2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canımmm ya güldürdün beni demekki korkmamam lazımmış ben de o tekmeledikçe tuttum orayı kaçmasın aşağıya diye ☺
Yerleri varken oynasınlar bakalım daha büyüdüğünde bu kadar oynıcak yer kalmıyormuş sanırımama dünden sonra rahim boyumu çok merak ediyorum kesin biraz daha kısalmıştır. Gece yan yattığımda çok hareketleniyor özellikle acaba sıkıştırdım mı bi yerinin üstüne mi yattım da bu kadar tepiniyor diye rahatsız oluyorum bu seferde. Bitmiyor dert edincek şey bulmak

Ay kuzum kısalmasın ya benimkini zaten dikiş tutuyor çok aşağılara inmeden yukarılarda gezsinler

Yazdıklarını okuyunca birbirimize benziyoruz sanki 11 yıllık evliyim dış gebelikle tüpüm alındı sonra kızım oldu 8 yıldan sonra da oğluma hamileyim.Ben de kilosuna çok kafayı takmıyorum kızım 39 da 3350 gr doğdu.Oğlum da o civar olsa yeter bana.Hayırlısı bakalım

Rahat bir doktorun var kuzum demekki, benimki de ne rahat ne pimpirikli orta halli☺
Benimki bana tehlikeleri söylüyor da ben rahatım sanırım.Tatlı karbonhidrat yasak sıvı tüketimi 3 lt dedi.Eşim sen doktorun dediklerini yapmıyorsun dedi.Ultrason ayrıntılı her seferde kol bacak kafa rahim uzunluğu kan akışı bakılıyor bir sorun yok çok şükür.Uzun süren ağrılarım da yok.Benimki bir de yaşım 38 ya çoğu şeyi yaşa bağlıyor zaten

Benim eşim de çok pimpirikli, azcık evde dolanıyor görsün yatmayacak mısın diyo hemen Bir sorunun olmamasına sevindim canım inşallah böyle sorunsuz da bir doğum yaşarsın

Benim eşim de çok pimpirikli, azcık evde dolanıyor görsün yatmayacak mısın diyo hemen☺ Bir sorunun olmamasına sevindim canım inşallah böyle sorunsuz da bir doğum yaşarsın❤
İnşallah canım hepimiz rahat rahat atlatırız hamileliği yaşarız da sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Canlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
beni bir akşam o kadar korkuttu ki bebiş resmen vajinamdan tekmeledi eşim bile hissetti elini koyunca. Ertesi gün doktora gittik. dönmüş baş aşağı duruyor dedi yani doğum pozisyonunda kanaman olmadıkça korkma rahim uzunluğun iyi dedi . erken döndü bizimki de hala aynı poziyonda mı bilmiyorum bir daha gidemedim doktora .

Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik

Hepimizin hakkında hayırlısı bende sinirlenmedim zaten sadece durumumu izah ettim

Ne kirli mi guldurdun beni
Haftaya cumaaaaa cok var cok, yillaar var gibi hep ilgilenir doktorum sagolsun. Rahim kapali, dikisler iyi diyodu ama diyorum ya insan iki haftada cok fazla degiisklik yasayabiliyor yani. O da tedirgin edici oluyo. Sen nasildin bugun kuzum, agrin sancin yoktu ins ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…