2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ikiz olmasıda etkılemiştir belki ama benimde 2 ye düşmüştü önceknde sürekli yatış vermişti doktorum evde ayaklarımın altına yastık koyup.. ama 1 bucuk ay kadar bekledik bişey olmadı şükür inşallah sende saglıkla tamamlarsın bebişler büyür canım benim.. sancı olmaması güzel dualarımda olucaksın

Canim yanlis yazim mi var ? 2 mm ye dusmustu demissin. 22 mm dusmustu demeyi mi kastettin ?

Ablam 10 haftalık hamile. Kanaması olmuş şimdi doktora gidiyor . Duyunca endişelendim bir peçete dolusu kanaması olmuş. Ben hamileliklerimde kanama yaşamadığım için tecrübesiz kalıyorum. Kanama çok oldu diye korkmuş. Daha öncesi ağır bir dış gebelik ameliyatı oldu. Bu ilk bebeği olacak inşallah ama çok stres yaşadı şimdi de böyle olunca çok kaygılandı. Bir şey olmuş mudur? Valla ağzıma bile almak istemiyorum kötü durumu

Cok gecmis olsun. Ins istedigin zamana kadar dayanirlar canim.
Kimse kendine izin vermedigi muddetce, kimseden etkilenmezzzzz. Sen kendini dusun iyi olsun hersey ins.

Reactions: Eva
Canım dualarımız seninle hiç kaygılanma. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin bebeklerinde inşallah biraz daha bekler . Bakarsın tam zamanına yaklaşırlar. Sancı olmaması iyi

bugün benim de belim degisik agriyor adetken olan agri gibi

kefir ic ,kayısı ye bol su ic ki kabız olup tuvalette ıkınma cnm ,yogurt ye ve magnezyum verdiyse ic sanci kasılma olmasin,benim de degisik bi bel agrim var hayirlisi

Eva canımsınnn en güzel anneeeee dualarımız hep seninle çok şükür sancı çıkmamış bol bol dua et allaha sığın inşallah bebişlerin sana biraz daha tutunacak destek olacak annesi stres yapma ne olur canımın içi

Canım öncelikle iyi düşün iyi olsun. Zaten birkaç hafta kaldı tamamlamana. Bu günlere geldin şükür.

Bir de fetal eko çektirmedin mi sen? Konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.

iyice büyüyorlar artık normal bu baskı ağrılar canım. Allah yardımcın olsun. benim kontrolüm var yarın canım sabahtan gidip alıcam sıra randevusu doluydu
varmış daha çok.haftada değil günde bile değişik şeyler oluyor. İnşallah iyi değişiklikler yaşarız. Ben haftada bir görüşüyorum artık oğluşla şükür iyiydim bugun kasılmam devam etti ama şiddetli sancım olmadı. Dinleniyorum şimdi
geçmiş olsun. Kendi kendini nazarladın valla. Aallah beterinden korusun
Bende de o var ya. Sola yatiyorum kipirdaniyo saga yatiyorum gene ayni. Eeee amuda mi kalkayim diyorjm icimden
al bendende o kadar ya. Aslında keyifleri yerine geliyormuş ondan öyle oluyormuş. Dün izlediğim bir videoda dr diyordu
canım moralini yüksek tut Allahın izniyle sağ salim alıcaksın yavrularını kucağına. Dualarımız seninle. İnşallah yarında güzel haberler alıcaksın
bugün benim de belim degisik agriyor adetken olan agri gibi
Ben dr a öyle mesaj attım adet ağrısı gibi karnım ağrıyor diye gel hastaneye dedi. Ama izin alamadığım için gidemedim. Yarın görüşcem bakalım

Camımsın burada kanamsı olan çok kişi duydum normal karşılanıyor belki kesesinin etrafında kanama alanı felan vardır inşallah bi sorun olmaz hayırlı haberlerle döner ☺

İnşallah canım inşallah bende en az 34 leri görürum

Allah razı olsun canım ❤ Yarın ignemi olcam sen kaç doz olmustun ilk.

Canım güzel düşün benim de o haftalarda olmuştu kanamam ama çok şükür bak kaçıncı haftaya geldik.Belli olmuyor dokuor nedenini bile bulamayabilir.Bebek kese sağlıklıysa birşey olmaz.İnşallah güzel haberler alırsın.

yaa inşallah bsy yoktur cnm ben biraz fazla ayakta kaldim bugun yatak odasındaki bütün komodini döktü. temizledim yeniden düzenledim ,yorgan kılıflarını degistirdim iki kere camasir mak çalıştırdım kizimin peluş oyuncaklarını yikattim ,katladim iki sele falan derken yordum kendimi arada bi saat uyudum ama yinede yetmedi demek

Canım lütfen kötü düşünme. Bak bu zamanlara gelmek bile ne kadar önemliydi değil mi.. İnşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin de hepimiz sağ salim kucağımıza alalım en sağlıklı en doğru zamanda Sürekli dinlenmeye çalış. Gerekirse yemek dahi yapma. Ev temizliği filan mecburen tut kendini. Her gün her hafta o kadar önemli ki. Kızının kalbi de çok sağlıklı olacak inşallah annesi. Sen neşeli ol mutlu umutlu ol ki onlar da senin güzel enerjini alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…