2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onun etkisi olmaz cnm yanlis dusunuyorsun
Bende kullandım cnm bazen hamile olduğunu bilmeden kullanıyor hamileler sen için ferah tut varsa bile böyle bir durum düzelir belki yada artık tıp çok ilerledi anne karnında bile ameliyat oluyor bebekler şafi adıyla rabbim şifa versin Eva

Şansına bak o katta kedinin ne işi varBen de olsam kırklardım evi senin gibi.Oturmaya kalkmaya halimiz yok işte böyle olunca hiç olmayacak şeyler geliyor başımıza ne diyim.
Hic sorma cnm :) buyuk ihtimalle karsi komsu almis kapinin onunde besleme kabi vardi cunku yonetime sikayet ettik :) esim cok pimpirikli evde ya cocuk olsaydi diye 2 gundur basimin etini yedi bitirdi :)

Ayyy inanmiyorum yazik kuzum sana. Allah kolaylik versin. Bahaneyle hepsi temizlenmis oldu yeniden.
Kendimi hayal ettim de bi an, okurken panik oldum kendini yorma canim.

Hic sorma cnm :) buyuk ihtimalle karsi komsu almis kapinin onunde besleme kabi vardi cunku yonetime sikayet ettik :) esim cok pimpirikli evde ya cocuk olsaydi diye 2 gundur basimin etini yedi bitirdi :)
Apartmanda kapi onune mama kabi koymak da nedir yaaa bi hayvan sevgisi onda mi varmis.
Git copun ,agacin dibine koy. Oraya alissin hayvanlar. Apartman icinde bole seyleri tasvip etmiyorum. Toxosu negatif ve hayvan tuyune allerjisi olan biri olarak.
Iyi yapmissiniz sikayet ederek. Ins tekrarlanmaz. Hadi simdi iyisin, ya 37-38 de olsan, ya da hastanedeyken olsaydi ?

Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu aç ne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda
Ben yaz da olsa atlet giymeden duramam.Sütyen almıcam emzirme atleti alıcam.Rahat edemezsem bakarım duruma göre

Normal dogum yapmistim. Ebe bir kac saat sonra yüz ustü yat deyince ne cok sevinmistim :)
Benimki de normal Doğumdu fakat lohusalığım çok zor geçti birde bir kaç dikişim vardı onlarda ödem olduğu için değil ki yüzüstü yatmak oturup kalkmakta bile zorlanıyordum MaşaAllah size hemen yatabilmişsiniz

Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu aç ne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda

benim arkadaşım sütyenden ziyade Bunu kullanışlı buluyor canım. Ben de alacağım inşallah ama şu an değil

Aaaaa bunlar cok guzelmis ama ay sonuna denk geldi bu ay tukendik insallah ayin1inde de devam ediyordur

aynen canım aynen cep delik cepken delik

Benim annemde 43 yasinda dogum yapti gecen sene. Ve bende suan annemin beni dogurdugu yastayim :) torunu olcak ve en son ki kizi ile arasinda 1 yas olacak anneme bebek cok iyi geldi adeta yeniden dogdu genclesti dahada kadın. Daha dinçleşti iyiki olmus diye dua ediyor. Rabbim sabrini veriyor sizede cok cok hayirli olsun ❤

Ayyy inanmiyorum yazik kuzum sana. Allah kolaylik versin. Bahaneyle hepsi temizlenmis oldu yeniden.
Kendimi hayal ettim de bi an, okurken panik oldum kendini yorma canim.
Yormadan olmuyor cnm ama elimden geldigi kadar yavas ve dinlenerek yapiyorum cogunu bitirdim sayilir cok az isim kaldi.
Ya bi anda evde benim onume ciksaydi karanlikta esim korktu kediyi gorunce kedi girmis diyince inanmadim hatta kediyi gorene kadar aglasammi gulsemmi bilemedim

Ay olmayacak iş işte şu zamanda ama iyi valla yapabilmişsin temizlik. Bende o da yok yapamazdım kediyi sevmem (uzaktan severim) ve çok korkarım. Toksoplazmamam negatif ve iş yapacak hiç gücüm yok. Bunla geçmiş olsun
Bebişin tekmellerinden uyuyamıyorum zombiye döndüm
Benimki dünden beri sakin sadece titreme yaşıyorum o da çok hafif. Ama yine de uyandım gördüğün gibi bu saatte

Benimkisi çok sert vuruyor göbeğim dalgalanıyor bazen yerimden hopluyotum canı sağ olsun canım kızım

Kuzum hayırlısı ile inşallah bebislerimiz zamanında doğsun, emzirmeye başlayalım, sen o zaman gör memeler kaç şekil değiştiriyor biri küçük biri büyük, bomba gibi, sönmüş balon gibi vs vs

Panik yapma canım, hiç bir sıkıntı olmaz inşallah korkma Ev bu vesile ile mis gibi olmuş ama kendini çok yorma mutlaka dinlen. Bu arada koltuklar nasıl yıkanıyor? Ben halılarımı yıkamaya göndermiştim kış başında ama koltuk nasıl yıkanıyor, onu ilk kez duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…