2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende ayni yiyorum Yiyorum sonrada rahatsiz oluyorum. Bu arada 29 bitti 30un icindeyiz yas kucultme
Öyle mi yaa valla 29+ lardayız ya o yüzden hareketli maşallah bu dönemde ama 32 den sonra hareketler azalacakmış böyle iyiydi aslında sık sık hissetmek

Zaten sitesinde sorun var. Siparis verdigim urunler sepette gozukmeye devam ediyordu dün. Sildim ordan bugun tekrar 5 tane gozukuyordu. Bence yogunluktan site kafayi yedi

Öyle mi yaa valla 29+ lardayız ya o yüzden hareketli maşallah bu dönemde ama 32 den sonra hareketler azalacakmış böyle iyiydi aslında sık sık hissetmek
Ben e hareket azalmicak benim. Daraldigi icin daha cok ittirip kaktircak. Şuan bile diz ve dirsekle jttirip duruyo. Kizim 40 haftanin icinde bile hareket edebiliyodu. En son gun aksama kadar uyumustu artik paniklemeye basladigim sirada hareketlendi ve butun aksam uyanikti. Dogdu ayni oyleydi
Sen doktorunla tarih konuştunmu

Eşim araba kullanmayı yasakladı dememiş miydin? Yoksa karıştırdım mı? Eğer öyleyse kendisine hak çıkaracak bu durumda. Büyük geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım şükür ki yavaşmışsın

Usg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Bazılarının makinesinde bakılabilir yeniyse ama benim kontrole gittiğim bi dr beni doppler makineye yönlendiriyor. Yani makinenin doppler olup olmaması önemli

Sanki benim gittgimde eski yani renkli göstermıyo hiç bebegi ama kordon dolanmasına falan bakıyodu önceki hamileligimde kan akışını hic hatırlayamadım ozaman sıkıntım yoktu
Renkli bebişin üç boyutlu fotosunu da veriyor her randevuda doktorum.Bütün organlarına tek tek bakıyor.İç ve dış organlarına

Hayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüş çok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.

Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.

Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.

Geçmiş olsun canım bana da bi ay ince yağmurlu havada taksi arkadan çarpınca esimi görüntülü aramıştım
tesekkur ederim ve
Sana da çok geçmiş olsun canım. Eşler olmasa zaten
Bir de hastaneden çıkıyordum zaten telefon sessizde kalmış. Eşim 3 4 kez aramış beni olaydan sonra yazık adama. 15 20 dakika sonra anca gördüm
Geçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun inşallah
Amin canım teşekkür ederim
Cok gecmiş olsuun canım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım dikkatli ol aman diyim
Ay Artık kesin dikkat ederim teşekkürler
Geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim
Daphnesw canım çok geçmiş olsun allak başka kaza bela vermesin☺
Amin amin teşekkür ederim
Eşim araba kullanmayı yasakladı dememiş miydin? Yoksa karıştırdım mı? Eğer öyleyse kendisine hak çıkaracak bu durumda. Büyük geçmiş olsun
Hahah az evvel yorumları okurken aynı şeyi düşünüyordum. Yasaklamamıştı ama yasaklayacağım demişti. “Anahtarı alacağım olan bu çocuğa olacak” demişti. Oğlumu okula bırakıyorum alıyorum ya ona istinaden
Çok geçmiş olsun canım şükür ki yavaşmışsın
Aynen canım ona dua ediyorum ben de hep. Teşekkür ederim

Ya o değil de neyin üzerine düşsem basıma geliyor. Daha bu gün makam şoförü oldum diye şikayet ediyordum

Canım öncelikle iyi düşün iyi olsun. Zaten birkaç hafta kaldı tamamlamana. Bu günlere geldin şükür.

Bir de fetal eko çektirmedin mi sen? Konuşmuştuk diye hatırlıyorum.

Reactions: Eva
Canım moralini bozma. Benim doktorum bir hastasını 16 mm ile 38. Haftaya götürdü. İnşallah sende en az 37 yi görürsün. Ama dikkat et yorma kendini uzan. İnşallah hepimiz zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız

Canımıniçiii, güzel anne İkiz bebeği taşımak daha zor ki sen çok dikkat et kendine sakın kalkma bebeklerin seni yarı yolda asla bırakmayacak Allahın izniyle kucağına alıp koklayıp koklayıp uyutacaksın. Benim de erken doğum riskim var biliyorsun ya serklaj dikişiyle duruyorum Rabbim nasip edince bir kolaylığını veriyor napalım biz de böyle yaşıyoruz hamileliğimizi. Ciğer geliştiriciler de yapılınca bir tedbir daha olmuş olur şimdi her şey çok gelişti kuzum sen yeterki güzel düşünDualarımda olacaksın

Bol dua bol sukur canim. İnsallah 1 ay daha beklesin bebişlerimiz kendine uzuntu strws yapma igneni de ol Allahin izniyle. İnsallah minik kizimizinda hiçbir şeyi yoktur sapasaglam dogup buyusunler

Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…