benim ikisinde de hiç ağrımadı canım yaYa kızlar 2.tetanoz aşısı da aynı şekilde günlerce ağrıyor mu? Şu an kolum inanılmaz ağrıyor
Gelmesinler gelmesinler havalar soğuk, ilkbahar da gelsinler kuzu gibiAmin hepsi vaktinde gelsin inşaAllahBen erken geleceğini hissediyorum ama ilk defa yanılmak istiyorum çünkü aklıma gelen hep başıma geliyor Tabi çok etken var bende erken gelmesinden bu yüzden korkuyorum
Olmuştur annesi :) dün gittim kontrole 28+3 1344 olmuş şükğr değişkenlik gösterebilir kişiye ve bebeğe göre kafasına takan anne adaylarıBenim sıpa da 2 gündür hareket sistemini değiştirdi ya.. Sanki aşağıdan çıkıvericekmiş gibi şeyler yapıyor...
Salı günü gitmiştim kontrole 1080 gr 36 cm olmuştu. Şuan 1200 filan oldu mu acaba.
Bir de beni haftaya perşembe tekrar çağırdı.
Sanırım artık 2 hafta da bir gel diyecek...
Aynen ben de öyle işte canım , doktorda nutkum tutuluyor eve geldiğimde başlıyo şikayetlerBen de tam tersi doktor günü çok iyi oluyorum sıkıntım yokmuş gibi oluyorumÇoğu şey aklıma gelmiyor.Bugün kasılmaları sordum bir.Günde beş kez normal dedi.
MaşaAllah o zaman sizebenim ikisinde de hiç ağrımadı canım ya
Amin inşaAllah vaktindeGelmesinler gelmesinler havalar soğuk, ilkbahar da gelsinler kuzu gibi ❤
Benim de o haftada 1268 gramdı boy 39 cm bakalım 31 haftada tekrar gidicem28. haftanın içinde
Bir sıkıntımı söyleyince normal deyince hevesim kaçıyor zatenAynen ben de öyle işte canım , doktorda nutkum tutuluyor eve geldiğimde başlıyo şikayetler☺
Evet valla harika oldu modanın çıkması. Bende bir takımı lcw den 1 takımı trendyoldan aldım ama pek rahatmış bu göbüşlü halimle kendiminkilere sığamıyorum ekmek teknesi dizisindeki kirli karakteri gibi geziyorum evdeAy iyiki moda oldu su onu dugmeli pijamalar da, desen desen renk renk demi ? Tam da ihtiyacimiz olan seyben lcwden almistim iki takim ama cantaya koydum, kullanmiyorum. Bi tane de kullandigim var su an, ama onu da biraz haftam ilerleyince, tam tesekkullu bi bavul hazirladigimda koycam ins.
Bugun bi korku aldi beni de, dikis yerlerim sizliyo, agriyo. Eve ilk kez bi temizlikci bulup aldim, ama kadin mutfakta yalniz. Cunku baya kotu hissediyorum acikcasikeske bole olmasa ama elimden gelen bi sey yok iste a dostlar
Ben de 31. hafta gidicem tekrarBenim de o haftada 1268 gramdı boy 39 cm bakalım 31 haftada tekrar gidicem
Lcwden aldıklarınız oluyorsa iyi ne güzel.Bana olmaz keşke olsa.Şu göğüs altı bollaşan modellerden alıcam mecburEvet valla harika oldu modanın çıkması. Bende bir takımı lcw den 1 takımı trendyoldan aldım ama pek rahatmış bu göbüşlü halimle kendiminkilere sığamıyorum ekmek teknesi dizisindeki kirli karakteri gibi geziyorum evde1 ini giymeye başlasam olcak. Kıyamam sana canım ya sakın kalkma dinlen o zmn ne zaman bir dahaki kontrolün. Dikişleri kontrol ediyor mu dr
Rahat bir doktorun var kuzum demekki, benimki de ne rahat ne pimpirikli orta halliBir sıkıntımı söyleyince normal deyince hevesim kaçıyor zaten
Benimki tepmeyi bırak dün resmen kafayı kanala dayamıştı. 3 4 parmak daha inse anne ceee eeee dicektiCanlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Hamile olarak aldım canım direk ondan bol ve rahatLcwden aldıklarınız oluyorsa iyi ne güzel.Bana olmaz keşke olsa.Şu göğüs altı bollaşan modellerden alıcam mecbur☺
Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.
Olmuştur annesi :) dün gittim kontrole 28+3 1344 olmuş şükğr değişkenlik gösterebilir kişiye ve bebeğe göre kafasına takan anne adaylarıasla kıyaslamayın akışına bırakın kendinizi yormayın
Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.
Olmuştur annesi :) dün gittim kontrole 28+3 1344 olmuş şükğr değişkenlik gösterebilir kişiye ve bebeğe göre kafasına takan anne adaylarıasla kıyaslamayın akışına bırakın kendinizi yormayın
Canımmm ya güldürdün beniBenimki tepmeyi bırak dün resmen kafayı kanala dayamıştı. 3 4 parmak daha inse anne ceee eeee dicekti
Aşırı güzelmiş modelHamile olarak aldım canım direk ondan bol ve rahat
Yaa maşallah canım. Benim ilki 1 hafta ağrıdı. Bu da şimdi çok fena ağrıyor ve hem halsizlik hem ateş yaptıbenim ikisinde de hiç ağrımadı canım ya
MaşaAllah ne güzel.size istinaden söylemedim yanlış anlamayın öyle düşünen anne adayları rahat olsunlar diye onlara istinaden söyledimBir an önce büyüsün istiyorum herkes gibi
Hiç kıyas yapmam... Ne yaparsam yapayım doğum kilosu çok ters bir durum olmadığı sürece daha anne karnına düştüğü an belirleniyor sonuçta..
Kızım 3.260 51 cm doğmuştu 39+0 da. Doktor bu bebişde 3-3.5 arası doğar muhtemelen diyor. Ama tabi bu kilo 40 hafta için.. Ben muhtemelen 38de sezeryan olurum. Tam 1 yıl önce bugün açık ameliyat olmuştum yumurtalık kisti rahimde myom ve dış gebelik tüpümde alınmıştı.yakın zamanda aynı anca çok işlemli bir ameliyat olduğu için 40 haftayı beklemeyeceğiz. Tabi bizim sıpa daha erken gelmeye karar vermezse... Korkutuyor beni 15 20 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?