- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Al benden de o kadar arkadasim. Hem erken gelmesin istiyorum hem de kavusmak. Manyadim mi neTeşekkürler kızlar daha iyileri sizin yavrularınıza olsun inşallah
Yaaa doğsunlar artıkk. Gerçi böyle diyorum ama hayırlı zamanda gelsinler erken gelmeye kalkmasınlar. Ama biran öncede kavuşmak istiyorum artık ☺
28. haftanın içindeMaşallah Kaçıncı haftadasınız merak ettim
Seni en iyi ben anlarım kuzumAy demi ya, doktora her an gitsem utanmadan arlanmadan, peki bugun nasiliz, baya degisiklik var mi desemmuayene gunu ya da bi gun kala iyice kotu oluyorum her ne hikmetse gunde kaz kez takvime bakiyorum soyleyemem bile
Gayet normal aksilik olsa ölçümlerinde perinatolojiye yönlendirirdi bilgin olurdu mutlaka.son zamanlarında alıyor Bebek kiloyu rahatla sıkma canınıKızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?
Benim son aylarda bile en ufak sancım yoktu doktorum bile şaşırmıştı.Şu an karnımın altı tutulmuş gibi acıyor mesela arada adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor bazen arada sancı giriyor geçiyor.Kızıma hamileyken hiçbiri yoktu.Sadece göbeğin büyüklüğü rahatsız ediyordu yoksa hiç sıkıntım yoktu.Normal zaten doğuramam bir sezeryanım bir dış gebelik ameliyatım var.Mecbur sezeryan olacak.sancı öyle bir anda tüm şiddetiyle başlamıyor ki, önce ufak ufak sinyaller veriyor, hemen dayanılmaz bir boyutta başlamıyor yani. ilk iki doğumumda da 40 haftalık ve doğum sancıları başlamış olarak gittim.ilkinde tam sancılar yeni şiddetleniyorken sezeryana girdim, ikincide yine doğumun başlamasını bekledik sancıyla 40 haftalık gittim bebek makat gelişdi dönmedi yine sezeryan oldum nasip. üçüncü de yine sancımla gidicem sezeryan olurum tabi bu sefer nrmal cesaretim yok
Arada oluyor zor yürüyorum aşağı doğru bir baskı hidsediyorum doktora sormuştum normal demişti.Canlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.Benim sıpa da 2 gündür hareket sistemini değiştirdi ya.. Sanki aşağıdan çıkıvericekmiş gibi şeyler yapıyor...
Salı günü gitmiştim kontrole 1080 gr 36 cm olmuştu. Şuan 1200 filan oldu mu acaba.
Bir de beni haftaya perşembe tekrar çağırdı.
Sanırım artık 2 hafta da bir gel diyecek...
hayırla sağlıkla doğsunlar. ben de normali denemek istedim ama olmayınca olmuyor.Benim son aylarda bile en ufak sancım yoktu doktorum bile şaşırmıştı.Şu an karnımın altı tutulmuş gibi acıyor mesela arada adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor bazen arada sancı giriyor geçiyor.Kızıma hamileyken hiçbiri yoktu.Sadece göbeğin büyüklüğü rahatsız ediyordu yoksa hiç sıkıntım yoktu.Normal zaten doğuramam bir sezeryanım bir dış gebelik ameliyatım var.Mecbur sezeryan olacak.
Baskı yapıyordur yaramazCanlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Öyle napalım kızımda sancım yoktu hiç tersti suyunu çok kirletmişti dış gebelik ameliyatım vardı doktor riske edemem dedi tarih verdi o zamana kadar gelmezse bugün alıcam diye.Sağlıklı olsunlar da yeter ki.hayırla sağlıkla doğsunlar. ben de normali denemek istedim ama olmayınca olmuyor.
Sağol canımArada oluyor zor yürüyorum aşağı doğru bir baskı hidsediyorum doktora sormuştum normal demişti.
Benim ilk 3 gün çok ağrıdı ama bir hafta sürdü ağrı yapar olası birşeyYa kızlar 2.tetanoz aşısı da aynı şekilde günlerce ağrıyor mu? Şu an kolum inanılmaz ağrıyor
Hazırlasın ama erkenden gelmesin kuzucumBaskı yapıyordur yaramaz28+4 haftalığım oğlum baya aşağıda hiç yukarıda olmadı zaten ayrıca bir kaç haftadır da başı kanalda bana da arada baskı yapıyor kendini hazırlıyordur kurban olduğum
Ben de bir an önce gelsin diyorum sonra tövbe tövbe zamanında gelsin diyorumAl benden de o kadar arkadasim. Hem erken gelmesin istiyorum hem de kavusmak. Manyadim mi ne
Amin hepsi vaktinde gelsin inşaAllahHazırlasın ama erkenden gelmesin kuzucum☺ Benimki gelmeye kalkıştı zaten zamanında şimdi durduğu yerde en az 37.haftaya kadar sağlıkla dursun inşallah ❤
Ben de tam tersi doktor günü çok iyi oluyorum sıkıntım yokmuş gibi oluyorumSeni en iyi ben anlarım kuzumtakvim en iyi arkadaşım, say say her seferinde yeniden heyecanlanıyorum ☺ Bende de ne olursa muayeneden bir gün sonra ya da o akşam başlıyor şikayetler, doktorun yanında nutkum tutuluyor
Özel değilse neden tek gitmiyorsunuz hastaneye ?Eşimin çalışma şartlarından dolayı gidemiyorum şuan doktora uygun bir zaman yakaladığım an gidicem zaten heyecanlı değilim sadece korkuyorum yine aynısı olur mu olmaz mı diye bir tek hislerimi bu sayfada paylaşabiliyorum anlatabiliyorum ayrıca sorularımı 20 değil 30 farklı sayfa sorsam da nolcak ki yani uygun mu değil atmamam mı gerekiyor anlamadım
Alın benden de o kadar kendimi tembihliyorum şuanları sormalıyım diye unutuveriyorumBen de tam tersi doktor günü çok iyi oluyorum sıkıntım yokmuş gibi oluyorumÇoğu şey aklıma gelmiyor.Bugün kasılmaları sordum bir.Günde beş kez normal dedi.
Birincisi bir hafta ağrımıştı da ikincisi ağrı yapmadı da kafamı kaldırmamıştım üç gün bir de ateş yapmıştı.Ya kızlar 2.tetanoz aşısı da aynı şekilde günlerce ağrıyor mu? Şu an kolum inanılmaz ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?