- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Öyle mi yaa valla 29+ lardayız ya o yüzden hareketli maşallah bu dönemde ama 32 den sonra hareketler azalacakmış böyle iyiydi aslında sık sık hissetmekBende ayni yiyorum Yiyorum sonrada rahatsiz oluyorum. Bu arada 29 bitti 30un icindeyiz yas kucultme
Zaten sitesinde sorun var. Siparis verdigim urunler sepette gozukmeye devam ediyordu dün. Sildim ordan bugun tekrar 5 tane gozukuyordu. Bence yogunluktan site kafayi yediE bebekle mi alakali bilmiyorum. Trendyoldan, e bebek urunlerinden siparis ettigim yan yatis yastigi vardi, teslim etmedikleri halde, teslim edildi yaziyor. Bi de tulum ve cingirakli corap vardi, hic ses yok. Birkac gun bekliyim de olmazsa aricam bend e
Ben e hareket azalmicak benim. Daraldigi icin daha cok ittirip kaktircak. Şuan bile diz ve dirsekle jttirip duruyo. Kizim 40 haftanin icinde bile hareket edebiliyodu. En son gun aksama kadar uyumustu artik paniklemeye basladigim sirada hareketlendi ve butun aksam uyanikti. Dogdu ayni oyleydiÖyle mi yaa valla 29+ lardayız ya o yüzden hareketli maşallah bu dönemde ama 32 den sonra hareketler azalacakmış böyle iyiydi aslında sık sık hissetmek
Benim ikinci hiç ağrımadı. Acaba yaparken yapmadı mı diye şüphe ettim o kadarYa kızlar 2.tetanoz aşısı da aynı şekilde günlerce ağrıyor mu? Şu an kolum inanılmaz ağrıyor
Bana da bazen oluyor. Zaten öyle açlık çektiğim haftalar daha fazla kilo aldım.Böyle değildim yesem de doymuyorum sanki midem kazınıyor hep 29 hafta içindeyim
Eşim araba kullanmayı yasakladı dememiş miydin? Yoksa karıştırdım mı? Eğer öyleyse kendisine hak çıkaracak bu durumda. Büyük geçmiş olsunKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Bende ne var tam anlamadım ama yarın sorcam iyice.. inş düzelmiştirKizimda benim kendi doktorum bakiyordu. Cunku centik vardi bende iki damarda da
Çok geçmiş olsun canım şükür ki yavaşmışsınKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Bazılarının makinesinde bakılabilir yeniyse ama benim kontrole gittiğim bi dr beni doppler makineye yönlendiriyor. Yani makinenin doppler olup olmaması önemliUsg de kan akışı bakılıyormu canım bende onu merak etmiştim benim detaylıda bi sorun görülmüştü cünkü kan akışıyla ilgili. Normal usg den mi takıp edilir artik
Renkli bebişin üç boyutlu fotosunu da veriyor her randevuda doktorum.Bütün organlarına tek tek bakıyor.İç ve dış organlarınaSanki benim gittgimde eski yani renkli göstermıyo hiç bebegiama kordon dolanmasına falan bakıyodu önceki hamileligimde kan akışını hic hatırlayamadım ozaman sıkıntım yoktu
tesekkur ederim veGeçmiş olsun canım bana da bi ay ince yağmurlu havada taksi arkadan çarpınca esimi görüntülü aramıştım
Bir de hastaneden çıkıyordum zaten telefon sessizde kalmış. Eşim 3 4 kez aramış beni olaydan sonra yazık adama. 15 20 dakika sonra anca gördümCok gecmis olsun canim. Allah korumus, nasil istersen tabi ama, yine de bi seyler dagitabilirsin. Sen iyi ol da. Allah bi dhaa yasatmasin.
Esinin tavri da, klasik Turk erkegiama vurdugun adama da uzuldum kiz yazik, zar zor aldi demek ki, ki belirtme ihtiyaci duymus yeni aldim die. Kiyamam.
Amin canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, Rabbim beterinden korusun inşallah
Teşekkür ederimCok gecmiş olsuun canım
Ay Artık kesin dikkat ederimGeçmiş olsun canım dikkatli ol aman diyim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
Amin aminDaphnesw canım çok geçmiş olsun allak başka kaza bela vermesin☺
Hahah az evvel yorumları okurken aynı şeyi düşünüyordum. Yasaklamamıştı ama yasaklayacağım demişti. “Anahtarı alacağım olan bu çocuğa olacak” demişti. Oğlumu okula bırakıyorum alıyorum ya ona istinadenEşim araba kullanmayı yasakladı dememiş miydin? Yoksa karıştırdım mı? Eğer öyleyse kendisine hak çıkaracak bu durumda. Büyük geçmiş olsun
Aynen canım ona dua ediyorum ben de hep. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım şükür ki yavaşmışsın
Canım öncelikle iyi düşün iyi olsun. Zaten birkaç hafta kaldı tamamlamana. Bu günlere geldin şükür.Hayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Canım moralini bozma. Benim doktorum bir hastasını 16 mm ile 38. Haftaya götürdü. İnşallah sende en az 37 yi görürsün. Ama dikkat et yorma kendini uzan. İnşallah hepimiz zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırızHayirli aksamlar kızlar
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Canımıniçiii, güzel anneHayirli aksamlar kızlar
Canım benim kız hep aşağıdaydı şu sıra bir aşağıdan bir yukarıdan tekmeliyorCanlar ya benim kız iyice aşağılardan tepmeye başladı beni, sizde de var mı böyle bir durum?
Bol dua bol sukur canim. İnsallah 1 ay daha beklesin bebişlerimiz kendine uzuntu strws yapma igneni de ol Allahin izniyle. İnsallah minik kizimizinda hiçbir şeyi yoktur sapasaglam dogup buyusunlerHayirli aksamlar kızlar
Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?Bir an önce büyüsün istiyorum herkes gibi
Hiç kıyas yapmam... Ne yaparsam yapayım doğum kilosu çok ters bir durum olmadığı sürece daha anne karnına düştüğü an belirleniyor sonuçta..
Kızım 3.260 51 cm doğmuştu 39+0 da. Doktor bu bebişde 3-3.5 arası doğar muhtemelen diyor. Ama tabi bu kilo 40 hafta için.. Ben muhtemelen 38de sezeryan olurum. Tam 1 yıl önce bugün açık ameliyat olmuştum yumurtalık kisti rahimde myom ve dış gebelik tüpümde alınmıştı.yakın zamanda aynı anca çok işlemli bir ameliyat olduğu için 40 haftayı beklemeyeceğiz. Tabi bizim sıpa daha erken gelmeye karar vermezse... Korkutuyor beni 15 20 gündür
Geziyor bizim kızlar demekki annesiCanım benim kız hep aşağıdaydı şu sıra bir aşağıdan bir yukarıdan tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?