2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Al benden de o kadar arkadasim. Hem erken gelmesin istiyorum hem de kavusmak. Manyadim mi ne

Ay demi ya, doktora her an gitsem utanmadan arlanmadan, peki bugun nasiliz, baya degisiklik var mi desem muayene gunu ya da bi gun kala iyice kotu oluyorum her ne hikmetse gunde kaz kez takvime bakiyorum soyleyemem bile
Seni en iyi ben anlarım kuzum takvim en iyi arkadaşım, say say her seferinde yeniden heyecanlanıyorum Bende de ne olursa muayeneden bir gün sonra ya da o akşam başlıyor şikayetler, doktorun yanında nutkum tutuluyor

Gayet normal aksilik olsa ölçümlerinde perinatolojiye yönlendirirdi bilgin olurdu mutlaka.son zamanlarında alıyor Bebek kiloyu rahatla sıkma canını

Benim son aylarda bile en ufak sancım yoktu doktorum bile şaşırmıştı.Şu an karnımın altı tutulmuş gibi acıyor mesela arada adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor bazen arada sancı giriyor geçiyor.Kızıma hamileyken hiçbiri yoktu.Sadece göbeğin büyüklüğü rahatsız ediyordu yoksa hiç sıkıntım yoktu.Normal zaten doğuramam bir sezeryanım bir dış gebelik ameliyatım var.Mecbur sezeryan olacak.

Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.

hayırla sağlıkla doğsunlar. ben de normali denemek istedim ama olmayınca olmuyor.

Canlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Baskı yapıyordur yaramaz 28+4 haftalığım oğlum baya aşağıda hiç yukarıda olmadı zaten ayrıca bir kaç haftadır da başı kanalda bana da arada baskı yapıyor kendini hazırlıyordur kurban olduğum

hayırla sağlıkla doğsunlar. ben de normali denemek istedim ama olmayınca olmuyor.
Öyle napalım kızımda sancım yoktu hiç tersti suyunu çok kirletmişti dış gebelik ameliyatım vardı doktor riske edemem dedi tarih verdi o zamana kadar gelmezse bugün alıcam diye.Sağlıklı olsunlar da yeter ki.

Hazırlasın ama erkenden gelmesin kuzucum Benimki gelmeye kalkıştı zaten zamanında şimdi durduğu yerde en az 37.haftaya kadar sağlıkla dursun inşallah

Hazırlasın ama erkenden gelmesin kuzucum☺ Benimki gelmeye kalkıştı zaten zamanında şimdi durduğu yerde en az 37.haftaya kadar sağlıkla dursun inşallah ❤
Amin hepsi vaktinde gelsin inşaAllah Ben erken geleceğini hissediyorum ama ilk defa yanılmak istiyorum çünkü aklıma gelen hep başıma geliyor Tabi çok etken var bende erken gelmesinden bu yüzden korkuyorum

Ben de tam tersi doktor günü çok iyi oluyorum sıkıntım yokmuş gibi oluyorumÇoğu şey aklıma gelmiyor.Bugün kasılmaları sordum bir.Günde beş kez normal dedi.

Özel değilse neden tek gitmiyorsunuz hastaneye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…