Canım benim lütfen bu düşüncelere müsaade etme. Bunlar tamamen vesvese. Hamileliğinde ilaç kullanımına veya başka yasaklara uymayan ama sağlıklı doğum yapan bayanlar da vardır. Eğer doktor böyle bir şey demeseydi bile inan bana anneliğin adı aşk, soyadı endişe.. Kızın çok iyi olacak inşallah. Hem eğer gerçekten doktorun dediği gibi ise bile düzenli doktora gösterirsiniz, takibini yaparsınız yine sağlıkla yolunuza devam edersiniz. Allah'a bolca dua et canım ama bu durumun vesvese boyutuna ulaşmasına asla müsaade etmeGebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Acaba o yüzden mi oldu diyorum.ben mi bunu ona yaptım
Rabbimden ne gelirse çok şükür tabiki yapacak tek şey dua
Benim de sol sağa göre büyükKızlar sizin de bir memeniz diğerine göre daha büyük mübenim sağ çok hafif daha büyük, hatta kahverengi kısım da öyle. Sağın kahverengi kısmında küçük bir çatlak, benekler var, diğeri daha küçük onda daha hiçbir şey yok acaba beybi hangisini daha çok sevecek
Gunaydin canim hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar.Bizim de kontrolümüz var 9 da.Her kontrole gidişimde çok heyecanlanıyorum
SGünaydın canlarım bugün değişik değişik rüyalar gördümbebeğim erken geliyordu falan sonra bir sürü sorun oluyodu gece bel ağrısından zor uyumuştum ki rüyayla 5te geri uyandım bir daha da uyuyamadım. Son haftalara girdikçe böyle rüyalar olurmuş ama bir tuhaf oldum Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
hAhah benim minnakta öyle canım simdi de kılı kıpırdamiyo gece partiliyo herhaldeBebişin tekmellerinden uyuyamıyorum zombiye döndüm
Sımdiden basladi dimi endiseler inşallah bişey olmayacak canım Rabbim koruyor onları bende bi ara kiyafetlerine takmistim yikayip utulemem lazim diye o sıra hemen hemen her gün ruyamda erken doğuyordum üstüne kıyafet bulamıyordumGünaydın canlarım bugün değişik değişik rüyalar gördümbebeğim erken geliyordu falan sonra bir sürü sorun oluyodu gece bel ağrısından zor uyumuştum ki rüyayla 5te geri uyandım bir daha da uyuyamadım. Son haftalara girdikçe böyle rüyalar olurmuş ama bir tuhaf oldum Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah sizeeeHayirli sabahlar hanımlar..
Çok şükür biz 29. Haftaya girdik bugün ☺
Sorma ya bende rüyamda öyle gördüm erken olduğu için kıyafette yoktu eski püskü şeyler giydirmişlerdiSımdiden basladi dimi endiseler inşallah bişey olmayacak canım Rabbim koruyor onları bende bi ara kiyafetlerine takmistim yikayip utulemem lazim diye o sıra hemen hemen her gün ruyamda erken doğuyordum üstüne kıyafet bulamıyordumcok şükür yikayip utuledim de rahatladim
BugünGünaydın kızlar.Bizim de kontrolümüz var 9 da.Her kontrole gidişimde çok heyecanlanıyorum
Bende bu bebeği çok istedim bana iyi geleceğini düşünüyorum inşallah insan bebeklik dönemlerini de çok özlüyorBenim annemde 43 yasinda dogum yapti gecen sene. Ve bende suan annemin beni dogurdugu yastayim :) torunu olcak ve en son ki kizi ile arasinda 1 yas olacakanneme bebek cok iyi geldi adeta yeniden dogdu genclesti dahada kadın. Daha dinçleşti iyiki olmus diye dua ediyor. Rabbim sabrini veriyor sizede cok cok hayirli olsun ❤
Kilo isteyince veriliyor gerçekten o yüzden takılmamak lazım zamanı gelince verilir tüm kilolarOlsun yavrucum su kilo isini bende cok takiyordum kizimda 27 kilo aldim 2.5 senede ancak verebildim. Biraz zaman gecti hamile kaldim ve yeni kilo verdigim icinde hizla geri aliyorum su an. Genlerim sagolsun, hemen bunyem kilo yapiyorArtik ilk 6 ay gecsin diyorum yeniden emzirme diyetine baslarim diyorum napalim hic bir zaman dogundan cikinca zayif olanlardan olamadim olamicam
Nasıl oldun doktora gidecektin en son olumlu geçmiştir inşallahAllahimm guc kuvvet versib size geridekilere... Sen cok buyuk yureklisin... Allah dayanma gucu versin.. ve Allah oyle yuce ki herkese veriyor sabrini ve herkese dagina gore kar veriyor bazende cok veriyor siniyor... olabildigince bebegine aile e odaklan.. simdi annesi onun sana esinin sana annneninde sana ihtiyaci var bu bebekte bir moral kaynagi gibi olucak hepinize ohhh ohhh
Canımsın gel tabiselam kızlar ve bebişleri yoğunluğumdan dolayı çok giremiyorum ama arada gelip okuyorum..ilk bebeğimde burda inanılmaz dostluklar edindim hala görüşmeye devam ediyoruz sizlerlede öyle olacağına eminim çok öpüyorum artık daha sık gelicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?