2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
yaparız cnm ya bi şekilde

Ahahhaha en önemlisi beşigim yok
aman al bi park beşik yatsin 2 yaşına kadar sonra oda yaparsın hic ugrasma bu dönemde bi uzun dolabın olsa yeter simdilik kıyafetlerine 8 rafli falan oldu bitti benim oyle de yatak odasına bi dolap getirdik evde olan sonra park beşik vardi kizimin da kullandığı onu da temizledik koyduk

Ya oğlumun odası var yatağı da ama yanımızda büyük ahşap beşik var onda yatıyor . şimdi kız içinde küçük anne yani alicam.park beşiği koymaya alanım yok zaten . oğlum gediğini verse çok güzel kız da yatar onda ama asla kabul etmiyor benim benim diye tutturuyor. Suan 2 yaşında zaten benlik duygusu hat sahada bizde artık ne yapalim mecbur alcaz

Yaa cok gecmis olsun insan cok kotu oluyor boyle durumlarda, bende esimin isyerinin otoparkindan cikarken bir arac bana carpti. Kusura bakmayin dalgindim dedi, ama onun oyle demesi sinirlerimi iyiceeeeee tepeme cikardi ben adama sinirimi ofkemi dokmeye hazirlanirken adam memur cikti birsey diyemedim is yapiyor esim icimde patlamisti

Bende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencem

Vallahi bu alisveris cilginligi butuuuun kargolari firmalari mahvetti ne bitmeyen ihtiyac varmis tum yurtta bende geri gidince cok uzuluyorum

Ah canim benimmmm insallah bebisler cok sabirsiz cikmaz, aman donerken bile dikkat et. Lutfen aklina kotu ihtimalleri dusunup kotuyu cagirma Allah in izniyle hersey yolunda gidecek canim benim ❤

Kızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Et yumurta tahinpekmez poratakal suyu muz kefir süt kuruyemiş
Bunları hergün tüketiyorum ne kadar etkisi var tam bilmiyorum ama kilo aldırdığını söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…