- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Insaallah korktugn gibi olmaz canm benimm. Benmde bugn nstde sanci cikmadi askinda ara ara baktim 60-70 lerede cikmis ama genelde 25-30 civari o sebeple sanci yok dedi rahim olcusu ayni 25 mm ama bebegm kilo almamia 45 gram almis 8 gundeHayirli aksamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı,Rahim boyu 20 mm ye düşmüşçok moralim bozuk.
Kızımın da kalbinde başından beri anomali vardı, yarın çocuk kardiyolojiyle tekrar bakılacak.
Yarın Büyük ihtimal ciğer geliştirici iğne olcam .
En azindan 7 ayı tamamlasaydim. Doktorum belki iki hafta belki bir ay devam edersin, birsey diyemem dedi.
Hepinizden dua istiyorum kızlar, bu defa kucağıma almak nasip olur insalllah.
İkiz olduğu için böyleymisim, rahim anca tasiyormus. Daha önce de erken doğum yaptığım için riskim daha fazla.
Erkwn doğum riski olan arkadaşlarım bu yazdiklarimdan etkilenmesin lütfen. Ben böyle olcam diye sizde de aynı şey olacak diye birşey yok. Rabbim hayırlısiyla burdaki bütün anne adaylarının bebeklerini bağışlasın.
Nst ye bağlandım sanci çıkmadı şükür. Zaten sürekli yatıyordum, şimdi daha çok dikkat etmek zorundayım.
Bizim de belli değilBende bunu soracaktım yaa...bizde bulamadık henüz
cnm babami nisan ayında kalp krizi ile ani bi sekilde kaybettim adı Mustafaydı ,Mustafa Kağan koyucam benErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Geçmiş olsun canım sıkma canini kötü bişey değildir inşallah yakma olayı da siyilleri yakıyorlar ya onun gibi bişeydir tez zamanda iyi olur yaran inşallah
ALlah korusunhamilelikte cilt hassaslaştı yor. Muhtemel len onun la alakalıdır. Doktora gittikten sonra yaz merak ettim. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Erkekler çok detaylı düşünemiyor. Oraya çok takılma. İnsan canı acizken en yakınına sarıyor. En çok ondan ilgi beklediği için
Günaydın kızlarAralık annelerinin yazdıklarını merak edip şöyle bir göz attım . Onlara bakmayın siz lohusa depresyonunda hepsi tecrübeli anneler daha iyi bilir zaten geçici günler bunlar . bazı şeylere de gerçekten kulak tıkamayı öğrenmeli insan Bizde çoğu alışverişimizi bitirdik . Takı yastığı da geldi minnoşun ama çekemedim . @missbon bebek arabasını bizde aldık erken değil kuzum zaten yılbaşından sonra zam mı gelecek ne olacak bilemiyoruz. Allah hepimize kullanmayı nasip etsin , sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı
Çocuğumda kalem ucu izi falan kalmasın sonra aşerdim yemedim bak iz kaldı diyeAllahım delirdim galiba
A Altibirlik61 Canım çok geri gidip okuyamadım ama gittin mi doktora ne dediler sırtındaki şey için?
A Altibirlik61 Kuzucum inşallah herşey yolundadır.. Hadi hemen yaz bize görür görmez
Ben de merak ediyorum çok A Altibirlik61 inşallah olumsuz bişey yoktur
Noldu ya
Kizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektimA Altibirlik61 valla bende merak ettim 15 20 sayfa okudum belki kacirmisimdir diye ama yok girince haber et canım bize merak ettik seni çok inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Biraz daha yazmadan çatlayacaktım kızKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Sut parasi neymis? Calisan alabiliyormu? Kim veriyo sutleri yada parasi?Aaa benim de kontrol vardı daha doğrusu süt parası muhabbeti varmış gel demişti . Gidince sorayım ben de hemsireme madem iyi hatırlattın canım
Günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olcaksın az daha sabırKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Canım sırtında bişey çıkmıştı daNoldu ya
Süt parasını devlet veriyor canım fazla bir şey olmasa da almayı unutmaSut parasi neymis? Calisan alabiliyormu? Kim veriyo sutleri yada parasi?
Oh iyi olmana sevindim canım benim, bu sıkıntın da hemencecik geçer inşallahKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektimYazin bi rapor elimde dursun ya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? kenvotir
Biraz daha yazmadan çatlayacaktım kızbak ne güzel önemli bir şey değilmiş ❤ Allah beterinden korusun
Nerfen alioz? Nereye muracaat ediyoruz yazdiysanda tekrar yazarmisin kuzum? Dogduktan sonra mi? Dogmadan oncemi?? Hicbi hakkimi bilmiyorum dogumla ilgili.. devletin verdikleriyle ilgili..Süt parasını devlet veriyor canım fazla bir şey olmasa da almayı unutma
Coktatlisin yaOh iyi olmana sevindim canım benim, bu sıkıntın da hemencecik geçer inşallah ❤❤ Günaydın kuzumm❤
Çok sevindim canım ya bunla geçmiş olsunKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? kenvotir
Ben hic basvurmadimda 200tl her ay mi? E tek sefer de , bu cocuk bir keremi sut icicek.. ya varya Ne diim bilemedim... dogum oarasi 500 bisi yengeme vermislerdi diye hatirliomKuzucum doğum sonrası e devletten başvuruyorsun doğum parası ve süt parası adı altında veriliyor o da ptt ye yatıyor ordan çekiyosun. Ama daha önce aldıysan bir daha vermiyorlar yani sadece ilk çocukta tek seferlik veriliyor. Bu sene zam gelirse 200 tl olması bekleniyor yanlış hatırlamıyosam
Allah rahtmet eylesin canimcnm babami nisan ayında kalp krizi ile ani bi sekilde kaybettim adı Mustafaydı ,Mustafa Kağan koyucam ben
Beto sirtimda sivilce sanip esime zorla siktirdim tabi ben anlamayip orama parmagimin ucunda kasidim patkamis derken.. kanini durduramadi esim felan karisti ortalik... acile gittim olmasi gereken tum senaryolari soyleyip beni korkuya dusurduler... haklilar ama etkileniyoruzda cok ister istemez.. ertesi gun canim daha darlandi yazamadim cunku orasi dahada buyudu sivilce meme basina dondu sonrasinda iki parmak ucu kadar oldu.. neyse dr soguk uygulama ile yakti damarlari.. boyle ağ gibi sarabilirdi yatmaninda etkisiyle oraya darbe almioz, yatmioz.. krem suruyon antibiyotikli... kisaca boyle kuzum.. cok sukur bu sey bebeklerimi etkilememsine en cok sevindim.. yoksa sirtimi gormek ruh sagligimu bozabilirdiNoldu ya
Evet minnos annesiBiraz daha yazmadan çatlayacaktım kızbak ne güzel önemli bir şey değilmiş ❤ Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?