2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum

Ben de aynı dertten muzdaripim. Oturunca ağrıyor, ya ayağa kalkmam ya da uzanmam gerek ağrılarımı dindirmek için. Masa başı çalışan olarak o kadar zorlanıyorum ki anlatamam

Bebek doğum pozisyonu alınca azalıyor muş ağrılar. İnşallah bir an önce doğum pozisyonu alır bebişler

canım her şerde bir hayır var. İnşallah daha güzel, daha iyi bir doktor bulursun bebişin için. Strese sokma kendini.

ben de deli gibi emzik emermişim. Artık dişlerim ayrılmaya başlamış. Annem de ucunu kesmiş öyle bıraktırmış

ayy demeyin öyle. ben çok kilolu hamile kaldım. Çok dikkat ettim. Kilo verdim, pek de almadım. Emzirme dönemimden de çok umutluyUm

Yoksam doğarken süpriz mi yapacak ayyyy dur fena oluyorumsağlıkla gelsinde ama pembe pembe aldıklarım da var yani.. Geçen gün dr um erkekti dimi dedi güldü şaka şaka kesin kız dedi

En korktuğum şey yemin ederim. Doktorum geçen erkek çıkarsa masrafını karşılayacağım dedi ama karnımı hep kızımın adıyla seviyorum.

Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?

bebeğim neden öyle düşünüyorsun?Pozitif düşünüyoruz inşallah pozitif olacak ❤ memeler şarıl şarıl akıp doyuracak inşallah bebeklerimizi, hem de bizi hiç bekletmeyer

Kızlar iki gündür hafif giren bir baş ağrım oluyor var mı yaşayanınız?

ya havalardan mı acaba? Ben de çok kötüyüm son iki üç gündür. Çok da başı ağrıyan bir insan değilimdir halbuki

Ayyyyyy kilo alsan dert almasan dert. Karşıdan bakınca şıp diye anlıyorlar bebeğin durumunu zaten. Doktorlar ultrasonla boşuna bakıyorlar sanki

canım inşallah sen ve bebeklerin için her şeyin hayırlısı olsun Zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış.

dualarım seninle Sedacım

Bebeğiniz irkilme titreme gibi hareketler yapıyor mu hissettiniz mi hiç

hep öyle ki benimki. Özellikle kasık bölgemde hep bir titreme hareketi. Hatta bu yüzden ayaklarının orada olduğunu düşünüyordum ama orada başı varmış. Ne yapıyor, başını mı sallıyor anlamıyorum ki

Kızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı

Canım ben kilo alsın diye değil ama bana kan yapsın diye her sabah 3 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yedim. Kanım artmadı ama hem bebek hem de ben kilo aldık.

A Altibirlik61 valla bende merak ettim 15 20 sayfa okudum belki kacirmisimdir diye ama yok girince haber et canım bize merak ettik seni çok inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Eva canim sana da cok gecmis olsun inşallah bebislerin vaktinde saglikla gelir onlar bizi gerçekten hissediyor o yüzden güzel düşün onlarda içerde huzurlu olurlar

Reactions: Eva
Daphnesw
Canım sanada cok geçmiş olsun dikkat et bebisine de kendine de Allah beterinden saklasin

Merhaba hanımlar Medipol çamlıcada doğurmayı düşünen var mı?
Merhaba ben medipol megada doğum yaptım. Asla memnun kalmadım birçok arkadaşım beni uyarmıştı ben doktorum iyi diye direttim fakat doktorumda fos çıktı doğumda anladım.. Resmen beni sezeryana almak için uğraştılar 5 cm açıklıkla hastaneye gittim suni sancıyı direk verdiler bebeğim kaka yaptı sıkıntı olmaz dediler 10 saat suni sancı çekip 9 cm ile doktorumun hatası yüzünden sezeryana girdim.. Dığumdan sonra psikolojik destek aldım malesef .. Size tüm içtenliğimle söylüyorum inanın çok kötü.. Doğum esnasında ve doğum sonrası pişman olacağınız bi hastane.. DEvlet hastanesine gidin fakat medipole para vermeyin..

Geçmiş olsun.Yanlış anlamayın nacizhane benim düşüncemdir bu..özelde eğer fazlasıyla güvendiğiniz bir doktorunuz yoksa eğer gerçekten sezeryana almak için uğraşıyorlar.Fakat devlet hastanesi ise tam tersi normal yaptırmak için uğraş veriyorlar.ben ilk çoçuğumu 2017 de doğurdum.henüz deneyimsiz olmam yanımdaki hasta dolayısıyla beni etkiledi.iki kişilik oda idi.yanımdaki bayan sancı çekerken yalvarıyordu sezeryana alın diye ama 4cm açıklıkla seni sezeryana almam diyen doktor vardı karşısında 40+5 de hastaneye yatışımı yaptılar, asla ne sancı nede açılmam vardı.ilaçla kasılmayı sağladılar.41 haftaya kadar bekliyorlar ben öyle biliyorum hatta benim daha 2-3 günüm olduğunu ama haftasonuna denk geleceği için acilden uğraşma şimdi yatış yapalım diyen iyi bir doktorla karşılaştım sağolsun Demem o ki çook aşırı güvendiğim kendi özel doktorumdan son anda vazgeçip devleti tercih ettim.Düşünüyorumda ona çok güvendiğim halde belki o bile beni sezeryana alabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…