2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin hepsi vaktinde gelsin inşaAllah Ben erken geleceğini hissediyorum ama ilk defa yanılmak istiyorum çünkü aklıma gelen hep başıma geliyor Tabi çok etken var bende erken gelmesinden bu yüzden korkuyorum
Gelmesinler gelmesinler havalar soğuk, ilkbahar da gelsinler kuzu gibi

Olmuştur annesi :) dün gittim kontrole 28+3 1344 olmuş şükğr değişkenlik gösterebilir kişiye ve bebeğe göre kafasına takan anne adayları asla kıyaslamayın akışına bırakın kendinizi yormayın

Evet valla harika oldu modanın çıkması. Bende bir takımı lcw den 1 takımı trendyoldan aldım ama pek rahatmış bu göbüşlü halimle kendiminkilere sığamıyorum ekmek teknesi dizisindeki kirli karakteri gibi geziyorum evde 1 ini giymeye başlasam olcak. Kıyamam sana canım ya sakın kalkma dinlen o zmn ne zaman bir dahaki kontrolün. Dikişleri kontrol ediyor mu dr

Lcwden aldıklarınız oluyorsa iyi ne güzel.Bana olmaz keşke olsa.Şu göğüs altı bollaşan modellerden alıcam mecbur

Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.

Bir an önce büyüsün istiyorum herkes gibi
Hiç kıyas yapmam... Ne yaparsam yapayım doğum kilosu çok ters bir durum olmadığı sürece daha anne karnına düştüğü an belirleniyor sonuçta..
Kızım 3.260 51 cm doğmuştu 39+0 da. Doktor bu bebişde 3-3.5 arası doğar muhtemelen diyor. Ama tabi bu kilo 40 hafta için.. Ben muhtemelen 38de sezeryan olurum. Tam 1 yıl önce bugün açık ameliyat olmuştum yumurtalık kisti rahimde myom ve dış gebelik tüpümde alınmıştı.yakın zamanda aynı anca çok işlemli bir ameliyat olduğu için 40 haftayı beklemeyeceğiz. Tabi bizim sıpa daha erken gelmeye karar vermezse... Korkutuyor beni 15 20 gündür

Merhaba benim de tahmini doğum 20 mart gözüküyor.Bugün gittim kontrole1350 gr 39 cm olmuş tam 3 hafta önce 850 gr 30 cmdi.Çok çabuk büyüyorlar.Bir hafta önden gidiyormuş.3 hafta sonra çağırdı doktor.

Bir an önce büyüsün istiyorum herkes gibi
Hiç kıyas yapmam... Ne yaparsam yapayım doğum kilosu çok ters bir durum olmadığı sürece daha anne karnına düştüğü an belirleniyor sonuçta..
Kızım 3.260 51 cm doğmuştu 39+0 da. Doktor bu bebişde 3-3.5 arası doğar muhtemelen diyor. Ama tabi bu kilo 40 hafta için.. Ben muhtemelen 38de sezeryan olurum. Tam 1 yıl önce bugün açık ameliyat olmuştum yumurtalık kisti rahimde myom ve dış gebelik tüpümde alınmıştı.yakın zamanda aynı anca çok işlemli bir ameliyat olduğu için 40 haftayı beklemeyeceğiz. Tabi bizim sıpa daha erken gelmeye karar vermezse... Korkutuyor beni 15 20 gündür

MaşaAllah ne güzel.size istinaden söylemedim yanlış anlamayın öyle düşünen anne adayları rahat olsunlar diye onlara istinaden söyledim nasıl değişkenlik gösteriyor baksanıza benim kızım da 40+5 te 3.205 doğdu sizin kız demek ki bu haftaya kadar dursa maşaAllah daha da alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…