Valla benim de bilgim yok ne olduğunu bilmiyorum bile süt kartı dedi sanırım 20 TL dedi yanlış duymadiysam bilemedimo dogum yapinca degil mi ya 2015 de 150 tl almistim sut parasi
Kızlar çok fena sırt ve kaburga ağrım var bugün okulda zor durdum sanırım iyice ağırlaşmaya başlıyorum
Benim kaburga ağrım en az 1 aydır var. Seninde oturunca eğilince mi oluyor kaburga ağrısı. Birde çok yorulunca böyle göğüs altımdan başlıyor batma.Okulda uzun kaldığım günler bana işkence oluyor. Son 4 hafta çabuk geçer tatile gireriz inşallah
Noldu yaBen de merak ediyorum çok A Altibirlik61 inşallah olumsuz bişey yoktur
Doğuma az bir zaman kalmışken doktorsuz kaldım sanırım. Daha önce yazmıştım benim doktorum beyin kanaması geçirmişti.1 ay sonra kendini toparlayıp tekrar çalışmaya başladı. Hatta sonra kontrollerime devam ettim. En son geçen salı gittim. Ama benden sonra doktor tekrar izine ayrılmış. Ben Rizedeyim doktor Ankara’ya gitmiş. 2 hafta muayene günleri kapalı görünüyor. Hastaneyi aradık tedavisi için gitmiş. Ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgide yok. Özel hastane ama küçük bir yer zaten 1 bayan doktor var ona da gittim ama memnun kalmamıştım. Bebeğin ultrasonda ayakları görünmüyor demişti. Halbuki elinde ayrıntılı ultrason raporum vardı. Oradan okusa herşeyin tam olduğu yazıyordu. Başka özel hastane yok. Devlete gitmek istemiyorum ve ben erkek doktorlara sanırım kadın doğumda daha güveniyorum. İlk doğumumdan dolayı sanırım. Şu an resmen ortada kaldım. 32. haftada bayan doktora gideceğim mecbur ama çok endişeli bir bayan fuzuli şeylerle kaygı oluşturuyor. Ara tatilde Trabzon’a gidip yeni doktor arayışına girmek beni korkutuyor. Sezeryan olduğu için herkese nasıl güveneyim bilmiyorum. Moralim bozuldu . Yani doğum için 2 saatlik yolda doktor bulmalıyım bakalım ne olacak belirsizliğe düştüm
Emziğim ucunu yırt hava alsın.Bizim kız çok düşkündü emziğe nasıl kurtarcaz diyordum.Bir gün sallarken takıyorum ağzına atıyor ben takıyorum o atıyor ne oluyor dedim.Baktım ucu yırtık hava alıyor.Bir daha da istemedi ne kolaymış dedim ya
Oyy masallah bende 40 gunde, 44 beden olmustumkizim emmedi benim hep sagdim. Sut olsun kesilmesin diye hep tahin helvasi yedim boza ictim. Ama emzirince insanin cani cok tatli istiyormus dun aksam misafirim vardi o da oyle soyledi. Emzirirken daha cok kilo aldim dedi demek ki dogruymus
Yoksam doğarken süpriz mi yapacak ayyyy dur fena oluyorumsağlıkla gelsinde ama pembe pembe aldıklarım da var yani.. Geçen gün dr um erkekti dimi dedi güldü şaka şaka kesin kız dedi
Kizlar bi sey sorcam. Ihtimal dahilinde olan konulara yoneldim.
Mesela sezeryan oldum diyelim, sutum hemen gelmedi. Mama alcaz tmm ama o tam dogduktan sonra ne verilebilir bebege, sekeri dusmesin die ? Bilgisi olan var mi ?
Kızlar iki gündür hafif giren bir baş ağrım oluyor var mı yaşayanınız?
Kızlar az önce sağlık ocağına gidip kan verdim. Bir de tetanozun 2.dozunu yapıldım. Başka bir hemşire yaptı. Bana 2.dozu mu yapılacak, sen kaç haftalıksın ki dedi. Ben de 30 deyince inanmadı çok şaşırdı. Sen hamile gibi bile durmuyorsun, bebeğin gelişimi filan iyi değil mi dedi. Aslında kötü bir üslupla söylemedi ama yine de kötü hissettim. Bebeğim güzel gelişiyordur inşallah kızlar. Haftaya doktor randevumuz. En son 27.haftada gitmiştik o zaman 980 gr dı. Nasıl sizce o haftaya göre?
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Sizlerden ufak Bir ricam var Allah rızası için. Biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. Hamilelik öncesi panik atak vardı ve bu aralar arttı. İçim daralıyor sıkıntılar basıyor. Sizden ricam dua etme iz hamilelerin duası kabul olurmuş. Kimin duasının kime iyi geleceğini bilemeyiz. Allah şimdiden razı olsun. İsmim seda
Bebeğiniz irkilme titreme gibi hareketler yapıyor mu hissettiniz mi hiç
Kızlar bebişlerimizin sağlıklı olmaları herşeyden önemli ama bebislerimizin kilo almasi için özellikle yediğiniz şeyler var mı
Gecmis yazilari okuyamadim ama bu yazdigina denk geldim. Hangi sehirdesin acaba eger istanbuldaysan Kadıköy'de Siyami Ersek hastanesine carsamba gunleri ogleden sonra randevusuz gidebilirsin fetal eko icin.Hayır canım cekmktirmemistim , gün vermişti bana devlet hastanesi olduğu için.
Noluyor yaa bilgi verirmisinzA Altibirlik61 valla bende merak ettim 15 20 sayfa okudum belki kacirmisimdir diye ama yok girince haber et canım bize merak ettik seni çok inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Sirtinda bi yara çıkmıştı dün yaranin yakilmasindan bahsedilmisti bugün doktora gidip belli olacaktı canım da haber alamadikNoluyor yaa bilgi verirmisinz
Canım sanada cok geçmiş olsun dikkat et bebisine de kendine de Allah beterinden saklasinKızlar bu gün ufak çaplı bir kaza yaptım. Allahtan otoparktan çıkıyordum be hızlı degildim. Ayakkabım pedaldan kaydı ve otoparktan çıkan başka bir araca çarptım. 2 tarafta da çok büyük hasar yok allahtan. İlk kazamdi. Elim ayağım titredi bir süre. Allahtan insanlar anlayışlı kişilerdi de olay büyümedi.
Yalnız komik bir şey var. Kaza anında hemen eşimi aradım adamla görüştürdüm. Adam telefonda eşime arabayı yeni aldık deyince eşim yüksek model araba sanmış. Eski model Kartal resmî gönderince bir rahatladı anlatamam
Merhaba ben medipol megada doğum yaptım. Asla memnun kalmadım birçok arkadaşım beni uyarmıştı ben doktorum iyi diye direttim fakat doktorumda fos çıktı doğumda anladım.. Resmen beni sezeryana almak için uğraştılar 5 cm açıklıkla hastaneye gittim suni sancıyı direk verdiler bebeğim kaka yaptı sıkıntı olmaz dediler 10 saat suni sancı çekip 9 cm ile doktorumun hatası yüzünden sezeryana girdim.. Dığumdan sonra psikolojik destek aldım malesef .. Size tüm içtenliğimle söylüyorum inanın çok kötü.. Doğum esnasında ve doğum sonrası pişman olacağınız bi hastane.. DEvlet hastanesine gidin fakat medipole para vermeyin..Merhaba hanımlar Medipol çamlıcada doğurmayı düşünen var mı?
Geçmiş olsun.Yanlış anlamayın nacizhane benim düşüncemdir bu..özelde eğer fazlasıyla güvendiğiniz bir doktorunuz yoksa eğer gerçekten sezeryana almak için uğraşıyorlar.Fakat devlet hastanesi ise tam tersi normal yaptırmak için uğraş veriyorlar.ben ilk çoçuğumu 2017 de doğurdum.henüz deneyimsiz olmam yanımdaki hasta dolayısıyla beni etkiledi.iki kişilik oda idi.yanımdaki bayan sancı çekerken yalvarıyordu sezeryana alın diye ama 4cm açıklıkla seni sezeryana almam diyen doktor vardı karşısındaMerhaba ben medipol megada doğum yaptım. Asla memnun kalmadım birçok arkadaşım beni uyarmıştı ben doktorum iyi diye direttim fakat doktorumda fos çıktı doğumda anladım.. Resmen beni sezeryana almak için uğraştılar 5 cm açıklıkla hastaneye gittim suni sancıyı direk verdiler bebeğim kaka yaptı sıkıntı olmaz dediler 10 saat suni sancı çekip 9 cm ile doktorumun hatası yüzünden sezeryana girdim.. Dığumdan sonra psikolojik destek aldım malesef .. Size tüm içtenliğimle söylüyorum inanın çok kötü.. Doğum esnasında ve doğum sonrası pişman olacağınız bi hastane.. DEvlet hastanesine gidin fakat medipole para vermeyin..
Bende bunu soracaktım yaa...bizde bulamadık henüzErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Seceneklerimiz var ama cooook kararsizimBende bunu soracaktım yaa...bizde bulamadık henüz
UmutErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?