- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Canım ikiz olmasıda etkılemiştir belki ama benimde 2 ye düşmüştü önceknde sürekli yatış vermişti doktorum evde ayaklarımın altına yastık koyup.. ama 1 bucuk ay kadar bekledik bişey olmadı şükür inşallah sende saglıkla tamamlarsın bebişler büyür canım benim.. sancı olmaması güzel dualarımda olucaksınHayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Canim yanlis yazim mi var ? 2 mm ye dusmustu demissin. 22 mm dusmustu demeyi mi kastettin ?Canım ikiz olmasıda etkılemiştir belki ama benimde 2 ye düşmüştü önceknde sürekli yatış vermişti doktorum evde ayaklarımın altına yastık koyup.. ama 1 bucuk ay kadar bekledik bişey olmadı şükür inşallah sende saglıkla tamamlarsın bebişler büyür canım benim.. sancı olmaması güzel dualarımda olucaksın
Cok gecmis olsun. Ins istedigin zamana kadar dayanirlar canim.Hayirli aksamlar kızlar
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Canım dualarımız seninle hiç kaygılanma. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin bebeklerinde inşallah biraz daha bekler . Bakarsın tam zamanına yaklaşırlar. Sancı olmaması iyiHayirli aksamlar kızlar
20mm demek istedim kuzumCanim yanlis yazim mi var ? 2 mm ye dusmustu demissin. 22 mm dusmustu demeyi mi kastettin ?
bugün benim de belim degisik agriyor adetken olan agri gibiah sorma tatlım 35i doldurayım bayram etcem zaten. Sende çok ayakta kalma madem dinlen bol bol çıksın yukarı
evet canım riskli bir durumda olduğumdan dr geçen hafta bana heyet verip 32 de izne ayırcaktı ben ısrar ettim bi daha deneyeyim belki iyi olurum doğum sonrasına ne kdr izin atarsam kar diye düşündüm ama tehlikeye atamıcam yavrumu
dr a salı mesaj attım regl ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel bugun dedi gidemedim. Bir de bu olay kızacak bana yarın çok.Sağol tatlım.
çok sağol canım benim
akşam gitsem hastaneye yatış yaptırırdı kesin ondan haber vermedim yarın ola hayrola bakalım. Bana diyosun ihmal etme sen ihmal ediyorsun onu nasıl yapıcaz acaba canım
Hepinizden Allah razı olsun kızlar valla burda moralim yerine geliyor.
Ohhhh çık kuzum hava al mis gibi iyi gezmeleerrVandan selamlar kizlar anca girebildim uzerimde bi agirlik var ki anlatamam biraz hava alayim dedim disariya cikicam birazdan aksam yemegini disarida yiyelim hem ben hava alayim istedik :)
kefir ic ,kayısı ye bol su ic ki kabız olup tuvalette ıkınma cnm ,yogurt ye ve magnezyum verdiyse ic sanci kasılma olmasin,benim de degisik bi bel agrim var hayirlisiHayirli aksamlar kızlar
Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.Canım öncelikle iyi düşün iyi olsun. Zaten birkaç hafta kaldı tamamlamana. Bu günlere geldin şükür.
Bir de fetal eko çektirmedin mi sen? Konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
iyice büyüyorlar artık normal bu baskı ağrılar canım. Allah yardımcın olsun. benim kontrolüm var yarın canım sabahtan gidip alıcam sıra randevusu doluyduSelam kızlar Bi kac saattir belimin orası agrıyo ya sabah hic bişey yoktu böyle yumruklamak istiyorum orayı 2 saattir uzanıyorum inş geçer evde cocukla uzanmak mucize gibi zatenyarın kontrolu olan var mı benim 13.45te randevum inş
varmış daha çok.haftada değil günde bile değişik şeyler oluyor. İnşallah iyi değişiklikler yaşarız. Ben haftada bir görüşüyorum artık oğluşlaNe kirli miguldurdun beni
Haftaya cumaaaaa cok var cok, yillaar var gibihep ilgilenir doktorum sagolsun. Rahim kapali, dikisler iyi diyodu ama diyorum ya insan iki haftada cok fazla degiisklik yasayabiliyor yani. O da tedirgin edici oluyo. Sen nasildin bugun kuzum, agrin sancin yoktu ins ?
geçmiş olsun. Kendi kendini nazarladın valla. Aallah beterinden korusunKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Bende de o var ya. Sola yatiyorum kipirdaniyo saga yatiyorum gene ayni. Eeee amuda mi kalkayim diyorjm icimden
canım moralini yüksek tut Allahın izniyle sağ salim alıcaksın yavrularını kucağına. Dualarımız seninle. İnşallah yarında güzel haberler alıcaksınHayirli aksamlar kızlar
Ben dr a öyle mesaj attım adet ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel hastaneye dedi. Ama izin alamadığım için gidemedim. Yarın görüşcem bakalımbugün benim de belim degisik agriyor adetken olan agri gibi
Camımsın burada kanamsı olan çok kişi duydum normal karşılanıyor belki kesesinin etrafında kanama alanı felan vardır inşallah bi sorun olmaz hayırlı haberlerle döner ☺Ablam 10 haftalık hamile. Kanaması olmuş şimdi doktora gidiyor . Duyunca endişelendim bir peçete dolusu kanaması olmuş. Ben hamileliklerimde kanama yaşamadığım için tecrübesiz kalıyorum. Kanama çok oldu diye korkmuş. Daha öncesi ağır bir dış gebelik ameliyatı oldu. Bu ilk bebeği olacak inşallahama çok stres yaşadı şimdi de böyle olunca çok kaygılandı. Bir şey olmuş mudur? Valla ağzıma bile almak istemiyorum kötü durumu
İnşallah canım inşallah bende en az 34 leri görürumCanım moralini bozma. Benim doktorum bir hastasını 16 mm ile 38. Haftaya götürdü. İnşallah sende en az 37 yi görürsün. Ama dikkat et yorma kendini uzan. İnşallah hepimiz zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız
Allah razı olsun canım ❤ Yarın ignemi olcam sen kaç doz olmustun ilk.Canımıniçiii, güzel anneİkiz bebeği taşımak daha zor ki sen çok dikkat et kendine sakın kalkma bebeklerin seni yarı yolda asla bırakmayacak Allahın izniyle kucağına alıp koklayıp koklayıp uyutacaksın. Benim de erken doğum riskim var biliyorsun ya serklaj dikişiyle duruyorum Rabbim nasip edince bir kolaylığını veriyor napalım biz de böyle yaşıyoruz hamileliğimizi. Ciğer geliştiriciler de yapılınca bir tedbir daha olmuş olur şimdi her şey çok gelişti kuzum sen yeterki güzel düşün Dualarımda olacaksın
Canım güzel düşün benim de o haftalarda olmuştu kanamam ama çok şükür bak kaçıncı haftaya geldik.Belli olmuyor dokuor nedenini bile bulamayabilir.Bebek kese sağlıklıysa birşey olmaz.İnşallah güzel haberler alırsın.Ablam 10 haftalık hamile. Kanaması olmuş şimdi doktora gidiyor . Duyunca endişelendim bir peçete dolusu kanaması olmuş. Ben hamileliklerimde kanama yaşamadığım için tecrübesiz kalıyorum. Kanama çok oldu diye korkmuş. Daha öncesi ağır bir dış gebelik ameliyatı oldu. Bu ilk bebeği olacak inşallahama çok stres yaşadı şimdi de böyle olunca çok kaygılandı. Bir şey olmuş mudur? Valla ağzıma bile almak istemiyorum kötü durumu
yaa inşallah bsy yoktur cnm ben biraz fazla ayakta kaldim bugun yatak odasındaki bütün komodini döktü. temizledim yeniden düzenledim ,yorgan kılıflarını degistirdim iki kere camasir mak çalıştırdım kizimin peluş oyuncaklarını yikattim ,katladim iki sele falan derken yordum kendimi arada bi saat uyudum ama yinede yetmedi demekiyice büyüyorlar artık normal bu baskı ağrılar canım. Allah yardımcın olsun. benim kontrolüm var yarın canım sabahtan gidip alıcam sıra randevusu doluydu
varmış daha çok.haftada değil günde bile değişik şeyler oluyor. İnşallah iyi değişiklikler yaşarız. Ben haftada bir görüşüyorum artık oğluşlaşükür iyiydim bugun kasılmam devam etti ama şiddetli sancım olmadı. Dinleniyorum şimdi
geçmiş olsun. Kendi kendini nazarladın valla. Aallah beterinden korusun
al bendende o kadar ya. Aslında keyifleri yerine geliyormuş ondan öyle oluyormuş. Dün izlediğim bir videoda dr diyordu
canım moralini yüksek tut Allahın izniyle sağ salim alıcaksın yavrularını kucağına. Dualarımız seninle. İnşallah yarında güzel haberler alıcaksın
Ben dr a öyle mesaj attım adet ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel hastaneye dedi. Ama izin alamadığım için gidemedim. Yarın görüşcem bakalım
Canım lütfen kötü düşünme. Bak bu zamanlara gelmek bile ne kadar önemliydi değil mi.. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin de hepimiz sağ salim kucağımıza alalım en sağlıklı en doğru zamandaHayirli aksamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?