Bende kullandım cnm bazen hamile olduğunu bilmeden kullanıyor hamileler sen için ferah tut varsa bile böyle bir durum düzelir belki yada artık tıp çok ilerledi anne karnında bile ameliyat oluyor bebekler şafi adıyla rabbim şifa versinOnun etkisi olmaz cnm yanlis dusunuyorsun
Hic sorma cnm :) buyuk ihtimalle karsi komsu almis kapinin onunde besleme kabi vardi cunku yonetime sikayet ettik :) esim cok pimpirikli evde ya cocuk olsaydi diye 2 gundur basimin etini yedi bitirdi :)Şansına bak o katta kedinin ne işi varBen de olsam kırklardım evi senin gibi.Oturmaya kalkmaya halimiz yok işte böyle olunca hiç olmayacak şeyler geliyor başımıza ne diyim.
Aaaaa bunlar cok guzelmisKızlar ihtiyacı olan varsa Ten’de emzirme atletleri indirime girmiş. Benim hesabımda para kalmadı sonra bakacağım
Olmaz mı babam halasına hala demez ismiyle hitap eder
Ayyy inanmiyorumUşaktan selamlar diyip devam edeyim kizlar 2 3 gundur pek giremiyorum anca okumayi bitirebildim.Elimden geldigince cvp yazmaya calistim soylediklerinize.2 gun once kv bizdeydi kaldi 1 gun ertesi gunde ben cok kotuydum sarhos gibiydim kafam yerden kalkmadi esimde hadi cik hava al diyince ciktim evden disarida yemek yiyelim diye eve bi geldik biz şok o sarhos kafayla ben fark etmemisim evden cikarken eve sokak kedisi girmis ki evim 14.katta dusunun :) esimin alerjisi vardi kiyamadim ama mecbur cikardik evden bugun butun halilar yikamaciya verildi koltuk yikandi yavas yavas evi hallediyorum camasir suyuyla paklamaya calisiyorum :) onun ustune mutfak lavabom tikandi yarin lavabo aciciyla acmaya calisicaz artik.koltugada carsaf geciricem doguma kadar temiz kalsin diye.ayaz pasa da maf ediyor beni boyumu uzadi yukarimi cikti ne sag kaburgam acıyor.kipirdadikca nefesim kesiliyor.bizden simdilik bu kadar :)
Apartmanda kapi onune mama kabi koymak da nedir yaaaHic sorma cnm :) buyuk ihtimalle karsi komsu almis kapinin onunde besleme kabi vardi cunku yonetime sikayet ettik :) esim cok pimpirikli evde ya cocuk olsaydi diye 2 gundur basimin etini yedi bitirdi :)
Normal dogum yapmistim. Ebe bir kac saat sonra yüz ustü yat deyince ne cok sevinmistim :)Kolaymi hemen yuzustu yatmakkarnim sizladi dusununce
Ben yaz da olsa atlet giymeden duramam.Sütyen almıcam emzirme atleti alıcam.Rahat edemezsem bakarım duruma göreEmzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu açne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda
Benimki de normal Doğumdu fakat lohusalığım çok zor geçti birde bir kaç dikişim vardı onlarda ödem olduğu için değil ki yüzüstü yatmak oturup kalkmakta bile zorlanıyordumNormal dogum yapmistim. Ebe bir kac saat sonra yüz ustü yat deyince ne cok sevinmistim :)
Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu açne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda
Aaaaa bunlar cok guzelmisama ay sonuna denk geldi bu ay tukendik insallah ayin1inde de devam ediyordur
Rabbim uzun ömürler versin inşaAllahBenim annem yaza kadar yanımda kalacak.Git gel olmayacak yani.Ama diyaliz hastası haftanın üç günü yok fazla yormak istemiyorum onu.Babam da ev işi dışarı işi herşeyi yapar.Hepimize bakıyor sağolsun
Benim annemde 43 yasinda dogum yapti gecen sene. Ve bende suan annemin beni dogurdugu yastayim :) torunu olcak ve en son ki kizi ile arasinda 1 yas olacakValla ben 3. den sonra aman aman Allah olmayanlara vrsin, kesinlikle düşünmüyorum diyordum ama nasip böyleymiş. 40ımdan sonra anne oluyorumKızım kardeşi doğduğunda benim onu dpğurduğum yaşta olacak yahu ötesi yok bu işin
Yormadan olmuyor cnm ama elimden geldigi kadar yavas ve dinlenerek yapiyorum cogunu bitirdim sayilir cok az isim kaldi.Ayyy inanmiyorumyazik kuzum sana. Allah kolaylik versin. Bahaneyle hepsi temizlenmis oldu yeniden.
Kendimi hayal ettim de bi an, okurken panik oldumkendini yorma canim.
Ya bi anda evde benim onume ciksaydi karanliktaApartmanda kapi onune mama kabi koymak da nedir yaaabi hayvan sevgisi onda mi varmis.
Git copun ,agacin dibine koy. Oraya alissin hayvanlar. Apartman icinde bole seyleri tasvip etmiyorum. Toxosu negatif ve hayvan tuyune allerjisi olan biri olarak.
Iyi yapmissiniz sikayet ederek. Ins tekrarlanmaz. Hadi simdi iyisin, ya 37-38 de olsan, ya da hastanedeyken olsaydi ?
Ay olmayacak iş işte şu zamanda ama iyi valla yapabilmişsin temizlik. Bende o da yok yapamazdımUşaktan selamlar diyip devam edeyim kizlar 2 3 gundur pek giremiyorum anca okumayi bitirebildim.Elimden geldigince cvp yazmaya calistim soylediklerinize.2 gun once kv bizdeydi kaldi 1 gun ertesi gunde ben cok kotuydum sarhos gibiydim kafam yerden kalkmadi esimde hadi cik hava al diyince ciktim evden disarida yemek yiyelim diye eve bi geldik biz şok o sarhos kafayla ben fark etmemisim evden cikarken eve sokak kedisi girmis ki evim 14.katta dusunun :) esimin alerjisi vardi kiyamadim ama mecbur cikardik evden bugun butun halilar yikamaciya verildi koltuk yikandi yavas yavas evi hallediyorum camasir suyuyla paklamaya calisiyorum :) onun ustune mutfak lavabom tikandi yarin lavabo aciciyla acmaya calisicaz artik.koltugada carsaf geciricem doguma kadar temiz kalsin diye.ayaz pasa da maf ediyor beni boyumu uzadi yukarimi cikti ne sag kaburgam acıyor.kipirdadikca nefesim kesiliyor.bizden simdilik bu kadar :)
Benimki dünden beri sakin sadece titreme yaşıyorum o da çok hafif. Ama yine de uyandım gördüğün gibi bu saatteBebişin tekmellerinden uyuyamıyorum zombiye döndüm
Benimkisi çok sert vuruyor göbeğim dalgalanıyor bazen yerimden hopluyotumAy olmayacak iş işte şu zamanda ama iyi valla yapabilmişsin temizlik. Bende o da yok yapamazdımkediyi sevmem (uzaktan severim) ve çok korkarım. Toksoplazmamam negatif ve iş yapacak hiç gücüm yok. Bunla geçmiş olsun
Benimki dünden beri sakin sadece titreme yaşıyorum o da çok hafif. Ama yine de uyandım gördüğün gibi bu saatte
Kuzum hayırlısı ile inşallah bebislerimiz zamanında doğsun, emzirmeye başlayalım, sen o zaman gör memeler kaç şekil değiştiriyorKızlar sizin de bir memeniz diğerine göre daha büyük mübenim sağ çok hafif daha büyük, hatta kahverengi kısım da öyle. Sağın kahverengi kısmında küçük bir çatlak, benekler var, diğeri daha küçük onda daha hiçbir şey yok acaba beybi hangisini daha çok sevecek
Panik yapma canım, hiç bir sıkıntı olmaz inşallah korkmaYormadan olmuyor cnm ama elimden geldigi kadar yavas ve dinlenerek yapiyorum cogunu bitirdim sayilir cok az isim kaldi.
Ya bi anda evde benim onume ciksaydi karanliktaesim korktu kediyi gorunce kedi girmis diyince inanmadim hatta kediyi gorene kadar aglasammi gulsemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?