2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aa çok yormuşun kendini canım hemen dinlen kalkma bu saatten sonra. Yarına geçer inşallah

Canım ne olur moralini bozma.Doktor sadece riskleri söylemiş sana.Her doktor söyler mutlaka.Bazen ortada birşey yokken de erken gelebiliyor bebişler.Sen kendine dikkat et.Yemene içmene dinlenmene dikkat et.İnşallah herşey gönlünce olur

Kızlar boğazımda bir gıcık var tekrar hasta olmak Istemiyorum 7 ögrencim yoktu bugün salgin var okulda insallah ilerlemez hemen bi kucuk fincan ihlamur yapacagim
Bol sarımsaklı çorba iç yada limonlu çay.Bende hemen etkisini gösterir.Derslerde de naneli şeker bulundur yanında.Boğazını rahatlatır.Kolonya koy dolabına arada sırada ellerine sür.Mikrop öldürür.Ben kızımda 7 aylık olana kadar çalıştım kalabalık sınıflara gir çık bir kere bile hasta olmadım.

Çok geçmiş olsun canım

ALlah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin moralini iyi tutmaya çalış

Reactions: Eva
Canımmm ya güldürdün beni demekki korkmamam lazımmış ben de o tekmeledikçe tuttum orayı kaçmasın aşağıya diye ☺

Bende istemsizce tutuyorum bazen. Sanki çıkması o kadar kolaymış gibi. Sonra gülüyorum kendime

Bilmem ki belki de olurdu. Ben birazda korkumdan sezeryan olmuştum. 1 gün önce usg de 3800 görünüyordu. Hiç doğum belirtimde yoktu. Dr da bu çocuk bu gidişle 41 hafta gibi doğar 4500 olur dedi. Bende korkup sezeryan istemiştim.

Hayırlıdı ile vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah

Çok geçmiş olsun.

Siz kendinize dikkat edin. Wc dışında kalkmamaya çalışın.. İnşallah üzmezler annelerini bebişler.

Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?

İlk doğumsa bekleyebilir bir sorun olmadığı sürece.ama 2. Ve sonraki doğumlarda beklemiyorlar genelde.
Benim en geç 38 de olacak sezeryanım mesela. Konuştuk bunu.

Trendyolla da alakalı olabilir bu ara cidden saçmaladı çünkü. Kargoda ciddi sıkıntıları var ben trendyola müşteri hizmetlerini aradım anca öyle geldi ürünüm

Şubat sonu dedi Şubat 27-28 en fazla 1 Mart dedi

Ablacım yanlış hatırlamıyorsam eşim artık araba kullanmanı istemiyordu birşey demedi mi onla ilgili

Aa çok yormuşun kendini canım hemen dinlen kalkma bu saatten sonra. Yarına geçer inşallah
ya çalışınca yapım dedim 3 günlük izne ayrıldım biz sözleşmeliyiz bi sonraki yıla aktaramıyoruz iznimizi dedim biraz yapayim daha perde yıkamayı dusunuyordum vazgectim yani gecen hafta sildim biraktim da ben böyleyim tutamıyorum kendimi ne yapcam bilmem

İyiymiş bebek bu akşam hastanede kalacak. İnşallah gebeliği sorunsuz devam eder

Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.

Bana da 1 ay sonraya gün vermişlerdi. Yarın çekilecek anladığım kadarıyla. Ben bir şey çıkacağını sanmıyorum hayırlısıyla. Ayrıca allah dermansız dert vermesin. Şimdi anne karnında bile müdahale şansı var çok şükür. Bu arada stres bas dusmanin üzme kendini boş yere
Ablacım yanlış hatırlamıyorsam eşim artık araba kullanmanı istemiyordu birşey demedi mi onla ilgili

Haha aynen canım doğru hatırlıyorsun. Daha dün dedi hatta kocam çok temiz kalplidir

Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.
Ben de çektirdim. Çok şükür temiz çıktı. İnşallah sizin de temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…