Yerleri varken oynasınlar bakalım daha büyüdüğünde bu kadar oynıcak yer kalmıyormuş sanırımCanımmm ya güldürdün benidemekki korkmamam lazımmış ben de o tekmeledikçe tuttum orayı kaçmasın aşağıya diye ☺
Ay kuzum kısalmasın ya benimkini zaten dikiş tutuyor çok aşağılara inmeden yukarılarda gezsinlerYerleri varken oynasınlar bakalım daha büyüdüğünde bu kadar oynıcak yer kalmıyormuş sanırımama dünden sonra rahim boyumu çok merak ediyorum kesin biraz daha kısalmıştır. Gece yan yattığımda çok hareketleniyor özellikle acaba sıkıştırdım mı bi yerinin üstüne mi yattım da bu kadar tepiniyor diye rahatsız oluyorum bu seferde. Bitmiyor dert edincek şey bulmak
Yazdıklarını okuyunca birbirimize benziyoruz sanki 11 yıllık evliyim dış gebelikle tüpüm alındı sonra kızım oldu 8 yıldan sonra da oğluma hamileyim.Ben de kilosuna çok kafayı takmıyorum kızım 39 da 3350 gr doğdu.Oğlum da o civar olsa yeter bana.Hayırlısı bakalımBir an önce büyüsün istiyorum herkes gibi
Hiç kıyas yapmam... Ne yaparsam yapayım doğum kilosu çok ters bir durum olmadığı sürece daha anne karnına düştüğü an belirleniyor sonuçta..
Kızım 3.260 51 cm doğmuştu 39+0 da. Doktor bu bebişde 3-3.5 arası doğar muhtemelen diyor. Ama tabi bu kilo 40 hafta için.. Ben muhtemelen 38de sezeryan olurum. Tam 1 yıl önce bugün açık ameliyat olmuştum yumurtalık kisti rahimde myom ve dış gebelik tüpümde alınmıştı.yakın zamanda aynı anca çok işlemli bir ameliyat olduğu için 40 haftayı beklemeyeceğiz. Tabi bizim sıpa daha erken gelmeye karar vermezse... Korkutuyor beni 15 20 gündür
Ben bu gidişle 90ı bulucam gibi L bedenden vazgeçtim zatenHamile olarak aldım canım direk ondan bol ve rahat
bende ilkinde bayağı stres yapmıştım ağrır falan diye şükür olmadı yaMaşaAllah o zaman size ☺ Genelde tetanoz ağrı yapar :)
Benimki bana tehlikeleri söylüyor da ben rahatım sanırım.Tatlı karbonhidrat yasak sıvı tüketimi 3 lt dedi.Eşim sen doktorun dediklerini yapmıyorsun dedi.Ultrason ayrıntılı her seferde kol bacak kafa rahim uzunluğu kan akışı bakılıyor bir sorun yok çok şükür.Uzun süren ağrılarım da yok.Benimki bir de yaşım 38 ya çoğu şeyi yaşa bağlıyor zatenRahat bir doktorun var kuzum demekki, benimki de ne rahat ne pimpirikli orta halli☺
Benim eşim de çok pimpirikli, azcık evde dolanıyor görsün yatmayacak mısın diyo hemenBenimki bana tehlikeleri söylüyor da ben rahatım sanırım.Tatlı karbonhidrat yasak sıvı tüketimi 3 lt dedi.Eşim sen doktorun dediklerini yapmıyorsun dedi.Ultrason ayrıntılı her seferde kol bacak kafa rahim uzunluğu kan akışı bakılıyor bir sorun yok çok şükür.Uzun süren ağrılarım da yok.Benimki bir de yaşım 38 ya çoğu şeyi yaşa bağlıyor zaten
Benim kız da haftada 2 gün yukarda ise 5 gün aşağılardaCanlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
İnşallah canım hepimiz rahat rahat atlatırız hamileliği yaşarız da sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriBenim eşim de çok pimpirikli, azcık evde dolanıyor görsün yatmayacak mısın diyo hemen☺ Bir sorunun olmamasına sevindim canım inşallah böyle sorunsuz da bir doğum yaşarsın❤
beni bir akşam o kadar korkuttu ki bebiş resmen vajinamdan tekmeledi eşim bile hissetti elini koyunca. Ertesi gün doktora gittik. dönmüş baş aşağı duruyor dedi yani doğum pozisyonundaCanlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Cok cicisBen bunu sipariş verdim kuzum gelmedi ama daha. Üzerinede sabahlık aldım pentiden mommy yazıyo
Insallahh tesekkur ederimYaaa cok guzellerminnos oglus gule gule saglicakla kullansin
Ohhh sahane hadi gozun aydin insalllaaahh diyetinle kontrol altina alabilirsin.
Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artikBenimki bana tehlikeleri söylüyor da ben rahatım sanırım.Tatlı karbonhidrat yasak sıvı tüketimi 3 lt dedi.Eşim sen doktorun dediklerini yapmıyorsun dedi.Ultrason ayrıntılı her seferde kol bacak kafa rahim uzunluğu kan akışı bakılıyor bir sorun yok çok şükür.Uzun süren ağrılarım da yok.Benimki bir de yaşım 38 ya çoğu şeyi yaşa bağlıyor zaten
Eşimle beraber gitmeyi tercih ediyorum oda aynı şekildeÖzel değilse neden tek gitmiyorsunuz hastaneye ?
Hepimizin hakkında hayırlısı bende sinirlenmedim zaten sadece durumumu izah ettimKızıp sinirlenmen için yazmadım. Aynı mesajı atıyorsun.3 gün geçmiş aradan ona dikkatini çekmeye çalıştım. Hastaneye gidemiyor olabilirsin şuan. Ama genellikle sağlık ocakları herkesin evine yakın yerlerde var artık.Gidip kan verebilirsin. Ertesi gün söylüyorlar sonucu. Daha da olmadı testini yenileyebilirsin ki daha adetin de geçmemiş henüz... 13 yıllık evliyim 1 kızım var şuan hamiyelim Allah izin verirse birde oğlum olacak ve 8-9 adet kayıp yaşamış ve bu süreçte yüzlerce gebelik testi yapmış hissettiklerini anlayabilecek biri olarak yazdım.. Allah ol derse oluyor ancak. Başka türlüsü mümkün değil ne yapalım.... Tavsiyemi değiştireyim en iyisi ben.. Testini tekrarlamalısın bence. Hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun inşallah...
Evet evet evettttBir sıkıntımı söyleyince normal deyince hevesim kaçıyor zaten
Ne kirli miEvet valla harika oldu modanın çıkması. Bende bir takımı lcw den 1 takımı trendyoldan aldım ama pek rahatmış bu göbüşlü halimle kendiminkilere sığamıyorum ekmek teknesi dizisindeki kirli karakteri gibi geziyorum evde1 ini giymeye başlasam olcak. Kıyamam sana canım ya sakın kalkma dinlen o zmn ne zaman bir dahaki kontrolün. Dikişleri kontrol ediyor mu dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?