2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim lütfen bu düşüncelere müsaade etme. Bunlar tamamen vesvese. Hamileliğinde ilaç kullanımına veya başka yasaklara uymayan ama sağlıklı doğum yapan bayanlar da vardır. Eğer doktor böyle bir şey demeseydi bile inan bana anneliğin adı aşk, soyadı endişe.. Kızın çok iyi olacak inşallah. Hem eğer gerçekten doktorun dediği gibi ise bile düzenli doktora gösterirsiniz, takibini yaparsınız yine sağlıkla yolunuza devam edersiniz. Allah'a bolca dua et canım ama bu durumun vesvese boyutuna ulaşmasına asla müsaade etme

Benim de sol sağa göre büyük

Günaydın canlarım bugün değişik değişik rüyalar gördüm bebeğim erken geliyordu falan sonra bir sürü sorun oluyodu gece bel ağrısından zor uyumuştum ki rüyayla 5te geri uyandım bir daha da uyuyamadım. Son haftalara girdikçe böyle rüyalar olurmuş ama bir tuhaf oldum Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin

S
Bebişin tekmellerinden uyuyamıyorum zombiye döndüm
hAhah benim minnakta öyle canım simdi de kılı kıpırdamiyo gece partiliyo herhalde

Sımdiden basladi dimi endiseler inşallah bişey olmayacak canım Rabbim koruyor onları bende bi ara kiyafetlerine takmistim yikayip utulemem lazim diye o sıra hemen hemen her gün ruyamda erken doğuyordum üstüne kıyafet bulamıyordum cok şükür yikayip utuledim de rahatladim

Sorma ya bende rüyamda öyle gördüm erken olduğu için kıyafette yoktu eski püskü şeyler giydirmişlerdi maaşı alır almaz hastane çıkışını siparş vercem inşallah yetişir

Bende bu bebeği çok istedim bana iyi geleceğini düşünüyorum inşallah insan bebeklik dönemlerini de çok özlüyor

Kilo isteyince veriliyor gerçekten o yüzden takılmamak lazım zamanı gelince verilir tüm kilolar

Nasıl oldun doktora gidecektin en son olumlu geçmiştir inşallah

Canımsın gel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…