2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay iyiki moda oldu su onu dugmeli pijamalar da, desen desen renk renk demi ? Tam da ihtiyacimiz olan sey ben lcwden almistim iki takim ama cantaya koydum, kullanmiyorum. Bi tane de kullandigim var su an, ama onu da biraz haftam ilerleyince, tam tesekkullu bi bavul hazirladigimda koycam ins.
Bugun bi korku aldi beni de, dikis yerlerim sizliyo, agriyo. Eve ilk kez bi temizlikci bulup aldim, ama kadin mutfakta yalniz. Cunku baya kotu hissediyorum acikcasi keske bole olmasa ama elimden gelen bi sey yok iste a dostlar

Yaaa cok guzeller minnos oglus gule gule saglicakla kullansin

Kizlar drdan mutku ciktim hemen insukin baslamicam takio edekim az daha dedi
Ohhh sahane hadi gozun aydin insalllaaahh diyetinle kontrol altina alabilirsin.

Kizlaaar dun bahsettigim kargom bugun geldi 16 gunun sonunda ptt eve getirebildi oglusun tulumlarini hic bu kadar mutlu olacagimi sanmiyordummn
Yatak korumaligi kaldi onuda 22 gundur bekliyorum darisi onun basinaa
Simdi emzik bere bir iki alt ust takim sampuan eksigim kaldi onlarida bu ay aldim mi bitiyoooorr bebiskonun eksikleri
Hastane cikisinada 2 ay sure vermislerdi tahminimce o da ocak sonu tamamlanir gelir.

Kizlar bitek gecelik eksigima kaldi. Kizimdan 2 tane var ama yinede almak istiyorum. Penye hep usurmuyumki die dusunuyorum. Siz nasil tercih ettiniz.birde kizimdayken aciktim simdi turbanliyim o yuzdende almak istiyorum tabi
Ben bunu sipariş verdim kuzum gelmedi ama daha. Üzerinede sabahlık aldım pentiden mommy yazıyo

Eklentiler

• 0E5AA6EC-B30D-4150-A8CE-89DF78101BF6.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım üşütmüş olabilir misin acaba? Geçen benim de öyle olmuştu ya yazmıştım hatta buraya eşime de demiştim sanki dikişim açılıyo gibi geliyo diye ertesi gün sıcak tutunca geçti, sen de sıcak tut bakalım umarım iyi olur.

Valla canim olabilir. Temizlik var die pencerelerdne birkaci acik. Aslinda karnim da agricak gibi oldu, ben de gaz olacak usutuyorum dedim ama dikiste sizlama yapar mi bu durum bilemedim. Simdi yorganin altina girdim valla. Ins kotu bi sey olmaz. Cok saol kuzum ins dedigin gibidir. Kontrol taa obur cuma zaten.
Bi de sunu farkettim. Bir hafta oncesi ve sonra cok farkediyor ya. Nasil bi haftada bu hale geldim dedirtebiliyor insana.

Farketmez mi canım benim günüm günümü tutmuyor mesala 2-3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var acaba sinüzit mi başladı diye düşünüyorum? Bebeğime zarar verir mi diyorum? On tane tilki geziyor kafamda, acaba diyorum bu sorunlar olmasaydı hep yatmasaydım bu kadar evham yapar mıydım? İnan insan yıpranıyor, yüreğim hemen ağzıma geliyor, doktorun odasında yaşasam keşke ben her gün gün de bir kez muayene etse yeter Benim de bu salı değil haftaya salı gitcem kontrole geçmiyor sanki düşününce

Yaaa cok guzeller minnos oglus gule gule saglicakla kullansin

Ohhh sahane hadi gozun aydin insalllaaahh diyetinle kontrol altina alabilirsin.
Lostinparadise canımmm. Çok tatlı takımların güle güle kullanın
Yaaaa Maşallah annesi güle güle giysin inşallah minik prens
Ben de en çok lacivert pandalıyı beğendimmm ☺
Teşekkürler kızlar daha iyileri sizin yavrularınıza olsun inşallah
Yaaa doğsunlar artıkk. Gerçi böyle diyorum ama hayırlı zamanda gelsinler erken gelmeye kalkmasınlar. Ama biran öncede kavuşmak istiyorum artık

Ay demi ya, doktora her an gitsem utanmadan arlanmadan, peki bugun nasiliz, baya degisiklik var mi desem muayene gunu ya da bi gun kala iyice kotu oluyorum her ne hikmetse gunde kaz kez takvime bakiyorum soyleyemem bile

Kızıp sinirlenmen için yazmadım. Aynı mesajı atıyorsun.3 gün geçmiş aradan ona dikkatini çekmeye çalıştım. Hastaneye gidemiyor olabilirsin şuan. Ama genellikle sağlık ocakları herkesin evine yakın yerlerde var artık.Gidip kan verebilirsin. Ertesi gün söylüyorlar sonucu. Daha da olmadı testini yenileyebilirsin ki daha adetin de geçmemiş henüz... 13 yıllık evliyim 1 kızım var şuan hamiyelim Allah izin verirse birde oğlum olacak ve 8-9 adet kayıp yaşamış ve bu süreçte yüzlerce gebelik testi yapmış hissettiklerini anlayabilecek biri olarak yazdım.. Allah ol derse oluyor ancak. Başka türlüsü mümkün değil ne yapalım.... Tavsiyemi değiştireyim en iyisi ben.. Testini tekrarlamalısın bence. Hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…