- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Ben sabah akşam 2şer doz olmuştum kuzumAllah razı olsun canım ❤ Yarın ignemi olcam sen kaç doz olmustun ilk.
Aa çok yormuşun kendini canım hemen dinlen kalkma bu saatten sonra. Yarına geçer inşallahyaa inşallah bsy yoktur cnm ben biraz fazla ayakta kaldim bugun yatak odasındaki bütün komodini döktü. temizledim yeniden düzenledim ,yorgan kılıflarını degistirdim iki kere camasir mak çalıştırdım kizimin peluş oyuncaklarını yikattim ,katladim iki sele falan derken yordum kendimi arada bi saat uyudum ama yinede yetmedi demek
Canım ne olur moralini bozma.Doktor sadece riskleri söylemiş sana.Her doktor söyler mutlaka.Bazen ortada birşey yokken de erken gelebiliyor bebişler.Sen kendine dikkat et.Yemene içmene dinlenmene dikkat et.İnşallah herşey gönlünce olurHayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Bol sarımsaklı çorba iç yada limonlu çay.Bende hemen etkisini gösterir.Derslerde de naneli şeker bulundur yanında.Boğazını rahatlatır.Kolonya koy dolabına arada sırada ellerine sür.Mikrop öldürür.Ben kızımda 7 aylık olana kadar çalıştım kalabalık sınıflara gir çık bir kere bile hasta olmadım.Kızlar boğazımda bir gıcık var tekrar hasta olmak Istemiyorum 7 ögrencim yoktu bugün salgin var okulda insallah ilerlemez hemen bi kucuk fincan ihlamur yapacagim
Çok geçmiş olsun canımKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
ALlah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin moralini iyi tutmaya çalışHayirli aksamlar kızlar
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Canımmm ya güldürdün benidemekki korkmamam lazımmış ben de o tekmeledikçe tuttum orayı kaçmasın aşağıya diye ☺
MaşaAllah ne güzel.size istinaden söylemedim yanlış anlamayın öyle düşünen anne adayları rahat olsunlar diye onlara istinaden söyledimnasıl değişkenlik gösteriyor baksanıza benim kızım da 40+5 te 3.205 doğdu sizin kız demek ki bu haftaya kadar dursa maşaAllah daha da alırdı
Yazdıklarını okuyunca birbirimize benziyoruz sanki 11 yıllık evliyim dış gebelikle tüpüm alındı sonra kızım oldu 8 yıldan sonra da oğluma hamileyim.Ben de kilosuna çok kafayı takmıyorum kızım 39 da 3350 gr doğdu.Oğlum da o civar olsa yeter bana.Hayırlısı bakalım
Kızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Hayirli aksamlar kızlar
Bende açık miyom ameliyatı oldum. Ondan dolayıda çok kilo almaz dedi doktor. Ama ne zaman sezeryan olurum ile ilgili daha hiç konuşmadık. Sezeryanda 40 hafta beklemiyorlar herhalde dimi?
Trendyolla da alakalı olabilir bu ara cidden saçmaladı çünkü. Kargoda ciddi sıkıntıları var ben trendyola müşteri hizmetlerini aradım anca öyle geldi ürünümE bebekle mi alakali bilmiyorum. Trendyoldan, e bebek urunlerinden siparis ettigim yan yatis yastigi vardi, teslim etmedikleri halde, teslim edildi yaziyor. Bi de tulum ve cingirakli corap vardi, hic ses yok. Birkac gun bekliyim de olmazsa aricam bend e
Şubat sonu dedi Şubat 27-28 en fazla 1 Mart dediBen e hareket azalmicak benim. Daraldigi icin daha cok ittirip kaktircak. Şuan bile diz ve dirsekle jttirip duruyo. Kizim 40 haftanin icinde bile hareket edebiliyodu. En son gun aksama kadar uyumustu artik paniklemeye basladigim sirada hareketlendi ve butun aksam uyanikti. Dogdu ayni oyleydi
Sen doktorunla tarih konuştunmu
Ablacım yanlış hatırlamıyorsam eşim artık araba kullanmanı istemiyorduKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Boyunu kilosunu yazarsın bende 8 ocağa randevu aldım 1500 ü geçer diye düşünüyorum o zamana en son 1268 demiştiBende cumartesiye randevu aldim. Yarin gecmez artık
ya çalışınca yapım dedim 3 günlük izne ayrıldım biz sözleşmeliyiz bi sonraki yıla aktaramıyoruz iznimizi dedim biraz yapayim daha perde yıkamayı dusunuyordum vazgectim yani gecen hafta sildim biraktim da ben böyleyim tutamıyorum kendimi ne yapcam bilmemAa çok yormuşun kendini canım hemen dinlen kalkma bu saatten sonra. Yarına geçer inşallah
İyiymiş bebek bu akşam hastanede kalacak. İnşallah gebeliği sorunsuz devam ederCanım güzel düşün benim de o haftalarda olmuştu kanamam ama çok şükür bak kaçıncı haftaya geldik.Belli olmuyor dokuor nedenini bile bulamayabilir.Bebek kese sağlıklıysa birşey olmaz.İnşallah güzel haberler alırsın.
Kızının kalbinde ne gördüler canım?Kızlar hepinizden Allah razı olsun❤, Tek tek etiket yapamadım.
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.
Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.
Ablacım yanlış hatırlamıyorsam eşim artık araba kullanmanı istemiyordubirşey demedi mi onla ilgili
Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.
Ben de çektirdim. Çok şükür temiz çıktı. İnşallah sizin de temiz çıkarBana da 1 ay sonraya gün vermişlerdi. Yarın çekilecek anladığım kadarıyla. Ben bir şey çıkacağını sanmıyorum hayırlısıyla. Ayrıca allah dermansız dert vermesin. Şimdi anne karnında bile müdahale şansı var çok şükür. Bu arada stres bas dusmanin üzme kendini boş yere
Haha aynen canım doğru hatırlıyorsun. Daha dün dedi hattakocam çok temiz kalplidir
Ben çektirdim canım. Erva icin yarın çekilecek galiba dedim. Bizim sorun çıkmadı. 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdıBen de çektirdim. Çok şükür temiz çıktı. İnşallah sizin de temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?