2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Doktor makineden görebiliyor.Eski doktorumun usg eski modeldi pek ayrıntı vermiyordu.Doktorlardaki usg ye göre bakabiliyorlar sanırım.

Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Kan akisindan kastin kordondan bebege giden kan akisiysa evet. Ultrason aletinin bi ozelligi mi bilmiyorum, doppler ultrason deniliyo ya. Ben her gidisimde bakiyor dr, anlatiyor bana da, ordan biliyorum.

Benimki daha o kadar inemedi en fazla idrar torbamı tekmeliyor

Kızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.

Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam

Geçmiş olsun canım bana da bi ay ince yağmurlu havada taksi arkadan çarpınca esimi görüntülü aramıştım

Cok gecmis olsun canim. Allah korumus, nasil istersen tabi ama, yine de bi seyler dagitabilirsin. Sen iyi ol da. Allah bi dhaa yasatmasin.
Esinin tavri da, klasik Turk erkegi ama vurdugun adama da uzuldum kiz yazik, zar zor aldi demek ki, ki belirtme ihtiyaci duymus yeni aldim die. Kiyamam.

Bende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencem

Geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun inşallah

Doktor makineden görebiliyor.Eski doktorumun usg eski modeldi pek ayrıntı vermiyordu.Doktorlardaki usg ye göre bakabiliyorlar sanırım.
Sanki benim gittgimde eski yani renkli göstermıyo hiç bebegi ama kordon dolanmasına falan bakıyodu önceki hamileligimde kan akışını hic hatırlayamadım ozaman sıkıntım yoktu

Bende de o var ya. Sola yatiyorum kipirdaniyo saga yatiyorum gene ayni. Eeee amuda mi kalkayim diyorjm icimden

Benim 25ten beri hep bas asagi canim. Kizimda öyleydi bir daha hic dönmemişti

Bende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencem
E bebekle mi alakali bilmiyorum. Trendyoldan, e bebek urunlerinden siparis ettigim yan yatis yastigi vardi, teslim etmedikleri halde, teslim edildi yaziyor. Bi de tulum ve cingirakli corap vardi, hic ses yok. Birkac gun bekliyim de olmazsa aricam bend e

Cok gecmiş olsuun canım

Geçmiş olsun canım dikkatli ol aman diyim

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…