- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Fok balikli olan takima bayildimmmmKızlar dün kargom gelmişti. Minik kuşumun yeni cicilerini atiyim de keyfimiz yerine gelsin. İnsan bu minnoş şeylere bakınca mutlu oluyor. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsij inşallah.
Eki Görüntüle 2569345
Bendede oyle vallahi . Hatta biri kimyasal oldu beklesem adet sanacaktim 3 5 gun gecikti sancaktimAy bende adet ve birliktelik cizelgesi tuttugum icin, hep adetten once ogrendim gercektende stresten baska birsey yapmadi
Ay iyiki moda oldu su onu dugmeli pijamalar da, desen desen renk renk demi ? Tam da ihtiyacimiz olan seyben Yorumlardan çok memnun olduklarını yazdıkları için reflü yatağında kiraz çekirdeği bölmesi var ondan aldım. Denemekten zarar gelmez
ah benimde öyle bir benim gecelik ve anne bebek bakım çantası kaldı. Gecelik penye pamuklulardan sabahlıklı alıcam krem rengi istiyorum kalktığımda içim gözükmesin diye. Tam bir tane beğendim sipariş vercem bedeni kalmamış biraz daha beklemeye karar verdim. Onun harici üstü düğmeli iki tane pijama takımı aldım indirimden.
Yaaa cok guzellerKızlar dün kargom gelmişti. Minik kuşumun yeni cicilerini atiyim de keyfimiz yerine gelsin. İnsan bu minnoş şeylere bakınca mutlu oluyor. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsij inşallah.
Eki Görüntüle 2569345
Ohhh sahane hadi gozun aydin insalllaaahh diyetinle kontrol altina alabilirsin.Kizlar drdan mutku ciktimhemen insukin baslamicam takio edekim az daha dedi
Ben bunu sipariş verdim kuzum gelmedi ama daha. Üzerinede sabahlık aldım pentiden mommy yazıyoKizlar bitek gecelik eksigima kaldi. Kizimdan 2 tane var ama yinede almak istiyorum. Penye hep usurmuyumki die dusunuyorum. Siz nasil tercih ettiniz.birde kizimdayken aciktim simdi turbanliyim o yuzdende almak istiyorum tabi
Canım üşütmüş olabilir misin acaba? Geçen benim de öyle olmuştu ya yazmıştım hatta buraya eşime de demiştim sanki dikişim açılıyo gibi geliyo diye ertesi gün sıcak tutunca geçti, sen de sıcak tut bakalım umarım iyi olur.Ay iyiki moda oldu su onu dugmeli pijamalar da, desen desen renk renk demi ? Tam da ihtiyacimiz olan seyben lcwden almistim iki takim ama cantaya koydum, kullanmiyorum. Bi tane de kullandigim var su an, ama onu da biraz haftam ilerleyince, tam tesekkullu bi bavul hazirladigimda koycam ins.
Bugun bi korku aldi beni de, dikis yerlerim sizliyo, agriyo. Eve ilk kez bi temizlikci bulup aldim, ama kadin mutfakta yalniz. Cunku baya kotu hissediyorum acikcasikeske bole olmasa ama elimden gelen bi sey yok iste a dostlar
Maşallah Kaçıncı haftadasınız merak ettimKızlar tosbiğim 1350 gr ve 39 cm olmuş.Üç haftada üç kilo almışım.Tatlıyla beraber karbonhidrat da yasak.Akciğer gelişimi için karbonhidrat zararlıymış.Bir hafta önden gidiyoruz
Valla canim olabilir. Temizlik var die pencerelerdne birkaci acik. Aslinda karnim da agricak gibi oldu, ben de gaz olacak usutuyorum dedim ama dikiste sizlama yapar mi bu durum bilemedim. Simdi yorganin altina girdim valla. Ins kotu bi sey olmaz. Cok saol kuzum ins dedigin gibidir. Kontrol taa obur cuma zaten.Canım üşütmüş olabilir misin acaba? Geçen benim de öyle olmuştu ya yazmıştım hatta buraya eşime de demiştim sanki dikişim açılıyo gibi geliyo diye ertesi gün sıcak tutunca geçti, sen de sıcak tut bakalım umarım iyi olur.
Farketmez mi canım benim günüm günümü tutmuyorValla canim olabilir. Temizlik var die pencerelerdne birkaci acik. Aslinda karnim da agricak gibi oldu, ben de gaz olacak usutuyorum dedim ama dikiste sizlama yapar mi bu durum bilemedim. Simdi yorganin altina girdim valla. Ins kotu bi sey olmaz. Cok saol kuzum ins dedigin gibidir. Kontrol taa obur cuma zaten.
Bi de sunu farkettim. Bir hafta oncesi ve sonra cok farkediyor ya. Nasil bi haftada bu hale geldim dedirtebiliyor insana.
Sağol canım benim. Hepimiz güle güle giydirelim inşallah.Fok balikli olan takima bayildimmmmgule gule giydir annesi
YaaaaKızlar dün kargom gelmişti. Minik kuşumun yeni cicilerini atiyim de keyfimiz yerine gelsin. İnsan bu minnoş şeylere bakınca mutlu oluyor. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsij inşallah.
Eki Görüntüle 2569345
Ben de en çok lacivert pandalıyı beğendimmm ☺Sağol canım benim. Hepimiz güle güle giydirelim inşallah.
Yaaa cok guzellerminnos oglus gule gule saglicakla kullansin
Ohhh sahane hadi gozun aydin insalllaaahh diyetinle kontrol altina alabilirsin.
YaaaaMaşallah annesi güle güle giysin inşallah minik prens
Teşekkürler kızlar daha iyileri sizin yavrularınıza olsun inşallahBen de en çok lacivert pandalıyı beğendimmm ☺
Ay demi ya, doktora her an gitsem utanmadan arlanmadan, peki bugun nasiliz, baya degisiklik var mi desemFarketmez mi canım benim günüm günümü tutmuyormesala 2-3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var acaba sinüzit mi başladı diye düşünüyorum? Bebeğime zarar verir mi diyorum? On tane tilki geziyor kafamda, acaba diyorum bu sorunlar olmasaydı hep yatmasaydım bu kadar evham yapar mıydım? İnan insan yıpranıyor, yüreğim hemen ağzıma geliyor, doktorun odasında yaşasam keşke ben her gün gün de bir kez muayene etse yeter☺ Benim de bu salı değil haftaya salı gitcem kontrole geçmiyor sanki düşününce
Eşimin çalışma şartlarından dolayı gidemiyorum şuan doktora uygun bir zaman yakaladığım an gidicem zaten heyecanlı değilim sadece korkuyorum yine aynısı olur mu olmaz mı diye bir tek hislerimi bu sayfada paylaşabiliyorum anlatabiliyorum ayrıca sorularımı 20 değil 30 farklı sayfa sorsam da nolcak ki yani uygun mu değil atmamam mı gerekiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?