Doktor makineden görebiliyor.Eski doktorumun usg eski modeldi pek ayrıntı vermiyordu.Doktorlardaki usg ye göre bakabiliyorlar sanırım.Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Kan akisindan kastin kordondan bebege giden kan akisiysa evet. Ultrason aletinin bi ozelligi mi bilmiyorum, doppler ultrason deniliyo ya. Ben her gidisimde bakiyor dr, anlatiyor bana da, ordan biliyorum.Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Benimki daha o kadar inemedi en fazla idrar torbamı tekmeliyorbeni bir akşam o kadar korkuttu ki bebiş resmen vajinamdan tekmeledi eşim bile hissetti elini koyunca. Ertesi gün doktora gittik. dönmüş baş aşağı duruyor dedi yani doğum pozisyonundakanaman olmadıkça korkma rahim uzunluğun iyi dedi . erken döndü bizimki de hala aynı poziyonda mı bilmiyorum bir daha gidemedim doktora .
Kazınma bende de var hep.Midemde şişkinlik hissediyorum öyle yeter artık diyorum.Nasıl şeyse hem şişmiş gibi hissediyorum hem kazınıyorBöyle değildim yesem de doymuyorum sanki midem kazınıyor hep 29 hafta içindeyim
Sakin demesin ole bi seyBenimki tepmeyi bırak dün resmen kafayı kanala dayamıştı. 3 4 parmak daha inse anne ceee eeee dicekti
Kızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Cok gecmis olsun canim. Allah korumus, nasil istersen tabi ama, yine de bi seyler dagitabilirsin. Sen iyi ol da. Allah bi dhaa yasatmasin.Kızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Bende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencemKizlaaar dun bahsettigim kargom bugun geldi16 gunun sonunda ptt eve getirebildi oglusun tulumlarini hic bu kadar mutlu olacagimi sanmiyordummn
Yatak korumaligi kaldi onuda 22 gundur bekliyorumdarisi onun basinaa
Simdi emzik bere bir iki alt ust takim sampuan eksigim kaldi onlarida bu ay aldim mi bitiyoooorr bebiskonun eksikleri
Hastane cikisinada 2 ay sure vermislerdi tahminimce o da ocak sonu tamamlanir gelir.
Evet canım onu kastettim birinde azlık vardı cunkuKan akisindan kastin kordondan bebege giden kan akisiysa evet. Ultrason aletinin bi ozelligi mi bilmiyorum, doppler ultrason deniliyo ya. Ben her gidisimde bakiyor dr, anlatiyor bana da, ordan biliyorum.
Geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun inşallahKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Sanki benim gittgimde eski yani renkli göstermıyo hiç bebegiDoktor makineden görebiliyor.Eski doktorumun usg eski modeldi pek ayrıntı vermiyordu.Doktorlardaki usg ye göre bakabiliyorlar sanırım.
Bende de o var ya. Sola yatiyorum kipirdaniyo saga yatiyorum gene ayni. Eeee amuda mi kalkayim diyorjm icimdenYerleri varken oynasınlar bakalım daha büyüdüğünde bu kadar oynıcak yer kalmıyormuş sanırımama dünden sonra rahim boyumu çok merak ediyorum kesin biraz daha kısalmıştır. Gece yan yattığımda çok hareketleniyor özellikle acaba sıkıştırdım mı bi yerinin üstüne mi yattım da bu kadar tepiniyor diye rahatsız oluyorum bu seferde. Bitmiyor dert edincek şey bulmak
Benim 25ten beri hep bas asagi canim. Kizimda öyleydi bir daha hic dönmemiştibeni bir akşam o kadar korkuttu ki bebiş resmen vajinamdan tekmeledi eşim bile hissetti elini koyunca. Ertesi gün doktora gittik. dönmüş baş aşağı duruyor dedi yani doğum pozisyonundakanaman olmadıkça korkma rahim uzunluğun iyi dedi . erken döndü bizimki de hala aynı poziyonda mı bilmiyorum bir daha gidemedim doktora .
E bebekle mi alakali bilmiyorum. Trendyoldan, e bebek urunlerinden siparis ettigim yan yatis yastigi vardi, teslim etmedikleri halde, teslim edildi yaziyor. Bi de tulum ve cingirakli corap vardi, hic ses yok. Birkac gun bekliyim de olmazsa aricam bend eBende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencem
Bende ayni yiyorum Yiyorum sonrada rahatsiz oluyorum. Bu arada 29 bitti 30un icindeyiz yas kucultmeBöyle değildim yesem de doymuyorum sanki midem kazınıyor hep 29 hafta içindeyim
Cok gecmiş olsuun canımKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Kizimda benim kendi doktorum bakiyordu. Cunku centik vardi bende iki damarda daUsg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Geçmiş olsun canım dikkatli ol aman diyimKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Geçmiş olsun canimKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?