Özgür efe ☺Erkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Allahimm guc kuvvet versib size geridekilere... Sen cok buyuk yureklisin... Allah dayanma gucu versin.. ve Allah oyle yuce ki herkese veriyor sabrini ve herkese dagina gore kar veriyor bazende cok veriyor siniyor... olabildigince bebegine aile e odaklan.. simdi annesi onun sana esinin sana annneninde sana ihtiyaci var bu bebekte bir moral kaynagi gibi olucak hepinize ohhh ohhhcnm babami nisan ayında kalp krizi ile ani bi sekilde kaybettim adı Mustafaydı ,Mustafa Kağan koyucam ben
Kuzummm merak ettik seni valla buranın gülüsün senKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? @kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Günaydın canım ya merakta bıraktın bizi iyi olmana çok sevindimKizlar hepinize tek tek tesekkurler.. soğuk dağlamayla dr bey yakti en az 4-5seans daha yapilmasi yoksa ordaki damarlarin git gide genisleyip sirtima yayilmasi soz konusuymuş.. git gide alan artiyordu.. travmaya bagli bude sol kurek kemigimin orasi ... dr bey esimden siddet goruyorum diyecektim ☺ Yazin bi rapor elimde dursunya dr a gitmek en iyisiydi simdi krem suruyorum ve yari ciplak dolasiom.. solumada yatamiom sirt usttude sag yanimdada cok fena cocuklar batiyolar artik... otursam yaslanamiom.. bide dun Kuran okuyamadim cok uzgunum tesbihleri cekiyorum, kremle abdest sayilirmi? @kenvotir
3 kilo cocuk bizi bu hale sokacagini bilsem inanmazdimya kaslara zorluk tabi hareketsiz vucutta kalmamali.. kizlar hepiniziiii cok seviyorumm gunaydin hepimize..
Fistikimmm seferin kizini izlemeye basladim da efeler var dizide ... seninkide kucuk efe mi olucak gariiÖzgür efe ☺
Maalesef tek sefer veriliyor canımBen hic basvurmadimda 200tl her ay mi? E tek sefer de , bu cocuk bir keremi sut icicek.. ya varya Ne diim bilemedim... dogum oarasi 500 bisi yengeme vermislerdi diye hatirliom
Ayy sefirin kızı şarkısıylada ninni söylemek nasip olur inşşalh çok beğendimFistikimmm seferin kizini izlemeye basladim da efeler var dizide ... seninkide kucuk efe mi olucak gariiayycok sevimli adi gibi guzel saglijli mutlu gelsin
Kizlar sizi dogurtmadan gitmeyi dusunmuyomm gariGünaydın canım ya merakta bıraktın bizi iyi olmana çok sevindim
Erdem ismini karar verdikErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Nerdesin kiz sen bir daha yazmamazlik yapma insanin akli kaliyor hele bide ikiz olunca iki defa kaliyorCoktatlisin yainsallah .. ya sirtimi jilcal damarlar ag gibi sariyordu ve disariya dogru cijup yumru olusturmaya basladi esim orayi sivilce sanip siktigindan beri neyse bebeklerim iyi olsun bu gecici bisey
Umarim iz kalmaz.. eskiden olsa aklimi kaybetmistim nasil olucak diye ama annelik herseyden ustun gerseyden agir basio.. umrumda olan tek sey evlatlarim, evlatlarimuz...
aklim Ervaya takildi... kizcagiz hep uzaniyor zaten ama simdi tedirgin uzanmasina canim sikildi , eminimde hicbisey olmayacak
canım her şerde bir hayır var. İnşallah daha güzel, daha iyi bir doktor bulursun bebişin için. Strese sokma kendini.
ben de deli gibi emzik emermişim. Artık dişlerim ayrılmaya başlamış. Annem de ucunu kesmiş öyle bıraktırmış
ayy demeyin öyle.ben çok kilolu hamile kaldım. Çok dikkat ettim. Kilo verdim, pek de almadım. Emzirme dönemimden de çok umutluyUm
En korktuğum şey yemin ederim. Doktorum geçen erkek çıkarsa masrafını karşılayacağım dedi ama karnımı hep kızımın adıyla seviyorum.
bebeğim neden öyle düşünüyorsun?Pozitif düşünüyoruz inşallah pozitif olacak ❤ memeler şarıl şarıl akıp doyuracak inşallah bebeklerimizi, hem de bizi hiç bekletmeyer
ya havalardan mı acaba? Ben de çok kötüyüm son iki üç gündür. Çok da başı ağrıyan bir insan değilimdir halbuki
Ayyyyyy kilo alsan dert almasan dert. Karşıdan bakınca şıp diye anlıyorlar bebeğin durumunu zaten. Doktorlar ultrasonla boşuna bakıyorlar sanki
canım inşallah sen ve bebeklerin için her şeyin hayırlısı olsunZor biliyorum ama stres yapmamaya çalış.
dualarım seninle Sedacım
hep öyle ki benimki. Özellikle kasık bölgemde hep bir titreme hareketi. Hatta bu yüzden ayaklarının orada olduğunu düşünüyordum ama orada başı varmış. Ne yapıyor, başını mı sallıyor anlamıyorum ki
Canım ben kilo alsın diye değil ama bana kan yapsın diye her sabah 3 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yedim. Kanım artmadı ama hem bebek hem de ben kilo aldık.
Erkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Off büyük dert bizim için.Erkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Süt parasını devlet veriyor canım fazla bir şey olmasa da almayı unutma
Ali DemirErkek analari bi bakın heleoğluşlarınıza ne isim koyucaksiniz
Hegehehe fistikimmNerdesin kiz sen bir daha yazmamazlik yapma insanin akli kaliyor hele bide ikiz olunca iki defa kaliyorcok sukur ki birsey yokmus. Insallah sirtindaki yarada cabucak gecer daha fazla yormaz seni ❤❤
Bunda alabilirsin canım unutma başvur doğumdan sonraBen kizimda almadimdogum parasinida almadim nereye nasil basvirulacagini bilmiyordum, 5 sene icinde alinabiliyormus diye okudum ama arastirmadim.
O zaman sinra veriririz burda bi platformda kurariz dogum sonrasi diyet diyeOlsun yavrucum su kilo isini bende cok takiyordum kizimda 27 kilo aldim 2.5 senede ancak verebildim. Biraz zaman gecti hamile kaldim ve yeni kilo verdigim icinde hizla geri aliyorum su an. Genlerim sagolsun, hemen bunyem kilo yapiyorArtik ilk 6 ay gecsin diyorum yeniden emzirme diyetine baslarim diyorum napalim hic bir zaman dogundan cikinca zayif olanlardan olamadim olamicam
Canım çok şükür moralin iyi gibi.İnşallah daha büyük sıkıntın olmaz bir daha da çabucak geçer hamileliğin.Çok sevindim iyi olmana.Erva da İnşallah iyi olacak.Yatıp dinlenme psikolojisini iyi bilirim baştan ben dr hep yattım düşük tehlikesi vardı.Benim hislerim kuvvetlidir ilk okuduğumda içim sıkılmadı İnşallah sorun yaşamayacak o da.Coktatlisin yainsallah .. ya sirtimi jilcal damarlar ag gibi sariyordu ve disariya dogru cijup yumru olusturmaya basladi esim orayi sivilce sanip siktigindan beri neyse bebeklerim iyi olsun bu gecici bisey
Umarim iz kalmaz.. eskiden olsa aklimi kaybetmistim nasil olucak diye ama annelik herseyden ustun gerseyden agir basio.. umrumda olan tek sey evlatlarim, evlatlarimuz...
aklim Ervaya takildi... kizcagiz hep uzaniyor zaten ama simdi tedirgin uzanmasina canim sikildi , eminimde hicbisey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?