yaparız cnm ya bi şekildeMasallah senin herşeyin hazirmis tebrik ediyorum . benim günüm belli diye mi bu kadar savsakladim bilmiyorum. Beni 25 şubatta alacak sezeryana . neyse şu yılbaşından sonra hızla yapmaya başlarım .benimde bebek besim pamuk mendil filan bi kac eksiğim var
aman al bi park beşik yatsin 2 yaşına kadar sonra oda yaparsın hic ugrasma bu dönemde bi uzun dolabın olsa yeter simdilik kıyafetlerine 8 rafli falan oldu bitti benim oyle de yatak odasına bi dolap getirdik evde olan sonra park beşik vardi kizimin da kullandığı onu da temizledik koydukAhahhaha en önemlisi beşigim yok
Bende istemsizce tutuyorum bazen. Sanki çıkması o kadar kolaymış gibi. Sonra gülüyorum kendime
Bilmem ki belki de olurdu. Ben birazda korkumdan sezeryan olmuştum. 1 gün önce usg de 3800 görünüyordu. Hiç doğum belirtimde yoktu. Dr da bu çocuk bu gidişle 41 hafta gibi doğar 4500 olur dedi. Bende korkup sezeryan istemiştim.
Biz tedbiri elden bırakmayalım da belki çıkar mıkar bunlar belli olmaz
Hayırlıdı ile vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah
Çok geçmiş olsun.
Siz kendinize dikkat edin. Wc dışında kalkmamaya çalışın.. İnşallah üzmezler annelerini bebişler.
İlk doğumsa bekleyebilir bir sorun olmadığı sürece.ama 2. Ve sonraki doğumlarda beklemiyorlar genelde.
Benim en geç 38 de olacak sezeryanım mesela. Konuştuk bunu.
Bebeğiniz irkilme titreme gibi hareketler yapıyor mu hissettiniz mi hiç
Ya oğlumun odası var yatağı da ama yanımızda büyük ahşap beşik var onda yatıyor . şimdi kız içinde küçük anne yani alicam.park beşiği koymaya alanım yok zaten . oğlum gediğini verse çok güzel kız da yatar onda ama asla kabul etmiyor benim benim diye tutturuyor. Suan 2 yaşında zaten benlik duygusu hat sahada bizde artık ne yapalim mecbur alcazaman al bi park beşik yatsin 2 yaşına kadar sonra oda yaparsın hic ugrasma bu dönemde bi uzun dolabın olsa yeter simdilik kıyafetlerine 8 rafli falan oldu bitti benim oyle de yatak odasına bi dolap getirdik evde olan sonra park beşik vardi kizimin da kullandığı onu da temizledik koyduk
Yaa cok gecmis olsun insan cok kotu oluyor boyle durumlarda, bende esimin isyerinin otoparkindan cikarken bir arac bana carpti. Kusura bakmayin dalgindim dedi, ama onun oyle demesi sinirlerimi iyiceeeeee tepeme cikardiKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Bende geri giden kargoyu almaya gittim bugun birde odemeliydi. Aliciya geri giderse diye cok stres yaptım. Yazik sonucta para kazanıyor onlarda. Birde ebebek siparislerimde gozuken bazi ürünler gorunmez oldu. Arayip ogrencem
Bebeğiniz irkilme titreme gibi hareketler yapıyor mu hissettiniz mi hiç
Bende çok merak ettim niye yapıyorlar acaba onuEvet benimki bazen yapıyor anlamıyorum bende o esnada içerde neler oluyor acaba.
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Sanki benimkide öyle gevşek bi agrıbugün benim de belim degisik agriyor adetken olan agri gibi
Her gün muz, ve omega alıyorum canım baska bisey yapmadımKızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Et yumurta tahinpekmez poratakal suyu muz kefir süt kuruyemişKızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Son üç ay protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor.Süt,yoğurt,fındık,badem,muz,balık bol bol yemek gerekliymiş.Kızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Eyvah benim oğlumda balık olacakBalik canim
Bende merak ettim. Genelde her gün yazan biri birde hastaneye gidecekti inşallah her şey yolundadırKızlar @ Altibirlik61 nerde bugün hastaneye gidecekti ya ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?