2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm babami nisan ayında kalp krizi ile ani bi sekilde kaybettim adı Mustafaydı ,Mustafa Kağan koyucam ben
Allahimm guc kuvvet versib size geridekilere... Sen cok buyuk yureklisin... Allah dayanma gucu versin.. ve Allah oyle yuce ki herkese veriyor sabrini ve herkese dagina gore kar veriyor bazende cok veriyor siniyor... olabildigince bebegine aile e odaklan.. simdi annesi onun sana esinin sana annneninde sana ihtiyaci var bu bebekte bir moral kaynagi gibi olucak hepinize ohhh ohhh

Kuzummm merak ettik seni valla buranın gülüsün sen

Günaydın canım ya merakta bıraktın bizi iyi olmana çok sevindim

Ben hic basvurmadimda 200tl her ay mi? E tek sefer de , bu cocuk bir keremi sut icicek.. ya varya Ne diim bilemedim... dogum oarasi 500 bisi yengeme vermislerdi diye hatirliom
Maalesef tek sefer veriliyor canım anne sütü olmayan bebekler için 2 kutu mama parası sadece

Günaydın canım ya merakta bıraktın bizi iyi olmana çok sevindim
Kizlar sizi dogurtmadan gitmeyi dusunmuyomm gari Ne guzel o guzel yureginizde banada yer acmissinizya Allah razi olsun me diyim valla... siteye girerken de insallah olumsuz bisey yasanmamistir diyerekten girdim cok sukur okudugum kadariyla cok cok yok gibi bi benim kader arkadasim Erva disinda... Kurban oldugum Allah herkesin derdine derman olsun insallah... Kiz bir gun dua edemedim diye canim sikkin... verdigim sozu yerine getirwmicem diye.. 5000 er tesbih diyw basladim aslinda iyide gidiyordum supriz yapacaktim 15bin 20 bin diye de kime neye ne olacagi belli olmuyor... Allah saglik versin.. hadi guzell kecibiynuzu ve portakal yada mandalina yeyip kahvaltiya annecigine yardima... bunu bu jadar acik yazdim sizdeeeee yiyinnnn kan depolarinizi fulleyinn!!! Bebek kandan besleniyor unutmayin!!! Hadi fistigimm senide cok cokk iptum

Nerdesin kiz sen bir daha yazmamazlik yapma insanin akli kaliyor hele bide ikiz olunca iki defa kaliyor cok sukur ki birsey yokmus. Insallah sirtindaki yarada cabucak gecer daha fazla yormaz seni ❤❤

Olsun yavrucum su kilo isini bende cok takiyordum kizimda 27 kilo aldim 2.5 senede ancak verebildim. Biraz zaman gecti hamile kaldim ve yeni kilo verdigim icinde hizla geri aliyorum su an. Genlerim sagolsun, hemen bunyem kilo yapiyor Artik ilk 6 ay gecsin diyorum yeniden emzirme diyetine baslarim diyorum napalim hic bir zaman dogundan cikinca zayif olanlardan olamadim olamicam

Nerdesin kiz sen bir daha yazmamazlik yapma insanin akli kaliyor hele bide ikiz olunca iki defa kaliyor cok sukur ki birsey yokmus. Insallah sirtindaki yarada cabucak gecer daha fazla yormaz seni ❤❤
Hegehehe fistikimm off icin icine sigmiyor dana etmek istiyorum muzik caliyor az bebeklerimle oynadim uzandim her zamanki gibi...

Eklentiler

• 2EA8EDE5-A60B-47BF-8085-934AB7799F6D.webp
    25 KB · Görüntüleme: 34
O zaman sinra veriririz burda bi platformda kurariz dogum sonrasi diyet diye artik o zaman amudami kalkariz yoksa plates topundami ziplariz o zaman dusunuruz.. burda cogumuzun fazlas olacaktir zaten... emzirebilen rahattir ama cogunuzun eskisinden daha seksi olmak isticez.. hele benim gibi 9 ay iliskiden korunanlariniz varsa daha iyi gorunmek hepimizin arzusu olucaktir...

Canım çok şükür moralin iyi gibi.İnşallah daha büyük sıkıntın olmaz bir daha da çabucak geçer hamileliğin.Çok sevindim iyi olmana.Erva da İnşallah iyi olacak.Yatıp dinlenme psikolojisini iyi bilirim baştan ben dr hep yattım düşük tehlikesi vardı.Benim hislerim kuvvetlidir ilk okuduğumda içim sıkılmadı İnşallah sorun yaşamayacak o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…