2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Trendyolla da alakalı olabilir bu ara cidden saçmaladı çünkü. Kargoda ciddi sıkıntıları var ben trendyola müşteri hizmetlerini aradım anca öyle geldi ürünüm
Benim bu hafta geldi ürünlerim sorun yaşamadık.Ama yılbaşı haftası ya sorunlar yaşanabilir.

Az daha sabret annesi ciğerleri de gelişsin son hafta bol bol yap temizliğini hareket ettikçe doğumun kolaylaşır o zaman şimdi bu kdr yorma kendinide bebişinide

Geçmiş olsun canım ya Allah beterinden saklasın. İyi insanlara denk gelmişsin. Ben bir kere kaza yaptım karşımdaki kadın çirkef çıktı. Olayı hatırlamak bile istemiyorum sinirlerim bozuluyor.

Sizlerden ufak Bir ricam var Allah rızası için. Biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. Hamilelik öncesi panik atak vardı ve bu aralar arttı. İçim daralıyor sıkıntılar basıyor. Sizden ricam dua etme iz hamilelerin duası kabul olurmuş. Kimin duasının kime iyi geleceğini bilemeyiz. Allah şimdiden razı olsun. İsmim seda

Kuzum geçmiş olsun diyelim ki geçsin gitsin hemen. Kendini sıkma kötüyü düşünme hemen. Allahın izniyle sağ salim alcaksın miniklerini kucağına. Kendini yorma bu süreçte ne kadar dinlenirsen ve sen rahat olursan o kadar içerde kalırlar. Unutma aklına gelen her kötü düşünce senin gibi onları da etkiliyor panik oluyorlar. Dua et bol bol azcık kaldı hem

Hazir sen yazmisken bende soliyim dedim. Netteki videolarda olsun, tecrubeli olanalrdan olsun, net olarak inandigim bi durum var. O da su, bebeginle konustugun zaman, anliyor gibi hissediyorum. Ozellikle su son birkac haftadir. Tum duygu durumumuzu kesinlikle anliyorlar die dusunuyroum.

Buna ben de çok inanıyorum ki zaten sen paniklersen üzülür korkarsan vücudun direk endorfin salgılıyor ister istemez çocuğa da bu hormon yansıyor. O yüzden kendimizi ne olursa olsun mutlu edelim ki miniklerde içerde dört köşe olsun

Allah şifa versin inşallah canım

Az daha sabret annesi ciğerleri de gelişsin son hafta bol bol yap temizliğini hareket ettikçe doğumun kolaylaşır o zaman şimdi bu kdr yorma kendinide bebişinide
aynen cnm oyle yapcam artik cok agirlastim ya nefes bile alamıyorum 10 kilo almışım ins normaldir

Kızımın kalbi için net birsey soylenmedi damarların geniş olmasıyla ilgili birseyler konuştular. Bana net birsey yarın söylerler herhalde.
hiç korkma cnm ne guzel erken teşhis olmus benim ark oğlunun aortu dardı hemen ameliyata almışlar onlar anne karninda bile degil ağlarken cok morarıyor meme falan ememiyormuş oyle anlamislar,ins belki seninki operasyonsuz bile gecebilir aglayinca dogumda duzelir belki zamanla da belki düzelir ins

Reactions: Eva
aynen cnm oyle yapcam artik cok agirlastim ya nefes bile alamıyorum 10 kilo almışım ins normaldir
Bende toplam 7 kilo aldım acayip zorlanıyorum. Birde acitmaya başladı iki gündür tekmesi .bugün bende yoordum kendimi . kızın esyalarini bir araya topladım eksiklerine baktım dolap içi düzenledim yılbaşından sonrada artık yavaş yavaş yikar utulerim .

Dualarım seninle Sedacım Sen içini ferah tut herşey Allahtan

sorma bebegin kıyafetleri yikadim ütülerdim çanta yaptim ,normal giyinecekler yıkandı oyle utulenmeyi bekliyor hic halim yok ancak calistigim icin evin işi gücü bugun de bi bebek çarşafı bi de yastık koydum hast de belki lazim olur diye bi bebegin hast çantası hazır o da daha bez almadık o falan gerek

Kızımın kalbi için net birsey soylenmedi damarların geniş olmasıyla ilgili birseyler konuştular. Bana net birsey yarın söylerler herhalde.
Canım benim oglum da annne karnin da kalbinde beyaz odak bozulmuştu leke yani. Ama doğuma bi kac hafta kala kendiliğinden kaybolmuştu .bende çok kafama takmistim . hatta doğumdan sonra cocuk kardiyologu baktı dedi sapasağlam hiç birşeyi yok . fakat mesela girtlaginda gelişim geriliği vardı laringomolizi ve uzun süre geçmeyen sariligi . bence doğmadan önce di ilde doğduktan sonra olan şeyler yıpratıyor bi anneyi .Allah in izniyle atlatirsiniz inşallah . dua edelim bizde sende.

Masallah senin herşeyin hazirmis tebrik ediyorum . benim günüm belli diye mi bu kadar savsakladim bilmiyorum. Beni 25 şubatta alacak sezeryana . neyse şu yılbaşından sonra hızla yapmaya başlarım .benimde bebek besim pamuk mendil filan bi kac eksiğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…