafamdan da başlamak istemiyorum herhangi bir ilaca..
Ecesleam kizlar isim konusunda karar verdiniz mi bizim kizin hala bi adı yok hic bi isim icime sinmiyor sizce ASUDE ismi nasil geliyor kulaga . sizce guzel bi isim mi bana bi fikir verin ne olur
8 gün daha çok erken biraz daha bekleyip yap test. ilk ikisi negatif ama sonuncuda çok silik var sanırım biraz beklemiş ondan ya. Son fotoyu kaç dk sonra çektin yada ilkleriKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Sağlık ocağına sabahtan gidip kan verebilirsiniz. İlk kanımı sağlık ocağında verdim gebelik gözükünce hastaneye gittimEşimin çalışma şartlarından dolayı gidemiyorum şuan doktora uygun bir zaman yakaladığım an gidicem zaten heyecanlı değilim sadece korkuyorum yine aynısı olur mu olmaz mı diye bir tek hislerimi bu sayfada paylaşabiliyorum anlatabiliyorum ayrıca sorularımı 20 değil 30 farklı sayfa sorsam da nolcak ki yani uygun mu değil atmamam mı gerekiyor anlamadım
bende de dün akşam oldu ritmik ve küçük küçük pıtpıtlarCanım o hıçkırık. Belli bir süre oluyor ve alt kısımda hissediyorsun. Bir 5 dakika falan sürüyor. Ritmik pıt pıt şeklinde oluyor.
Şuan aynı beni tarif ediyorsun canım. İlk 6 ayım harika geçti. Şimdi tüm saydıklarını her gece yaşıyorum. Birde ödem de eklendi bana. Gece uyandım ayaklarım şişmiş. Akşam dışardan söylemiştik biraz tuzlu ve acıydı ondan heralde. Mide asitim beni bitirdi zaten dün gece ne yaptıysam geçiremedim. Bugün zombi gibi iş yerinde dolanıyorum.Dün akşam eşime diyorum ki nefes alamıyorum bişiler yap. Napıyım diyo
Yatıyorum yatamıyorum oturuyorum iyice sıkıştırıyo. Kalkıp yürüyorum dr çok dolanma dedi. Yani şu üç ay napçam bilmiyorum
İlk altı ay o kadar rahattı ki mide bulantım bile olmadı.
Şimdi gece krampları
mide asidi
rahat yatamama
yatakta dönememe
bel ağrısı
kasık ağrısı
kaburga batması
nefes darlığı vs vs
Biri nasıl gidiyor dese hangi birini sayayım iyi diyip geçiyorum
Bir hemşirede bunu aöylüyorsa cahil insanlar ne desin. Doktorun bir sıkıntı görmüyorsa endişelenme canım. Bana kilosu iyi gibi geldi.Kızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?
o dogum yapinca degil mi ya 2015 de 150 tl almistim sut parasiAaa benim de kontrol vardı daha doğrusu süt parası muhabbeti varmış gel demişti . Gidince sorayım ben de hemsireme madem iyi hatırlattın canım
Yok canim bebek hissetmez biliyorum. Ama muayene esnasinda ben cok irkildim. O ana kadar hersey normaldi. Ve bebeginde kasildigini hareketlerden hissetmiştim. Diyorum ya doktorum son zamanlarda cok ilgisizleşmişti. Sezeryanda gördüm kendisini. Yani ilk gelince beni cagirabilirdi muayeneye ama yapmadi. Ne diyim yine de onun sayesinde kavuştum kizima
Benim de öyle 26. Haftadan beri kanalda
ben Yorumlardan çok memnun olduklarını yazdıkları için reflü yatağında kiraz çekirdeği bölmesi var ondan aldım. Denemekten zarar gelmezKızlar kiraz çekirdeği gaz giderici kemer almalı mıyım? İşe yarıyor mu? İndirime girmiş de al derseniz alcam
ah benimde öyle bir benim gecelik ve anne bebek bakım çantası kaldı. Gecelik penye pamuklulardan sabahlıklı alıcam krem rengi istiyorum kalktığımda içim gözükmesin diye. Tam bir tane beğendim sipariş vercem bedeni kalmamış biraz daha beklemeye karar verdim. Onun harici üstü düğmeli iki tane pijama takımı aldım indirimden.Kizlar bitek gecelik eksigima kaldi. Kizimdan 2 tane var ama yinede almak istiyorum. Penye hep usurmuyumki die dusunuyorum. Siz nasil tercih ettiniz.birde kizimdayken aciktim simdi turbanliyim o yuzdende almak istiyorum tabi
Güle güle sağlıkla huzurla kullansın minik kuzun canım benim, hepsi çok tatlışKızlar dün kargom gelmişti. Minik kuşumun yeni cicilerini atiyim de keyfimiz yerine gelsin. İnsan bu minnoş şeylere bakınca mutlu oluyor. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsij inşallah.
Eki Görüntüle 2569345
Hepsinde de en fazla 10 dk bekledim8 gün daha çok erken biraz daha bekleyip yap test. ilk ikisi negatif ama sonuncuda çok silik var sanırım biraz beklemiş ondan ya. Son fotoyu kaç dk sonra çektin yada ilkleri
Saüol canım benimGüle güle sağlıkla huzurla kullansın minik kuzun canım benim, hepsi çok tatlış❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?