2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insaallah korktugn gibi olmaz canm benimm. Benmde bugn nstde sanci cikmadi askinda ara ara baktim 60-70 lerede cikmis ama genelde 25-30 civari o sebeple sanci yok dedi rahim olcusu ayni 25 mm ama bebegm kilo almamia 45 gram almis 8 gunde

Günaydın kızlar yine sabahın dördünde uyandım oturuyorum

Dün acayip bi kasıkta çektirmem vardı. Ağrı değilde çektirme gibiydi umarım normal bi durumdur baya rahatsız etti. Bu sabah yok inşallah olmaz dün çok gerdi beni çünkü

Geçmiş olsun canım sıkma canini kötü bişey değildir inşallah yakma olayı da siyilleri yakıyorlar ya onun gibi bişeydir tez zamanda iyi olur yaran inşallah
Çocuğumda kalem ucu izi falan kalmasın sonra aşerdim yemedim bak iz kaldı diye Allahım delirdim galiba
A Altibirlik61 Canım çok geri gidip okuyamadım ama gittin mi doktora ne dediler sırtındaki şey için?
A Altibirlik61 Kuzucum inşallah herşey yolundadır.. Hadi hemen yaz bize görür görmez
Ben de merak ediyorum çok A Altibirlik61 inşallah olumsuz bişey yoktur
A Altibirlik61 valla bende merak ettim 15 20 sayfa okudum belki kacirmisimdir diye ama yok girince haber et canım bize merak ettik seni çok inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Kizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim Yazin bi rapor elimde dursun ya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdim ya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..

Biraz daha yazmadan çatlayacaktım kız bak ne güzel önemli bir şey değilmiş Allah beterinden korusun

Günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olcaksın az daha sabır

Oh iyi olmana sevindim canım benim, bu sıkıntın da hemencecik geçer inşallah Günaydın kuzumm

Biraz daha yazmadan çatlayacaktım kız bak ne güzel önemli bir şey değilmiş ❤ Allah beterinden korusun
dogurmadim gerisi muhim degil... daha uc canli devam... ama nasil duracagimida sasirdim...
Eva kuzum yazini okudum cok yazilmis belki 40 sayfa okuyamadim.. ama seninki direkt gozume carpti.. ya kuzum bebekler iki hafta degil 4 haftada beklerler sen bacaklarinin altina belden destek verip yukari pozisyonda durmalisin... tipki bu embiyolari dr rahime yerlestikten sonra sedyesi var ya onu bi kaldirdi kalca havada bas asagida hafif.. rahime olan baskiyi azaltmak icin.. bide doktorun yapacagi herseyi yapicaktir bide bu dedigimi demesine gerek yok ama sen uygula...
Sulu sivi sebzeli etli beslen... kalsiyum agirlikli ve salata( yesil yaprakli ) bol bol ye bebekten cok sana kan olsunki onlarda beslensin... kabiz olmamaya calismak en guzeli
sutun yogurdunu ayranini kefirini gunde 2-3 bardak ve 2-3 kaseye cikar.. fistigimm dogurmicazzz aslaniz kaplanizz
Sende seker yoktu diye biliom kecibiynyzu ve portakal, mandalina ye ac karnina... kan yapsinnn kuzumm bunlari el ele atlatacagizz ..

Kuzucum doğum sonrası e devletten başvuruyorsun doğum parası ve süt parası adı altında veriliyor o da ptt ye yatıyor ordan çekiyosun. Ama daha önce aldıysan bir daha vermiyorlar yani sadece ilk çocukta tek seferlik veriliyor. Bu sene zam gelirse 200 tl olması bekleniyor yanlış hatırlamıyosam

Oh iyi olmana sevindim canım benim, bu sıkıntın da hemencecik geçer inşallah ❤❤ Günaydın kuzumm❤
Coktatlisin ya insallah .. ya sirtimi jilcal damarlar ag gibi sariyordu ve disariya dogru cijup yumru olusturmaya basladi esim orayi sivilce sanip siktigindan beri neyse bebeklerim iyi olsun bu gecici bisey
Umarim iz kalmaz.. eskiden olsa aklimi kaybetmistim nasil olucak diye ama annelik herseyden ustun gerseyden agir basio.. umrumda olan tek sey evlatlarim, evlatlarimuz...
aklim Ervaya takildi... kizcagiz hep uzaniyor zaten ama simdi tedirgin uzanmasina canim sikildi , eminimde hicbisey olmayacak

Çok sevindim canım ya bunla geçmiş olsun Cidden merak ettik bide girmeyince sen. Şükür güzel haberler verdin. Artık idare edeceksin sağ tarafla kuzu

Ben hic basvurmadimda 200tl her ay mi? E tek sefer de , bu cocuk bir keremi sut icicek.. ya varya Ne diim bilemedim... dogum oarasi 500 bisi yengeme vermislerdi diye hatirliom

Beto sirtimda sivilce sanip esime zorla siktirdim tabi ben anlamayip orama parmagimin ucunda kasidim patkamis derken.. kanini durduramadi esim felan karisti ortalik... acile gittim olmasi gereken tum senaryolari soyleyip beni korkuya dusurduler... haklilar ama etkileniyoruzda cok ister istemez.. ertesi gun canim daha darlandi yazamadim cunku orasi dahada buyudu sivilce meme basina dondu sonrasinda iki parmak ucu kadar oldu.. neyse dr soguk uygulama ile yakti damarlari.. boyle ağ gibi sarabilirdi yatmaninda etkisiyle oraya darbe almioz, yatmioz.. krem suruyon antibiyotikli... kisaca boyle kuzum.. cok sukur bu sey bebeklerimi etkilememsine en cok sevindim.. yoksa sirtimi gormek ruh sagligimu bozabilirdi Allahtan goremedigim kadar sacma biyerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…